Jak pozbyć się boczków???
Napisano 18 lutego 2011 - 12:58
Napisano 25 kwietnia 2011 - 14:02
w sam raz na zbliżające się lato
[ Komentarz dodany przez: nie(d)oceniona: 2011-04-25, 15:08 ]
Przypominam, ze temat jest o "boczkach". Ponieważ w linku znajdowały się ćwiczenia dotyczące mnóstwa grup mięśni, natomiast a propos boczków - brak - link został usunięty bez zamiany go na tekst
Napisano 26 kwietnia 2011 - 14:36
Napisano 30 kwietnia 2011 - 21:38
na boczki ja polecam hula hop
również polecam, taka mała odskocznia gdy bieżnia albo rowerek już nudzi
Dołączam się, tylko nie kupuj takiego który ma wmontowane plastikowe bądź (o zgrozo!) metalowe kuleczki do masowania. Boli jak jasna cholera i prędzej człowiek dorobi się sińców niż ładnego brzuszka
Two, never give up work. Work gives you meaning and purpose and life is empty without it.
Three, if you are lucky enough to find love, remember it is there and don't throw it away.”
Napisano 01 maja 2011 - 07:50
na boczki ja polecam hula hop
również polecam, taka mała odskocznia gdy bieżnia albo rowerek już nudzi
Dołączam się, tylko nie kupuj takiego który ma wmontowane plastikowe bądź (o zgrozo!) metalowe kuleczki do masowania. Boli jak jasna cholera i prędzej człowiek dorobi się sińców niż ładnego brzuszka
a ja polecam z plastikowymi kuleczkami, sińce pojawiły się przy 1-szym hulaniu później znikły po kilku dniach - skóra przyzwyczaja się i tyle, a jest o niebo lepsze od zwykłych bo cięższe
Napisano 01 maja 2011 - 12:32
Two, never give up work. Work gives you meaning and purpose and life is empty without it.
Three, if you are lucky enough to find love, remember it is there and don't throw it away.”
Napisano 01 maja 2011 - 13:10
dobra, i są efekty? bo ja jak kupiłam tak użyłam parę razy i cholernie mnie za każdym razem boli
(( i hulahop poszło w kąt
nie zrażaj się tym, mnie tak samo do tygodnia bolało (nawet pomomo bólu i siniaków kręciłam ale krócej) i samo przeszło, ja akurat hula hop regularnie kręciłam po 20-50 min przez ok 2 mies. - efekty były, ale wiadomo, że nie ma co się spodziewać kratki bo to nie możliwe, teraz kręcę sporadycznie w dni NIE treningowe, gdyż biegam, jazda na rowerze i nie sposób wszystko codziennie robić
hula hop jest dobrą odskocznią od codzienności dla urozmaicenia
Napisano 09 maja 2011 - 11:54
Napisano 13 maja 2011 - 10:20
Napisano 24 maja 2011 - 11:14
Napisano 28 maja 2011 - 11:14
Ale mówię.. podobno
Jeszcze
Napisano 07 czerwca 2012 - 21:32
Kupiłam hula hoop z wypustkami o takie: reklama
juz dostałam takze bardzo sie ciesze
wiem ze od razu nie mozna krecic zbyt dlugo bo sie siniaki robia (faktycznie czuc te wypustki) chcialabym zapytac czy ktos kreci hula i czy sa efekty i ile powinnam krecic dziennie, narazie 5 min krece 2 razy dziennie chcialabym i ok. pol godziny ale boje sie siniakow
Napisano 21 czerwca 2012 - 09:38
[ Dodano: 2012-08-01, 09:14 ]
Hej!
Kupiłam hula hoop z wypustkami o takie: reklama
juz dostałam takze bardzo sie ciesze
wiem ze od razu nie mozna krecic zbyt dlugo bo sie siniaki robia (faktycznie czuc te wypustki) chcialabym zapytac czy ktos kreci hula i czy sa efekty i ile powinnam krecic dziennie, narazie 5 min krece 2 razy dziennie chcialabym i ok. pol godziny ale boje sie siniakow
Oj nie 'hulaj' pół godziny bo faktycznie siniaki przez dwa tygodnia.. to nawet nie siniaki a wielkie wylewy.. Niestety sprawdziłam na sobie. Teraz trochę się boje do niego podejść. Ale może faktycznie krótsze sesje..
Napisano 29 maja 2013 - 13:01
Napisano 15 maja 2014 - 22:04
Podobno dobre są ćwiczenia Tiffany Rothe:
Dopiero zaczynam, ale chyba działa, bo zakwasy są nieziemskie.
Poza tym przyjemnie się z nią ćwiczy. ![]()
Napisano 16 maja 2014 - 09:52
w którym miejscu
zakwasy są nieziemskie.
meczace to chyba troche jest , bo widze ze jest kobitka mokra ![]()
no i jej strój potwierdza , ze białe pogrubia, bo w tych spodenkach wyglada jakby miała potezne uda.
czemu mi dałeś wiarę w cud
a potem odebrałaś wszystko
Napisano 16 maja 2014 - 11:12
w którym miejscu
Na plecach, okolice talii i brzucha. ![]()
meczace to chyba troche jest
Trochę. Ale przypomina to trochę taniec, więc przyjemnie się ćwiczy. ![]()
Napisano 16 maja 2014 - 13:17
Ja przez krótki czas ćwiczyłam z Fittapy. Po ćwiczeniach czułam napięty brzuch i zmęczenie.
https://www.youtube....h?v=OC7Mtug2BuE