Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Zaręczyny

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
1043 odpowiedzi w tym temacie

#281 Olciiia

Olciiia
  • Użytkownik
  • 10 000 postów

Napisano 06 grudnia 2008 - 00:08

dajmira, <rozyczka></span> <rozyczka></span> <rozyczka></span> gratulacje

asiunia, naisz koniecznie bo

my tutaj uwielbiamy czytac takie historie <serduszka></span>

#282 asiunia

asiunia
  • Użytkownik
  • 238 postów

Napisano 06 grudnia 2008 - 09:02

nie ma sprawy.to byla sobota.poszlismy razem do zlotnika i wybieralismy pierscionek.oj dlugo nam to zajelo ale wybralismy taki ladny :-) przyszlismy do domu i on ukleknal na kolana i otworzyl te czerwone pudeleczko i powiedzial kochanie wyjdziesz za mnie? ;-) mi az sie plakac zachcialo ze szczescia i powiedzialam TAK :-> zalozyl mi pierscionek na palec i przytulil mocno i powiedzial kocham cie :-D bylo wspaniale.

#283 ONA

ONA
  • Użytkownik
  • 19 postów

Napisano 06 grudnia 2008 - 10:00

No to może teraz ja...zaręczyny były już troszkę czasu temu(początek września) ale teraz ochłonęłam na dobre i mogę o tym gadać a raczej pisać:)
zaczęło się tak...robiliśmy podchody po pierścionek 2razy.....pierwszy raz nic ciekawego nie znaleźliśmy a za drugim..to był zachwyt od pierwszego wejrzenia(a może nawet miłość:))
to był ON...(do obejrzenia w dziale ..a ja jak ta sroka..z wrzutu katti 2 tylko że w żółtym złocie).
oczywiście nie dostałam go tego samego dnia..:)
odbyło się to może tydzień po zakupie...wybraliśmy się na wycieczkę do malowniczego Kazimierza...I tam, gdy słońce zmierzało ku zachodowi, w ruinach zamku..mój NAJ...uklęknął i zapytał(szczerze powiem, że już sama nie wiem o co, bo głos tak mu drżał a ja wcale w nie lepszej formie:))
To były cudowne chwile, które trwają do dziś...

#284 asiunia

asiunia
  • Użytkownik
  • 238 postów

Napisano 06 grudnia 2008 - 14:03

fajne.takie bardzo romantyczne a u mnie bylo klasycznie i tez bylo fajnie

#285 Madzia81

Madzia81
  • Użytkownik
  • 4 508 postów

Napisano 06 grudnia 2008 - 22:31

dzisiaj 3 latka od kiedy powiedziałam TAK... <dreams></span>
mieliśmy być w knajpce z tej okazji, ale Misio wymiękł po wczorajszej nocce ;-) świętujemy jutro :) ale miło wspomnieniami choć na chwilę wrócić do tego dnia :)

FORUM DLA MAM

img-2006082601201230.png

200901181556.png

#286 calineczka

calineczka
  • Użytkownik
  • 7 470 postów

Napisano 06 grudnia 2008 - 22:32

dzisiaj 3 latka od kiedy powiedziałam TAK...

fajna data ..mikołajki :lol:
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#287 Madzia81

Madzia81
  • Użytkownik
  • 4 508 postów

Napisano 06 grudnia 2008 - 22:40

fajna data ..mikołajki :lol:

łatwo zapamiętać ;-)

FORUM DLA MAM

img-2006082601201230.png

200901181556.png

#288 Donn

Donn
  • Użytkownik
  • 7 119 postów

Napisano 06 grudnia 2008 - 22:44

Madzia81 to dostałaś bardzo piękny prezencik od mikołaja :-)
...to czy człowiek jest inteligentny poznaje się po jego odpowiedziach...
..to czy jest mądry, po pytaniach...

...nie ogarniam tego fałszu tu... podlizywania... słodzenia...

#289 fajna babka

fajna babka
  • Użytkownik
  • 3 964 postów

Napisano 06 grudnia 2008 - 23:04

Madzia81

naprawdę fajnie wybrał ... tez bym tak chciała ale chyba nigdy sie nie doczekam .... :-)

ONA romantycznie miałeś tak klasycznie ale bardzo fajnie .... ruiny zameczku ... cos mi sie wydaje że ta wycieczka to właśnie w tym celu była i chłopaka nic z niej nie wie tylko cały czas myślał czy sie zgodzisz ....

