Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Zaręczyny

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
1043 odpowiedzi w tym temacie

#301 angik1683

angik1683
  • Użytkownik
  • 8 134 postów

Napisano 29 maja 2009 - 12:25

oj... ale Ci zazdroszczę :oops: ;-) ja wiem, ze w rzeczywistosci nie mam co na takie liczyc

uwazaj,bo sie jeszcze zdziwisz :-D
ja tez nigdy nie myslalam ze Lukasz tak to wszystko pieknie zaplanuje,a jednak jak facet chce to potrafi :-D
sl-11609.png
as1cEZoB0360010MDAwOGQ0fDIwMTM4MmpkfERhd
ZAPRASZAMY WSZYSTKIE MAMY...i nie tylko ->

#302 666ilonka777

666ilonka777
  • Użytkownik
  • 4 470 postów

Napisano 31 maja 2009 - 14:50

fakt-z zaskoczenia najlepsze i P.kiedys powiedzial, ze wlasnie tak zrobi, a co do pierscionka to wcale sie jego wygladem nie martwie, bo wazne, ze jest, a nie jak wyglada
Dołączona grafika

"Dziecko nie odchodzi, zmienia tylko datę swojego przyjścia na świat..." :cry:

#303 madzia

madzia
  • Użytkownik
  • 6 640 postów

Napisano 01 czerwca 2009 - 06:11

moje jakby nie patrzec tez byly z zaskoczenia <hepi1></span>
niby po pierscionek razem pojechalismy a ja czekam i czekam caly wieczor sylwestrowy, no kiedy no kiedy to sie stanie :P a on zapomnial ;-) i na nastepny dzien, przed wyjazdem postawnowil mi go wreczyc przy mamci mojej :P wiec to bylo zaskoczenie i lzy w oczach ;-) bo myslalam, ze juz tego w PL nie zrobi;)
Nigdy nie rozmawiaj z idiotą, najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

#304 dajmira

dajmira
  • Użytkownik
  • 621 postów

Napisano 03 czerwca 2009 - 10:28

takie wlaśnie zaręczyny są najlepsze, do końca trzymają w napięciu :-)
Dołączona grafika

#305 mgiełka87

mgiełka87
  • Użytkownik
  • 425 postów

Napisano 15 sierpnia 2009 - 14:42

Przeszukałam forum i nie natknęłam się na temat typowo poświęcony tylko i wyłącznie zaręczynom dlatego pozwoliłam sobie go założyć.

Liczę na to, że podzielicie się swoimi marzeniami, odczuciami i doświadczeniami ;-)

A więc jak wg Was powinny wyglądać zaręczyny?

#306 kashira

kashira
  • Użytkownik
  • 5 282 postów

Napisano 15 sierpnia 2009 - 14:55

wymarzone-zareczyny-vt21.htm

tu jest temat o wymarzonych zaręczynach, dziewczyny też piszą jak wyglądały w rzeczywistosci ich zaręczyny ;-)
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#307 mgiełka87

mgiełka87
  • Użytkownik
  • 425 postów

Napisano 16 sierpnia 2009 - 11:29

Tak z zaskoczenia to jest to i żeby tak romantycznie było... hehe A powiedzcie mi czy uważacie, że zaręczyny powinny być takie oficjalne tj tradycyjne? Chodzi mi tu o zaręczyny w obecności najbliższej rodziny... Ja jakoś wolałabym, aby odbyło się to między nami, ale Ł chce przy rodzince...
A Wy co uważacie? Jak było z Wami?

#308 Olciiia

Olciiia
  • Użytkownik
  • 10 000 postów

Napisano 16 sierpnia 2009 - 11:40

mgiełka87, wg mnie zareczyny powinny byc z zaskoczenia tylko we dwoje

a pozniej oficjalne powiadomienie rodzicow i rodziny

#309 calineczka

calineczka
  • Użytkownik
  • 7 470 postów

Napisano 16 sierpnia 2009 - 11:42

a pozniej oficjalne powiadomienie rodzicow i rodziny

u nas takie miały byc ale były stale przekladane i i do dnia dzisiejszego nie było :mrgreen: i wcale mi tego nie brakuje
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#310 Olciiia

Olciiia
  • Użytkownik
  • 10 000 postów

Napisano 16 sierpnia 2009 - 11:52

calineczka, no wlasnie w sumie to nie wazne wystarczy pokazac pierscionek i wszystko jasne :P

