oki już wyłapałamMiałam podobne pytanie
więc moje pytanie brzmi:
Czy była byś w stanie w ramach wolontariatu pracować w hospicjum-opiekować się małymi dziećmi, jeśli tak to co takie doświadczenie wniosło by w twoje życie?
Napisano 03 marca 2010 - 20:57
oki już wyłapałamMiałam podobne pytanie
Napisano 03 marca 2010 - 23:34
Po dalszej części pytania wnioskuję że pomyślałaś że odpowiem tak, otóż myślałam o tym.Czy była byś w stanie w ramach wolontariatu pracować w hospicjum-opiekować się małymi dziećmi, jeśli tak to co takie doświadczenie wniosło by w twoje życie?
Napisano 04 marca 2010 - 13:50
katti:
Czy masz przeczucia, nadzieje itp, że och i ach może być tym ostatnim do którego będziesz wzdychać? Uzasadnij
Nie patrz w przeszłość, bo potkniesz się o teraźniejszość i s******* przyszłość.
Napisano 04 marca 2010 - 14:00
w mojej obecnej sytuacji moje marzenia są dość prozaiczne, ale największym od lat zdecydowanie jest prawdziwa miłość taka do grobowej deski, kandydata raz mam raz nie mam, ale ciągle o tego samego chodzi, chciałabym żeby nam się udało być razem bo wierzę w to że to jest ta jedyna prawdziwa miłość, że kiedy nic już nie będzie nam stało na przeszkodzie to będziemy najszczęśliwsi pod słońcem, co się z tym wiąże: wspolna przyszłość, dzieci, dom, wycieczki, po prostu życie z nim to moje największe marzeniePytanie do anka1705:
Opisz swoje największe marzenie
Napisano 05 marca 2010 - 17:10
jakie są 3 najważniejsze priorytety w twoim życiu i dlaczego?
Napisano 05 marca 2010 - 17:30
jaki masz plan na siebie na nabliższy czas?
Napisano 05 marca 2010 - 22:35
Jak trafiłaś na forum? dlaczego zostałaś? co ci sie tu podoba?
poprostu spodobalo mi sie na babskim i postanowilam zostac na nim.dlaczego zostałaś?
co mi sie tu podobaco ci sie tu podoba?
Napisano 06 marca 2010 - 18:16
Napisano 06 marca 2010 - 19:30
Swoje charaktery znamy chyba na tyle,że nie ma co odkrywać,ale niektóre zachowania....Tilia
Czy odkąd mieszkasz ze swoim facetem odkryłaś jakieś jego wady których wcześniej nie dostrzegałaś? A może zalety? ;>![]()
Napisano 07 marca 2010 - 11:05
po prostu pewnego pieknego dnia stwierdzilismy, że za mało rzeczy robimy razem, a nie liczy sie do tego szlajanie po knajpach i koncertach, więc stwierdziliśmy że to fajna opcjajak to się stało,że razem z chłopakiem chodzisz na tańce?
nie namawiałam go wcale, rzuciłam hasło, Chłop wynalazł jakieś zajęcia, które nam obu pasowały i od tego czasu chadzamydużo czasu zajęło Ci namawianie go do tego,a może to był jego pomysł?
Napisano 07 marca 2010 - 11:30
Take your make-up off
Let your hair down
Take a breath
Look into the mirror, at yourself
Don't you like you? Cause I like you!
Napisano 07 marca 2010 - 16:32
oj oj musze sie nad tym chwilke zastanowicwymień proszę 5 swoich ulubionych potraw i napisz dlaczego właśnie one
Napisano 10 marca 2010 - 15:16
Napisano 10 marca 2010 - 15:51
Napisano 12 marca 2010 - 18:29
kiedyś marzyłam o służbach mundurowych a konkretnie o straży granicznejJaki jest Twój wymarzony zawód/praca/zajęcie
generalnie to chciałabym być rzecznikiem prasowym w policji/straży granicznej bądź innych służbach mundurowychcoś czym naprawdę chciałabyś się zajmować, co sprawiałoby Ci satysfakcję?
bo to by mi przyniosło taki prestiż społeczny, sama byłabym z siebie strasznie dumna gdyby mi się udałoDlaczego właśnie to?
zmiana miejsca zamieszkania to dla mnie nie problem, gdyż wiem że mój ukochany przeniósł by się ze mną, z rodziną nie mam bliskich kontaktów więc.. nie był by to problem.. generalnie chciałam startować do bieszczadzkiego oddziału SG więc to by oznaczało na pewno przeprowadzkę z czym jestem zupelnie pogodzonaI jak dużo byłabyś w stanie poświęcić dla takiego zajęcia (np. zmiana miejsca zamieszkania)?
Napisano 14 marca 2010 - 16:53
Take your make-up off
Let your hair down
Take a breath
Look into the mirror, at yourself
Don't you like you? Cause I like you!
Napisano 16 marca 2010 - 10:21
no i się zastanawiałam nad tym długo i szczerze mówiąc ciężko jest wymienić....czy są jakieś wady Twojego charakteru, czy kompleksy, które miałaś kiedyś a dzięki swojemu Chłopowi 'wyleczyłaś' się z nich - zmieniłaś te nawyki czy wady lub w kwestii kompleksów zaczęłaś inaczej je postrzegać - nie jako rzeczy denerwujące Cię.
Napisano 16 marca 2010 - 18:34
Co jest twoim największym marzeniem życiowym na dzień dzisiejszy i co mogłabyś w tej chwili dla tego poświęcić gdyby byla okazja je zrealizować
![]()
strona 27 miałam podobne pytanieOjojoj. Moje największe marzenie
Najbardziej chyba zależy mi na tym, aby w przyszlości mieć kochanego męża, dzieci, dom, prace która przynosiła by mi radość.
Narazie moim takim marzeniem jest ukończenie studiów inżynierskich, a następnie zrobienie magistra.
Aby moje marzenia się zrealizowały to studiuje, staram się spiąć poślady i zacisnąć zęby, chociaż lenistwo czasem przekładam nad![]()
Napisano 17 marca 2010 - 21:15
*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.
Napisano 19 marca 2010 - 08:11
na jakiś czas zniknełaś nam z forum. co się w tamtym czasie działo u ciebie
| Temat | Podsumowanie | Ostatni post | |
|---|---|---|---|
[WYWIAD] Kobiety, które odniosły sukces w sferze zawodowej |
|
|
|
Wywiad z Łowcy.b |
|
|
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych