ortodonta w Warszawie, znacie?
Napisano 18 maja 2015 - 09:07
Nikt nic? Nikt nie zna?
heeeeeelp!
Napisano 27 maja 2015 - 14:10
Z racji tego, ze nikt mi nie pomógł, to wybrałam sama, dlatego napisze, że gdyby ktoś chciał do ortodonty się wybrać, a nie znał żadnego, to pani Matra Socha w DentalEstetic jest bardzo okej. Można śmiało iść, jak ktoś nigdy nie był wcześniej (tak jak ja), i nie ma się czego bać. Nie wiem jak w innych klinikach, ale tam można wszystko zrobić na miejscu, zdjęcia zębów i w ogóle.
ogólnie tak jak pisałam, że mi się wydaje, że to już najwyższy czas na aparat to pani Marta mi to potwierdziła. I teraz przygotowujemy się do tego by to zrobić. Więc niedługo dołączę do grona druciaków. Duża zmiana.. eh.
Napisano 17 czerwca 2015 - 19:40
I jak ? Założyłaś ?
Napisano 24 lipca 2015 - 14:18
Oj tam od razu druciaków. Ja na aparat zdecydowałam się w wieku 23 lat. Nawet nie wiesz jak to zleci
Mi za nie długo mają ściągać, więc już nie mogę się doczekać. Szkoda, że nie widziałam Twoje postu wcześniej, bo ze swojej strony mogę polecić Klinikę Odent mają dwie placówki na Żoliborzu i Ursynowie, więc mogłabyś wybierać
Daj znać jak Tobie poszło?! Jestem mega ciekawa
Napisano 26 sierpnia 2025 - 21:17
Super, że się zdecydowałaś i że już widzisz efekty – to musi być mega satysfakcja! Faktycznie czas z aparatem szybko mija, a uśmiech po zdjęciu wszystkiego wynagradza całą drogę. Dzięki za polecenie kliniki, zawsze warto znać sprawdzone miejsca. Dam znać, jak będę po pierwszych wizytach – też jestem ciekawa, jak to u mnie pójdzie. Szukam jeszcze aparatów słuchowych jak tutaj https://akademiaslyszenia.pl/