Pamiętambardzo ciężko odchodziło, właściwie razem z farbą
Co pamiętany z młodzieńczych lat?
Napisano 19 stycznia 2011 - 11:48
![]()
Nie mówmy o zmartwieniach,to nie jest dobry temat
są z nami zawsze, chcesz czy nie.
Pomówmy o nas samych, uczyńmy wielkie plany
być może kiedyś spełnią się?
Gdy już zdobędę mnóstwo pieniędzy
w najbliższym niebie, kupię ci księżyc!

Napisano 19 stycznia 2011 - 12:52
Nieco to mało powiedziane. Mój śp. brat kiedyś postanowił podklejać wszystkie i ściany wyglądały w jego pokoju masakrycznie ale Krzysiu wpadł na genialny pomysł, że trzeba pomalować. Po skończonym dziele jak tato wszedł do pokoju to tylko ręce załamał bo wyglądało to kosmiczniePotem ściana miała nieco zły wygląd, ale co tam
Napisano 19 stycznia 2011 - 13:16
Przypomniał mi się właśnie jeden serial - hit mojego dzieciństwa. "Tajemnica Sagali"
Napisano 19 stycznia 2011 - 16:04
mnie pocharatał pod kolanem , do dzis nie lubie zywego drobiuale jak mnie kogut gonił po całym podwórku,
czemu mi dałeś wiarę w cud
a potem odebrałaś wszystko
Napisano 19 stycznia 2011 - 16:12
Mnie indyk,uczepił sie ,bo miałam czerwoną kurtkę.ale jak mnie kogut gonił po całym podwórku
Pamiętam wakacje na wsi u babci i spanie na sianie.Obie z siostrą lubiłyśmy czasami spać w stodole.
Napisano 19 stycznia 2011 - 20:26
Aleś mi viola, przypomniała
![]()

Napisano 20 stycznia 2011 - 08:44
kurde, tytuł mi sięprzypomina, ale o czym to było to już niehit mojego dzieciństwa. "Tajemnica Sagali"
zapewniepuszczali to kiedyś w ferie
ja też mam wspomnienia z sianem.
Love like you'll never be hurt,
Sing like there's nobody listening,
And live like it's heaven on earth."
Napisano 20 stycznia 2011 - 10:33
taki niebieski kryształ zbierali do kupy. Też pamiętam i bardzo miło wspominamjakies kryształy i czary-mary, nie ? ;>
jakie siano... pustaki koło domu moich dziadków były the best. z kuzynem tak je poprzestawialiśmy, że przypominały samochód (a że były ustawione wysoko, to po schodkach trzeba było do niego włazić
*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.
Napisano 20 stycznia 2011 - 10:43
pamietam jeszcze jak bylam mlodsza i chcialam miec inny kolor wlosow to moczylysmy bibule i malowalysmy pasemka hehehe rozne kolory
Napisano 20 stycznia 2011 - 22:17
Sporo by się tego znalazło, ale tak porozrzucane w czasie troszkę
Mi przypomniał się jakiś czas temu i nawet ściągnęłam na kompa, żeby sobie pooglądać...Przypomniał mi się właśnie jeden serial - hit mojego dzieciństwa. "Tajemnica Sagali"
Pamiętam, że puszczali to kiedyś w ferie i oglądaliśmy codziennie u kogoś innego
oczywiście, że pamiętam. Grało się całymi popołudniamia pamietacie gry telewizyjne pegazusy ?? mario itp itd ??
one do dzis sa dostepne
![]()
:)
Napisano 21 stycznia 2011 - 10:25
U mnie był Łukasz z tym samym nazwiskiemLO 27 i Kuba Molenda
Oj tak, bazy to było coś - my mieliśmy pośród jakichś porozrzucanych cegieł, a jak szedł niedaleko ktoś, kto o bazie wiedzieć nie powinie, to dopiero była panika."bazy"
Jak już byłam starsza, to mój brat z sympatii pozwolił mi dostąpić zaszczytu takiegoż, że pokazał mi gdzie mają swoją bazę
Ja miałam długo taką prawdziwą przyjaciółkę - od 5 klasy podstawówki, codziennie byłyśmy albo u mnie, albo u niej i wymyśliłyśmy dla siebie skrótypisanie do siebie listów z przyjaciółkami mimo iż widywałyśmy się co drugi dzień
I miałyśmy obie napisane to na tenisówkach, z tym, że z przodu skrótu były inicjały tej przyjaciółki
![]()

Napisano 21 stycznia 2011 - 12:11
Pamiętam także długie kolejki do zieleniaka jak przywieźli arbuzy.
Napisano 21 stycznia 2011 - 13:49
![]()

Napisano 21 stycznia 2011 - 13:58
i skoki Adama, które w niedzielę po obiedzie u babci oglądała cała rodzina
Matko kochana ja to dinozaur jednak jestem, bo ja to wtedy już nie taka młoda byłam
Idol, Bar, Ich Troje
Jak wyżej
A ta fotka mnie wzruszyła
Napisano 21 stycznia 2011 - 14:01
EDIT:
ee tambo ja to wtedy już nie taka młoda byłam
zastałem jolkę? JOLKA! DO CIEBIEEEEIch Troje
http://www.youtube.com/watch?v=869mcrMEysE&feature=player_embedded#at=53
*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.
Napisano 21 stycznia 2011 - 14:10
Napisano 21 stycznia 2011 - 15:23
Getry z dalmatyńczykami też pamiętam. Miałam czerwone i granatowe, oprócz tego jeszcze z Królem Lwem i Małą Syrenką. Wszystkie moje koleżanki chodziły w takich
Napisano 21 stycznia 2011 - 16:15
ooo to ja byłam juz wieksza dziewczynka:)Idol, Bar, Ich Troje
serial Beverly Hills 90210 czy jak mu tam
oj mnie teżA ta fotka mnie wzruszyła
wszystko było takie dziwne, nieznane..
teraz dzieciaki wszystko maja
Napisano 21 stycznia 2011 - 16:53
dokładnie... nie miało się wszystkiego na tacy, więc bawiło się powiedzmy sobie szczerze "byle czym". Nawet zwykła zabawa w dom... teraz dziewczynki mają cudowne kuchnie, naczynia, produkty spożywcze z plastiku... za moich czasów zabierało się stary garnek mamy, jakies tam naczynia, które nam oddawała a za jedzenie robiły liście, trawa, woda, piasek itp itd...wszystko było takie dziwne, nieznane..
teraz dzieciaki wszystko maja
Może nie miałam super zabawek, dostępu do wszystkiego, wymyślnych słodyczy... ale nie zamieniłabym swojego dzieciństwa na żadne inne
Napisano 21 stycznia 2011 - 17:21
Podobnie jak większość z nasnie zamieniłabym swojego dzieciństwa na żadne inne