Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Pogaduchy II

• Zamknięty Temat jest zamknięty
14932 odpowiedzi w tym temacie

#1341 fajna babka

fajna babka
  • Użytkownik
  • 3 964 postów

Napisano 17 lipca 2008 - 13:14

witam sie ponownie ja już po obiadku teraz troszkę na Babskim i jak odpocznę to zaraz zabieram sie za pierwszą cześć brzuszków na dziś (100 razy w dwóch turach z odpoczynkami miedzy ok 5 minutowymi gdy sie zmęczę)

cerrata, dobrze że chcesz rzucić ta prace byś sie dziewczyno w niej wykończyła, wiec jak szef taki wymagający to nie sobie radzi sam,

angik1683 śliczna sukienka... pewnie będziesz pięknie wyglądać :-)

#1342 angik1683

angik1683
  • Użytkownik
  • 8 134 postów

Napisano 17 lipca 2008 - 13:15

a ja probuje sciagnac sobie muzyke i nie moge :evil: znacie jakies programy gdzie mozna za free muze sciagac?
mam w domu taki za ktory sie placi,ale nie moge uzywac go na kilku komputerach :-/

[ Dodano: 2008-07-17, 13:16 ]

śliczna sukienka... pewnie będziesz pięknie wyglądać

v dziekuje,ale to nie jest ta ktora kupilam,moja jest troche podobna :-P

[ Dodano: 2008-07-17, 13:16 ]

witam sie ponownie ja już po obiadku teraz troszkę na Babskim i jak odpocznę to zaraz zabieram sie za pierwszą cześć brzuszków na dziś (100 razy w dwóch turach z odpoczynkami miedzy ok 5 minutowymi gdy sie zmęczę)

o ja tez musze sie wziasc dzis za ten brzuchol..wczoraj mie sie nie chcialo :oops:
sl-11609.png
as1cEZoB0360010MDAwOGQ0fDIwMTM4MmpkfERhd
ZAPRASZAMY WSZYSTKIE MAMY...i nie tylko ->

#1343 cerrata

cerrata
  • Użytkownik
  • 13 852 postów

Napisano 17 lipca 2008 - 13:17

wiec jak szef taki wymagający to niech sobie radzi sam,

haha
on nawet nie wie na czym ta praca polega
ja jestem mokra cała, ledwo zipię a on mnie pyta czym ja się tak zmęczyłam !
to ja się siłą powstrzymuję żeby mu nie palnąć...
to taki debil jest . . . :/

angik1683, e mule, bear share, soul sick czy coś takiego . .
nie ma mnie tu i nie będzie.

#1344 Madzik :)

Madzik :)
  • Użytkownik
  • 6 096 postów

Napisano 17 lipca 2008 - 13:18

cerrata smacznego <mniami2></span>

angik nie pomoge.. nic nie znam.. moze emule ? <bezradny></span>

fajna babka widze ze ostro zaczynasz :mrgreen: ja mialam sie zabierac za brzuszki po @, ale ze glupia mnie stresuje i sie pojawic nie chce :evil: to chyba zaczne od jutra 8-) :-P :lol:

#1345 angik1683

angik1683
  • Użytkownik
  • 8 134 postów

Napisano 17 lipca 2008 - 13:21

ooo to zaraz zobacze te programy :-D dzieki :-D

ja jestem mokra cała, ledwo zipię a on mnie pyta czym ja się tak zmęczyłam !

:evil: :evil: :evil: :evil: <killer></span> <killer></span> <killer></span> co ta palant :-/
sl-11609.png

#1346 cerrata

cerrata
  • Użytkownik
  • 13 852 postów

Napisano 17 lipca 2008 - 13:25

co ta palant :-/

nie?
ja klnę jak szewc na niego ;-)
a jak ja się z nim kłócę! o matko... ;-) ucieka, bo się boi ze mną dyskutować :P
powaznie ! :)

dobra, lecę do pracy moich marzeń

papa :*
nie ma mnie tu i nie będzie.

