Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Spotkania forumek

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
1836 odpowiedzi w tym temacie

#1761 palomka

palomka
  • Użytkownik
  • 2 338 postów

Napisano 13 maja 2014 - 11:31

Madz jak cos to przychodz z Zuzu ;) Chetnie ja tez poznam ;)

I ślubuję Ci uśmiech przy porannej kawie, parasol w deszczu i stokrotki na wiosnę...smileys-hearts-339319.gif

#1762 inqaa

inqaa
  • Moderator
  • 5 515 postów

Napisano 14 maja 2014 - 18:15

Patrzyłam już na pociągi do Katowic, ale w tv ciągle trąbią o ulewach w weekend w całej Polsce.

I tak zastanawiam się czy jest sens, żebym spędziła ponad 8 godzin w pociągu i jechać, skoro ma być taka paskudna pogoda....

Keep calm and become a doctor <serducho> // Mission completed <tanczy7>

#1763 Madź

Madź

heksa

• Użytkownik
  • 4 069 postów

Napisano 14 maja 2014 - 18:18

A kiedy znowu Ci pasuje przyjechać? czerwiec/lipiec? czy za rok? :lol:

“One, remember to look up at the stars and not down at your feet.
Two, never give up work. Work gives you meaning and purpose and life is empty without it.
Three, if you are lucky enough to find love, remember it is there and don't throw it away.”

#1764 palomka

palomka
  • Użytkownik
  • 2 338 postów

Napisano 14 maja 2014 - 18:52

@inqaa no pogoda w sumie na podróżowanie pociągiem w ten weekend średnio sprzyjająca....

To co robimy?

I ślubuję Ci uśmiech przy porannej kawie, parasol w deszczu i stokrotki na wiosnę...smileys-hearts-339319.gif

#1765 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 14 maja 2014 - 19:25

A kiedy znowu Ci pasuje przyjechać? czerwiec/lipiec? czy za rok?
to samo chciałam pisac  :P

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#1766 inqaa

inqaa
  • Moderator
  • 5 515 postów

Napisano 14 maja 2014 - 20:08

@Madź @magdaaaaa no jakby nie patrzeć to jest dla mnie kłopot, ciągnąć się tyle godzin, wydać kasę itp ;-) Nie mam tak jak wy Katowic pod nosem, że to dla mnie 15 minut czy będę czy nie, tylko jednak dłuższa, wielogodzinna, męcząca wyprawa. Więc to chyba nie dziwne, że zależy mi na ładnej pogodzie, żebym nie musiała brać drugiej pary butów w torbę, dodatkowej bluzy na zmianę itp :lol:

Pociąg mam z Łodzi o 7.03. W Katowicach byłabym coś koło 10.45. Looknę jeszcze na pogodę, niby widziałam coś o 17 stopniach i deszczu, ale jak to będzie to pewnie nikt nie wie....

#1767 magdaaaaa

magdaaaaa

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 14 maja 2014 - 20:33

ja 3 h jechalam do wroclawia i jeszczeprawie  godzina na dworzec , fakt pogoda byla ok , ale jedyne spacerki to zmiana lokalu :P

#1768 Madź

Madź

heksa

• Użytkownik
  • 4 069 postów

Napisano 14 maja 2014 - 21:31

@inqaa to nie było złośliwe, broń boże :P tak pytam, czy się nastawiać, że przekładamy to np. na za 2-3 tygodnie, czyli 1.06 albo 08.06 czy dalej odkładamy w czasie ;-) chociaż napisałam tego 8-go tak z dupy, ale wiem, że wtedy u mnie odpada. 

Ja myślałam, żeby lipiec/sierpień walnąć sobie wyprawę do np. Łodzi, ale to takie moje prywatne plany, które nie wiem czy dojdą do skutku, bo mogę pracę zmienić, mieć znowu krucho z kasą albo z czasem <bezradny> 

Wolę nic nie planować na "zaś", bo mi lepiej spontany wychodzą :lol:

Two, never give up work. Work gives you meaning and purpose and life is empty without it.
Three, if you are lucky enough to find love, remember it is there and don't throw it away.”

#1769 elizabeth

elizabeth

lady

• Użytkownik
  • 7 114 postów

Napisano 14 maja 2014 - 21:34

Ja myślałam, żeby lipiec/sierpień walnąć sobie wyprawę do np. Łodzi, ale to takie moje prywatne plany, które nie wiem czy dojdą do skutku, bo mogę pracę zmienić, mieć znowu krucho z kasą albo z czasem  
Wolę nic nie planować na "zaś", bo mi lepiej spontany wychodzą

Ja Cię bardzo gorąco zapraszam :) teraz się nie wyrwę na spotkanie, a chetnie bym Cię poznała ;-)

oferuję nocleg!!!!

<serducho>
Nie mówmy o zmartwieniach,to nie jest dobry temat

są z nami zawsze, chcesz czy nie.

Pomówmy o nas samych, uczyńmy wielkie plany

być może kiedyś spełnią się?

Gdy już zdobędę mnóstwo pieniędzy

w najbliższym niebie, kupię ci księżyc!

