Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Zaręczyny

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
1043 odpowiedzi w tym temacie

#681 Sajuri

Sajuri
  • Użytkownik
  • 11 336 postów

Napisano 04 maja 2011 - 14:41

i właśnie w tych saniach poprosił mnie o rękę

ciebie w saniach a mnie w bryczce w Krakowie :lol:
Anonimka, a mi sie wydaje ze nie typowe :-P bo czesto sa w kawiarni np.

gratuluje dziewczyny :)
Prosilam o wszystko, zeby cieszyc sie zyciem.
Dostalam zycie, zeby cieszyc sie wszystkim

#682 Anonimka

Anonimka

Spełniona żona i mama <3

• Użytkownik
  • 2 459 postów
  • LokalizacjaZ daleka :P
  • Wzrost:178cm
  • Stan:mężatka
  • Partner:Przystojny ;)
  • Nastrój:Zmęczona
  • Odznaczenia:
    Odznaczenia użytkownika

Napisano 04 maja 2011 - 15:33

Dzięki Dziewczyny :)

Teraz marzę o ślubie w 2012 roku ale to już inny temat. Poza tym Mojemu zbytnio się nie spieszy :/

#683 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 04 maja 2011 - 17:41

Anonimka gratuluje ;-)

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#684 Anonimka

Anonimka

Spełniona żona i mama <3

• Użytkownik
  • 2 459 postów
  • Odznaczenia:
    Odznaczenia użytkownika

Napisano 04 maja 2011 - 17:45

magdaaaaa, dzięki :)

#685 Madź

Madź

heksa

• Użytkownik
  • 4 069 postów

Napisano 04 maja 2011 - 17:56

Dziękuję za gratulacje :)

Anonimka, nam się na szczęście obojgu nie śpieszy :) Ale jakby mi się śpieszyło to bym zaciągła go czym prędzej :lol:
“One, remember to look up at the stars and not down at your feet.
Two, never give up work. Work gives you meaning and purpose and life is empty without it.
Three, if you are lucky enough to find love, remember it is there and don't throw it away.”

#686 Anonimka

Anonimka

Spełniona żona i mama <3

• Użytkownik
  • 2 459 postów
  • Odznaczenia:
    Odznaczenia użytkownika

Napisano 04 maja 2011 - 17:57

Ale jakby mi się śpieszyło to bym zaciągła go czym prędzej

Nie z Nim takie numery ;)

#687 Mirabelka__22

Mirabelka__22
  • Użytkownik
  • 8 754 postów

Napisano 04 maja 2011 - 18:14

Anonimka, Madź gratuluję i witajcie w gronie narzeczonych:) Choć mi już bliżej niż dalej:)

#688 Madź

Madź

heksa

• Użytkownik
  • 4 069 postów

Napisano 04 maja 2011 - 18:33

Anonimka, Madź gratuluję i witajcie w gronie narzeczonych:) Choć mi już bliżej niż dalej:)

W takim razie, życzę dużo szczęścia :) i żeby ceremonia i wesele przebiegły po Twojej myśli :)

Anonimka to trzeba argumentować, nie wiem zrób listę za i przeciw, tylko tak, żeby więcej argumentów było "za" :D
Two, never give up work. Work gives you meaning and purpose and life is empty without it.
Three, if you are lucky enough to find love, remember it is there and don't throw it away.”

#689 Kingusia

Kingusia
  • Użytkownik
  • 312 postów

Napisano 07 maja 2011 - 18:43

Gratuluje dziewczyny:)

Anonimka to miałyśmy podobne oświadczyny tylko Ty wieczorem a ja rano :P
Dołączona grafika

Dołączona grafika

#690 monia66

monia66

szczęśliwa mamusia

• Użytkownik
  • 3 169 postów

Napisano 25 lipca 2011 - 23:18

Nie wiem czy to odpowiedni dział aby o tym pisać.
S. wspominał coś ostatnio właściwie dał mi z lekka do zrozumienia, że planuje mi się oświadczyć. Szczegółów nie zdradził kiedy, gdzie, jak mówił tylko żebym się szykowała.
Wygląda na to, że mówił poważnie.

