Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Zachowanie na drogach i kampanie społeczne

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
121 odpowiedzi w tym temacie

#21 kot_czpiot

kot_czpiot
  • Użytkownik
  • 99 postów

Napisano 03 sierpnia 2008 - 21:12

nie wiem czy ci pogratulowac glupoty czy poczucia humoru...

Mój post jest tylko lekką karykaturą Brytyjskiej wyobraźni i może też ich głupoty.
Gratuluj komu chcesz i za co chcesz to Twój wybór i problem zarazem.

[ Dodano: 2008-08-03, 22:14 ]

Rozumiem...chodzi Ci o to, żeby swoimi postami prowokować, ewentualnie jesteś aż tak cyniczny - w obu przypadkach gratuluję

A może by tak trochę dystansu? Bo Was duma zeżre.

#22 madzia

madzia
  • Użytkownik
  • 6 640 postów

Napisano 03 sierpnia 2008 - 21:18

kot_czpiot, nie prowokuj ;-)
Jak chcesz prowokoac twoj problem :)
my sobie poradzimy :)
Nigdy nie rozmawiaj z idiotą, najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

#23 kot_czpiot

kot_czpiot
  • Użytkownik
  • 99 postów

Napisano 03 sierpnia 2008 - 21:23

kot_czpiot, nie prowokuj ;-)
Jak chcesz prowokoac twoj problem :)
my sobie poradzimy :)

Niezmiernie cieszy mnie Wasza samodzielność, gratuluję.

Ale chwileczkę.. dlaczego nie piszecie na temat i obrabiacie mi dupę?

#24 Piotrek

Piotrek
  • Użytkownik
  • 520 postów

Napisano 03 sierpnia 2008 - 21:29

O w koncu.. tak, dziekuje Ci panie zes mi dal kogos do rozmowy w dziale na tematy kontrowersyjne.

Mnie chodziło o pasy. Ja ich nie zapinam.

Spoko, czy ktos Ci kaze ? Twoje zycie, jedni wola miec polamane zebra inni zginac na miejscu.

Ok ale skoro to ja nie zapinam to w jaki sposób szkodzę innym?

Wg. mnie robisz nawet przysluge, dodaj jeszcze ze wsiadasz po piwkach do auta i smialo powiem ze ja np, chcialbym zobaczyc jak wbijasz sie w jakies drzewo.. nie mniej jednak nie ukrywam ze szkoda mi drzewa, bo czemu one winne ?

A może by tak trochę dystansu? Bo Was duma zeżre.

Dystansu do ludzi wsiadajacych do auta po alkoholu ? Owszem.. jak najwiekszego dystansu sobie do takich osob zycze :) Najlepiej abym nigdy nie spotkal ich na drodze.

Nie wiem do czego dazysz ani co chcesz osiagnac. To ze nie zapinasz pasow to faktycznie jedynie Twoj interes i Twoja sprawa. Skoro naogladales sie idiotycznych amerykanskich filmow i nie znasz w dodatku zasad przejezdzania przez przejazdy kolejowe to predzej czy pozniej trafilaby Ci sie okaza utkniecia na torach.. i oczywiscie napewno zapiete pasy bylby Twoim najwiekszym problemem, gdyz akurat wtedy odmowilyby posluszenstwa. Moze ciut mniej "Oszukac przeznaczenie" ?

Wiem, ironia, sarkazm..
Ciezko jednak mi z Toba dyskutowac jak sam nie dales zadnych konkretnych argumentow. Argument "bo ja tego nie robie" jest tyle samo warty co moje "bo ja tak robie".

W ten sposob mozemy prowadzic jalowa dyskusje bez konca.

#25 kot_czpiot

kot_czpiot
  • Użytkownik
  • 99 postów

Napisano 03 sierpnia 2008 - 21:40

Ale się koleś wytrzeszczył, aż szkoda cytować bo tylko miejsca szkoda.
Możesz być pewien że nie zobaczysz mnie jak się wbijam w drzewo.
Nie wiem gdzie Ty żyjesz ale połowa ludzi pasów nie zapina.
Co do filmów to mam do nich duży dystans, do amerykańskich i angolskich szczególnie, Tobie tego brakuje.

Radzę też dokładnie czytać co inni piszą bo odnoszę wrażenie że Ty i Twoje koleżanki myślicie że popieram jazdę po piwku. Oczywiście że nie.
Dziwie się tylko że Wy wszyscy ulegacie wielkiej prasowej nagonce.