65vqegz2wjpc3llf.png

#1770 Madź

Madź

heksa

• Użytkownik
  • 4 069 postów

Napisano 14 maja 2014 - 21:52

eli, ja wiem, bo Ty mnie już któryś raz zapraszasz <lol> a ja nie mam jak skorzystać :lol: jak to dojdzie do skutku to się zobaczy czy jadę sama na ten jeden dzień, bo Buc będzie "zagranico" czy porywam Buca na cały weekend i w sobotę czy niedzielę mu się urywam na spotkanie z Wami ;-)

ale to jak mówię, określę się w lipcu ;-) z czerwcowej wypłaty już wiem, że nie podołam ogarnąć wszystkiego jakbym chciała nawet jakbym 2,5 tys zarobiła :lol:

#1771 elizabeth

elizabeth

lady

• Użytkownik
  • 7 114 postów

Napisano 14 maja 2014 - 21:55

eli, ja wiem, bo Ty mnie już któryś raz zapraszasz

widzisz! czyli ja pewna i zdecydowana jestem <lol>

No ja chętnie bym się wybrała na spotkanie albo ugościła w Łodzi, ale lipiec najlepiej :)

<serducho>
Nie mówmy o zmartwieniach,to nie jest dobry temat

są z nami zawsze, chcesz czy nie.

Pomówmy o nas samych, uczyńmy wielkie plany

być może kiedyś spełnią się?

Gdy już zdobędę mnóstwo pieniędzy

w najbliższym niebie, kupię ci księżyc!

65vqegz2wjpc3llf.png

#1772 inqaa

inqaa
  • Moderator
  • 5 515 postów

Napisano 15 maja 2014 - 20:55

albo ugościła w Łodzi,

dobra, to w takim razie może ja wpadnę do Łodzi? <lol> Ogarnę pociąg czy co <umieraam>

Dobra, a napiszcie mi jakie są plany jak pogoda nie dopisze i nie będziemy mogły z bardzo po parku pochodzić ? :-)

7.03 mam z Łodzi pociąg, w Katowicach jestem coś koło 10.45 a powrotny mam o 16.11 :)

#1773 Madź

Madź

heksa

• Użytkownik
  • 4 069 postów

Napisano 15 maja 2014 - 22:19

Kolezanka chce miec w niedziele na rano, wiec ja przyjade na bank Cie odebrac ;-) tylko poslij mi na PW nr tel do Ciebie ;-)
Pamietam, ze na ktoryms zlocie przegadalysmy z @magdaaaaa parę godzin w jednej knajpie :lol: i tak nie ma co zwiedzac ;-)

@magdaaaaa Ty masz ciągle ten sam numer telefonu?
Kutvaaa, ona chce popołudniówkę, źle zapamiętałam :roll: dowiem się o której może mnie najwcześniej zmienić, z pracy do Kato mam jakieś 15-20 minut tramwajem także jak mnie zmieni o 14:00 to pół godziny później jestem u Was, zdążę chociaż na trochę :P
Chyba, że wpadniecie na lody albo gofry za pół ceny :lol: i razem pojedziemy do Kato nazot ;-) <lol> znowu mi się kombinowanie włącza <lol>

#1774 magdaaaaa

magdaaaaa

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 15 maja 2014 - 22:25

@magdaaaaa Ty masz ciągle ten sam numer telefonu
tak

#1775 inqaa

inqaa
  • Moderator
  • 5 515 postów

Napisano 17 maja 2014 - 11:29

@Madź u mnie jest dzisiaj istna powódź, jeżeli się nie zmieni do niedzieli to nie pojadę niestety. <bezradny>

A daleko do Twojej budki z lodami z peronu??

@Madź to jak to jest z Tobą? Będziesz do 14 w pracy tak?

#1776 Sajuri

Sajuri
  • Użytkownik
  • 11 336 postów

Napisano 17 maja 2014 - 11:47

@inqaa ja tam Cie rozumiem  z ta pogoda. U nas np. koszmarnie leje. Dziewczyny ktora moga spotkaja sie teraz a nastepne spotkanie sobie znowu zorganizujecie :-)

Pamietam, ze na ktoryms zlocie przegadalysmy z @magdaaaaa parę godzin w jednej knajpie i tak nie ma co zwiedzac

chyba na kazdym zlocie tak bylo :-) ja ylam na 2-3 ? i na kazdym siedzialo sie w lokalu :-)

W krakowie juz predziej idzie sie poszlajac. O tam bym wolala zlot  gdybym akurat sie wybierala .Fajne miejsce :-)

Albo Wroclaw. :-)

Użytkownik Sajuri edytował ten post 17 maja 2014 - 11:48

Prosilam o wszystko, zeby cieszyc sie zyciem.
Dostalam zycie, zeby cieszyc sie wszystkim

#1777 @AGULA@

@AGULA@

@AGULA@

• Użytkownik
  • 14 postów

Napisano 17 maja 2014 - 12:12

JA Jestem za  <jupi> Super

#1778 inqaa

inqaa
  • Moderator
  • 5 515 postów

Napisano 17 maja 2014 - 17:53

No ja mogę jutro jechać, ale pod warunkiem, że dzisiaj się umówimy dokładnie co i jak, bo na teraźniejszą chwilę nie mam waszych numerów itp ;-)

#1779 magdaaaaa

magdaaaaa

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 17 maja 2014 - 20:24

@inqaa o której bedziesz w katowicach ??? pociag czy jednak pks. ???

#1780 inqaa

inqaa
  • Moderator
  • 5 515 postów

Napisano 17 maja 2014 - 20:31

@magdaaaaa będę o 10.45 pociągiem. ;-) Napisz mi czy na pewno po mnie będziesz z @palomka i wyślij mi na pw swój numer ;-)