Poczekamy zobaczymy, co z tego wyjdzie ;-) co ten mój S. wykombinuje w ostateczności

201407101662.png

#691 karatetyka

karatetyka
  • Użytkownik
  • 5 629 postów

Napisano 26 lipca 2011 - 21:21

I co? Pozbawił Cię elementu zaskoczenia i niespodzianki? Niedobry :-P
W takim razie szykuj się ;-)

#692 Anonimka

Anonimka

Spełniona żona i mama <3

• Użytkownik
  • 2 459 postów
  • Odznaczenia:
    Odznaczenia użytkownika

Napisano 27 lipca 2011 - 10:01

monia66 Mój też dzień przed dawał mi do zrozumienia, że wkrótce to nastąpi. Na szczęście nie wiedziałam dokładnie kiedy i nie spodziewałam się, że nastąpi to następnego dnia :lol: . Prawie miesiąc później oboje mamy urodziny no i ja dzień przed oświadczynami coś tam marudziłam, że za miesiąc będę o rok starsza ble ble ble, a On do mnie "I rozpoczniesz nowy etap w życiu" ;-) . Ja myślałam, że chodzi mu właśnie o oświadczyny w urodziny, a tu proszę, dzień później. Jeszcze tego samego dnia Jego brat podpytywał Mojego przy mnie "To dzisiaj czy jutro?" (następnego dnia były Walentynki ale Mój musiał iść do pracy). Wszyscy wiedzieli kiedy tylko nie ja :lol:

#693 viola

viola
  • Użytkownik
  • 8 330 postów

Napisano 27 lipca 2011 - 12:57

Jejku u was wszystko ful romantic.U mnie było tak.Rozmawiamy,rozmawiamy i wtem moj M wyskakuje do mnie z tekstem-,,Kajtamy się.''No tak,możemy,moja odpowiedź.
I wrociłam do domu oświadczając rdzicom,że wychodzę za mąż.Po pewnym czasie mąz przyjechał z kwiatami dla mnie i mojej mamy,ze swoimi rodzicami na obiad.Miał pierścionek zaręczynowy.Poprosił moich rodziców czy oddadzą mu moją rękę.No i oświadczył mi się.
To tak w skrócie opisałam.

#694 Anonimka

Anonimka

Spełniona żona i mama <3

• Użytkownik
  • 2 459 postów
  • Odznaczenia:
    Odznaczenia użytkownika

Napisano 27 lipca 2011 - 13:02

Rozmawiamy,rozmawiamy i wtem moj M wyskakuje do mnie z tekstem-,,Kajtamy się.''No tak,możemy,moja odpowiedź.

Hehe, dobre ;-)

Mnie Mój żadnego pytania nie zadał bo nie zdążył :-P . A tydzien później, znaczy się 5 dni później, w piątek powiadomiliśmy moich rodziców :lol:

Ups... nie wiem czy tu o tym już nie pisałam :-P

#695 monia66

monia66

szczęśliwa mamusia

• Użytkownik
  • 3 169 postów

Napisano 27 lipca 2011 - 15:02

Anonimka no to rzeczywiście miałaś fajne te zaręczyny. Jakby nie patrzeć to tak naprawdę nie wiem kiedy mi się oświadczy, powiedział tylko żebym się szykowała.
Więc ja się nastawiam pomału psychicznie, że to może nastąpić w każdej chwili. Mój S. jest trochę nieobliczalny momentami i może w każdej chwili wyskoczyć z pierścionkiem jak Filip z konopii :lol: :lol:

Jejku u was wszystko ful romantic.U mnie było tak.Rozmawiamy,rozmawiamy i wtem moj M wyskakuje do mnie z tekstem-,,Kajtamy się.''No tak,możemy,moja odpowiedź.

