Od kiedy mozna uzywac maty edukacyjnej ? juz teraz czy od 4- 5 miesiaca ?
Kochana może gdzieś tak od 4 miesiąca na pewno wam się przyda wtedy dziecko bardziej już dostrzega dane rzeczy i kształty, teraz to wasza Niunia jest jeszcze malutka , i za bardzo nie widzi jeszcze ma oczki jeszcze takie za mgłą , nasza Gabrysia ma tak samo
czy Wasze dzieci tez w dzien miały chwilowe drzemki? 10 minut , 30 minut to max? wnocy spi pieknie, nieraz po 6h ciagiem, ale w dzien juz gorzej...
Nie raz tak nasze pociechy miały , a później się to wszystko unormowało , powiem Ci kochana że w nocy jaki w dzień , nasza Gabrysia bardzo długo śpi , a takie chwilowe drzemki to normalne są , jeśli się bardzo niepokoisz snem waszej córeczki to , zawsze możesz z pediatra to omówić , doradzić się może coś rozprasza waszą córeczkę , może jej nie wygodnie ..
jakie Waszym zdaniem jest najlepsze mm ?? takz obserwacji dzieci waszych na jakie najlepiej reagowalo ?
bo moja mała Bebilon srednio lubiła, Bebiko jej smakował ale kupki robiła co 3-4 dni, teraz jest NAN Pro - kupki robi wkoncu ładnie ale za to mam wrazenie ze czesciej tu ulewa. Dodam ze karmie ja piersia a mm dostaje na wieczor i w nocy.
Ja to kochana Marysię z początku piersią karmiłam , a potem jak zaszłam w trzecią ciążę z początku ją karmiłam jeszcze , a potem to już sztuczne mleko jej podawałam i od tego momentu , karmię ją cały czas mlekiem Bebiko , i ładnie tam kupi mi robi .. nie ma zaparć i wzdęć
Ja raz kupiłam jej Bebilon i wcale go nie chciała pić , no coś tam wypiła zawsze , ale to nie było to jak powinno być , i .. potem nie kupowałam tego mleka więcej , bo dość że drogie , i nie opłacało mi się go kupować według mnie Bebiko jest najlepsze
[ Dodano: 2012-07-12, 12:17 ]
nikus Kochana jak raz na jakiś czas , wasz synek robi takie zielone kupki to może dla pewności lekarza się doradź , może mleko trzeba zmienić