Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Wywiad

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
1079 odpowiedzi w tym temacie

#21 asia21_87

asia21_87
  • Użytkownik
  • 7 854 postów

Napisano 25 lipca 2008 - 12:11

Twoje najmilsze wspomnienie z dziecinstwa.... :mrgreen:

Pamiętam jak chodziłam z moimi siostrami i tatą do kościoła na piechotę, było tak fajnie, pamietam ze jak szłam to mi podkolanówki wychodziły za sandał i miałam całe kolana poździerane, a tato brał mnie wtedyna recę i nósł (pewnie były milsze wspomnienia ale teraz to mi wpadło do głowy)

Pytanie do; saja

Za co najbardziej kochasz swojego męża
Dołączona grafika

Dołączona grafika

#22 saja

saja
  • Użytkownik
  • 4 645 postów

Napisano 28 lipca 2008 - 15:45

Pytanie do; saja

Za co najbardziej kochasz swojego męża [/quote]

ojj asia21_87.... to wbrew pozorom bardzo trudne pytanie... bo czy tak naprawde kocha sie za cos...?? kiedys tak myslalam... potem jednka doszlam do wniosku ze kocha sie pomimo czegos... pomimo jego wad... czasem strasznie mnie irytujacych.... :).... a powaznie.... to mysle ze milosc polega wlasnie na kochaniu pomimo czegos a nie za co.... chociaz pewnie jest sporo takich rzeczy ktore moglabym umiescic w slowach... za co kocham mojego meza... hm... za co.... za to ze potrafil mnie pokochac mimo moich ran i byl w tym wytrwaly... za to ze od samego poczatku naszego zwiazku jest ze mna szczery.... za to ze mnie nigdy nie oszukal.... za to ze mnie rozsmiesza.... za to w jaki sposob na mnie patrzy... za to ze codziennie rano szepce mi do ucha ze mnie kocha.... za to ze przeciwstawil sie calej swojej rodzinie i mnie poslubil... udowadniajac mi w ten sposob ze to ja jestem dla niego najwazniejsza... i za jego piekne klapiaczki... haha... alez sie rozpisalam... ehhh....

pytanie do:

Kahela

Gdybys mogla zmienic cos w swoim zyciu co by to bylo??
Dołączona grafika
„Pragniemy żyć razem i razem się cieszyć
Razem dzielić niebo i razem w nim grzeszyć…”

#23 Kahela

Kahela
  • Użytkownik
  • 5 351 postów

Napisano 28 lipca 2008 - 16:04

Trudne pytanie...trudne dlatego, że jeśli mam być szczera to muszę napisać coś, za co wiele osób może mnie skrytykować...

Gdybym mogła coś zmienić w swoim życiu, to cofnęłabym się w czasie i po pierwsze wybrała inny kierunek studiów, poszłabym na architekturę wnętrz...
...a po drugie...nie wiem czy miałabym dzieci...
Jeśli już to dopiero po 30-ce zdecydowałabym się na dziecko...

Pytanie do katti:

Z którym z 7 grzechów głównych miewasz najwięcej kłopotu?
Do dupy było w Peru...więc wróciłam... :-D

#24 katti

katti

kwintesencja

• Użytkownik
  • 9 613 postów

Napisano 28 lipca 2008 - 16:19

Z którym z 7 grzechów głównych miewasz najwięcej kłopotu?

# pycha
# chciwość
# nieczystość
# zazdrość
# obżarstwo
# gniew
# lenistwo

Trudne pytanie...........

Zazdrosna bywam....ale "zdrowo" czasem o partnera, nieumiarkowanie w jedzeniu i piciu czasem sie zdarza, jesli chodzi o nieczystosc to..... lubie sex ;-)

Z tymi mi chyba najtrudniej .........

Pytanie do Mirabelka 22 :

Co bys zrobila gdyby okazalo sie ze jestes ciezko chora :?:

Nie patrz w przeszłość, bo potkniesz się o teraźniejszość i s******* przyszłość.