#290 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 07 grudnia 2008 - 16:00

zbliżaja sie swieta więc pewnie troche przybedzie zareczonych ;-) i bedzie o czym tu pisać :lol:

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#291 Tilia

Tilia
  • Użytkownik
  • 9 425 postów

Napisano 07 grudnia 2008 - 16:48

zbliżaja sie swieta więc pewnie troche przybedzie zareczonych ;-)

Też ostatnio gdzieś wyczytałam,że grudzień to miesiąc ślubów i zaręczyn....ja bym wolała jakoś na wiosnę ;-)
"Ani małżeństwo ani dziecko nie są obowiązkowym punktem programu na który trzeba się zdecydować. Obowiązkowa jest tylko miłość"

JkIEp1.png

#292 kashira

kashira
  • Użytkownik
  • 5 282 postów

Napisano 28 maja 2009 - 11:48

Mi marzą się zaręczyny na plaży... księżyc, winko i MY :-) ewentualnie góry i jakiś przytulny domeczek... tylko we dwoje ;-) <dreams></span>

Ale to tylko marzenia... realnie to myślę, że co najwyżej jakaś restauracyjka, ale przecież nie najważniejsze jest miejsce :->
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#293 mysiunia89

mysiunia89
  • Użytkownik
  • 282 postów

Napisano 28 maja 2009 - 17:57

Mi marzą się zaręczyny na plaży... księżyc, winko i MY

ja mam tak samo,właśnie planujemy w tym roku pojechac nad morze i....chce mi sie odświadczyc:)

a jak z waszymy pierscionkami,wy same sobie wybrałyscie?dałyscie MU do zrozumienia jakie sie wam podobaja :)?bo ja bym chciala mu pokazac rozne ktore mi sie podobaja a On sam wybierze:)

tylko błagam nie mowcie ze to zbyt wczesnie,jestesmy ze soba juz bardzo dlugo i naprawde planujemy wspolne zycie pomalutku:)
Tak kocham to zycie,ktore nie raz sypie mi sola w oczy....

#294 calineczka

calineczka
  • Użytkownik
  • 7 470 postów

Napisano 29 maja 2009 - 07:57

przecież nie najważniejsze jest miejsce :->

dokładnie dziś z perspektywy czasu ( juz ponad rok) stwierdzam , że to nie ma w tej znaczaenia w ogole

dałyscie MU do zrozumienia jakie sie wam podobaja

wcześniej ogladalismy razem parę razy ale wybierał sam była to dla mnie niespodzianka
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#295 kashira

kashira
  • Użytkownik
  • 5 282 postów

Napisano 29 maja 2009 - 08:05

ja osobiscie nie chcialabym wiedziec... chcialabym, zeby zaręczyny były dla mnie zaskoczeniem. O pierscionek się nie martwię, bo wiem, że mój Ł. ma świetny gust :-P
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#296 angik1683

angik1683
  • Użytkownik
  • 8 134 postów

Napisano 29 maja 2009 - 11:27

a jak z waszymy pierscionkami,wy same sobie wybrałyscie?dałyscie MU do zrozumienia jakie sie wam podobaja :) ?bo ja bym chciala mu pokazac rozne ktore mi sie podobaja a On sam wybierze:)

moj Lukasz wybieral sam i ogolnie zareczyny byly niespodzianka,nawet sie nie domyslalam ze on cos planuje :-D
sl-11609.png
as1cEZoB0360010MDAwOGQ0fDIwMTM4MmpkfERhd
ZAPRASZAMY WSZYSTKIE MAMY...i nie tylko ->

#297 kashira

kashira
  • Użytkownik
  • 5 282 postów

Napisano 29 maja 2009 - 11:35

angik1683, mi tez sie wlasnie cos takiego marzy :-) totalne zaskoczenie :-)
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#298 angik1683

angik1683
  • Użytkownik
  • 8 134 postów

Napisano 29 maja 2009 - 11:49

kashira, ja innych zareczyn sobie nie wyobrazam tzn. nie chcialabym sie umowic,ze tego i tego dnia mi sie L oswiadcza i ze wczesniej idziemy kupic razem pierscionek :-? Zawsze marzyly mi sie zareczyny z zaskoczenia,na plazy itd. i moj L stanal na wysokosci zadania i sprawil,ze nasze zareczyny byly nawet lepsze niz te moje wymarzone :-D
sl-11609.png
as1cEZoB0360010MDAwOGQ0fDIwMTM4MmpkfERhd
ZAPRASZAMY WSZYSTKIE MAMY...i nie tylko ->

#299 Olenka

Olenka

Yeah!

• Użytkownik
  • 8 138 postów

Napisano 29 maja 2009 - 11:50

Ja tez bym wolała z zaskoczenia, niespodziewanie. Bo co to za niespodzianka jak sie idzie samemu wybrac pierścionek, potem umawia sie kiedy te oświadczyny maja nastąpic ;-)
Niespodziewanie chyba zawsze lepiej :-D
“We all have two lives. The second one starts when we realize that we only have one”

#300 kashira

kashira
  • Użytkownik
  • 5 282 postów

Napisano 29 maja 2009 - 12:08

moj L stanal na wysokosci zadania i sprawil,ze nasze zareczyny byly nawet lepsze niz te moje wymarzone

oj... ale Ci zazdroszczę :oops: ;-) ja wiem, ze w rzeczywistosci nie mam co na takie liczyc ;-)
Dołączona grafika
Dołączona grafika

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych