Ale się koleś wytrzeszczył, aż szkoda cytować bo tylko miejsca szkoda.
Możesz być pewien że nie zobaczysz mnie jak się wbijam w drzewo.
Nie wiem gdzie Ty żyjesz ale połowa ludzi pasów nie zapina.
A miliony much jedza gowno i co ? Co to za argument ? Jak polowa ludzi nie bedzie trzymac kierownicy to tez bedziesz to robil ? Zyjesz zgodnie z obowiazujaca moda ?
A co do "szkoda miejsca na cytowanie" potwierdziles jedynie ze nie masz zadnych argumentow

Szkoda.. myslalem ze tutaj moze jakas dyskusja wyniknie.
Bo chyba w przeciwieństwie do Ciebie codziennie jeżdżę samochodem po mieście - do pracy 12 km,
zwracam uwagę na innych na drodze nie tylko na siebie, widać kto jedzie w a kto bez.
Jeżdżę od 15 lat i traktuje Wasze rady z dystansem. Mądrale.
A ja mam setki znajomych i kazdy zapina pasy. Zobacz.. moj argument jest rownie glupi jak Twoj.
Dodaj na koncu gowniarze, czuje ze potrzebujesz w ten sposob zakonczyc ktorys post.
Nie rozumiem do czego zmierzaja Twoje wypociny ? Co chcesz udowodnic ? Wyraziles juz swoja opinie, ze nie zapinasz pasow. Wg. mnie to Twoja sprawa.
Bo chyba w przeciwieństwie do Ciebie codziennie jeżdżę samochodem po mieście - do pracy 12 km,
Btw. zakladasz z gory ze ona nie jezdzi ? Zakladasz rowniez ze z racji swojego wieku wiesz wiecej niz inni ? Gratuluje

A i tak na marginesie, mnie rowniez nie znasz.. wiec nie wiesz kiedy sie irytuje, wkurzam czy tez "gotuje".
Zaufaj mi ze do tego mi okropnie daleko, w obecnej chwili to jedynie bardziej bawi mnie Twoja postawa "buntownika" i "mentora"