#311 mgiełka87

mgiełka87
  • Użytkownik
  • 425 postów

Napisano 16 sierpnia 2009 - 12:06

Ale Ł. się uparł...kurcze nie da się Go przekonąć, by to było tylko we dwoje! On chce na zasadzie, że owszem między sobą najpierw a potem oficjalnie jeszcze przed rodziną :-/ Mnie się to nie podoba. A on wzoruje się chyba też na tym, że właśnie takie zaręczyny miał Jego brat... Normalnie jestem <bezradny></span>
Dołączona grafika

#312 Olciiia

Olciiia
  • Użytkownik
  • 10 000 postów

Napisano 16 sierpnia 2009 - 12:12

mgiełka87, jesli tak chce to niech tak zrobi nie ma w tym nic zlego
ale powiedz mu zeby byl troche oryginalny bo bez sensu jest powtarzac po bracie dokladnie tak samo :-| :-| :-|

#313 mgiełka87

mgiełka87
  • Użytkownik
  • 425 postów

Napisano 16 sierpnia 2009 - 12:25

Nie no bez przesady On nie mam zamiaru zrzynać wszystkiego od brata tylko chce wziąć od niego sam fakt zaręczyn w gronie rodziny... A ja nie mogę sie do tego przekonać! Jego najbliższa rodzina liczy 5 osób...to masa ludzi i to mnie przeraża :-|
Dołączona grafika

#314 Olciiia

Olciiia
  • Użytkownik
  • 10 000 postów

Napisano 16 sierpnia 2009 - 12:32

5 osób...to masa ludzi

nie przesadzaj przeciez to kilka osob

a takie zareczyny rozniez moga byc wspaniale :mrgreen:

#315 mgiełka87

mgiełka87
  • Użytkownik
  • 425 postów

Napisano 16 sierpnia 2009 - 12:53

5 osob od niego, nie wiem czy czasem nie zechce by przyszly rowniez partnerki Jego braci, moi rodzice, moj braciszek, babcia moja i z kilku osob robi sie 11 + nas dwoje... Ale kto wie, moze w tym tez jest jakis urok:?:

#316 Olciiia

Olciiia
  • Użytkownik
  • 10 000 postów

Napisano 16 sierpnia 2009 - 12:55

mgiełka87, no pewie ze tak na pewno bedziecie je wszyscy milo wspominac ;-)

#317 mgiełka87

mgiełka87
  • Użytkownik
  • 425 postów

Napisano 16 sierpnia 2009 - 12:58

heh dobrze, że tu do Was zawitałam ;-) Zaczynam wierzyć w czar tekich zareczyn :->
Dołączona grafika

#318 tigraa84

tigraa84
  • Użytkownik
  • 5 129 postów

Napisano 16 sierpnia 2009 - 17:58

Zaczynam wierzyć w czar tekich zareczyn :->

Każde zaręczyny mają swój urok :mrgreen:

A mi się marzą zaręczyny bez świadków, tylko we dwoje. Nie chcę żadnej kolacji przy świecach i tego typu banałów- marzy mi się coś oryginalnego, o czym będę mogła opowiadac przez długie lata :mrgreen:
Mężczyzna bez kobiety jest jak pies bez pcheł- niby da się żyć, ale nudno
Kobieta bez mężczyzny jest jak pchła bez psa- żyć ciężko i gryźć nie ma kogo

#319 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 16 sierpnia 2009 - 18:25

ale przecież zaręczyny z zaskoczenia i przy rodzinie można ze sobą połączyć ... przecież można zaskoczyć kobietę na jakimś rodzinnym spotkaniu ... ;-) i wilk syty i owca cała ;-)

pewnie, że większość z nas marzy o jakiś romantiko bajerach, ale takie wyciągnięcie pierścionka na wspólnym obiedzie też ma swój urok ;-)

*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. 

#320 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 16 sierpnia 2009 - 19:10

ale przecież zaręczyny z zaskoczenia i przy rodzinie można ze sobą połączyć ... przecież można zaskoczyć kobietę na jakimś rodzinnym spotkaniu ... i wilk syty i owca cała

mojej kolezance sie jej juz mąz oswiadczył w wigilie . Podjechał pod jej dom i zapytał kiedy beda po kolacjji , kiedy w koncu byli przyszedł do nich sie oswiadczył przy rodzicach. Ona nic nie wiedziała.

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych