Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

sztuczne rzesy

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
208 odpowiedzi w tym temacie

#161 Anonimka

Anonimka

Spełniona żona i mama <3

• Użytkownik
  • 2 459 postów
  • LokalizacjaZ daleka :P
  • Wzrost:178cm
  • Stan:mężatka
  • Partner:Przystojny ;)
  • Nastrój:Zmęczona
  • Odznaczenia:
    Odznaczenia użytkownika

Napisano 30 lipca 2012 - 14:57

Zastanowię się. Myślę najpierw o tych tańszych, a potem na ślub jeśli na sztuczne się zdecyduję to już kosmetyczka mi je zrobi :-)

#162 monik_ka

monik_ka
  • Użytkownik
  • 1 680 postów

Napisano 01 sierpnia 2012 - 13:08

Mam pytanie- głupie ale muszę je zadać :-P
kiedy uzupełnić rzęsy?
mam już 2 tygodnie i nie widać żeby się przerzedziły ale na jednym oku w jednym miejscu jest ich jakby mniej...nie wygląda to jakoś tragicznie ale mnie zastanawia :roll:
Dołączona grafika

Dołączona grafika

#163 stokrotka

stokrotka
  • Użytkownik
  • 396 postów

Napisano 01 sierpnia 2012 - 18:28

Mozesz juz je uzupełnić po 2 tygodniach, ja co prawda wytrzymuje do 4, bo jesli masz wykonany zabieg kiedy rzęsy są w fazie wzrostu to nie odpadną tak szybko. Sama musisz ocenić jak to wygląda i czy już trzeba iśc. Moja Pani Kamila, która wykonuje m ten zabieg, tez juz przedłuża po 2 tygodniach. Jest taniej z tego co sie orientuje niż jak pojdziesz w 4 tygodniu.

#164 pollyana

pollyana
  • Użytkownik
  • 68 postów

Napisano 21 sierpnia 2012 - 12:11

Wiem, że może to pytanie wydać sie głupie, ale jak się zdejmuje sztuczne rzęsy? Stanie się coś jeśli pójdę spać w sztucznych rzęsach?

#165 Torii1988

Torii1988
  • Zbanowani
  • 8 196 postów

Napisano 21 sierpnia 2012 - 15:52

Stanie się coś jeśli pójdę spać w sztucznych rzęsach?

w sensie tobie czy rzęsą? :-P
jak nie będziesz spać na oczach to cie nie odpadną ;P
ale jest to mało komfortowe.
babki które zakładają sobie rzęsy przecież muszą się wysypiać ;-)

#166 amoramor

amoramor
  • Użytkownik
  • 5 024 postów

Napisano 21 sierpnia 2012 - 19:39

Stanie się coś jeśli pójdę spać w sztucznych rzęsach?

Takich jednorazowo przyklejanych czy tych przedłużanych na dłużej?
Pierwsze mogą Ci się po prostu odkleić ;-) a z drugimi nie powinno się nic stać. Ewentualnie, te które kiepsko się przykleiły czy są na rzęsach w fazie wypadania, możesz znaleźć rano na poduszce ;-) Poza tym nic strasznego nie powinno się stać :)

tobie czy rzęsą?

rzęsom ;-)

Take your make-up off
Let your hair down
Take a breath
Look into the mirror, at yourself
Don't you like you? 
Cause I like you!  <serducho>

#167 pollyana

pollyana
  • Użytkownik
  • 68 postów

Napisano 22 sierpnia 2012 - 08:51

Dziękuję dziewczyny za odpowiedź :) Chodziło mi o rzęsy, które sama bym sobie przykleiła np. na jakąś okazję. Nieraz po imprezie nie mam siły na walkę z wsuwkami we włosach, a co dopiero z rzęsami :D
A te sztuczne rzęsy robione samodzielnie, zmywa się jakimś specjalnym płynem czy zwykłą dwufazówką??

#168 amoramor

amoramor
  • Użytkownik
  • 5 024 postów

Napisano 22 sierpnia 2012 - 10:12

A te sztuczne rzęsy robione samodzielnie, zmywa się jakimś specjalnym płynem czy zwykłą dwufazówką??

Z tego co kojarzę to po prostu się je odkleja ;-) Pociąga się za paseczek delikatnie i powinny się odkleić. Jeśli chodzi o zmywanie z nich tuszu to wydaje mi się, że dwufazowe się nie nadają, bo mają tłuszcz w sobie

Take your make-up off
Let your hair down
Take a breath
Look into the mirror, at yourself
Don't you like you? 
Cause I like you!  <serducho>

#169 StokrotkaM

StokrotkaM
  • Użytkownik
  • 4 postów

Napisano 28 sierpnia 2012 - 22:15

Wiem, że może to pytanie wydać sie głupie, ale jak się zdejmuje sztuczne rzęsy? Stanie się coś jeśli pójdę spać w sztucznych rzęsach?

Nic Ci się nie stanie ;) Ja w moich spałam 3 noce i były jak nowe. Ale do komfortowych to te sny nie należały :P

#170 Izunia99

Izunia99
  • Użytkownik
  • 11 postów

Napisano 23 marca 2013 - 22:26

w życiu nie przykleiłabym sobie sztucznych rzęs

#171 stokrotka

stokrotka
  • Użytkownik
  • 396 postów

Napisano 23 maja 2013 - 11:28

Dziewczyny a mam do Was pytanie, czy któras z Was słyszała może o tuszu pół permanentnym... ?
Tutaj efekt jest fajny, jesli ma sie swoje naturalne i ładne rzęsy...

#172 hanna78

hanna78
  • Użytkownik
  • 84 postów

Napisano 27 czerwca 2013 - 14:32

Jesli jeszcze interesuje Ciebie ten temat to ja musze powiedzieć ze wybrałam szkolenie Nouveau Scary, bo podobał mi się efekt rozdzielonych, nieposklejanych rzęs. Sama Scara też nie szczypie jak w innych firmach. Dzięki temu mogę aplikować na rzęsy dolne. Naprawde spokojnie polecam.

#173 stokrotka

stokrotka
  • Użytkownik
  • 396 postów

Napisano 22 lipca 2013 - 13:17

Super, bardzo dziękuje, sama zapisałam sie na takie szkolenie w Warszawie. DO tego pory miałam tylko certyfikat z przedłużania rzęs, wiec teraz jeszcze zrobie sobie taka metode.

#174 hanna78

hanna78
  • Użytkownik
  • 84 postów

Napisano 19 sierpnia 2013 - 09:06

I bardzo dobrze, na pewno takie szkolenia tylko sprawia ze będziesz wykonywała swoją prace profesjonalnie i zyskasz nowe klientki.

#175 rybakowa

rybakowa
  • Użytkownik
  • 9 postów

Napisano 25 sierpnia 2013 - 00:17

Ja sobie doklejam połówki na specjalne okazje - wyglądaja bardzo naturalnie nie tak jak zwykłe doklejane

#176 stokrotka

stokrotka
  • Użytkownik
  • 396 postów

Napisano 29 sierpnia 2013 - 14:53

W sumie tez tak mozna, zwłaszcza jesli robisz to okazjonalnie. Ja powiem szczerze ze sama nie potrafie sama sobie dokleic.

#177 viola

viola
  • Użytkownik
  • 8 330 postów

Napisano 31 sierpnia 2013 - 10:49

Ogólnie nigdy nie podobały mi się sztuczne rzęsy,ale w drodze wyjątku, jeżeli doczepionych jest parę rzęs nie całe kupy,to jeszcze może być. :mrgreen:

#178 Basiencja

Basiencja
  • Użytkownik
  • 53 postów

Napisano 31 sierpnia 2013 - 10:50

Doklejane z czasem mi wypadły i było okropnie, bo część miałam długich a część swoich słabych i krótkich. To doklejanie zniszczyło mi też moje własne słabiochy. Poprawiło mi się dopiero po niesamowitej odżywce z Mary Kay.

#179 zasaaa

zasaaa
  • Użytkownik
  • 1 postów

Napisano 16 września 2013 - 11:44

Ja teraz zarabiam jako fryzjerka, ale specjalizuję się głównie w przedłużaniu włosów. Szkolenia zrobiłam w ..... Trwało szybko, wszystko dobrze wytłumaczone i na brak klientek teraz nie narzekam :) Właściwie zwróciło mi się już po 2gim zabiegu! Jako jedyna firma prowadzą szkolenia z 17 metod przedłużania, zagęszczania i nie chirurgicznego uzupełniania włosów. Osobom, które odbyły kurs przedłużania włosów przysługuje wysoki rabat na włosy...., a co za tym idzie można później w atrakcyjny sposób oferować swoje usługi w kosztach naprawdę interesujących, stąd mam właśnie dużo klientek. .Może spróbujesz tego? Po ukończeniu szkolenia otrzymujesz dyplom w języku polskim i angielskim oraz zestaw startowy (50 pasemek włosów słowiańskich, cążki do zaciskania ringów, szydełko z zapadką). Można u nich dostać potem rabat na włosy i to aż 40%, wtedy mam spory zysk dla mnie! No i na początku byłam po kursie zdezorientowana, nie wiedziałam co dalej, ale dobre jest to że oni pomagają Ci, służą radą, uczą też jak zdobyć klientów! Teraz zastanawiam się nad odbyciem kursu na instruktorkę, oczywiście również w .... Na pewno dostanę rabat:) Zajrzyj sobie na ich stronkę....Pozdr !

#180 bubba

bubba
  • Użytkownik
  • 90 postów

Napisano 17 września 2013 - 10:45

Ja kupiłam sobie sztuczne rzęsy na wesele. W rezultacie oddałam je pannie młodej, ale wyglądała pięknie z tą ozdobą. Zamierzam kupić następne i zakładać na imprezy.