Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Po ilu spotkaniach "zostałyście na noc" u niego??

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
128 odpowiedzi w tym temacie

#21 Donn

Donn
  • Użytkownik
  • 7 119 postów

Napisano 06 września 2008 - 11:58

ale dlaczego tak mowisz nie wszyscy faceci sa tacy

nie wszyscy? to może kilku wyjątków jest... ;-)

jaki facet teraz (w dzisiejszych czasach) zaprasza do siebie dziewczyna na noc żeby tylko po to sie do niej przytulic?

no wybaczcie :-D
...to czy człowiek jest inteligentny poznaje się po jego odpowiedziach...
..to czy jest mądry, po pytaniach...

...nie ogarniam tego fałszu tu... podlizywania... słodzenia...

#22 Olciiia

Olciiia
  • Użytkownik
  • 10 000 postów

Napisano 06 września 2008 - 12:00

jaki facet teraz (w dzisiejszych czasach) zaprasza do siebie dziewczyna na noc żeby tylko po to sie do niej przytulic?

co mam wybaczyc moj taki byl sorry... ;)

#23 PdM

PdM
  • Użytkownik
  • 1 397 postów

Napisano 06 września 2008 - 13:09

powodzenia brooke oby coś z tego wyszło :D

a kobiety o jednym 8-)
Za każdy kamień tej ziemi... ostatni swój oddasz dzień...

#24 tuptunio

tuptunio
  • Użytkownik
  • 4 235 postów

Napisano 06 września 2008 - 13:10

a kobiety o jednym

taaa o tym samym co faceci :-P
Dołączona grafika

w jakim języku myśli głuchy od urodzenia?

#25 Sandy

Sandy
  • Użytkownik
  • 199 postów

Napisano 06 września 2008 - 15:26

Nie wiem jakby zareagowała,mój był raczej powściągliwy w tych sprawach i czekał i powolutku wszystko :-)
ale ile factó tyle pomysłów,kwestia wychowania czy sposobu życia,znjaomych,towarzystwa w jakim się obraca.
Mam kolegę,który nie widzi w tym nic złego że mimo,iż ma dziewczynę(która nie może u niego nocować po4latach bycia razem bo JEGO rodzice nie pozwalają),a mają po 22lata,w tym,że śpi z koleżankami,tzn przytula się do nich i zasypia,oczywiście jego dziewczyna o tym nie wie,ale jak takich się naogladam na codzień to doceniam swojego chłopaka i to jego konserwatywne :-P wychowanie

#26 Donn

Donn
  • Użytkownik
  • 7 119 postów

Napisano 06 września 2008 - 16:21

a mają po 22lata,w tym,że śpi z koleżankami,tzn przytula się do nich i zasypia,oczywiście jego dziewczyna o tym nie wie

no nieźle...
nie skomentuje tego :-/

#27 kasiulka

kasiulka
  • Użytkownik
  • 270 postów

Napisano 06 września 2008 - 17:37

u mnie było trochę śmiesznie poznaliśmy sie(z moim mężem) przez radio przez tydzień pisaliśmy tylko. chciałam żeby do mnie przyjechał ale on zaproponował żebym to ja przyjechała do niego a ponieważ mieszkalismy daleko od siebie musiałam zostać na noc. przez cała drogę w autobusie bałam się kim on może się okazać ale...stwierdziłam że raz się żyje...nie zawiodłąm się i jutro obchodzimy 3miesiące po ślubie...fajnie jest powsponinać takie chwile <bigkiss></span>
Cierpliwość...to spokój, że przecież się stanie!
Dołączona grafika

#28 blondynka

blondynka
  • Użytkownik
  • 129 postów

Napisano 06 września 2008 - 17:54

No my poznalismy sie w liceum i mieszkajac blisko siebie zwyczajnie nawet o 2 w nocy Marcin mnie odprowadzal hehe.
Pierwsza nasza noc byla u mnie,bo mialam wolna chate.Wtedy oczywiscie wczesniej z nim omowilam,ze nie chce sexu.Ale wiecie jak to jest powiedziec 17latkowi.... :mrgreen:
W kazdym razie bylo milo,co prawda snu bylo bardzo malo,bo usnelismy dosc pozno :oops: ,ale sexu nie bylo.
Niby znalam go dobrze zanim u mnie spal,ale tak sobie mysle,ze np.dziewczyna zaprasza swojego chlopaka do siebie do domu jak sa sami,ale nie wie tak do konca czy jej nie przeleci.W koncu facet jest zawsze silniejszy.Taka wg mnie jest prawda.Moze sie myle,ale w koncu my czasem inaczej pojmujemy spanie u facetow,czyli spanie jako spanie,a oni no coz nie zawsze tak to pojmuja...

#29 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 07 września 2008 - 22:27

ja z M nie spałam jeszcze (w sensie seksu), ale ile razy mamy okazję :) to u niego nocuję -> przytulanki całusy te sprawy :D też sie kiedyś sparzyłam na facecie i teraz jestem ostrożniejsza.M to nie przeszkadza, mało tego nie roztrząsa tego tematu... czeka i za to go najbardziej kocham :]

*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. 

