Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Nagłe i niezrozumiałe zachowanie kelnerki

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
8 odpowiedzi w tym temacie

#1 xboy

xboy
  • Użytkownik
  • 3 postów

Napisano 15 lutego 2016 - 20:15

Zdecydowałem się napisać o tym na forum dla kobiet, dlatego że myślę, że Wy będziecie potrafiły wyjaśnić mi bardzo dziwną sytuację - niezrozumiałe dla mnie zachowanie kelnerki. 
Byłem z wycieczką na obiedzie w restauracji. Ładny zapach, dobre polskie jedzenie i przystępne ceny. Tylko długo czekalismy na podanie do stolików, bo lokal choć nieduży to pełen ludzi, a kelnerka tylko jedna, choć w sumie to i tak nieźle dawała sobie radę, ale często przykucała, garbiła się. 
Po zjedzeniu obiadu poszedłem do męskiej toalety, ale była zajęta wiec czekałem przed drzwiami. Wtedy usłyszałem głos z zaplecza - 'no możesz ewentualnie teraz pójść!'- i kelnerka doszła do drzwi damskiego wc, ale też był zajęty. Skulona ciągle przed nim przykucała. Ledwo otworzyły się drzwi męskiego wc a kelnerka wyprzedziła mnie mówiąc - 'bardzo pana przepraszam i dziekuje' - i weszła przede mną pochylona zataczając biodrami. Czekałem więc dalej, przeciez nie pójde do damskiego;) Kelnerka wyszła dopiero po jakichś 6-7 minutach i ku mojemu zaskoczeniu wyszła w innych rajstopach - miała cieliste, a wyszła w cienkich czarnych i to z oczkiem z boku nad kolanem. Dla mnie bardzo dziwne, że dziewczyna-kelnerka weszła do męskiego wc i to jeszcze przede mną- czekającym w kolejce facetem, który jest klientem-gościem i to TYLKO po to, żeby zmienić sobie może minutę szybciej (niż w damskim) rajstopy i w dodatku na gorsze niż miała wcześniej.

#2 xboy

xboy
  • Użytkownik
  • 3 postów

Napisano 26 lutego 2016 - 15:27

Może ktoś spróbuje rozwikłać wątpliwości co do możliwych przyczyn dziwnego zachowania kelnerki.

#3 Madź

Madź

heksa

• Użytkownik
  • 4 069 postów

Napisano 26 lutego 2016 - 15:32

Może poprzednie rajstopy miały większe oczko, tylko nie zauważyłeś. Trzeba było ją zapytać, nie wejdziemy jej do głowy.
“One, remember to look up at the stars and not down at your feet.
Two, never give up work. Work gives you meaning and purpose and life is empty without it.
Three, if you are lucky enough to find love, remember it is there and don't throw it away.”

#4 Findmysky.

Findmysky.

słaba, ale udźwignie

• Użytkownik
  • 1 069 postów

Napisano 26 lutego 2016 - 21:50

Może zrobiła sobie oczko zmieniając rsjstopy, a trzeciej pary już nie miała i została w tych. xD
''W życiu często by­wamy poniewiera­ni, dep­ta­ni, upo­karza­ni i ob­rażani, a mi­mo to wciąż jes­teśmy ty­le sa­mo warci''

#5 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 16 marca 2016 - 21:42

moze ja brzuch bolałam poleciala do toalety i przy okazji zmienila rajstopy. 

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#6 lenalena

lenalena
  • Użytkownik
  • 34 postów

Napisano 29 kwietnia 2016 - 14:20

Może w starych rajsopach miała dużą dziurę, tylko nie zauważyłeś, bo były cieliste, a w nowych zrobiła dziurę zakłądając je :P

#7 muchomorka33

muchomorka33
  • Użytkownik
  • 35 postów

Napisano 17 stycznia 2018 - 07:50

Może sporo kucała, to znaczy, że źle się czuła? Dziwne, zazwyczaj pracownicy mają swoje toalety. Może z miejscem gdzie byłeś jest coś nie tak. Może dziewczyna nie mogła się przebrać u siebie, a pewnie ma krótkie przerwy.

#8 macissrew

macissrew

ew

• Użytkownik
  • 4 postów
  • LokalizacjaWarszawa
  • Wzrost:190
  • Włosy:blond
  • Stan:panna ;]
  • Partner:nie mam :)
  • Nastrój:Zadowolona
  • Odznaczenia:
    Odznaczenia użytkownika

Napisano 19 lutego 2018 - 10:46

co w tym dziwnego - zrozum ją - może zasuwa po knajpie od kilku godzin i nawet nie miała czasu wyjść do toalety, przy okazji zmieniła rajstopy - nie widzę tu nic szczególnego ;)

#9 xboy

xboy
  • Użytkownik
  • 3 postów

Napisano 23 lutego 2018 - 18:18

Choć od tego wydarzenia minęły już 2 lata, to nadal pamiętam je jakby było to wczoraj. Nigdy więcej w życiu nie miałem takiego nietypowego, specyficznego przeżycia. Dzięki za zainteresowanie tematem.

Jednak nawet po tak długim czasie mam w głowie te same pytania, co wtedy.

Co do jej rajstop, to w tych pierwszych nie miała oczka - musiałbym zauważyć, bo parę razy zmierzyłem ją całą wzrokiem wzdłuż i wszerz (jestem facetem i przyznaję się bez bicia, że jak trafi się taka zgrabna laska w mini i z taaaakimi nogami to te nogi są przeze mnie porządnie "oblookane"  ;-) Tym bardziej nie mogę zrozumieć dlaczego tak wepchnęła się ślizgiem przede mną do męskiej toalety, i "kręciła" się tak przy tym. Nie mam przecież o to żalu, a z perspektywy czasu nawet już żadnych pretensji. Po prostu ze względu na wyjątkowość całej tej sytuacji ciekawi mnie to, a chyba jedynie kobiety potrafiłyby na to odpowiedzieć.