Skąd pomysł że w moich postach są jakieś argumenty? Weź trochę wyluzuj.
Nie mam zamiaru Cię do niczego przekonywać więc po co mi argumenty.

#26 Donn

Donn
  • Użytkownik
  • 7 119 postów

Napisano 03 sierpnia 2008 - 21:43

ale połowa ludzi pasów nie zapina

a skąd to możesz wiedzieć? :roll:
...to czy człowiek jest inteligentny poznaje się po jego odpowiedziach...
..to czy jest mądry, po pytaniach...

...nie ogarniam tego fałszu tu... podlizywania... słodzenia...

#27 kot_czpiot

kot_czpiot
  • Użytkownik
  • 99 postów

Napisano 03 sierpnia 2008 - 21:47

ale połowa ludzi pasów nie zapina

a skąd to możesz wiedzieć? :roll:

Bo chyba w przeciwieństwie do Ciebie codziennie jeżdżę samochodem po mieście - do pracy 12 km,
zwracam uwagę na innych na drodze nie tylko na siebie, widać kto jedzie w a kto bez.
Jeżdżę od 15 lat i traktuje Wasze rady z dystansem. Mądrale.

#28 Piotrek

Piotrek
  • Użytkownik
  • 520 postów

Napisano 03 sierpnia 2008 - 21:52

A miliony much jedza gowno i co ? Co to za argument ? Jak polowa ludzi nie bedzie trzymac kierownicy to tez bedziesz to robil ? Zyjesz zgodnie z obowiazujaca moda ?
A co do "szkoda miejsca na cytowanie" potwierdziles jedynie ze nie masz zadnych argumentow :)
Szkoda.. myslalem ze tutaj moze jakas dyskusja wyniknie.

Bo chyba w przeciwieństwie do Ciebie codziennie jeżdżę samochodem po mieście - do pracy 12 km,
zwracam uwagę na innych na drodze nie tylko na siebie, widać kto jedzie w a kto bez.

A ja mam setki znajomych i kazdy zapina pasy. Zobacz.. moj argument jest rownie glupi jak Twoj.
Dodaj na koncu gowniarze, czuje ze potrzebujesz w ten sposob zakonczyc ktorys post.

Nie rozumiem do czego zmierzaja Twoje wypociny ? Co chcesz udowodnic ? Wyraziles juz swoja opinie, ze nie zapinasz pasow. Wg. mnie to Twoja sprawa.

Btw. zakladasz z gory ze ona nie jezdzi ? Zakladasz rowniez ze z racji swojego wieku wiesz wiecej niz inni ? Gratuluje ;)

A i tak na marginesie, mnie rowniez nie znasz.. wiec nie wiesz kiedy sie irytuje, wkurzam czy tez "gotuje".
Zaufaj mi ze do tego mi okropnie daleko, w obecnej chwili to jedynie bardziej bawi mnie Twoja postawa "buntownika" i "mentora" :)

#29 D4ncer

D4ncer
  • Użytkownik
  • 59 postów

Napisano 03 sierpnia 2008 - 22:07

Stary, nie zapinasz pasow - przegrywasz. Nie zycze szybkiego znalezienie swojego drzewa.

PS. Pasy to cos co ratuje ZYCIE. Jezeli jestes na tyle tepy zeby nie rozumiec czym jest zycie, i przywilej "bycia", zapisz sie na forum dla przedszkolakow. Pzdr!
O mezczyznie swiadczy Jego kobieta!

#30 cerrata

cerrata
  • Użytkownik
  • 13 852 postów

Napisano 03 sierpnia 2008 - 22:40

skąd masz taką pewność?
żebyś wbił się w drzewo nie potrzeba jedynie twojego "błędu podczas jazdy" ale i innych kierowców

Jeśli lubisz lecieć, masz zaciecie kaskaderskie i kręci cię przebijanie się przez szybę i sunięcie po asfalcie, pogratulować .
Ale to głupota

Nigdy nie masz pewności czy coś cię palnie na przejeździe i nie będziesz mógł wyjść, czy coś cię palnie z tyłu i polecisz przez szybę...

Skoro pasy są to są po COŚ.. <bezradny></span>

Dziwie się tylko że Wy wszyscy ulegacie wielkiej prasowej nagonce.

dziwię się, że nie rozumiesz, że tu nie o nagonkę chodzi
a jeśli ona już jest to z jakiegoś powodu...
Może puść kierownicę, bo ci ręce drętwieją.. <bezradny></span>
To że ty uważasz na drodze to nie jest pewniak, że nic się nie stanie
Mało to palantów na drodze? Myślisz, że codzienne "dojeżdżanie do pracy (czy gdzieśtam) 12 km" daje ci pewność, że ze swoimi umiejętnościami spokojnie będziesz miał czas na zrobienie manewru i uniknięcie 'stłuczki' ?
złudne...
nie ma mnie tu i nie będzie.

#31 kot_czpiot

kot_czpiot
  • Użytkownik
  • 99 postów

Napisano 03 sierpnia 2008 - 22:41

A miliony much jedza gowno i co ? Co to za argument ? Jak polowa ludzi nie bedzie trzymac kierownicy to tez bedziesz to robil ? Zyjesz zgodnie z obowiazujaca moda ?
A co do "szkoda miejsca na cytowanie" potwierdziles jedynie ze nie masz zadnych argumentow :)
Szkoda.. myslalem ze tutaj moze jakas dyskusja wyniknie.

A ja mam setki znajomych i kazdy zapina pasy. Zobacz.. moj argument jest rownie glupi jak Twoj.
Dodaj na koncu gowniarze, czuje ze potrzebujesz w ten sposob zakonczyc ktorys post.

Nie rozumiem do czego zmierzaja Twoje wypociny ? Co chcesz udowodnic ? Wyraziles juz swoja opinie, ze nie zapinasz pasow. Wg. mnie to Twoja sprawa.

Btw. zakladasz z gory ze ona nie jezdzi ? Zakladasz rowniez ze z racji swojego wieku wiesz wiecej niz inni ? Gratuluje ;)

A i tak na marginesie, mnie rowniez nie znasz.. wiec nie wiesz kiedy sie irytuje, wkurzam czy tez "gotuje".
Zaufaj mi ze do tego mi okropnie daleko, w obecnej chwili to jedynie bardziej bawi mnie Twoja postawa "buntownika" i "mentora" :)

Co Ty masz z tymi argumentami? W sądzie pracujesz czy co? Nie zamierzam tu się z nikim targować a widzę że Ty to robisz. Ale po co?

I to nie jest tak że zakładam że ONA nie jeździ ale skoro zapytała mnie skąd wiem to co wiem to jej odpowiedziałem stwierdzając fakt.

[ Dodano: 2008-08-03, 23:43 ]

Stary, nie zapinasz pasow - przegrywasz. Nie zycze szybkiego znalezienie swojego drzewa.

PS. Pasy to cos co ratuje ZYCIE. Jezeli jestes na tyle tepy zeby nie rozumiec czym jest zycie, i przywilej "bycia", zapisz sie na forum dla przedszkolakow. Pzdr!

Stara.. czy ja w coś z Tobą gram?
Nie to po co mi wciskasz że coś przegrywam. Z drzewem na mózg się już zamieniasz?

#32 cerrata

cerrata
  • Użytkownik
  • 13 852 postów

Napisano 03 sierpnia 2008 - 22:45

Stara

stary ;-)

Nie to po co mi wciskasz że coś przegrywam

no z góry przegrana sprawa nie? no nie licząc cudów boskich ale to rzadkie przypadki...
Jak cię coś trzepnie to lecisz
...
tak czy nie?

#33 kot_czpiot

kot_czpiot
  • Użytkownik
  • 99 postów

Napisano 03 sierpnia 2008 - 22:48

Nigdy nie masz pewności czy coś cię palnie na przejeździe i nie będziesz mógł wyjść, czy coś cię palnie z tyłu i polecisz przez szybę...

Poprawka, jak coś Cię palnie z tyłu to przez szybę nie masz szans lecieć.
Widzę że jednak większość z Was nie ma jednak pojęcia o czym jest temat.

Np. stwierdzenie; "jeśli pasy są to po coś" takie myślenie bawi najbardziej.

Dobra mam już ze 20 postów, dzięki za współpracę.

[ Dodano: 2008-08-03, 23:50 ]

Stara

stary ;-)

Nie to po co mi wciskasz że coś przegrywam

no z góry przegrana sprawa nie? no nie licząc cudów boskich ale to rzadkie przypadki...
Jak cię coś trzepnie to lecisz
...
tak czy nie?

Jak ktoś jest zdolny to się i w wannie potrafi utopić. Albo w drewnianym kościele cegiełką dostać.

Buahahahaha złodzieje skoro są to po coś buahahahahaha

#34 cerrata

cerrata
  • Użytkownik
  • 13 852 postów

Napisano 03 sierpnia 2008 - 22:50

takie myślenie bawi najbardziej.

?
co w tym śmiesznego?
Przecież to nie jest element wystroju tylko pasy BEZPIECZEŃSTWA <bezradny></span>

Dobra mam już ze 20 postów, dzięki za współpracę.

e?

#35 D4ncer

D4ncer
  • Użytkownik
  • 59 postów

Napisano 03 sierpnia 2008 - 23:04

Miszczuniu, widziales kiedy dane statystyczne wypadkow? Cholera, podalbym Ci strone... poszperam, moze znajde. Jakies 4.1 ze pas pomoze/zaszkodzi.

Myslenie typowego MACHO. Prowadze zajebiscie, napewno nic sie zlego nie zdazy. Masz zone, dzieci? Bo widze ze masz 32 lata i niewiele pod kopula.

#36 kot_czpiot

kot_czpiot
  • Użytkownik
  • 99 postów

Napisano 03 sierpnia 2008 - 23:26

Miszczuniu, widziales kiedy dane statystyczne wypadkow? Cholera, podalbym Ci strone... poszperam, moze znajde. Jakies 4.1 ze pas pomoze/zaszkodzi.

Myslenie typowego MACHO. Prowadze zajebiscie, napewno nic sie zlego nie zdazy. Masz zone, dzieci? Bo widze ze masz 32 lata i niewiele pod kopula.

Czy ja oceniam jak kto prowadzi? Ty chyba konia za uzde...
Jak chcesz jechać bezpiecznie to najlepiej cały wsadź się w kondoma, będziesz nietykalny.

Sorry za ton moich wypowiedzi ale widzę że tylko potraficie oceniać co jest złe, straszne, przegrane, palnięte.

A te dane statystyczne to oczywiście z jakiegoś departamentu służb brytyjskich?
Na nich nie można się wzorować bo oni są inni...

#37 D4ncer

D4ncer
  • Użytkownik
  • 59 postów

Napisano 03 sierpnia 2008 - 23:31

Wybacz, wybiore pasy - kondom ma inne zastosowanie.

Widze rozmowa z Toba to jak walenie glowa w mur. Zrozum wreszcie, ile krzywdy wyrzadzilbys bliskim gdybys w cos dupnal. "Ostatni skok na miasto". Malo to takich jak Ty BYLO? Chcesz byc kolejnym ktory doceni wartosc zycia gdy bedzie za pozno?

#38 sissi

sissi
  • Użytkownik
  • 270 postów

Napisano 04 sierpnia 2008 - 11:27

kot_czpiot Nie wiem w jakim celu zapisałeś się na to forum...wymądrzać się możesz gdzie indziej...

PASY TRZEBA ZAPINAĆ...po to one są a nie do tego żeby popisywac się jakim sie jest wielkim "Panem"

A poza tym wiek nie świadczy o rozumie...Niejeden kierowca kilkuletni jeździ lepiej od tych "doświadczonych" i wiem co to znaczy zapiąć PASY BEZPIECZEŃSTWA
"Nikt nie może uciec od samego siebie,gdziekolwiek by uciekł"
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#39 malenka

malenka
  • Użytkownik
  • 3 174 postów

Napisano 04 sierpnia 2008 - 12:16

Jak widac kampania na niewiele się zda jeśliw społeczeństwie nadal będziemy miec osoby, które pewnego pieknego dnia stwierdzą "Nie zapinam pasów, bo zapinanie pasów to nagonka prasy"
Zapinanie pasów jest potrzebne i nie będę Ci tu przedstawiała symulacji, statystyk, wyników badań... powinieneś sam zaglądnąc. Mam nadzieje, ze nie masz dziecka... bo pewno jeździłoby bez fotelika, gdyż uznałbys, że fotelik dla dziecka to "spisek mediów brytyjskich"...
"So I find a reason to shave my legs Each single morning..."

#40 fajna babka

fajna babka
  • Użytkownik
  • 3 964 postów

Napisano 04 sierpnia 2008 - 14:42

kot_czpiot, jak cię czytam to modle sie by nigdy nie zdarzyło mi się spotkać z tobą na drodze bo z tego co mówisz to prosisz sie o śmierć a ja nie mam zamiaru do końca życia mieć wyrzutów sumienia że powodu małej stłuczki zabiłam jakiegoś d**** (sory musiłam) który nie zapina pasów.

Pozdrawiam i życzę ci by droga zawsze była szeroka i nigdy nie spotkałeś się z żadnym drzewem.