Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Jak pozbyć się boczków???

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
158 odpowiedzi w tym temacie

#101 koralina

koralina
  • Użytkownik
  • 6 postów

Napisano 18 lutego 2011 - 12:58

dieta+ćwiczenia. myślę, że brzuszki, A6W byłyby odpowiednie... chociaż z własnego doświadczenia wiem, że w domu bardzo ciężko się zmobilizować, no chyba że masz bardzo dużą motywację.:) w niektórych klubach są specjalne zajęcia, które pomagają redukować odpowiednie partie ciała, np u mnie w grafiku widziałam zajęcia "płaski brzuch i stretching", także myślę, że ewentualnie coś takiego może pomóc.

#102 Mart

Mart
  • Użytkownik
  • 145 postów

Napisano 25 kwietnia 2011 - 14:02

tu różniste ćwiczenia na co tylko chcesz - z opisem wykonywania - /link usunięty przez moderatora/
w sam raz na zbliżające się lato :)

[ Komentarz dodany przez: nie(d)oceniona: 2011-04-25, 15:08 ]
Przypominam, ze temat jest o "boczkach". Ponieważ w linku znajdowały się ćwiczenia dotyczące mnóstwa grup mięśni, natomiast a propos boczków - brak - link został usunięty bez zamiany go na tekst

#103 madame

madame
  • Użytkownik
  • 19 postów

Napisano 26 kwietnia 2011 - 14:36

na boczki ja polecam hula hop :)

#104 dobra

dobra
  • Użytkownik
  • 2 604 postów

Napisano 29 kwietnia 2011 - 21:53

również polecam, taka mała odskocznia gdy bieżnia albo rowerek już nudzi
Dołączona grafika

#105 Madź

Madź

heksa

• Użytkownik
  • 4 069 postów

Napisano 30 kwietnia 2011 - 21:38

Dołączam się, tylko nie kupuj takiego który ma wmontowane plastikowe bądź (o zgrozo!) metalowe kuleczki do masowania. Boli jak jasna cholera i prędzej człowiek dorobi się sińców niż ładnego brzuszka :(
“One, remember to look up at the stars and not down at your feet.
Two, never give up work. Work gives you meaning and purpose and life is empty without it.
Three, if you are lucky enough to find love, remember it is there and don't throw it away.”

#106 dobra

dobra
  • Użytkownik
  • 2 604 postów

Napisano 01 maja 2011 - 07:50

Dołączam się, tylko nie kupuj takiego który ma wmontowane plastikowe bądź (o zgrozo!) metalowe kuleczki do masowania. Boli jak jasna cholera i prędzej człowiek dorobi się sińców niż ładnego brzuszka :(

a ja polecam z plastikowymi kuleczkami, sińce pojawiły się przy 1-szym hulaniu później znikły po kilku dniach - skóra przyzwyczaja się i tyle, a jest o niebo lepsze od zwykłych bo cięższe
Dołączona grafika

#107 Madź

Madź

heksa

• Użytkownik
  • 4 069 postów

Napisano 01 maja 2011 - 12:32

dobra, i są efekty? bo ja jak kupiłam tak użyłam parę razy i cholernie mnie za każdym razem boli :((( i hulahop poszło w kąt :(
“One, remember to look up at the stars and not down at your feet.
Two, never give up work. Work gives you meaning and purpose and life is empty without it.
Three, if you are lucky enough to find love, remember it is there and don't throw it away.”

#108 dobra

dobra
  • Użytkownik
  • 2 604 postów

Napisano 01 maja 2011 - 13:10

dobra, i są efekty? bo ja jak kupiłam tak użyłam parę razy i cholernie mnie za każdym razem boli :((( i hulahop poszło w kąt :(

nie zrażaj się tym, mnie tak samo do tygodnia bolało (nawet pomomo bólu i siniaków kręciłam ale krócej) i samo przeszło, ja akurat hula hop regularnie kręciłam po 20-50 min przez ok 2 mies. - efekty były, ale wiadomo, że nie ma co się spodziewać kratki bo to nie możliwe, teraz kręcę sporadycznie w dni NIE treningowe, gdyż biegam, jazda na rowerze i nie sposób wszystko codziennie robić

hula hop jest dobrą odskocznią od codzienności dla urozmaicenia
Dołączona grafika

#109 sune

sune
  • Użytkownik
  • 65 postów

Napisano 09 maja 2011 - 11:54

Ja na zgubienie boczków polecam albo kręcenie hula hop. Naprawdę pomaga, tylko nie można się poddawać po pierwszych nie udanych próbach. Ale jeśli nie hula hop to nożyce. Pamiętacie jeszcze ze szkolnych czasów. To było bardzo ciężkie ćwiczenie, ale również pomaga na boczki. Powodzenia :)

#110 stickyicky

stickyicky
  • Użytkownik
  • 12 postów

Napisano 13 maja 2011 - 10:20

uzywalam hula hop i boczki spadly :) stosowalam tez kremy wyszczuplajace i mysle, ze to zasluga tych dwoch rzeczy :)

#111 sune

sune
  • Użytkownik
  • 65 postów

Napisano 24 maja 2011 - 11:14

Co do kremów wyszczuplających, to pewnie pomagają skórze. Gdyby nie ćwiczenia w tym wypadku hula hop to pewnie nic by nie dały.

