Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Kobiece sztuczki w oczach facetów

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
36 odpowiedzi w tym temacie

#21 Mirabelka__22

Mirabelka__22
  • Użytkownik
  • 8 754 postów

Napisano 19 sierpnia 2008 - 18:21

A ja jestem zadowolona z rozmiaru swoich piersi :mrgreen:
A z siusianiem to nie tylko przy facecie sie maskuje, a po co ma ktos tego sluchac? <bezradny></span>

#22 kashira

kashira
  • Użytkownik
  • 5 282 postów

Napisano 20 sierpnia 2008 - 07:41

Ja tam nie stosowałam tych sztuczek... Jak chce mi się sikac to idę sikac i nie ma z tym problemu :-P Jeżeli chodzi o świece to zawsze Ł. proponuje, żeby zapalic, bo jest klimat... i w staniku też nie wyborażam sobie spac (chyba, że jestem u kogoś i nie jestem przygotowana na nocowanie tam), chociaż czasem jak robimy to na szybciora to mam stanik na sobie :-> Nie krępujemy się już raczej przed sobą, w końcu nic co ludzkie nie jest nam obce :-D
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#23 mloda

mloda
  • Użytkownik
  • 7 695 postów

Napisano 14 listopada 2008 - 22:31

stanik nie siusianie nie i wogole nie ale nie jestem w stanie w jego obecnosci isc na posiedzenie rady hehe po prostu wydawalo by mi sie ze mi liczy czas :lol:

#24 Alisekai

Alisekai
  • Użytkownik
  • 2 027 postów

Napisano 20 listopada 2008 - 18:40

Nie stosuję żadnych sztuczek. Faceci są inteligentni i wiedzą o wiele więcej, niż nam się wydaje :D

#25 Mystyc

Mystyc
  • Użytkownik
  • 69 postów

Napisano 20 listopada 2008 - 22:25

Faceci są inteligentni i wiedzą o wiele więcej, niż nam się wydaje :D

wreszcie cos madrego :D

#26 Wisienkowa

Wisienkowa

HQ

• Moderator
  • 4 761 postów

Napisano 08 lutego 2011 - 20:15

dziwne te sztuczki ;] Mnie nie krępuje przy moim facecie, większość opisanych rzeczy . Jesteśmy ludźmi i mamy różne reakcje, potrzeby fizjologiczne etc. Problemów z akceptacją własnego ciałka też nie mam.

#27 Sajuri

Sajuri
  • Użytkownik
  • 11 336 postów

Napisano 08 lutego 2011 - 20:53

eee tam...głupie. nie stosuje sztuczek. A poza tym mysle że i tak facet sie nie kapnie o co chodzi....np. z tymi swiecami
Prosilam o wszystko, zeby cieszyc sie zyciem.
Dostalam zycie, zeby cieszyc sie wszystkim

#28 Elodi

Elodi
  • Użytkownik
  • 6 709 postów

Napisano 08 lutego 2011 - 20:58

Naprawdę kobieta musi nie żyć na tym świecie, żeby stosować takie sztuczki :P Przecież to nie konkurs delikatności i kobiecości, każdy człowiek ma potrzeby. Przecież facet wie, że masz dziurkę do sikania i drugą do ciekawszych rzeczy... Jak mam pełny pęcherz to idę i już. Nigdy w życiu nie przyszło mi na myśl, żeby odkręcać wodę, czy inne takie pierdoły :P Sama natura.

Świece- mam kompleksy ale nie stosuję tego. Zrobiłabym to po to, by uzyskać klimat, nic poza tym.

Stanik- mało wygodne, poza tym ja mam duże boobsy, więc nie potrzebuję stanika push up :P

#29 Anja90

Anja90
  • Użytkownik
  • 64 postów

Napisano 08 lutego 2011 - 22:07

1. szczerze i bez bólu przyznaje się że mnie pęcherz ciśnie przecież to normalne on też sika
2. świeczki ubóstwiam a może raczej ich blask uspakaja mnie i nie mam jakiś przeszkód by się kochać w ciągu dnia jak jest widno
3. w biustonoszu zdarzyło mi się oprawiać sex ale tylko dlatego by zwrócić uwagę na piersi a nie moje żebra (choć nie należę do kobiet rozmiaru 36 to widać mi kości np żeber)
Heinrich Heine Nigdy nie można oznaczyć z pewnością, gdzie się w kobiecie anioł kończy, a diabeł poczyna.