#1347 fajna babka

fajna babka
  • Użytkownik
  • 3 964 postów

Napisano 17 lipca 2008 - 13:27

mam w domu taki za ktory sie placi,ale nie moge uzywac go na kilku komputerach

ja mam torrent org płaci sieza niego ale tylko raz na jakiś czasa i jest mozliwość zalogowania siez róznych jkomputerów z jednego konta brat od Tomka kożysta on, dziewczyna brata, Tomek i ja :-) jest tu też muzyka ale najlepszy moim zdanie do muzyki jest e mule nie nadaj sie zaś do filmów gdyż ściągasz film o tytule "lejdis" i masz film z paniami ale dla z zupełnie innej półki...

o ja tez musze sie wziasc dzis za ten brzuchol..wczoraj mie sie nie chcialo

ja

ja robie dziennie na razie mam ambicje:-) tomek obiecał że wróci to mi dobierz ćwiczenia i będę mieć brzuszek jak marzenie on się zna bo przez pół swojego życia pakował jak oszalały ...

ja się siłą powstrzymuję żeby mu nie palnąć...

ja bym niewytrzymała tylko bym mu swoje powiedział bo ja to w jestem bardzo taka nerwowa i łatwo bym komuś pojechał jak mnie zdenerwuje... a potem to mi wstyd :oops:

#1348 angik1683

angik1683
  • Użytkownik
  • 8 134 postów

Napisano 17 lipca 2008 - 13:28

a jak ja się z nim kłócę! o matko... ;-) ucieka, bo się boi ze mną dyskutować

ni dobrze,pokaz mu kto tam rzadzi ;-)

dobra, lecę do pracy moich marzeń

tro milego dnia bez wrazen tym razem,papa :*
sl-11609.png

#1349 fajna babka

fajna babka
  • Użytkownik
  • 3 964 postów

Napisano 17 lipca 2008 - 13:33

widze ze ostro zaczynasz :mrgreen: ja mialam sie zabierac za brzuszki po @, ale ze glupia mnie stresuje i sie pojawic nie chce :evil: to chyba zaczne od jutra 8-)

czytałam że się nakręcasz spokojnie czasem rózne drobnostki wpływają na okres i on wariuje wiec jak się wyciszysz i podejdziesz do tego że na pewno nie jesteś w ciąży to go dostaniesz...
no ostro sie zabrałam ale zobaczymy jak mi siły starczy na razie mam chęć bo chce by tomek zauważył że mnie ubyło i nie dlatego ze schudłam ale ze sie wyrobiła...

#1350 Madzik :)

• Użytkownik
  • 6 096 postów

Napisano 17 lipca 2008 - 13:38

fajna babka no troszke sie nakrecam.. ale tylko dlatego ze okropnie mnie bola piersi, zawsze przed @ mnie bola, ale nie az tak :shock: a poza tym te podbolewania szybko przechodza, a teraz ciagnie sie juz jakies poltora tygodnia :evil:

Ale poza tym to chyba wszystko w porzadku <hmm></span> No nic... czekam dalej.... :evil:

#1351 fajna babka

fajna babka
  • Użytkownik
  • 3 964 postów

Napisano 17 lipca 2008 - 13:47

Madzik :), spokojnie może ostatnio spisz na brzuchu mi sie to czasem zdarza i potem mam obolałe piersi i takie jakby napuchnięte więc poszukaj innej przyczyny:-) martwieniem nic nie pomożesz a jak bardzo se stresujesz to skocz do apteki test kosztuje od 9 do 20 zł i po zmartwieniu :-)

jakieś takie zmęczenie za mną chodzi i spać mi się chce ta paskudna pogoda daje się we znaki zimno i pada <zimnoo></span>

#1352 Donn

Donn
  • Użytkownik
  • 7 119 postów

Napisano 17 lipca 2008 - 13:52

fajna babka, faktycznie zimno jest dziś <zimnoo></span>
...to czy człowiek jest inteligentny poznaje się po jego odpowiedziach...
..to czy jest mądry, po pytaniach...

