Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

sztuczne rzesy

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
208 odpowiedzi w tym temacie

#201 wloczykijka

wloczykijka
  • Użytkownik
  • 1104 postów

Napisano 21 grudzień 2015 - 14:14

JA sobie sama takich całych przyklejac nie umiem.

Kępki kiedyś kleiłam, nawet efekt był.

Ale chyba najbardziej mi się podobały te metoda 1:1

#202 Brysia

Brysia
  • Użytkownik
  • 34 postów

Napisano 01 luty 2016 - 12:13

sztuczne rzęski miałyście kiedys? może bym sobie sprawila na wesele koleżanki;) trzyma sie to?

miałam 1:1 a potem 2:1( co w praktyce bylo kępką doklejoną do moich)i tragedia była. Panie zakładajace chyba nie miały za bardzo pojęcia o tym, za 1 i 2 razem tak samo, efekt super do czasu. Po paru dniach tragedia wykrzywione sklejone kępami powypadały razem z moimi, istny dramat z doprowadzeniem ich potem do ładu był. przepłakałam nnie jeden wieczór...

Użytkownik Brysia edytował ten post 01 luty 2016 - 12:14

#203 Wisienkowa

Wisienkowa

HQ

• Moderator
  • 4761 postów

Napisano 17 czerwiec 2016 - 16:36

Próbowałam sobie przykleić. No nie dam rady. Nawet przycięłam na połówki i nadal lipa.  <bezradny>

#204 kokotka

kokotka
  • Użytkownik
  • 58 postów

Napisano 21 czerwiec 2016 - 12:44

kurczę miałam też taki problem, ale u mnie okazało się, ze to wina złego kleju :/

#205 WiolkaKlaman

WiolkaKlaman
  • Użytkownik
  • 23 postów

Napisano 06 lipiec 2016 - 11:47

Ja mam 1:1 na chwilę miałam 3:1 ale czułam się strasznie...Po wakacjach chyba ściągam rzęsy bo jakoś się ostatnio nie chcą trzymać!

#206 lena.bajera

lena.bajera
  • Użytkownik
  • 13 postów

Napisano 31 październik 2017 - 09:52

Ja kiedyś miałam, teraz chcę swoje odżywić i zdecydowałam się na zabieg liftingu Natural Lashes :) efekt jest świetny, rzęsy wyglądają pięknie

#207 rozalin

rozalin
  • Użytkownik
  • 334 postów

Napisano 19 maj 2021 - 11:42

Nie podobają mi się rzęsy przedłużane w gabinetach kosmetycznych. Na palcach jednej ręki mogę napisać tutaj przypadki, w któych wygladalo to moim zdaniem dobrze. W wielu innych wyglad jest bardzo sztuczny i nie prezentuje się to fajnie. Moim zdaniem o wiele lepiej jest samodzielnie nauczyć się naklejać sobie rzęsy Dzięki temu będziemy mieli fajne rozwiązanie na wyjścia :)

No i przyda się oczywiście dobry klej. Najlepszy i polecany jest klej do rzęs ardell https://www.cocolita.pl/ardell-duo

Pieniądze szczęscia nie dają ale zakupy to co innego. 

#208 bizuu4

bizuu4
  • Użytkownik
  • 216 postów

Napisano 24 sierpień 2022 - 07:34

Ja uwielbiam sztuczne rzęsy, nie wyobrażam sobie bez nich makijażu. Trochę praktyki i ich przyklejanie trwa krócej niż malowanie naturalnych rzęs tuszem.

#209 chutneyka

chutneyka
  • Użytkownik
  • 164 postów

Napisano 29 czerwiec 2024 - 18:29

Na przyklejane rzęsy decyduję się zazwyczaj przy okazji jakiegoś większego wyjścia. Nauczyłam się nakładać rzęsy szybko i sprawnie. Taka mała rzecz a potrafi mocno odmienić makijaż. Oczy wydają się o wiele większe, można się pobawić różnymi skrętami i długościami rzęs, bo dają one zupełnie inny efekt.