Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...
Zdjęcie

Jak często?

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
692 odpowiedzi w tym temacie

#101 _eta

_eta
  • Użytkownik
  • 275 postów

Napisano 04 października 2007 - 22:19

Jewel,
właśnie nie chce sie..
wystarczy ze sie we mnie w tyli... i obudzę sie i on nadal we mnie wtulony :)
no dzisiaj sprzedaliśmy samochód opił sie i właśnie śpi.. wie pewnie z tulenia nici..
Dołączona grafika

Dołączona grafika

#102 Jewel

Jewel
  • Użytkownik
  • 3 742 postów

Napisano 04 października 2007 - 22:57

Eta właśnie szkoda :-? Też zauważyłam, że dobre przytulenie i buziak niekiedy wystarczy w zupełności.
"miłość jest ślepa dlatego lubi ciemność"

#103 Madzia81

Madzia81
  • Użytkownik
  • 4 508 postów

Napisano 05 października 2007 - 21:12

dobre przytulenie i buziak niekiedy wystarczy w zupełności.

no. ja tak uwielbiam :) mogłabym codziennie się tak wieczorami tulić i tulić :) a seks raz tam kiedyś ;-)
M. znalazł już na mnie swój sposób - lampka czerwonego wina ;-) po nim zawsze mi się chce ;-)

FORUM DLA MAM

img-2006082601201230.png

200901181556.png

#104 _eta

_eta
  • Użytkownik
  • 275 postów

Napisano 05 października 2007 - 21:59

dobre przytulenie i buziak niekiedy wystarczy w zupełności.

no. ja tak uwielbiam :) mogłabym codziennie się tak wieczorami tulić i tulić :) a seks raz tam kiedyś ;-)
M. znalazł już na mnie swój sposób - lampka czerwonego wina ;-) po nim zawsze mi się chce ;-)

a z nami coś przypadkiem nie jest??? czy to normalne?
Dołączona grafika

Dołączona grafika

#105 Madzia81

Madzia81
  • Użytkownik
  • 4 508 postów

Napisano 05 października 2007 - 22:14

a z nami coś przypadkiem nie jest??? czy to normalne?

wydaje mi się, że to całkiem normalne ;-) teraz życie jest jakie jest - wszystko w biegu, dużo pracy, nerwów, obowiązków - i to wszystko wychodzi wieczorem w sypialni, człowiek największą radość czerpie właśnie z takiego błogiego relaksu.

FORUM DLA MAM

img-2006082601201230.png

200901181556.png

#106 Nymphadora

Nymphadora
  • Użytkownik
  • 2 636 postów

Napisano 05 października 2007 - 22:57

lampka czerwonego wina ;-) po nim zawsze mi się chce ;-)

Ja mam identycznie :mrgreen:

#107 klaudia20

klaudia20
  • Użytkownik
  • 332 postów

Napisano 05 października 2007 - 23:00

A mi się zawsze chce jak mój mężulek mnie w szyje pocałuje :oops:

#108 psychophazuś:*

psychophazuś:*
  • Użytkownik
  • 335 postów

Napisano 06 października 2007 - 19:23

A my możemy tylko czasem ... a szkoda :(
"W tej chwili, jest 6, 470, 818, 671 ludzi na świecie. Sześć miliardów ludzi na świecie. Sześć miliardów dusz. A czasami... ...wszystkiego czego potrzebujesz jest jedna."

#109 Guest_Kociak_*

Guest_Kociak_*
  • Gość

Napisano 07 października 2007 - 10:03

a my właśnie zaczynami przechodzić na tryb " co 2 tygodnie" ... Koszmar :(

#110 SANI

SANI
  • Użytkownik
  • 100 postów

Napisano 07 października 2007 - 12:07

SANI, a jak np ubierzesz sie jakoś seksi, zaczynasz go całować, pieścić to on nie ma wtedy ochoty i mówi: "STOP, bo w tym tygodniu już się kochaliśmy" ? Bo jakoś nie mogę sobie wyobrazić takiej sytuacji ;)

U nas nie ma na razie takiego problemu, bo jak już się widzimy to oboje mamy ochotę :) ciekawe jak to będzie jak ze soba zamieszkamy

Marcin już taki poprostu jest. To nie jest kwestia "ciuszkow". Kiedys jak za uzo wypil to powiedzial o co chodzi...no ale to juz jest jego prywatna sprawa i nie bede o tym pisac. W kazdym badz razie nie o mnie chodzi. Owszem zdaza sie czasmi,ze jest i 2 razy w tyg...to nie jest kwestia limitow:)
zreszta zanim zamieszkalismy razem tez nie bylo z tym problemow...no ale widywalismy sie co drugi dzien i moze dlatego wydaje mi sie,ze bylo czesciej niz teraz jak jestesmy ze soba praktycznie non stop.

#111 smerfetkahh

smerfetkahh
  • Użytkownik
  • 1 292 postów

Napisano 20 października 2007 - 00:33

A ja jak nie mialam tak nie mam :-/
Pewnego dnia mi sie przyznal,ze sie boi i ten brzuch go nie podnieca...no coz musze go zrozumiec.Ale jeszcze troche zostalo do porodu odczekac troche po i zobaczymy jak to bedzie ;-)
Teraz to ja nie bede chciala :-P tak duzo przytylam i roztepy dostalam :cry: nie wiem jak przyjme moje cialko po porodzie :-?

ps.wczesniej pisalam posty ale zapomnialam hasla wiec musialam zalozyc nowe konto :-> :->

#112 Madzia81

Madzia81
  • Użytkownik
  • 4 508 postów

Napisano 20 października 2007 - 22:16

ten brzuch go nie podnieca..

nawet nie wiem jak to skomentować....dziwne to jakieś bardzo :roll: nie umiem sobie wyobrazić nawet, że mogłabym coś takiego usłyszeć od M. :roll:

sie boi

a czego?