#30 Mikula

Mikula
  • Użytkownik
  • 220 postów

Napisano 08 lutego 2011 - 22:18

Hmm z siusianiem to stosuje to zawsze - przy P. i np. w toalecie na uczelni. Po prostu ten dźwięk mnie denerwuje i tyle.

Świece po prostu lubię, nie ma to nic wspólnego z moimi kompleksami.

Stanik... P i tak w końcu go ściąga, nie lubi jak za długo "chowam" biust, choć mam malutki :)
"Świat należy do ludzi, którzy maja odwagę marzyć i ryzykować, aby spełnić swe marzenia. I starają się robić to najlepiej."

#31 Anja90

Anja90
  • Użytkownik
  • 64 postów

Napisano 09 lutego 2011 - 12:53

a znacie jeszcze jakieś sztuczki w tym stylu?
Heinrich Heine Nigdy nie można oznaczyć z pewnością, gdzie się w kobiecie anioł kończy, a diabeł poczyna.

#32 Wisienkowa

Wisienkowa

HQ

• Moderator
  • 4 761 postów

Napisano 10 października 2011 - 13:16

Myślę, że faceci nie zwracają uwagi na tego typu sztuczki. Sama bym na nie nie wpadła, a faceci są z reguły mało domyślni. ;-)

#33 arfa

arfa
  • Użytkownik
  • 160 postów

Napisano 10 października 2011 - 13:34

a jakie macie sztuczki jak wam sie na baczka zbiera? Zdarza wam sie pryknac ze tak powiem przy polowku,jest to dla was normalne,czy raczej tego nie robicie?

Szczerze mówiąc jeszcze bezpośrednio nie zdarzyło mi się bąknąć przy M. Jesteśmy krótko ze sobą i nie czuję się jeszcze tak swobodnie, ale czasem nagazuje mi się brzuch, staram się wychodzić do toalety i pomału wypuszczać lufcik, żeby nie było słychać :D problem mam w tym, że jak w nocy śpimy to wszystko samo ze mnie wychodzi na głos :o :D często zdarza mi się obudzić przez własnego bąka <niemoge1></span> Mam nadzieję, że M. się wtedy nie budzi :D Ja w każdym bądź razie udaję wtedy, że spię i nic nie wiem :D Wtedy przypominaja mi się ostatnie sceny z filmu "Narzeczony mimo woli" z Sandrą Bullock, gdzie przy napisach przeprowadzają z nimi wywiad i Andrew mówi o niej "popierduje przez sen" :D Wtedy myślę sobie, że tak się po prostu zdarza :D i jak mi kiedyś M. o tym wspomni to będzie mi mniej głupio hahaha :D Jest to dla mnie normalne... ale w sumie czekam, aż on pierwszy przy mnie puści bąka... Wydaje mi się, że kobiecie pierwszej nie wypada zaczynać takiego typu swobody :D
Mój wujek zawsze powtarzał, że dopiero kiedy offem puszcza się bąki przy drugiej osobie, można mówić o swobodzie w związku :D
girls just wanna have fun! :)

#34 Wisienkowa

Wisienkowa

HQ

• Moderator
  • 4 761 postów

Napisano 10 października 2011 - 13:43

Mój wujek zawsze powtarzał, że dopiero kiedy offem puszcza się bąki przy drugiej osobie, można mówić o swobodzie w związku :D

To u nas taka swoboda panuje :D :lol:

#35 karatetyka

karatetyka
  • Użytkownik
  • 5 629 postów

Napisano 10 października 2011 - 13:48

Mój wujek zawsze powtarzał, że dopiero kiedy offem puszcza się bąki przy drugiej osobie, można mówić o swobodzie w związku

W moim związku chyba nigdy nie będzie swobody, bo ja nie wyobrażam sobie czegoś takiego :lol:

#36 arfa

arfa
  • Użytkownik
  • 160 postów

Napisano 10 października 2011 - 13:50

To u nas taka swoboda panuje

Ja bym tez już tak chciała!!! Wierz mi... :D te nocne wybryki wcale nie są mi na rękę <niemoge1></span>
girls just wanna have fun! :)

#37 viola

viola
  • Użytkownik
  • 8 330 postów

Napisano 21 listopada 2014 - 20:39

dziwne te sztuczki ;] Mnie nie krępuje przy moim facecie, większość opisanych rzeczy . Jesteśmy ludźmi i mamy różne reakcje, potrzeby fizjologiczne etc. Problemów z akceptacją własnego ciałka też nie mam.

dokładnie,ja tam żadnych takich sztuczek nie stosuję.Nie maskuję kompleksów poprzez palenie świec ,ani też nie ukrywam się przed M,chcąc zrobić siusiu.:)