Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

ortodonta w Warszawie, znacie?

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
4 odpowiedzi w tym temacie

#1 Aska85

Aska85
  • Użytkownik
  • 19 postów

Napisano 18 maja 2015 - 09:07

Dziewczyny, mam taką sprawę, ze potrzebuję iść do ortodonty. Mieszkam w Warszawie, konkretnie na Białołęce, od niedawana, bo się tu przeprowadziłam jakiś czas temu. I teraz tak... Zęby miałam krzywe od zawsze, ale tak raczej znośnie krzywe były, mi nie przeszkadzało to. Ale ostatnio zauważyłam, że nawet nie wiem kiedy ich stan się bardzo pogorszył! Wydaje mi się, ze to już ostatni dzwonek na założenie aparatu, póki jeszcze mam za co... Zbieraliśmy na wakacje, ale chyba zmienimy plany i zainwestujemy w aparat. I stąd moje pytanie, czy znacie jakiegoś dobrego ortodontę w Warszawie, najlepiej w mojej okolicy? Pytam, te z was, co też miały taki problem...

Nikt nic? Nikt nie zna?
heeeeeelp!

#2 Aska85

Aska85
  • Użytkownik
  • 19 postów

Napisano 27 maja 2015 - 14:10

Z racji tego, ze nikt mi nie pomógł, to wybrałam sama, dlatego napisze, że gdyby ktoś chciał do ortodonty się wybrać, a nie znał żadnego, to pani Matra Socha w DentalEstetic jest bardzo okej. Można śmiało iść, jak ktoś nigdy nie był wcześniej (tak jak ja), i nie ma się czego bać. Nie wiem jak w innych klinikach, ale tam można wszystko zrobić na miejscu, zdjęcia zębów i w ogóle. 
ogólnie tak jak pisałam, że mi się wydaje, że to już najwyższy czas na aparat to pani Marta mi to potwierdziła. I teraz przygotowujemy się do tego by to zrobić. Więc niedługo dołączę do grona druciaków. Duża zmiana.. eh. 

#3 Vanilia2905

Vanilia2905
  • Użytkownik
  • 20 postów

Napisano 17 czerwca 2015 - 19:40

I jak ? Założyłaś ?

#4 kajkaa

kajkaa
  • Użytkownik
  • 10 postów

Napisano 24 lipca 2015 - 14:18

Oj tam od razu druciaków. Ja na aparat zdecydowałam się w wieku 23 lat. Nawet nie wiesz jak to zleci ;) Mi za nie długo mają ściągać, więc już nie mogę się doczekać. Szkoda, że nie widziałam Twoje postu wcześniej, bo ze swojej strony mogę polecić Klinikę Odent mają dwie placówki na Żoliborzu i Ursynowie, więc mogłabyś wybierać ;-) Daj znać jak Tobie poszło?! Jestem mega ciekawa ;) 

#5 ChocoBounty

ChocoBounty
  • Użytkownik
  • 290 postów

Napisano 26 sierpnia 2025 - 21:17

Super, że się zdecydowałaś i że już widzisz efekty – to musi być mega satysfakcja! Faktycznie czas z aparatem szybko mija, a uśmiech po zdjęciu wszystkiego wynagradza całą drogę. Dzięki za polecenie kliniki, zawsze warto znać sprawdzone miejsca. Dam znać, jak będę po pierwszych wizytach – też jestem ciekawa, jak to u mnie pójdzie. Szukam jeszcze aparatów słuchowych jak tutaj https://akademiaslyszenia.pl/