Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...
Zdjęcie

Jak często?

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
692 odpowiedzi w tym temacie

#61 calineczka

calineczka
  • Użytkownik
  • 7 470 postów

Napisano 21 sierpnia 2007 - 20:35

u nas przerwa spowodowana rozstaniem zaostrzyła apetyt na seks

cos w tym jest ;-)

w naszym przypadku tak jest , że najlepszy seks jest po kilku dniowej abstynencji :oops:
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#62 paulledda

paulledda
  • Użytkownik
  • 186 postów

Napisano 21 sierpnia 2007 - 21:12

A wiec watpie,ze przyczyna tego jest dzidzius,ale nie wykluczam :roll: to jest co innego,jednak nie chce mi odpowiedziec jak sie pytam.l

wiesz, mi sie jednak wydaje ze powodem moze byc ciaza... zmiana twojego ciala...dzidzius w brzuszku...(moze czuje sie skrepowany) przyszla rola ojca... faceci tez to przezywaja, czasem bardziej niz my... moj maz jak mial sie ze mna kochac jak bylam w ciazy to 10 razy mi sie pytal czy nic sie nie stanie dziecku, czy mnie cos boli itd itp az odechciewalo mi sie kochac... :) zycze wszytkiego najlepszego

#63 natala

natala
  • Użytkownik
  • 84 postów

Napisano 28 sierpnia 2007 - 10:24

my to w tym czasie zabawiamy sie dosc czesto nawet kilka razy w tygodniu , ale napewno jak by dało rade mozna by było nawet i codziennie :D:D:D
"To prawdziwa ulga mieć kogoś, przed kim można otowrzyć własne serce, kogo możesz uczynić współuczestnikiem swoich intymności,komu możesz powierzyć swoje tajemnice."

#64 Emiliana

Emiliana
  • Użytkownik
  • 313 postów

Napisano 28 sierpnia 2007 - 10:31

jak nas najdzie ochota :oops: :roll: wydaje mi sie ze dość czesto ok 4 razy w tygodniu :mrgreen: ale fakt, zgadzam sie z calineczka, im dłuższa przerwa tym jesteśmy bardziej siebie spragnieni :-)

#65 calineczka

calineczka
  • Użytkownik
  • 7 470 postów

Napisano 06 września 2007 - 11:19

U nas cos ostatnio dłuższa przerwa wystapiła
Najpierw zmęczenie i stres tak spowodował , że w ogóle nie mieliśmy chęci i tak sobie minął tydzien teraz jest ochota ale @ przyszła więc trzeba czekać :-/
ale w sobote to juz mu nie daruję :-P
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#66 justwitch

justwitch
  • Użytkownik
  • 2 postów

Napisano 06 września 2007 - 20:31

Obecnie jestem na urlopie w Polsce i ta tygodniowa przerwa przestaje mi sie podobać. Przed urlopem nawal obowiązków w pracy, co za tym idzie zmęczenie, stres, spowodował ze byliśmy w łóżku może 3 razy w tygodniu (kilka razy za mało). Jeżeli bylibyśmy w domu codziennie może sytuacja byłaby troszkę inne, ale jeszcze nie do końca mieszkamy razem, wiec korzystamy z każdej wolnej chwili :-P a za a kilka dni po moim powrocie do domku z łózka go nie wyposzczę :-P

#67 Lia

Lia
  • Użytkownik
  • 55 postów

Napisano 02 października 2007 - 13:48

im dłuższa przerwa tym jesteśmy bardziej siebie spragnieni

oj racja, racja :mrgreen: u nas jest tak samo. Dlatego ja czasem lubię robić nam dzień czy dwa przerwy bo wiem, że dzięki temu nasz następny raz będzie jeszcze bardziej cudowny :-P Tylko, że moje Słońce tych przerw nie za bardzo " lubi"... toteż przeważnie robimy to codziennie :lol: ;-)

#68 JOVITA

JOVITA
  • Użytkownik
  • 178 postów

Napisano 02 października 2007 - 14:30

nwet 3 razy dzien jak sie da.. :mrgreen:
I TAK SIE NIE ZMIENIE BĘDĘ SOBĄ NA ZŁOŚĆ TOBIE !!

#69 madzia

madzia
  • Użytkownik
  • 6 640 postów

Napisano 02 października 2007 - 15:14

JOVITA, i tak kazdego dnia? ;-)
Nigdy nie rozmawiaj z idiotą, najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

#70 JOVITA

JOVITA
  • Użytkownik
  • 178 postów

Napisano 02 października 2007 - 15:37

nie no nie codziennie ale zdarzaja sie takie cudne dni..
I TAK SIE NIE ZMIENIE BĘDĘ SOBĄ NA ZŁOŚĆ TOBIE !!

#71 Kaś

Kaś
  • Użytkownik
  • 210 postów

Napisano 02 października 2007 - 17:05

Posucha od maja ;(.
"Każdy człowiek ma pewien określony horyzont myślowy.
Kiedy ten się zwęża i staje się nieskończenie mały, zamienia się w punkt.
Wtedy człowiek mówi: "To jest mój punkt widzenia"

#72 SANI

SANI
  • Użytkownik
  • 100 postów

Napisano 03 października 2007 - 11:25

no mi sie ciezko przestawic, bo z moim bylym kochalam sie kilka razy dziennie...a teraz z moim skarbem raz na tydzien:-( on uwaza,ze seks jest czyms zwierzecym i nie potrzebuje tego, a ja jak kogos kocham to lubie to rowniez okazywac fizycznie. Marcin jest bardzo romantyczny, cudowny...tylko mogloby byc czesciej :-)

#73 klaudia20

klaudia20
  • Użytkownik
  • 332 postów

Napisano 03 października 2007 - 11:33

No jak ja jestem po rozłące z ukochanym, to potrafimy te 3 razy dziennie i jeszcze w nocy się budzimy...
w zeszłym roku nas tak poniosło, że od 3 rano do 6.30:) :oops:
a jak jesteśmy razem na co dzień to tak raz wieczorem i raz w nocy, a czasem jak mamy chęć to i rano...

#74 calineczka

calineczka
  • Użytkownik
  • 7 470 postów

Napisano 03 października 2007 - 11:47

Rano nam się jeszcze nie zdarzyło :-/

Jak nie mieszkalismy razem to seks był prawie za każdym razem kiedy się widzielismy ale teraz stwierdziliśmy , ze to chyba trochę jest na zapas kiedy nie mozna było się spotkać

teraz mamy siebie na co dzień co wcale nie oznacza , że kochamy się codziennie .Chyba nawet ja bym nie chciała
róznie to wychodzi
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#75 klaudia20

klaudia20
  • Użytkownik
  • 332 postów

Napisano 03 października 2007 - 11:49

no my często rano jak go budze przed pracą...

#76 cerrata

cerrata
  • Użytkownik
  • 13 852 postów

Napisano 03 października 2007 - 20:43

no my często rano jak go budze przed pracą...

he he ;)
ja tak budziłam Radka jak mi zimno było ;)
3 razy w ciągu jednej nocy, bo się budziłam z zimna..
a on jeszcze taki goluśki leżał..
no to nie mogłam inaczej :mrgreen:
nie ma mnie tu i nie będzie.

#77 SANI

SANI
  • Użytkownik
  • 100 postów

Napisano 04 października 2007 - 06:40

kiedys tez tak mialam...rano, wieczor i w poludnie...w nocy i nad ranem...3-5raz dziennie przez 2,5roku!!! dlatego zdajecie sobie sprawe z tego jak ciezko jest sie przestawic na raz w tyg??!!! :-(( ;-((( ale kocham go...i szanuje jego zdanie
Dołączona grafika

#78 calineczka

calineczka
  • Użytkownik
  • 7 470 postów

Napisano 04 października 2007 - 08:56

.3-5raz dziennie przez 2,5roku!!! dlatego zdajecie sobie sprawe z tego jak ciezko jest sie przestawic na raz w tyg??!!!

tak często to chyba bym ni zniosła :roll: :roll: ale faktycznie róznica jest duża ale jak mówisz jeśli bardzo Ci to nie przeszkadza to ok

szanuje jego zdanie

i tu wielkie <bravoo></span> <bravoo></span> <bravoo></span> bo nie sztuka jest zmuszać do czegokolwiek nawet jesli chodzi o seks
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#79 Jewel

Jewel
  • Użytkownik
  • 3 742 postów

Napisano 04 października 2007 - 09:03

Sani a czemu teraz jest taka różnica?
"miłość jest ślepa dlatego lubi ciemność"

#80 SANI

SANI
  • Użytkownik
  • 100 postów

Napisano 04 października 2007 - 09:37

bo to 3-5razy dziennie bylo kiedys...z moim bylym!! teraz jestem z moim skrbem, ktory uwaza,ze seks nie jest potrzebny do szczescia, ze woli kochac sie ze mna raz na tydz i dawac z siebie wszystko...niz codziennie "rznac" sie dla zaspokojenia zwierzecych instynktow
Dołączona grafika