#25 Mirabelka__22

Mirabelka__22
  • Użytkownik
  • 8 754 postów

Napisano 28 lipca 2008 - 16:32

katti, zaczelabym inaczej zyc, widziec wszystko. Czerpac z zycia a nie tak jak teraz dolowac sie kazda glupota.. Na pewno wiele bym zmienila... Chcialabym spedzic reszte moich dni z Pawlem..
I powiedzialabym bliskim jak bardzo mi na nich zalezy... moze to wiedza, ale jakos nigdy im tego tak po prostu nie powiedzialam...

Pewnie stalabym sie silniejsza i mimo wszystko zaczela walczyc o kazdy kolejny dzien...

Pytanie doines:

Co uwazasz za sens swojego zycia? Czym sie w nim kierujesz?

#26 ines

ines
  • Użytkownik
  • 97 postów

Napisano 29 lipca 2008 - 08:57

o kurcze straszni trudne to pytanie,ale ok sprobuje,
Za sens mojego zycia uwazam zdrowie i szczescie mojej rodziny, a czym sie kieruje hmm sama nie wiem, poprostu staram sie byc dobrym czlowiekiem.

Pytanie do kahela

Gdybys miala mozliwosc cofniecia sie w czasie, jakie szasy by to byly i dlaczego?
Sumienie nie powstrzymuje od grzechów, przeszkadza tylko cieszyć się nimi.

#27 Kahela

Kahela
  • Użytkownik
  • 5 351 postów

Napisano 29 lipca 2008 - 09:09

Hmmm...

pewnie byłoby to średniowiecze, wczesne średniowiecze...

Rycerze, tamten klimat i chociażby dlatego, że podobają mi się faceci z filmów, którzy potrafią walczyć mieczem, strzelać z łuku....rewelacja :mrgreen:
Taki facet typu...król Artur chociażby :-)
A już taki wiedźmin (choć nieprawdziwa postać) to dopiero ciacho, szczególnie podczas walki :mrgreen:

Pytanie do Madzia81:

Gdybyś miała wziać udział w jakimś teleturnieju...to jaki byłby to teleturniej i dlaczego?

#28 Madzia81

Madzia81
  • Użytkownik
  • 4 508 postów

Napisano 29 lipca 2008 - 13:01

ooo, jak fajnie, że mnie wywołałaś do tablicy :)

zawsze myślałam o Familiadzie, taki sympatyczny rodzinny konkurs, może wiele wygrać się nie wygrywa, ale od zawsze mam już w głowie ułożony skład naszej rodzinki, wydaje mi się, że byłaby to dla nas fajna zabawa :)

pytanie do angik1683

Jaka praca byłaby dla Ciebie tą wymarzoną i dlaczego?

FORUM DLA MAM

img-2006082601201230.png

200901181556.png

#29 angik1683

angik1683
  • Użytkownik
  • 8 134 postów

Napisano 29 lipca 2008 - 13:11

Jaka praca byłaby dla Ciebie tą wymarzoną i dlaczego?

no to mnie Madziu totalnie zaskoczylas bo ja tak naprawde nie mam pojecia.Dawniej chcialam byc nauczycielka,najlepiej w pierwszych klasach,pozniej marzylam o tym zeby zostac doradca personalnym,kontaktowac sie z roznymi firmami i wyszukiwac oferty pracy a pozniej dobierac odpowiednich kandydatow na te stanowiska..no ale jak juz pisalam wczesniej,na studia sie nie dostalam i jakos to marzenie z czasem oslalblo.
Teraz pracuje w biurze i praca nie jest taka zla,lubie sobie troche w papierkach pogrzebac,troche z ludzmi pogadac (niestety szef psuje atmosfere).Szczerze mowiac na dzien dzisiejszy to bardzo chcialabym miec swoj wlasny sklep z ubrankami dla dzieci i mysle,zeby tym sie wlasnie zajac po powrocie na stale do Polski.Ale jak widac moje upodobania czesto sie zmieniaja,wiec kto wie moze jeszcze kiedys wroce do swoich dawnych marzen i zostane nauczycielka,na przyklad jezyka angielskiego ;-)

pytanie do Calineczki

gdybys trafila 6 w totolotka na co przeznaczylabys te pieniazki?
sl-11609.png
as1cEZoB0360010MDAwOGQ0fDIwMTM4MmpkfERhd
ZAPRASZAMY WSZYSTKIE MAMY...i nie tylko ->

