JA sobie sama takich całych przyklejac nie umiem.
Kępki kiedyś kleiłam, nawet efekt był.
Ale chyba najbardziej mi się podobały te metoda 1:1
Napisano 21 grudzień 2015 - 14:14
JA sobie sama takich całych przyklejac nie umiem.
Kępki kiedyś kleiłam, nawet efekt był.
Ale chyba najbardziej mi się podobały te metoda 1:1
Napisano 01 luty 2016 - 12:13
sztuczne rzęski miałyście kiedys? może bym sobie sprawila na wesele koleżanki;) trzyma sie to?
miałam 1:1 a potem 2:1( co w praktyce bylo kępką doklejoną do moich)i tragedia była. Panie zakładajace chyba nie miały za bardzo pojęcia o tym, za 1 i 2 razem tak samo, efekt super do czasu. Po paru dniach tragedia wykrzywione sklejone kępami powypadały razem z moimi, istny dramat z doprowadzeniem ich potem do ładu był. przepłakałam nnie jeden wieczór...
Użytkownik Brysia edytował ten post 01 luty 2016 - 12:14
Napisano 17 czerwiec 2016 - 16:36
Próbowałam sobie przykleić. No nie dam rady. Nawet przycięłam na połówki i nadal lipa.
Napisano 21 czerwiec 2016 - 12:44
kurczę miałam też taki problem, ale u mnie okazało się, ze to wina złego kleju
Napisano 06 lipiec 2016 - 11:47
Ja mam 1:1 na chwilę miałam 3:1 ale czułam się strasznie...Po wakacjach chyba ściągam rzęsy bo jakoś się ostatnio nie chcą trzymać!
Napisano 31 październik 2017 - 09:52
Ja kiedyś miałam, teraz chcę swoje odżywić i zdecydowałam się na zabieg liftingu Natural Lashes efekt jest świetny, rzęsy wyglądają pięknie
Napisano 19 maj 2021 - 11:42
Nie podobają mi się rzęsy przedłużane w gabinetach kosmetycznych. Na palcach jednej ręki mogę napisać tutaj przypadki, w któych wygladalo to moim zdaniem dobrze. W wielu innych wyglad jest bardzo sztuczny i nie prezentuje się to fajnie. Moim zdaniem o wiele lepiej jest samodzielnie nauczyć się naklejać sobie rzęsy Dzięki temu będziemy mieli fajne rozwiązanie na wyjścia
No i przyda się oczywiście dobry klej. Najlepszy i polecany jest klej do rzęs ardell https://www.cocolita.pl/ardell-duo
Pieniądze szczęscia nie dają ale zakupy to co innego.
Napisano 24 sierpień 2022 - 07:34
Ja uwielbiam sztuczne rzęsy, nie wyobrażam sobie bez nich makijażu. Trochę praktyki i ich przyklejanie trwa krócej niż malowanie naturalnych rzęs tuszem.
Napisano 29 czerwiec 2024 - 18:29
Na przyklejane rzęsy decyduję się zazwyczaj przy okazji jakiegoś większego wyjścia. Nauczyłam się nakładać rzęsy szybko i sprawnie. Taka mała rzecz a potrafi mocno odmienić makijaż. Oczy wydają się o wiele większe, można się pobawić różnymi skrętami i długościami rzęs, bo dają one zupełnie inny efekt.
Temat | Podsumowanie | Ostatni post | |
---|---|---|---|
Przesyłanie pieniedzy |
|
![]() |
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych