sztuczne rzesy
Napisano 29 września 2013 - 17:49
Napisano 01 października 2013 - 08:54
I ślubuję Ci uśmiech przy porannej kawie, parasol w deszczu i stokrotki na wiosnę...![]()
Napisano 01 października 2013 - 13:52
Napisano 29 stycznia 2014 - 11:47
a ja byłam ostanio w salonie gdzie ładnie dobrali mi rzęsy i nawet nie aż tak widać że je dokleiłam i trzymały 2 tygodnie
Użytkownik Olenka edytował ten post 29 stycznia 2014 - 14:37
Napisano 02 lutego 2014 - 21:53
kurczę, ja czasami doklejam - moje własne rzęsy są bardzo słabiutkie i jasne
mogę polecić rzęsy ...- bardzo łatwe w aplikacji!
Napisano 02 lutego 2014 - 22:26
Powiedzcie mi czy po taki doklejaniu później nie wypadają/przerzedzają się rzęsy? tego w tym wszystkim obawiam się najbardziej, że później będę w nieskończoność musiała sobie doklejać sztuczne..
Napisano 21 lutego 2014 - 12:44
Jejku, niegdy nie miałam sztucznych rzęs
Pięnie wyglądają, alebałabym się że mi w najmniej oczekiwanym momencie odpadną ![]()
usunięte przez moderatora
Napisano 26 lutego 2014 - 08:16
Mnie się trzyma. Stosuję rzęsy z tego sklepu: /link/
Wydaje mi się, że dużo zależy od marki i od Twoich umiejętności.
Użytkownik Olenka edytował ten post 26 lutego 2014 - 10:14
Napisano 24 marca 2014 - 09:07
U kogoś podobają mi się takie mega wielkie i gęste i do tego jeszcze długaśne...ale siebie nie widzę.Mam możliwość skorzystania z zabiegu po kosztach...siostra mojego pana męża zajmuje się tym na codzień,może kiedyś spróbuję.Póki co opanowałam sztukę malowania rzęs tak,by były gęste,długie i jak skrzydła motyla...da się to zrobić tuszem.Najpierw warstwa tuszu na całe rzęsy,potem druga warstwa na zewnętrzne kąciki(o rzęsy w tych kącikach mi chodzi) i na koniec trzecia warstwa tylko na same końcówki rzęs na całej długości powieki.Maluję tak górne a dolne 2 warstwy po całości.Jeśli ktoś chce to może na początku na całość dwie warstwy tuszu a reszta po jednej.Ale kolejność musi być zachowana...efekt...motyla!gwarantowany!mnie się to udaje a mam dość krótkie rzęsy,delikatne.Polecam.
- Madź lubi to
Napisano 24 marca 2014 - 12:01
U kogoś podobają mi się takie mega wielkie i gęste i do tego jeszcze długaśne.
Moim zdaniem nie zawsze,to wygląda ładnie.Kiedys widzialam dziewczynę z takimi długimi rzęsami(widać,że doklejane),która wyglądała komicznie,wręcz niczym clown.Za długie to ,takze nie dobrze.![]()
Ja nie doklejam i nigdy nie doklejalam,nie podoba mi sie to.Tuszuje rzęsy dwukrotnie,tuszem pogrubiająco-wydłużającym.I wydaje mi sie ,ze uzyskuje niezły efekt.
Napisano 14 kwietnia 2014 - 21:11
kolejność musi być zachowana
Powiem Ci, że krótko po tym jak o tym napisałaś to wypróbowałam ten sposób i już nie maluję rzęs na odpierdziel. Wyglądają faktycznie na dłuższe niż jak malowałam "po swojemu" chociaż maluję jednym i tym samym tuszem. Nie wpadłabym na to, że malując je w odpowiedniej kolejności można taki fajny efekt uzyskać.
Podziękowała ![]()
Two, never give up work. Work gives you meaning and purpose and life is empty without it.
Three, if you are lucky enough to find love, remember it is there and don't throw it away.”
Napisano 15 kwietnia 2014 - 13:34
Miałam przez pół roku bo strasznie chciałam mieć piękne rzęsy. Więc robiłam sobie jedwabne i wygladały spektakularnie, ale: miałam uczulenia czeste, podobno moje oczy wyglądały na zmęczone (no i jeszcze ataki łzawienia), a rzęsy moje były jak po trwałej - krótkie, słabe i poskręcane. Dałam spokój. Teraz mam dobry tusz i zapomniałam o swoich kompleksach w tym temacie.
Napisano 19 marca 2015 - 11:53
Rzęsy fajna sprawa, tym bardziej na takie okazje jak wesele, impreza
Ja się zastanawiam ciągle nad zagęszczaniem rzęs i widziałam to już u kilku koleżanek ale boję się tego etapu jak rzęsy zaczną wypadać i jedne będą super długie a drugie krótkie...
Napisano 25 marca 2015 - 15:44
Miałam do ślubu, efekt meeega..
Ale gorzej było jak już zaczynały po mału odpadać
Napisano 09 kwietnia 2015 - 14:41
A ja chcę sobie kupić Ardell
Tylko nie mam kiedy ich nosić tak "dużo" mam wypadów i okazji ![]()
Ale kupię sobie na spróbowanie ![]()
Napisano 09 kwietnia 2015 - 14:54
Zgadzam się, że wszystko zależy jak są zrobione takie rzęsy. Trzeba je odpowiednio dopasować do danego typu urody kobiety. Ja osobiście nie miałam ale moja przyjaciółka na ślub sobie takie zrobiła. Wyglądała ślicznie, choć ma bardzo delikatną, dziewczęcą urodę. Zaznaczę jeszcze , że są trwałe tzn.nic jej nie odpadło, tylko że dobierała i przyklejała te rzęsy kosmetyczka.
Napisano 09 kwietnia 2015 - 19:16
Ale mówimy o przedłużaniu czy doklejaniu na pasku/ kępek?
tylko że dobierała i przyklejała te rzęsy kosmetyczka.
Napisano 09 grudnia 2015 - 19:08
Napisano 12 grudnia 2015 - 19:07
ja to bym sie bała, że mi wypadna jednak i będzie wtopa
Napisano 19 grudnia 2015 - 12:16