FORUM DLA MAM

img-2006082601201230.png

200901181556.png

#113 smerfetkahh

smerfetkahh
  • Użytkownik
  • 1 292 postów

Napisano 20 października 2007 - 23:26

boi sie ze cos zrobi dziecku albo mi,ale ogolnie nie podnieca go ten brzuch z jednej strony sama sie domagalam prawdy a z drugiej bylo mi przykro jak to uslyszalam.
Po prostu nie pasuje mu to razem z sexem,bo tak to dotyka moj brzusio i caluje,ale i tak sie na niego gniewalam za to.

#114 Nymphadora

Nymphadora
  • Użytkownik
  • 2 636 postów

Napisano 21 października 2007 - 09:06

Hmmm, jak dla mnie też dziwne podejście... Większości przyszłych ojców wręcz bardzo się podoba kobieta nosząca ich dziecko ;-)

#115 madzia

madzia
  • Użytkownik
  • 6 640 postów

Napisano 21 października 2007 - 09:21

Dla mnie kobieta w ciazy tez powinna o siebie dbac :!: nie lubie jak idzie ciezarna ulica w jakims dresie i nie ulozonych wlosach...blada jak sciana itd. a dlaczego kobieta w ciazy ma nie dbac o siebie :roll: mi sie wlasnie wydaje, ze facetowi moze to troche przeszkadzac ;-) chociaz sam tego nie powie :-P
ostatnio widzialam dziewczyne w ciazy i slicznie wygladala :-) miala swietnie upiete wlosy, puderek na twarzy, makijaz obcisle ciuszki (czyt. ogrodniczki )...naprawde podziwiam :-D
Nigdy nie rozmawiaj z idiotą, najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

#116 cerrata

cerrata
  • Użytkownik
  • 13 852 postów

Napisano 21 października 2007 - 10:58

madzia, a czy smerfetkahh, gdzieś powiedziała, że o siebie nie dba?
jak tak to sory, bo nie zauważyłam...

W każdym razie nie dziwię mu się z jednej strony, bo może patrzeć na ten brzuch jak na 'coś' w czym jest dziecko...
I TO właśnie może go nie podniecać... różnie ludzie odbierają sprawy jak są w jakiejś sytuacji po raz pierwszy ;)
nie ma mnie tu i nie będzie.

#117 madzia

madzia
  • Użytkownik
  • 6 640 postów

Napisano 21 października 2007 - 11:02

cerrata, to nie bylo do niej ;-) nigdzie nie podkreslilam jej nika, wiec??
Nigdy nie rozmawiaj z idiotą, najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

#118 smerfetkahh

smerfetkahh
  • Użytkownik
  • 1 292 postów

Napisano 21 października 2007 - 12:51

Madzia nie wiem czy juz bylas w ciazy,ale ja tez tak mowilam,ze bede o siebie dbala malowala same ciuszki super itp.ale uwierz nieraz sie nie chce :-/
Na poczatku jeszcze sie umalowalam jak wychodzilismy,ale potem nastepna 4 miesiace wstawajac szlam do salonu i znowu lezalam przspalam 4 miesiace :-D
Nakupowalam sobie swietne bluzeczki na ciaze,ktore w sumie po 6 miesiacach wygladaly jak sukienki z mlodszej siostry :-P ja przytylam 30 kg!!! I szkoda mi jest pieniedzy kupowac jeszcze wiecej ciuchow,ktore mi nie beda potrzebne,takze do dis chodze w dresch i koszulce tak sie najlepiej czuje ;-)
Nie twierdze ze o siebie nie dbam,bo nie chodze z tlustymi wlosami,obrosnieta czy brudna tylko wygodnie.Tez jak widze kobitki fajnie ubrane to zazdroszcze,ale niestety kazdy przechodzi ciaze inaczej,jedne promienieja drugie gasna...ja zgaslam czuje sie brzydko i grubo wczesniej wyzylam 67,68kg przy wzroscie 177 a teraz 100kg jest mi tak ciezko,ze od dwuch tygodni moj maz wszystko robi.

#119 cerrata

cerrata
  • Użytkownik
  • 13 852 postów

Napisano 21 października 2007 - 17:38

cerrata, to nie bylo do niej ;-) nigdzie nie podkreslilam jej nika, wiec??

oj no bo tak bzpośrednio po jej postach ipo tym jak se tu dziewuszki otym gadały, to napisałaś, więc pomyślałam, zę todoniej ;)
nie ma mnie tu i nie będzie.

#120 Nymphadora

Nymphadora
  • Użytkownik
  • 2 636 postów

Napisano 21 października 2007 - 22:18

ja zgaslam czuje sie brzydko i grubo

A może to właśnie w tym tkwi problem? Ty się tak czujesz, to i Twój mąż może Cię tak odbierać... Może też jakiś delikatny makijaż, fajniejszy strój i Ciebie by pozytywniej nastroił, i męża zachęcił... Bo tak to się pewnie trochę sama nakręcasz ;-)