Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

POdjadanie między posiłkami...

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
196 odpowiedzi w tym temacie

#1 Katarina

Katarina
  • Użytkownik
  • 12 postów

Napisano 25 lipca 2008 - 21:08

Strasznie lubię podjadać sobie słone paluszki, lub paluszki z sezamem między posiłkami....nie wiem czy to dobrze że jem tego dość dużo?? Będzie to miało na mnie jakiś negatywny wpływ?? czy Wy tez lubicie tak sobie chrupać cos przed obiadkiem albo kolacyjką?? :))

#2 Olciiia

Olciiia
  • Użytkownik
  • 10 000 postów

Napisano 25 lipca 2008 - 21:12

Katarina, No pewnie ja tez lubie podjadac ale nie paluszki bo akurat ich nie lubie ale owoce slodycze jogurty ciagle cos jem a pozniej mam sumienia :P

a jak np mysle sobie ze moglabym sobie lody zjesc wieczorem na deser to juz zawsze jestem najedzona

i wiesz co zauwazylam ze zaczal mis ie celulit robic na tylku... chyba za duzo slodyczy...

To podjadanie chyba nie jest do konca dobre ;)

#3 Katarina

Katarina
  • Użytkownik
  • 12 postów

Napisano 25 lipca 2008 - 21:27

hehe.....no ja celulitu jeszcze nie mam....Ubolewam tylko że jest tak mało smaków paluszków i innych tego typu produktów. kiedy ide do sklepu mam tylko wybór między paluszkami słonymi, z sezamem i z makiem....a czemu podobnie jak chipsy nie ma takich smaków jak cebulowe, serowe.....a może z jakąs posypką owocową...ooo to byłby hit :)))

#4 Olciiia

Olciiia
  • Użytkownik
  • 10 000 postów

Napisano 25 lipca 2008 - 21:34

Katarina, ja nie wiem jak w polsce ale u mnie sa serowe i jeszcze tak jakies rozniste moze tam tez sa zobacz w wiekszych marketach moze beda ;)

#5 Katarina

Katarina
  • Użytkownik
  • 12 postów

Napisano 26 lipca 2008 - 11:01

a na imprezke kupic jakie?
co woleleibyście chrupać do drinka ? slodkie czy ostre paluszki?
grube paluchy czy może cieńkie paluszki?

Ucałowania!

#6 Olciiia

Olciiia
  • Użytkownik
  • 10 000 postów

Napisano 26 lipca 2008 - 18:07

ostre paluszki?

lepiej takie bo do alkoholu lepiej pasuja chipsy i rozne paluszki raczej nie slodkie

ale nie robmy offtopic

;)

#7 Guest_niki_*

Guest_niki_*
  • Gość

Napisano 27 lipca 2008 - 11:48

między posiłkami podjadam lody,a czasami to co się znajduje w zasięgu ręki.efekty są- dodatkowe kilogramy i cellulit :(

#8 kattie21

kattie21
  • Użytkownik
  • 2 054 postów

Napisano 27 lipca 2008 - 12:05

A ja slyszalam ze jak juz mamy ochote podjesc cos slodkiego miedzy posilkami, to wlasnie najlepiej lody... bo wychladzaja zoladek i organizm, no i duzo energii jest potrzebnej do ponownego ogrzania ;) co powoduje spalanie kalorii ;)

#9 Guest_niki_*

Guest_niki_*
  • Gość

Napisano 27 lipca 2008 - 12:12

kattie21, straszne kłamstwo ;) w tych lodach dodatkowo wafelek, czekoladka- bo uwielbiam rożki. nie zauważyłam chudnięcia :P

#10 kattie21

kattie21
  • Użytkownik
  • 2 054 postów

Napisano 27 lipca 2008 - 12:18

niki, a tycie zauwazylas?? ;>

#11 Guest_niki_*

Guest_niki_*
  • Gość

Napisano 27 lipca 2008 - 12:20

pewnie, że tak.głównie po problemach z wejściem w spodnie, ale to już nie na temat

lubie powcinać nektarynki, tylko nie ma komu iśc po nie do sklepu :D

#12 kattie21

kattie21
  • Użytkownik
  • 2 054 postów

Napisano 27 lipca 2008 - 12:21

ja w sumie po lodach nie zauwazylam tycia ;) wiec moze kazdy organizm na takie podjadanie miedzy posilkami inaczej reaguje ;)