#112 Ulkaaa92

Ulkaaa92
  • Użytkownik
  • 25 postów

Napisano 28 maja 2011 - 11:14

Ja słyszałam, że Twister jest dobry na boczki.
Ale mówię.. podobno :) Bo sama tego nie sprawdziłam ;)
Jeszcze :)
Szczęście - pojęcie względne, nie szukam go już wszędzie. Mam Ciebie ... <3

#113 dobra

dobra
  • Użytkownik
  • 2 604 postów

Napisano 28 maja 2011 - 13:17

Ja słyszałam, że Twister jest dobry na boczki.
Ale mówię.. podobno :) Bo sama tego nie sprawdziłam ;)
Jeszcze :)

miałam kiedyś twister ..taka nuda, że szok wolałabym już się uczyć niż ćwiczyć na twisterze
Dołączona grafika

#114 Pantera

Pantera
  • Użytkownik
  • 54 postów

Napisano 07 czerwca 2012 - 21:32

Hej!

Kupiłam hula hoop z wypustkami o takie: reklama
juz dostałam takze bardzo sie ciesze
wiem ze od razu nie mozna krecic zbyt dlugo bo sie siniaki robia (faktycznie czuc te wypustki) chcialabym zapytac czy ktos kreci hula i czy sa efekty i ile powinnam krecic dziennie, narazie 5 min krece 2 razy dziennie chcialabym i ok. pol godziny ale boje sie siniakow

#115 Jadźka

Jadźka
  • Użytkownik
  • 167 postów

Napisano 21 czerwca 2012 - 09:38

Przyłączam się do pytania, czy hula hop na prawdę daje efekty.. bo jak tak to biegnę do sklepu.

[ Dodano: 2012-08-01, 09:14 ]

Hej!

Kupiłam hula hoop z wypustkami o takie: reklama
juz dostałam takze bardzo sie ciesze
wiem ze od razu nie mozna krecic zbyt dlugo bo sie siniaki robia (faktycznie czuc te wypustki) chcialabym zapytac czy ktos kreci hula i czy sa efekty i ile powinnam krecic dziennie, narazie 5 min krece 2 razy dziennie chcialabym i ok. pol godziny ale boje sie siniakow

Oj nie 'hulaj' pół godziny bo faktycznie siniaki przez dwa tygodnia.. to nawet nie siniaki a wielkie wylewy.. Niestety sprawdziłam na sobie. Teraz trochę się boje do niego podejść. Ale może faktycznie krótsze sesje..
"Ludzkość to my, czy nam się to podoba czy nie" - Samuel Beckett

#116 Iwona Waleczko

Iwona Waleczko
  • Użytkownik
  • 25 postów

Napisano 29 maja 2013 - 13:01

Żadne ćwiczenia mięśni bocznych brzucha ani przednich brzucha nie zredukują Ci boczków. Nie ma czegoś takiego jak spalanie tłuszczu tam gdzie się chce. Nie ma czegoś takiego że zaczniesz ćwiczyć brzuch i spalisz tłuszcz z brzucha i boczków. Organizm jest tak skonstruowany że spala tłuszcz z całego ciała równomiernie i nie da się tego zmienić ani odchudzać miejscowo. Musisz zadbać o całokształt to i na boczkach zauważysz różnicę.

#117 Findmysky.

Findmysky.

słaba, ale udźwignie

• Użytkownik
  • 1 069 postów

Napisano 15 maja 2014 - 22:04

Podobno dobre są ćwiczenia Tiffany Rothe:

Dopiero zaczynam, ale chyba działa, bo zakwasy są nieziemskie.

Poza tym przyjemnie się z nią ćwiczy. ;)

''W życiu często by­wamy poniewiera­ni, dep­ta­ni, upo­karza­ni i ob­rażani, a mi­mo to wciąż jes­teśmy ty­le sa­mo warci''

#118 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 16 maja 2014 - 09:52

zakwasy są nieziemskie.
w którym miejscu  ???

meczace to chyba troche jest , bo widze ze jest kobitka mokra :P

no i jej strój potwierdza , ze białe pogrubia, bo w tych spodenkach wyglada jakby miała potezne uda.

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#119 Findmysky.

Findmysky.

słaba, ale udźwignie

• Użytkownik
  • 1 069 postów

Napisano 16 maja 2014 - 11:12

w którym miejscu ???

Na plecach, okolice talii i brzucha. :D

meczace to chyba troche jest

Trochę. Ale przypomina to trochę taniec, więc przyjemnie się ćwiczy. :D

''W życiu często by­wamy poniewiera­ni, dep­ta­ni, upo­karza­ni i ob­rażani, a mi­mo to wciąż jes­teśmy ty­le sa­mo warci''

#120 Blondynka88

Blondynka88
  • Użytkownik
  • 1 351 postów

Napisano 16 maja 2014 - 13:17

Ja przez krótki czas ćwiczyłam z Fittapy. Po ćwiczeniach czułam napięty brzuch i zmęczenie.

https://www.youtube....h?v=OC7Mtug2BuE

nixqp2.png