Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Pogaduchy II

• Zamknięty Temat jest zamknięty
14932 odpowiedzi w tym temacie

#2821 Mirabelka__22

Mirabelka__22
  • Użytkownik
  • 8 754 postów

Napisano 23 lipca 2008 - 18:19

Mowilam wczoraj ze bede jezdzic z P zeby mnie pouczyl do prawka. Wzial mnie na ubocze, balam sie bo co jakis czas i tak wjezdzal jakis samochod. No ale wkoncu sie przemoglam...
Po jakims 4 kolku nie zobaczylam nic innego jak radiowoz... Zatrzymalam sie odrazu, ale to niezupelnie na poboczu bylo. No i podjezdzaja do nas i sie zatrzymali bo nie mogli przejechac przez przechodniow... Myslalam ze po mnie...

#2822 fajna babka

fajna babka
  • Użytkownik
  • 3 964 postów

Napisano 23 lipca 2008 - 18:24

Mirabelka__22, no to stresa miałaś niefajnie by było jakby cię zatrzymali bo twojemu chłopakowi mandat by wpisali ... najlepiej się jeździ na wsi wsi bo co prawda wąska droga jest ale i samochodów mniej i policja nie jeździ a z wycieczki na wieś może zrobić się milutka randka :-)

#2823 Donn

Donn
  • Użytkownik
  • 7 119 postów

Też widziałam, że Zakopiec zalany :-( i jutro też ma jeszcze padać
...to czy człowiek jest inteligentny poznaje się po jego odpowiedziach...
..to czy jest mądry, po pytaniach...

...nie ogarniam tego fałszu tu... podlizywania... słodzenia...

#2824 Agula

Agula
  • Użytkownik
  • 1 469 postów

Myslalam ze po mnie...

no i... jak się skończyło? opowiadaj.. bom ciekawa! ;-)

#2825 katti

katti

kwintesencja

• Użytkownik
  • 9 613 postów

Napisano 23 lipca 2008 - 18:33

Wzial mnie na ubocze, balam sie bo co jakis czas i tak wjezdzal jakis samochod.

Kochana nie mozesz sie bac jezdzic :!: bo co to bedzie z Ciebie za kierowca :!:

Bedzie dobrze :!: Tylko nie mozesz sie bac

Nie patrz w przeszłość, bo potkniesz się o teraźniejszość i s******* przyszłość.

#2826 Mirabelka__22

Mirabelka__22
  • Użytkownik
  • 8 754 postów

Napisano 23 lipca 2008 - 18:36

fajna babka, wlasnie podobno bym nie mogla teraz prawka zdawac jakby mnie dorwali...

No i zaraz przejechali i zatrzymali sie za nami. Wczesniej P udal ze cos oglada i dlatego stoimy. Niby jakbym jechala dalej byloby lepiej, ale nawet swiatel nie mielismy....

Jak przejechali to sie przesiedlismy, no bo niby co, mialam bardziej na pobocze zjechac...? Malo prawdopodobne ze sie nie zorientowali.
Podobno ogladali sie tylko czy zapielismy pasy.. ja to nawet nie patrzylam. Dalismy dyla stamtad:) Jeszcze sie ogladalam czy za nami nie jada... <amen></span> <amen></span> <amen></span> <amen></span> <amen></span> <hot2></span> <hot2></span> <hot2></span> <hot2></span>

[ Dodano: 2008-07-23, 19:36 ]
katti, ale chodzi o to ze ja nie mam prawka... Co by bylo gdybym np w ktorys walnela?

#2827 Agula

Agula
  • Użytkownik
  • 1 469 postów

Napisano 23 lipca 2008 - 18:51

Jeszcze sie ogladalam czy za nami nie jada... <amen></span> <amen></span> <amen></span> <amen></span> <amen></span> <hot2></span> <hot2></span> <hot2></span> <hot2></span>

no to miałaś niezłą przygodę kochana!!!! ;-) ;-)

#2828 fajna babka

fajna babka
  • Użytkownik
  • 3 964 postów

Napisano 23 lipca 2008 - 19:04

Jeszcze sie ogladalam czy za nami nie jada...

wydaje mi sie ze po fakcie czyli jak P jechał to nie mogli by ci już nic zrobić :-) a co do tego ze miała byś zablokowane zdawanie to też o tym słyszałam :-) no miałaś trochę emocji a jak w ogóle sie jeździło lepiej ?

#2829 Mirabelka__22

Mirabelka__22
  • Użytkownik
  • 8 754 postów

Napisano 23 lipca 2008 - 19:15

fajna babka, w sumie to nawet tylle co z 15min pojezdzialam...

Z facetem to lepiej. Kaze mi instruktora zmienic... Bo moj tylko mowi mi co zle. Jeszcze nigdy nie powiedzial ze cos dobrze zrobilam... <bezradny></span>

To mnie tak zalamuje.. bo nie widze postepow..

#2830 fajna babka

fajna babka
  • Użytkownik
  • 3 964 postów

Napisano 23 lipca 2008 - 19:21

Mirabelka__22, no to może faktycznie pomyśl nad zmianą.... jeśli twój chłopak mówi że tak masz zrobić to widocznie widzi ze ci to tak źle nie idzie by cię tylko krytykować... wiesz moja siostra miał głupią instruktorkę i jak potem zdała prawko to pozwoliłam jej jechać moim autem no i przejechał przez ciągłą linie to o mało mi sie tam w aucie nie popłakał że zrobiła źle i tak nie można (kobietka ciągle się darła i ją obrażała) aż musiałam ją okrzyczeć że w życiu jeździ się inaczej niż na naukach jazdy

[ Dodano: 2008-07-23, 20:22 ]
Mirabelka__22,tylko spokojnie jeszcze trochę i będziesz doskonale jeździć

#2831 skinnybitch

skinnybitch
  • Użytkownik
  • 1 630 postów

Napisano 23 lipca 2008 - 19:37

Czesc dziewuszki przesylam wam trochu slonca z pieknego Rzymu buziaki dla wszystkich:-*
Dołączona grafika

#2832 Donn

Donn
  • Użytkownik
  • 7 119 postów

Napisano 23 lipca 2008 - 19:39

skinnybitch, przyda sie nam słonko przyda :-)

#2833 fajna babka

fajna babka
  • Użytkownik
  • 3 964 postów

Napisano 23 lipca 2008 - 19:40

skinnybitch, dziękuję dziekuję już łapię te słonko ... och jak miło grzeje :-)

#2834 cerrata

cerrata
  • Użytkownik
  • 13 852 postów

Napisano 23 lipca 2008 - 19:44

hello babeczki :)

Słuchajcie moja kochana Anuszka będzie miała dziewczynkę! :)
ale będę miała fajnego bobaska do bawienia :)
już oglądałyśmy ciuszki i takie słodziutkie sukieneczki i żeśmy się normalnie.. rozpływały :mrgreen:
nie ma mnie tu i nie będzie.

#2835 Donn

Donn
  • Użytkownik
  • 7 119 postów

Napisano 23 lipca 2008 - 19:45

ciociu cerratko, to dobra nowina <ookk></span>

a kto to Anuszka? :mrgreen:

#2836 Agula

Agula
  • Użytkownik
  • 1 469 postów

Napisano 23 lipca 2008 - 19:46

miałam Wam dziś napisać na spokojnie czemu już tam nie pracuję o tuż..
wymagania mieli nie z tej ziemi a płacili za mało jak na takie wymagania.. ludzie!!! :evil: :evil:
meble mają w tym hotelu do d.. ale chcą by one się świeciły!!! przecież to jest nie realne!!! :evil: :evil: :evil: idioci!!!!!!
wymagają nie możliwego.. a płacą za mało jak na te wymogi.. więc im podziękowałam
nic więc dziwnego, że większość innych dziewczyn idzie z stamtąd w diabły!!!! :evil: nie dziwię się już!! absolutnie już się nie dziwię..
tak samo jeśli chodzi o posłanie łóżek.. masakra!! :evil: :evil: wymagali, aby te prześcieradła po nałożeniu na łóżko... UWAGA! abyśmy je żelazkiem przeprasowali, nim nałożymy na to poszwę.. SKANDAL!! czy to nie jest przesada!!! ??? :evil: :evil: i tak do 16 mieliśmy zdążyć zrobić aż 12 pokoi dziennie!
dodam jeszcze że łazienki też miały być błyszczące!! niby jak!!??? jak kafelki były matowe!!!!?? lustra wysokie aż do sufitu! i to 2 duże!! musiałam na zlew wchodzić by górę przetrzeć!!! ( jakbym spadła, to hotel nie ponosił za to odpowiedzialności :evil: ) koszmar! to tylko nie które przykłady.. wykładziny.. brązowe z plamami były.. to my miałyśmy je jakoś zwabić! ale środków odpowiednich do tego nie mieliśmy!! więc niby jak to miałyśmy zrobić?? :-x :-x to było nie realne!!!
mało tego.. wiecie, co trzeba było jeszcze robić? dosuwać ciężkie meble i czyścić za nimi ściany.. bo te ściany też trzeba było myć!!! zwłaszcza plamy, które na nich były!!! :evil: :evil: chore!! naprawdę chore!! więc jak za te pieniądze, to za dużo wymagali. naprawdę!
więc nic dziwnego, że są tylko 4 panie, które tam sprzątają, bo inne dziękują..!!
to tylko nie które przykłady!
a w umowie było zupełnie inaczej! :-/ :-/ oni tam jawnie wykorzystują ludzi! naprawdę!!
wymagają nie możliwych rzeczy! :-x :-x

#2837 cerrata

cerrata
  • Użytkownik
  • 13 852 postów

Napisano 23 lipca 2008 - 19:47

a kto to Anuszka? :mrgreen:

no moja ciężarówa kochana :) moja przyjaciółka ;-) trąbiłam już o niej od dawna
raz jak mówiłam, że jest w ciąży i żem w szoku była i trochę zła
potem jak mówiłam, że bierze ślub :P i w ogóle byłam zła :P :P :P
hahaha
no i jak ją pobili... to też o niej mówiłam ;-)
pamięta ty coś? :)

no ale dobrze jej się wiedzie :)
nie ma mnie tu i nie będzie.

#2838 fajna babka

fajna babka
  • Użytkownik
  • 3 964 postów

Napisano 23 lipca 2008 - 19:48

cerrata, no to super dziewczynki są super ...... i takie śliczne w tych sukienkach ... my mamy chłopca i śmiejemy sie z mama że jak kupimy sukienkę to się chyba nie pogniewa bo ciężko przejść obok takich śliczności :-)

no to ja się pożegnam zobaczę sobie jakiś filmik :-)

#2839 Agula

Agula
  • Użytkownik
  • 1 469 postów

Napisano 23 lipca 2008 - 19:49

cerrata gratki kochana, gratki!!! ;*

#2840 cerrata

cerrata
  • Użytkownik
  • 13 852 postów

Napisano 23 lipca 2008 - 19:50

Agula, a ile ci płacili?