...nie ogarniam tego fałszu tu... podlizywania... słodzenia...

#1353 Madzik :)

• Użytkownik
  • 6 096 postów

Napisano 17 lipca 2008 - 13:53

może ostatnio spisz na brzuchu

a nie wiem... moze <hmm></span> jakos nie zwrocilam uwagi na to jak spie :->

a co do testu, to hmm... poczekam jeszcze kilka dni jak nic nie bedzie, to pojde i kupie... :-P przynajmniej bede spokojniejsza :-P

pogoda faktycznie jest okropna... przedwczoraj zimno, wczoraj duszno, dzisiaj znowu brrr .... <bezradny></span>

#1354 Zielonooka

Zielonooka
  • Użytkownik
  • 3 356 postów

Napisano 17 lipca 2008 - 13:58

Madzik :), u mnie deszcz pad i zimno jest:/
Najważniejsze spotkania odbywają się w duszy, na długo przed tym, nim spotkają się ciała...

#1355 fajna babka

fajna babka
  • Użytkownik
  • 3 964 postów

Napisano 17 lipca 2008 - 14:01

jestem już tak zmarznięta żer zaraz zmuszę mamę by zrobiła ogień w piecu bo mieszkam w domku prywatnym z centralnym ogrzewaniem :-) zimno tak że nie mam kiedy sie opalać i chodzić w cieniutkich bluzeczkach

#1356 Madzik :)

• Użytkownik
  • 6 096 postów

Napisano 17 lipca 2008 - 14:03

no u mnie tez zimno.... przymknelam okno i wyjelam dlugie spodnie z szafy... moze jakies skarpetki by sie jeszcze przydaly :lol:

#1357 Zielonooka

Zielonooka
  • Użytkownik
  • 3 356 postów

Napisano 17 lipca 2008 - 14:07

to ja opatulona w polar,długie spodnie i skarpetki;)
Najważniejsze spotkania odbywają się w duszy, na długo przed tym, nim spotkają się ciała...

#1358 sylfiaaa

sylfiaaa
  • Użytkownik
  • 769 postów

Napisano 17 lipca 2008 - 14:08

czesc laski!

Czego brakuje w plackach ziemniaczanych ze nie odrywaja sie od patelni :))))??

Ja w zyciu nie smazyłam bo nie lubie a brat własnie sie wział za to i nie umiem mu pomóc :)))

#1359 Agula

Agula
  • Użytkownik
  • 1 469 postów

Napisano 17 lipca 2008 - 14:08

dzięki dziewuszki.. tylko na razie jestem do jutra na szkoleniu jeszcze...
potem przez 2 miesiące będę na umowa zlecenie no i płacą 6 zł za pokój a pokoi będę miała na początek 5, jak się wyrobię.. to z czasem mogę sama dokładać więcej pokoi.. i wówczas jest więcej pieniążków, a po 2 miesiącach podpisuję ( o ile się sprawdzę..) umowę o pracę i wówczas mam około 1500 zł + 300 zł premii no i więcej pokoi maksimum 16 i praca do 16stej.. nie jest źle jak na razie..
ok dziś wcześniej wróciłam nawet zmęczenia nie czuję jest ok! jutro też będę mogła pracować krócej.. a od poniedziałku to do 16stej.. tam nawet dziewczyny tak szybko pracują, że od 14-15 już się nudzą do 16stej... serio! więc nie jest źle!!
a, co tam u Was kochane moje babolki!!! ;*

#1360 Zielonooka

Zielonooka
  • Użytkownik
  • 3 356 postów

Napisano 17 lipca 2008 - 14:09

sylfiaaa, Agula, hej kochane:)