Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

SZUKAM MIESZKANIA W WARSZAWIE

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
94 odpowiedzi w tym temacie

#81 Mart

Mart
  • Użytkownik
  • 145 postów

Napisano 27 marca 2012 - 12:26

a to niej jest ten, w którym mieszkań nie mogą sprzedać od 5 lat??

historii budownictwa i sprzedaży nie przeglądałam więc się nie wypowiem. Myślę że to nie jedyny developer który ma problem ze sprzedażą. Zaczęłam po prostu domniemywać przyczyn, a kwestia upodobań potencjalnych klientów to już odmienna sprawa.

#82 sluchacz27

sluchacz27
  • Użytkownik
  • 16 postów

Napisano 28 marca 2012 - 15:51

w przypadku sand city to kwestia lokalizacji raczej, a właściwie nie najlepszej lokalizacji tuż przy ruchliwej drodze na Górę Kalwarię, no i sttraż jest blisko, a panowie lubią wcześnie rano wyjeżdżać na sygnale, więc jest średnio fajnie... ;]
ale np przelatujące samoloty to jest coś co ja już lubię ;]

#83 Mart

Mart
  • Użytkownik
  • 145 postów

Napisano 29 marca 2012 - 08:07

szczerze nawet nie wiem jaka to ulica. Jechałam w środku dnia i na tłok narzekać nie mogłam. Co do atrakcji głosowych ciekawe czy pomyśleli w takim razie o jakimś specjalnym zabudowaniu. Chyba w ogóle są takie cuda odbijające dźwięki ? Ale to już głębsza wnikliwość w architektoniczne i budowlane szczegóły. Powiem szczerze że zawsze rozpatrywałam kwestię terenów wokół i dojazdów, bo pracę mam w na tyle nietypowych godzinach, że po poworcie można mi na głowie stanąć ja i tak usnę.
Za to jednak lubię fora, cżłowiek zaczyna zwracać uwagę na sprawy które wcześniej by do głowy nie przyszły.

#84 sluchacz27

sluchacz27
  • Użytkownik
  • 16 postów

Napisano 30 marca 2012 - 15:24

a mi z kolei przeszkadzają wszystkie dźwięki z wyjątkiem lądującyhc samolotów

;]]]

#85 Dziewuszka22

Dziewuszka22
  • Użytkownik
  • 16 postów

Napisano 30 marca 2012 - 22:07

kto by się przejmował samolotami:P ale w Piasecznie to chyba tego tak się nie odczuwa?! a tłok?! tłok jest wszedzie,a największy w samej Warszawie,ale uważam,że do wszystkiego można sie przyzwyczaic:-)

#86 ZuziaDD

ZuziaDD
  • Użytkownik
  • 504 postów

Napisano 03 kwietnia 2012 - 10:25

kto by się przejmował samolotami:P ale w Piasecznie to chyba tego tak się nie odczuwa?! a tłok?! tłok jest wszedzie,a największy w samej Warszawie,ale uważam,że do wszystkiego można sie przyzwyczaic:-)

Luzik, na pewno developer zrekompensuje uszczerbki na słuchu :roll:
"...Tańczyły jak promienie na porannej wodzie, a pozostałe po nich złote nitki, odpryski bursztynowych ozdób i strzępy słoneczników..."

#87 Maona

Maona
  • Użytkownik
  • 316 postów

Napisano 03 kwietnia 2012 - 10:31

Samolotami się nie przejmować? Aż z ciekawości sprawdziłam, samolot z oddali nawet emituje hałas na poziomie 80-110 dB, a 110 dB to już próg bólu. Nie wiem jak ludzie to znoszą, chyba, że są głusi jak pień, jak moja babcia, to im samoloty nie przeszkadzają. ;)
He who asks is a fool for five minutes, but he who does not ask remains a fool forever.

#88 Mart

Mart
  • Użytkownik
  • 145 postów

Napisano 03 kwietnia 2012 - 15:22

;]]]

ktoś tu ma widze poczucie humoru ;P

Swoją drogą zaciekawiliście mnie tym czy rzeczywiscie tam samoloty lataja,w sensie częstotliwości przy okazyjnym locie niebawem będę intensywnie z okna wygladać patrząc nad jakimi terenami lecę ;D

#89 ZuziaDD

ZuziaDD
  • Użytkownik
  • 504 postów

Napisano 04 kwietnia 2012 - 08:54

Swoją drogą zaciekawiliście mnie tym czy rzeczywiscie tam samoloty lataja,w sensie częstotliwości przy okazyjnym locie niebawem będę intensywnie z okna wygladać patrząc nad jakimi terenami lecę ;D

Chyba ta składnia mnie przerasta, bo nie wiem co autor miał na myśli.
Codziennie latasz samolotami i będziesz sprawdzać czy przelatujesz nad Tower"?...
"...Tańczyły jak promienie na porannej wodzie, a pozostałe po nich złote nitki, odpryski bursztynowych ozdób i strzępy słoneczników..."

#90 sluchacz27

sluchacz27
  • Użytkownik
  • 16 postów

Napisano 04 kwietnia 2012 - 15:25

;]]]

ktoś tu ma widze poczucie humoru ;P

lubię jak mi tak leciutko brzęczy w tle ;]
ale jak już wyje za głośno tak że nie mogę rozmawiać z osobą która stoi obok,
to już przestaje być zabawne wtedy... ;]

#91 Mart

Mart
  • Użytkownik
  • 145 postów

Napisano 11 kwietnia 2012 - 00:04

Chyba ta składnia mnie przerasta, bo nie wiem co autor miał na myśli.
Codziennie latasz samolotami i będziesz sprawdzać czy przelatujesz nad Tower"?...

uwierz że na tyle często że jestem wstanie to ogarnąc, jak nie ja to znajomi, a że teraz był czas świĄt więc tym bardziej powrotów do kraju wśród znajomych dużo.

#92 dropsik

dropsik
  • Użytkownik
  • 70 postów

Napisano 11 kwietnia 2012 - 14:13

mnie z kolei kusi atmosfera francuskiego miasteczka w okolice Warszaw, a dokładnie coś takiego znajduję się w Józefosławiu z dala od zgiełku dużego miasta, cisza, spokój i miła atmosfera, pomarzyć - dobra rzecz!

#93 Olenka

Olenka

Yeah!

• Użytkownik
  • 8 138 postów

Napisano 11 kwietnia 2012 - 14:37

dropsik, na forum obowiązuje zakaz linkowania!
“We all have two lives. The second one starts when we realize that we only have one”

#94 ZuziaDD

ZuziaDD
  • Użytkownik
  • 504 postów

Napisano 22 maja 2012 - 08:54

Tak - Józefosław idealny na weekend, albo na emeryturę :]

#95 jjusti18

jjusti18
  • Użytkownik
  • 512 postów

Napisano 22 lipca 2025 - 11:36

Słyszałam, że https://sprzedajswoj...p-nieruchomosci to dobra opcja, jeśli nie ma się czasu ani cierpliwości do tradycyjnej sprzedaży. Ktoś miał z nimi styczność? Rozważam, bo lokal stoi pusty i tylko generuje koszty.