Ja tego nie napisałameee ale czy życie na kocią łapę jest takie złe?
Otóż to. Nie dusić tego w sobie tylko szczerze porozmawiać.jak nie rozmawiacie to nic dziwnego, że nic nie ma. Musisz z nim poważnie pogadać i powinna się sprawa rozwiązać
Napisano 25 lutego 2012 - 11:08
Ja tego nie napisałameee ale czy życie na kocią łapę jest takie złe?
Otóż to. Nie dusić tego w sobie tylko szczerze porozmawiać.jak nie rozmawiacie to nic dziwnego, że nic nie ma. Musisz z nim poważnie pogadać i powinna się sprawa rozwiązać
Napisano 26 lutego 2012 - 18:51
Dokładnie. Pytasz nas jak to zrobić... Myślę, że jak jesteście tyle lat razem już zdarzyło wam się przeprowadzić wiele trudnych rozmów. Zaaranżuj może jakiś miły wieczór i szczerze wyznaj mu co czujesz (także w kwestii dziecka) Życzę powodzeniaOpowiedz mu o tym co czujesz, jakie masz oczekiwania i zobaczysz jak zareaguje
Napisano 14 marca 2013 - 07:17
Napisano 14 marca 2013 - 08:14
Napisano 14 marca 2013 - 09:11
Kurde, każdy związek na początku to jest sielanka, motyle, więc się nie dziwię Melodii , że chce. Tylko, że potem przychodzi zwykłe szare życie, które weryfikuje rzeczywistość...
Napisano 14 marca 2013 - 10:19
heh co racja to racja;) bo pisałas ze chcesz go wziasc jak sie dziecko urodziDziewczyny a czy żadna z Was nie doczytała,
ja tam sie nie oburzyłamDziewczyny, które się oburzały
Napisano 14 marca 2013 - 10:25
Napisano 14 marca 2013 - 10:28
Napisano 14 marca 2013 - 10:51
ciekawe czemu. No ale to juz inny temata rozwód jest chyba częstszy niz ślub.
niby tak ale presja i tak jest. Np. wiem ze gdybym ja zaszła w ciaze przed slubem to by nalegali na slub no bo wypada, bo jak to dziecko urodzi sie a my nie malzenstwem. Moze to tez zalezy gdzie sie mieszkateraz nieślubne dziecko to norma.
Napisano 15 marca 2013 - 14:54
Zależy od tego czy rodzina jest praktykująca, czy tylko wierząca, czy wgl. I tego, jak bardzo przejmuje sie opinią ludzi i ja ceni sobie dobre zdanie o sobie i reputację...Moze to tez zalezy gdzie sie mieszka
Napisano 15 marca 2013 - 15:47
czemu mi dałeś wiarę w cud
a potem odebrałaś wszystko
Napisano 16 marca 2013 - 09:47
Lubię czytać!
Marcjanna Fornalska "Pamiętnik matki"
Napisano 29 marca 2013 - 18:13
Napisano 02 kwietnia 2013 - 14:45
Melodio, co Was skłoniło do przyspieszenie ślubu?
Pisałaś, że oboje chcecie zaczekać do rozwiązania, przygotować się do porodu, wyremontować mieszkanie.
Aż tutaj nagle tak zaawansowane przygotowania.
Napisano 02 kwietnia 2013 - 15:38
Ja wiem, że dla co niektórych może się wydawać troche to dziwne, bo przecież nie jestesmy ze sobą zbyt długo. Ale ja czuje, ja jestem pewna , że to jest "ten" człowiek... i myślę, że ta ciąża , no że to tak bylo zaplanowane tam u góry...
Napisano 02 kwietnia 2013 - 15:47
Melodia19, ja nie myślę, że to dziwne, tylko- wybacz- głupie
Byłaś w kilku związkach z tego co pamiętam, sama wiesz, że problemy pojawiają się po jakimś czasie, a tu z tego co pamiętam miałaś już ich przedsmak na samym początku tej akcji.
Każdy z nas urodził się ateistą
Napisano 02 kwietnia 2013 - 15:47
czemu mi dałeś wiarę w cud
a potem odebrałaś wszystko
Napisano 02 kwietnia 2013 - 16:55
Napisano 02 kwietnia 2013 - 18:29
Keep calm and become a doctor
// Mission completed
| Temat | Podsumowanie | Ostatni post | |
|---|---|---|---|
Kupiłyście kiedyś auto w komisie? |
|