A KTO DZISIAJ MA IMIENINY?
Pogaduchy II
Napisano 09 lipca 2008 - 16:05
A KTO DZISIAJ MA IMIENINY?
Napisano 09 lipca 2008 - 16:06
Nie patrz w przeszłość, bo potkniesz się o teraźniejszość i s******* przyszłość.
Napisano 09 lipca 2008 - 16:06
saja,
mój tomek to pije te energetyczne mieszanki cały czas a ja z nim wojnę o to robie.. no bo nie dość że się uzależnia do tego jak od kawy można to jeszcze sobie szkodzi bo on ma strasznie wysokie ciśnienie 130/90 i tak normalnie od urodzenia ja ja za dużo tego wypije to potem jeszcze mu to podnosi ciśnienie a ja sie martwic o niego muszę...czasem jakis napoj energrtyczny sobie kupie.
Napisano 09 lipca 2008 - 16:09
Wszystkiego naj zatem wszystkim Weronkom
Nie patrz w przeszłość, bo potkniesz się o teraźniejszość i s******* przyszłość.
Napisano 09 lipca 2008 - 16:11
mój tomek to pije te energetyczne mieszanki cały czas a ja z nim wojnę o to robie.. no bo nie dość że się uzależnia do tego jak od kawy można to jeszcze sobie szkodzi bo on ma strasznie wysokie ciśnienie 130/90 i tak normalnie od urodzenia ja ja za dużo tego wypije to potem jeszcze mu to podnosi ciśnienie a ja sie martwic o niego muszę...
ja pije bardzo zadko.. zdarzylo mi sie raptem 2 razy... bo po pierwsze az tak bardzo mi nie pomaga.. a po drugie mi nie smakuje
nie mam kalendarza,
Kochana ja tak napisalam, bo przeszlam sie do kuchni i zobaczylam w kalendarz po drodze
imieniny obchodzą: Adolfina, Adrian, Adrianna, Aleksander, Anatola, Anatolia, Augustyn, Brykcjusz, Cyryl, Hadrian, Hadriana, Heloiza, Ifigenia, Jan, Joanna, Lucja, Łucja, Mikołaj, Róża, Sylwia, Weronika, Wszebąd, Zenon i Zenona.
http://pl.wikipedia.org/wiki/9_lipca
wszystkim Wszebądom (czy jak to się tam odmienia) najlepszego
Napisano 09 lipca 2008 - 16:14
ale se życzonka wymusiłam
dziękowac
Napisano 09 lipca 2008 - 16:16
az tak bardzo mi nie pomaga
mi to wcale nie pomaga może pije jakieś gorszej firmy niż mój Tomek albo on sobie wmówił że na niego to działa ...
A tak na poważnie to ja nie wiem kto ma imieniny bo u mnie obchodzi się urodziny i nigdy nie pamiętam że reszta polski obchodzi imieniny i się dziwę jak dzwonią do mamy z życzeniami (do mnie nikt nie dzwoni bo mam rzadkie w Polsce imię i tylko w jednym kalendarzu było)
Napisano 09 lipca 2008 - 16:19
ceikawe ile procentow maja
najwiecej