historii budownictwa i sprzedaży nie przeglądałam więc się nie wypowiem. Myślę że to nie jedyny developer który ma problem ze sprzedażą. Zaczęłam po prostu domniemywać przyczyn, a kwestia upodobań potencjalnych klientów to już odmienna sprawa.a to niej jest ten, w którym mieszkań nie mogą sprzedać od 5 lat??
SZUKAM MIESZKANIA W WARSZAWIE
Napisano 27 marca 2012 - 12:26
Napisano 28 marca 2012 - 15:51
ale np przelatujące samoloty to jest coś co ja już lubię ;]
Napisano 29 marca 2012 - 08:07
Za to jednak lubię fora, cżłowiek zaczyna zwracać uwagę na sprawy które wcześniej by do głowy nie przyszły.
Napisano 30 marca 2012 - 15:24
;]]]
Napisano 30 marca 2012 - 22:07
Napisano 03 kwietnia 2012 - 10:25
kto by się przejmował samolotami:P ale w Piasecznie to chyba tego tak się nie odczuwa?! a tłok?! tłok jest wszedzie,a największy w samej Warszawie,ale uważam,że do wszystkiego można sie przyzwyczaic:-)
Luzik, na pewno developer zrekompensuje uszczerbki na słuchu
Napisano 03 kwietnia 2012 - 10:31
Napisano 03 kwietnia 2012 - 15:22
a mi z kolei przeszkadzają wszystkie dźwięki z wyjątkiem lądującyhc samolotów
;]]]
ktoś tu ma widze poczucie humoru
Swoją drogą zaciekawiliście mnie tym czy rzeczywiscie tam samoloty lataja,w sensie częstotliwości przy okazyjnym locie niebawem będę intensywnie z okna wygladać patrząc nad jakimi terenami lecę
Napisano 04 kwietnia 2012 - 08:54
Swoją drogą zaciekawiliście mnie tym czy rzeczywiscie tam samoloty lataja,w sensie częstotliwości przy okazyjnym locie niebawem będę intensywnie z okna wygladać patrząc nad jakimi terenami lecę
Chyba ta składnia mnie przerasta, bo nie wiem co autor miał na myśli.
Codziennie latasz samolotami i będziesz sprawdzać czy przelatujesz nad Tower"?...
Napisano 04 kwietnia 2012 - 15:25
a mi z kolei przeszkadzają wszystkie dźwięki z wyjątkiem lądującyhc samolotów
;]]]
ktoś tu ma widze poczucie humoru
lubię jak mi tak leciutko brzęczy w tle ;]
ale jak już wyje za głośno tak że nie mogę rozmawiać z osobą która stoi obok,
to już przestaje być zabawne wtedy... ;]
Napisano 11 kwietnia 2012 - 00:04
Chyba ta składnia mnie przerasta, bo nie wiem co autor miał na myśli.
Codziennie latasz samolotami i będziesz sprawdzać czy przelatujesz nad Tower"?...
uwierz że na tyle często że jestem wstanie to ogarnąc, jak nie ja to znajomi, a że teraz był czas świĄt więc tym bardziej powrotów do kraju wśród znajomych dużo.
Napisano 11 kwietnia 2012 - 14:13
Napisano 11 kwietnia 2012 - 14:37
Napisano 22 maja 2012 - 08:54
Napisano 22 lipca 2025 - 11:36
Słyszałam, że https://sprzedajswoj...p-nieruchomosci to dobra opcja, jeśli nie ma się czasu ani cierpliwości do tradycyjnej sprzedaży. Ktoś miał z nimi styczność? Rozważam, bo lokal stoi pusty i tylko generuje koszty.