#30 calineczka

calineczka
  • Użytkownik
  • 7 470 postów

Napisano 29 lipca 2008 - 19:54

gdybys trafila 6 w totolotka na co przeznaczylabys te pieniazki?

ale trafiłas z tym pytaniem ;-) oki więc tak po pierwsze dom taki nasz wymarzony , po drugie długie wakacje ........ a po trzecie zapewniłabym godna starośc dla moich rodziców aby nie musieli myslec o kasie no i reszta zabezpieczenie dla moich dzieci ;-)

pytanie do OLcii

Gdzie lubisz wychodzic jak wracasz do Polski ( jakies miejsca ulubione ? )
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#31 Olciiia

Olciiia
  • Użytkownik
  • 10 000 postów

Napisano 30 lipca 2008 - 07:52

Gdzie lubisz wychodzic jak wracasz do Polski ( jakies miejsca ulubione ? )

hmmm... szczerze mowiac to nie mam takiego najbardziej ulubionego miejsca ale jesli chodzi o pogaduchy z kolezanka to lubie wybrac sie do CACAO REPUBLIKA
Tam jest przytulnie i pyszne czekolady podaja a ciasta jeszcze lepsze :)
\
drugie miejsce to WERANDA jak sie schodzi taka uliczka z placu wolnosci do strego rynku to po prawej stronie

no i jeszcze jedno miejsce ale nie znam nazwy uliczki, to jest tez przy starym rynku nazywa sie "ZAPIECEK" I tam jest po prostu bisko na randke tez mozna isc <dreams></span>

a jesli chodzi o imprezki to rzadko chodze ale jesli juz to DEEP na starym rtnku lub SLODOWNIA w Starym Browarze ;)

ale sie rozpisalam :mrgreen: :mrgreen:

Pytanie do Kahela,

Jak myslisz czy jestesmy sami we wszechswiecie ?

#32 Kahela

Kahela
  • Użytkownik
  • 5 351 postów

Napisano 31 lipca 2008 - 12:46

Oj, myślę, że nie... :-P
Tyle planet niezbadanych, myślę, że gdzieś tam żyją inne...stworzenia?...cywilizacje?
Może kiedyś będzie szansa się czegoś dowiedzieć?
W końcu nauka idzie do przodu...
Ale nie wiem, czy dożyję... :-P

Pytanie do sissi:

gdybyś mogła poznać odpowiedź na dowolne, ale tylko jedno pytanie dotyczące swojej przyszłości, to o co byś zapytała??

#33 sissi

sissi
  • Użytkownik
  • 270 postów

Napisano 31 lipca 2008 - 13:22

Chyba czy moje dzieci będą zdrowe...

[ Dodano: 2008-07-31, 14:25 ]
Pytanie do Olciiia

Jakbyś miała wybrać jedną złą rzecz na świecie do zlikwidowania definitywnie to co to by było?
"Nikt nie może uciec od samego siebie,gdziekolwiek by uciekł"
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#34 Olciiia

Olciiia
  • Użytkownik
  • 10 000 postów

Napisano 31 lipca 2008 - 19:51

Jakbyś miała wybrać jedną złą rzecz na świecie do zlikwidowania definitywnie to co to by było?

heh trudne pytanie... <hmm></span>

mysle ze zlikwidowalabym taka ceche u ludzi ktora sprawia ze jestesmy dla siebie tacy okropni nie szanujemy sie wzajemnie kazdy chce dobrze dla siebie nie zauwazajac reszty.... z jednej strony to zarozumialosc czy pycha ktora prowadzi do samouwielbienia i tworzenia w okol siebie takiej otoczki tak jak np gwiazdy.... a wydaje mi sie ze powodem sa pieniazde (tyle ze ich, chociaz sa zlem nie chcialabym zlikwidowac)
Wszyscy chcą zmieniać świat, ale nikt nie chce zmienić siebie....
i to jest bardzo przykre...
gdyby ludzie zachowywali sie inaczej swiat bylby piekniejszy... ale na ten temat mozna filozofowac i duzo dyskutowac moglabym w nieskonczonosc :)
ale bardzo ciekawe pytanie

Pytanie do Madzi Adminki :)

Co chcialabys zmienic z swoim dotychczasowym zyciu oprocz spraw zwiazanych z praca i dlaczego ?

