i gdzie jest WallyI następca "Życie świata" też w segregatorach
Co pamiętany z młodzieńczych lat?
Napisano 20 lipca 2011 - 08:57
Take your make-up off
Let your hair down
Take a breath
Look into the mirror, at yourself
Don't you like you? Cause I like you!
Napisano 20 lipca 2011 - 09:15
Heh. Też kolekcjonowałam i nawet mam terazI następca "Życie świata" też w segregatorach
A i jeszcze pamiętam jak szalało się za komiksami "Kajko i Kokosz" czy "Asterix i Obelix", to było dopiero COŚ, a i ciężko było to dostać więc pożyczało się od znajomych/sąsiadów
Napisano 22 lipca 2011 - 11:05
Napisano 09 sierpnia 2011 - 18:18
za to nienawifziłam pat i kot i strazak sam
czemu mi dałeś wiarę w cud
a potem odebrałaś wszystko
Napisano 09 sierpnia 2011 - 18:44
pat i kot
Pat i kot, kot i pat!!! Pat i kot - przyjaciele od laaatttt!!!!
Ja też nie lubiłam tej bajki, ale zawsze do śmiechu doprowadzała mnie ta piosenka
![]()
Nie mówmy o zmartwieniach,to nie jest dobry temat
są z nami zawsze, chcesz czy nie.
Pomówmy o nas samych, uczyńmy wielkie plany
być może kiedyś spełnią się?
Gdy już zdobędę mnóstwo pieniędzy
w najbliższym niebie, kupię ci księżyc!

Napisano 09 sierpnia 2011 - 18:49
a mnie chyba rodzice trzymali w piwnicy bo jej kompletnie nie znamJa też nie lubiłam tej bajki
znam za to bajkę (i uwielbiałam) o bałwanku Boulim
i pamiętam takie plastikowe naszyjniki obcisłe na szyję - nie pamiętam jak to się nazywało
Take your make-up off
Let your hair down
Take a breath
Napisano 09 sierpnia 2011 - 19:13
były na szyję i na rękę - nosiłam to badziewieplastikowe naszyjniki obcisłe na szyję - nie pamiętam jak to się nazywało taki jakby ułożony ażurek z czarnych żyłek
Two, never give up work. Work gives you meaning and purpose and life is empty without it.
Three, if you are lucky enough to find love, remember it is there and don't throw it away.”
Napisano 09 sierpnia 2011 - 19:20
ja jeszcze kiedyś pierścionki z tego spotkałambyły na szyję i na rękę
a pamiętasz jak to się nazywało?
Take your make-up off
Let your hair down
Take a breath
Napisano 09 sierpnia 2011 - 19:31
Wklejam poniżej
i bonus!
Two, never give up work. Work gives you meaning and purpose and life is empty without it.
Three, if you are lucky enough to find love, remember it is there and don't throw it away.”
Napisano 09 sierpnia 2011 - 20:08
Mi się przypomniały jeszcze kolorowanki, do których była dołączona jakaś biała olejna kredka i jak się tę kredkę użyło na danym obrazku, to pojawiał się kolejny element na rysunku
Napisano 09 sierpnia 2011 - 20:18
ja pamiętam takie kolorowanki na wodękolorowanki, do których była dołączona jakaś biała olejna kredka
Take your make-up off
Let your hair down
Take a breath
Napisano 09 sierpnia 2011 - 21:27
Heh. Ja miałam na VHS nagrane "Kacze opowieści" i ta piosenka "Kaczki u-u. Dzioby w górę zgodnym chórem. Kaczki u-u. Raz na wozie, raz pod wozem. Kaczki Cz-cz-cz-czycha ktoś tam w cieniu...."całymi dniami ją oglądałam, bo miałam nagraną na kasetach VHS - co to był za szpan
Coś czaję ale ja tego nie nosiłam, koleżanki za to taki pamiętam takie plastikowe naszyjniki obcisłe na szyję - nie pamiętam jak to się nazywało
taki jakby ułożony ażurek z czarnych żyłek
o matko. To ja pierwsze słyszę. Czyżbym jako dziecko była sto lat za murzynamiMi się przypomniały jeszcze kolorowanki, do których była dołączona jakaś biała olejna kredka i jak się tę kredkę użyło na danym obrazku, to pojawiał się kolejny element na rysunku
Kolorowanka droga, frajda z magicznej kredki na 5 minut, ale miło to wspominam. Szkoda, że to miejsce odkryte nie dało sie potem pokolorować, bo było za tłuste
Napisano 10 sierpnia 2011 - 15:09
Przez to mi się jeszcze przypomniały maszyny z pluszakami gdzie za 2zł (bodajże) "łowiło" się maskotkę.
Napisano 10 sierpnia 2011 - 15:19
o jeeeej też je pamiętammaszyny z pluszakami
miałam tuziny tych pluszaków, bo zawsze tatę na nie naciągałam
samej nie udało mi się nigdy wyłowić żadnego
Take your make-up off
Let your hair down
Take a breath
Napisano 10 sierpnia 2011 - 19:48
Na początku tak, później doszły do tego róże, czerwienie, pamiętam, że moja siostra miała błękitną. Ale co czarne to czarneByła wersja chyba brązowa i czarna
Napisano 12 sierpnia 2011 - 14:29
Czy ktoś kojarzy tą (swego czasu) kultową gierkę?
[img]http://bi.gazeta.pl/im/6/8192/z8192796Q,-Gra-w-jajeczka--sowieckiej-Elektroniki-byla-klonem.jpghttp://[/img]