#13 Rodzynka

Rodzynka
  • Użytkownik
  • 67 postów

Napisano 27 lipca 2008 - 12:34

Oj, często zdarza mi się podjadać między posiłkami, zwłaszcza słodkie, a miałam już nie jeść słodyczy <bezradny></span>
Dołączona grafika

#14 Katarina

Katarina
  • Użytkownik
  • 12 postów

Napisano 27 lipca 2008 - 12:43

Od lodów to rzeczywiście można przytyć :P
Ja od paluszków nie tyje....myśle że warto spróbować bo zaspakajają taki mały głód no i nie są wcale aż tak tuczące :)) Super są smaki orientalne i owocowe... mniam :)) POlecam :))

#15 fajna babka

fajna babka
  • Użytkownik
  • 3 964 postów

Napisano 28 lipca 2008 - 16:09

ja mogę tonami jeść paluszki .... wystarczy ze zjem jednego i potem kończy sie na tym ze cała paczka wyparowuje nie wiem nawet kiedy... słodyczy raczej niej em ale i owoców nie jem wcale jak tydzień długi nie zjem nic takiego nawet jabłka ale jakoś nie umie się zmusić :-/

#16 Katarina

Katarina
  • Użytkownik
  • 12 postów

Napisano 28 lipca 2008 - 18:32

Hihi widzę że nie tylko ja jestem miłośniczką paluszkow :))) A co powiedziałybyście na grube paluchy z posypka czekoladową, owocową albo paluszki orientalne lub serowe?? To dopiero pychota....chipsy przy tym wymiękają.... Wiem bo miałam okazję spróbować takich paluszków :)))

#17 asia21_87

asia21_87
  • Użytkownik
  • 7 854 postów

Napisano 28 lipca 2008 - 18:37

ja tez lubie podjadać miedzy posiłkami,
przewarznie chrupie paluszki, lub jakis owoc
Dołączona grafika

Dołączona grafika

#18 calineczka

calineczka
  • Użytkownik
  • 7 470 postów

Napisano 29 lipca 2008 - 09:17

Tak czytam czytam i dochodze do wniosku , że ja rzadko kiedy cos jem poza posiłkami głownymi -ewentualnie kiedy jakies wyjścia ale tak żeby na przykład przed komputerem albo telewizorem <bezradny></span> i powiem , że nawet wiem , z czego to wynika, rzadko miewam takie przekąski w domu bo zapominam kupic ba w ogóle nie zwracam uwagi na tego typu jedzonko.
Jedynie co to czasami w weekendy lody jak sie komus zechce po nie jechac do sklepu
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#19 sissi

sissi
  • Użytkownik
  • 270 postów

Napisano 29 lipca 2008 - 10:04

calineczka To dobry sposób na boczki :) żeby każda z nas tak miała...ja jak kupuję jakieś słodkości to tylko pod kątem Niutka...wszystko wchłonie :D a ja jestem dzięki temu szczuplejsza

Najlepiej nie kupowac NIC <slonik1></span>
"Nikt nie może uciec od samego siebie,gdziekolwiek by uciekł"
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#20 angik1683

angik1683
  • Użytkownik
  • 8 134 postów

Napisano 29 lipca 2008 - 13:50

oj,ja w tej pracy sie nauczylam podjadac..z nudow co chwile latam do sklepu obok i kupuje a to chipsy,a to jakis batonik i dupsko rosnie <bezradny></span>
zeby mieli owoce to bym sie owocami pasla i nie byloby tylu efektow ubocznych...a tak :-?
sl-11609.png
as1cEZoB0360010MDAwOGQ0fDIwMTM4MmpkfERhd
ZAPRASZAMY WSZYSTKIE MAMY...i nie tylko ->