#30 Donn

Donn
  • Użytkownik
  • 7 119 postów

Napisano 07 września 2008 - 22:40

mało tego nie roztrząsa tego tematu... czeka i za to go najbardziej kocham :]

facet, który nie jest nachalny w tych sprawach...to taki który naprawde ceni i szanuje kobiete ;-)

#31 Kita

Kita
  • Użytkownik
  • 2 427 postów

Napisano 08 września 2008 - 08:13

Ja do M. pojechalam na noc po niecalych 2 miesiacach bycia ze soba, ale tydzien wczesniej on spal u mnie, wracalismy z jakiejs imprezy, on mnie odprowadzil i nie chcialam. zeby wracal po nocy do domu, wiec zostal u mnie. Grzecznie spalismy, byly tylko przytulance i pocalunki, ale za to lozko niewygodne ;-) , bo ja mialam jednoosobowe :-)
Dołączona grafika

#32 Mirabelka__22

Mirabelka__22
  • Użytkownik
  • 8 754 postów

Napisano 08 września 2008 - 16:38

U niego to chyba po pol roku jakos.. Albo i dluzej. <bezradny></span> Mis pierwszy u mnie spal.

#33 WweronikaA

WweronikaA
  • Użytkownik
  • 8 332 postów

Napisano 01 października 2008 - 09:02

do Donn

Nieee wszyscy ja z moim W* kochałam sie juz duuuzo razy a on nadal czesto mowi ze bardzo mu zalezy na tym zeby sie przytulic zasnac i obudzic ze mna w ramionach:) to mile bardzo:) hihi ale widzicie poza seksem jest tez wiele innych rzeczy na ktorych im rowniez zalezy:) np bliskosc.

chyba ze trafilo mi sie idealnie ( hehe na pewno)

#34 Alisekai

Alisekai
  • Użytkownik
  • 2 027 postów

Napisano 01 października 2008 - 09:07

No to chyba ja puszczalska jestem czy co... Bo pierwszy raz kochałam się z Nim jak pierwszy raz do niego przyjechałam. Dokładnie drugiego dnia z 3-dniowego mojego pobytu, bo już mnie tak chcica zżerała. Fakt, że byliśmy ze sobą kilka miesięcy zanim się spotkaliśmy, tylko że przez neta. Ale nie żałuję swojej decyzji. Pół roku minęło a my nadal szczęśliwi jesteśmy razem.

#35 WweronikaA

WweronikaA
  • Użytkownik
  • 8 332 postów

Napisano 01 października 2008 - 09:09

No to chyba ja puszczalska jestem czy co... Bo pierwszy raz kochałam się z Nim jak pierwszy raz do niego przyjechałam. Dokładnie drugiego dnia z 3-dniowego mojego pobytu, bo już mnie tak chcica zżerała. Fakt, że byliśmy ze sobą kilka miesięcy zanim się spotkaliśmy, tylko że przez neta. Ale nie żałuję swojej decyzji. Pół roku minęło a my nadal szczęśliwi jesteśmy razem.

co Ty mowisz jaka puszczalska chcialas to zostalas i zrobilas i jest ok;)

#36 Alisekai

Alisekai
  • Użytkownik
  • 2 027 postów

Napisano 01 października 2008 - 09:14

No ale ile dziewczyn idzie do łóżka z facetem od razu? :D
Najważniejsze to być szczęśliwym ;)

#37 asia21_87

asia21_87
  • Użytkownik
  • 7 854 postów

Napisano 01 października 2008 - 09:15

No ale ile dziewczyn idzie do łóżka z facetem od razu? :D

no wlasnie duzo dziewczyn idzie
ale Ty go juz znałaś wczesniej z neta, gadaliście pewnie o tym
było dobrze nie załujesz i jest ok
Dołączona grafika

Dołączona grafika

#38 Alisekai

Alisekai
  • Użytkownik
  • 2 027 postów

Napisano 01 października 2008 - 09:18

no wlasnie duzo dziewczyn idzie

:shock: To ja chyba starej daty jestem :mrgreen: Dobra, bo się OT robi :P

#39 Roxi

Roxi
  • Użytkownik
  • 3 496 postów

Napisano 01 października 2008 - 10:44

Ja zostałam mu mojego D. na noc (ze śniadaniem :-P ) po raz pierwszy jak znaliśmy się tydzien :-D równiótki tydzień, najpierw poznaliśmy sie na wakacjach i spędziliśmy tam 5 dni i nocy, spaliśmy razem ale nie dozło do seksu, dopiero juz już wróciliśmy i on zaprosił mie do siebie to zrobiliśmy to pierwszy raz to ja dopiero puszczalska jestem :-P haha, ale nie żałuję jesrteśmy już ponad 3 lata ze sobą

<ookk>

#40 Asiulek

Asiulek
  • Użytkownik
  • 408 postów

Napisano 09 października 2008 - 14:01

Moim zdaniem nie powinno sie robic nic na sile, wiec jesli nie jestem pewna , że tego chce to tego nie robię i tyle. Takze uwazam , ze autorka postapila dobrze :)

Ja sama podchodze do seksu tak : nie patrze na to ile sie znamy, tylko jesli mam ochote to to robie i juz.

Z obecnym facetem kochalam sie na 1szym spotkaniu, po 3 miesiacach ciagłych rozmów na gg, skypie i przez telefon. Przyjechał, byla taka chemia, że nie potrafiliśmy sie powstrzymac. Miedzy nami zmienilo sie na lepsze , czujemy sie jeszcze bardziej soba zauroczeni , nie dlatego ze TO zrobilismy, ale spedzilismy ze soba wspaniale 4 dni , mielismy okazje pobyc ze soba , poznac sie jeszcze lepiej i stwerdzic czy to uczucie jakim sie obdarzylismy jeszcze przed spotkaniem jest prawdziwe czy lepiej bysmy pozostali na gruncie przyjacielskim.