#35 madzia

madzia
  • Użytkownik
  • 6 640 postów

Napisano 02 sierpnia 2008 - 12:21

Olciiia, nic :) nic bym nie zmienila :) chyba jest mi dobrze ;-) no moze jakies sprawy z przeszlosci partnera, zeby czasem nie myslec ale nie da sie <bezradny></span> lub zmienic ewentualnie swoj charakter aby nie brac do siebie pewnych rzeczy..zycie :D

Mam pytanie do Donn, co najbardziej lubisz w sobie i cos czego ci brakuje a bardzo chcialabys zyskac to...?
Nigdy nie rozmawiaj z idiotą, najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

#36 Donn

Donn
  • Użytkownik
  • 7 119 postów

Napisano 02 sierpnia 2008 - 15:03

Najbardziej w sobie lubie to, że spełniam sobie moje małe marzenia...już 2 spełniłam... :-)
Lubie w sobie też mój uśmiech :mrgreen:

A to czego mi brakuje i chciałabym zyskać...hmm...
miłości mojego byłego...rozmów z nim do pożna na gg...przejażdzek nocnych po Krakowie...rozmów poważnych i tych o pierdołkach różnych...itd.itd.
zyskac chciałabym, żebyśmy pozostali dobrymi starymi przyjaciólmi...

Pytanie do skinnybitch:
Ile chciałabyś zarabiać miesięcznie? I na co byś wydawała taką sumę?
...to czy człowiek jest inteligentny poznaje się po jego odpowiedziach...
..to czy jest mądry, po pytaniach...

...nie ogarniam tego fałszu tu... podlizywania... słodzenia...

#37 skinnybitch

skinnybitch
  • Użytkownik
  • 1 630 postów

Napisano 02 sierpnia 2008 - 20:16

Hm wiec miesiecznie chcialabym zarabiac kolo 3 tys zl tak zeby wystarczylo na oplacenie mieszkanka raczhunkow na paliwko do samochodu na jedzonko i na wszystko co konieczne zeby sobie spokojnie zyc...Chyba tyle :->
Pytanie do Donn:
Kochasz go jeszcze taka prawdziwa miloscia? Chcialabys wrocic do niego?
Dołączona grafika

#38 Donn

Donn
  • Użytkownik
  • 7 119 postów

Napisano 03 sierpnia 2008 - 14:30

Kochać to duże słowo (od tamtego czasu kocham go na inny sposób - inaczej...)...bardzo, bardzo go lubie...wrócić chciałabym ;-) gdybym dostała jeszcze jedną szansę...

Pytanie do tuptunio:
Dokąd chciałabyś wyjechać na wymarzone wakacje? Na ile dni? Jak byś spędzała ten czas wolny... Leniuchując gdzieś na plaży czy aktywnie?
...to czy człowiek jest inteligentny poznaje się po jego odpowiedziach...
..to czy jest mądry, po pytaniach...

...nie ogarniam tego fałszu tu... podlizywania... słodzenia...

#39 tuptunio

tuptunio
  • Użytkownik
  • 4 235 postów

Napisano 04 sierpnia 2008 - 16:55

moje wymarzone wakacje to 2 tygodnie(co najmniej :-P ) spędzone na podróżowaniu po ameryce południowej. poznawanie ludzi, ich zwyczajów i kultur. drugie to podróż po krajach afrykańskich ale coś jak w książce Kapuścińskiego "Heban" czyli poznać afryke od "zaplecza"

Pytanie do cerrata,
czy uważasz że można komuś (głównie facetowi) zaufać tak całkowicie w 100%
Dołączona grafika

w jakim języku myśli głuchy od urodzenia?

#40 cerrata

cerrata
  • Użytkownik
  • 13 852 postów

Napisano 04 sierpnia 2008 - 17:00

czy uważasz że można komuś (głównie facetowi) zaufać tak całkowicie w 100%

tego nie wiem
zaufać można
dlaczego nie, jeśli nie ma powodów do tego zeby nie ufać facetowi... to czemu nie

Ja Radkowi ufam w 100%, wiem, że kazdy może mnie oszukać ale na pewno nie on... dzięki mu za to...

pytanie do.. Kahela

Jak wyobrażasz sobie swoje życie za 10-15-20 lat... ?
nie ma mnie tu i nie będzie.