viola no rzeczywiście dosyć nietypowy sposób jak na oświadczyny muszę przyznać :-D
a właśnie a propo pierścionka zaręczynowego. Na jakim palcu powinno się nosić pierścionek zaręczynowy :?:

201407101662.png

#696 Madź

Madź

heksa

• Użytkownik
  • 4 069 postów

Napisano 27 lipca 2011 - 15:05

Na jakim palcu powinno się nosić pierścionek zaręczynowy

:arrow: a-ja-jak-ta-sroka-vt185,880.htm#497990

#697 Aspirynkaaa

Aspirynkaaa

I do!

• Użytkownik
  • 3 557 postów

Napisano 28 lipca 2011 - 17:56

Mnie Mój żadnego pytania nie zadał bo nie zdążył :-P

:mrgreen:
Od razu krzyczałaś "taaak!"? :-) Fajnie bardzo, oszczędziłaś chłopu tego stresu i jąkania się. ;-)

Jakby nie patrzeć to tak naprawdę nie wiem kiedy mi się oświadczy, powiedział tylko żebym się szykowała.

Czasami mi się wydaje, że mężczyźni tak zaczynają ten temat, żeby wybadać ewentualną odpowiedź. Spryciarze :mrgreen:

No tak,możemy,moja odpowiedź.

A ten entuzjazm mnie powalił. ;-)
Właściwe jak tak ostatnio o tym myślę i sobie wyobrażam, to właśnie coraz częściej w takich zwykłych codziennych sytuacjach. Podoba mi się tak zwyczajnie.

-Mamusiu, czy miałaś kiedyś marzenie?

-Miałam, idzie teraz koło mnie i trzyma mnie za rękę! dzieci139.gifdzieci139.gif

#698 Anonimka

Anonimka

Spełniona żona i mama <3

• Użytkownik
  • 2 459 postów
  • Odznaczenia:
    Odznaczenia użytkownika

Napisano 28 lipca 2011 - 18:05

Od razu krzyczałaś "taaak!"? :-) Fajnie bardzo, oszczędziłaś chłopu tego stresu i jąkania się.

Nieeee, jak tylko podarował mi pierścionek to go wycałowałam :-P . A jak drugiego dnia zapytałam czemu mi tego pytania nie zadał to stwierdził, że bał się odpowiedzi <lol></span>

Czasami mi się wydaje, że mężczyźni tak zaczynają ten temat, żeby wybadać ewentualną odpowiedź. Spryciarze

Mój badał wiele razy choć bywały momenty na NIE więc chyba dlatego zwlekał z pytaniem :-P

#699 Dominikaa

Dominikaa
  • Użytkownik
  • 2 postów

Napisano 08 sierpnia 2011 - 23:46

Ohhh po przeczytaniu wszystkich tych historii (zajęło mi to godzinę) ;-) postanowiłam dołączyć do forum i pogratulować wszystkim Wam :) <flow1></span>
każde zaręczyny były piękne i dla każdej z Was wyjątkowe i magiczne :) warto czekać na tą chwilę! :)

pozdrawiam. :-)

#700 kicia_kicia

kicia_kicia
  • Użytkownik
  • 12 postów

Napisano 09 września 2011 - 15:52

Ja na cały wątek się nie pokusiłam,ale przeczytałam sporo stron Waszych fantastycznych opowieści:) Gratuluję wszystkim zapierścionkowanym, ja na swój jeszcze czekam, wiem,że to już niedługo, bo ukochany coś knuje i pare dni temu powiedział,że nasz czas jest bliski i mam nie poruszać tego tematu;p (pewnie nie chce się wygadać, a ja tam wole mieć niespodziankę). Mój ukochany jest w kwestiach niespodzianek nieobliczalny, tak więc nie wiem czego się spodziewać. Na pewno się z Wami podziele radosną nowiną, gdy już nasz czas nadejdzie:D
Dołączona grafika

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych