@inqaa ja widziałam wcześniej, chciałabym bardzo, mam wolne, ale u mnie przez zawirowania pracowe w maju bardzo krucho z kasą i zdecydowanie nie dam rady ![]()
Spotkania forumek
Napisano 29 kwietnia 2014 - 17:48
![]()
Nie mówmy o zmartwieniach,to nie jest dobry temat
są z nami zawsze, chcesz czy nie.
Pomówmy o nas samych, uczyńmy wielkie plany
być może kiedyś spełnią się?
Gdy już zdobędę mnóstwo pieniędzy
w najbliższym niebie, kupię ci księżyc!

Napisano 29 kwietnia 2014 - 19:04
@Kala1702 może ? ![]()
Czyli na pewno będzie: @magdaaaaa ? @Madź ? @inqaa ? No i ja ![]()
A jakieś miejsce spotkania już wstępnie ogarniamy czy jeszcze czas? Bo szczerze to na Katowicach się za bardzo nie znam ![]()
I ślubuję Ci uśmiech przy porannej kawie, parasol w deszczu i stokrotki na wiosnę...![]()
Napisano 29 kwietnia 2014 - 20:04
@palomka to tak jeszcze nie na 100 %, wszystko zależy od tego czy mi nic nie wypadnie. Ale najprawdopodobniej się pojawię. Tylko muszę ogarnąć pociągi i wycieczka jednodniowa chyba dobrze po maturach mi zrobi ![]()
Ja prawdopodobnie wysiądę gdzieś w Katowicach na stacji ( ale nie wiem czy jest tylko jedna? )
Keep calm and become a doctor
// Mission completed
Napisano 29 kwietnia 2014 - 20:43
@inqaa chyba są jakieś inne, ale ty masz dojechać do Kato do dworca głównego ![]()
Two, never give up work. Work gives you meaning and purpose and life is empty without it.
Three, if you are lucky enough to find love, remember it is there and don't throw it away.”
Napisano 29 kwietnia 2014 - 21:05
@Madź a na tej stacji zatrzymują się PKS-y? Albo gdzieś obok? Bo myślałam też że może byłoby mi wygodniej jednak PKS-em o ile godzina by odpowiadała. Bo u nas na stacji w Łodzi to i jedno i drugie odjeżdża, więc dla mnie to bez różnicy ![]()
// Mission completed
Napisano 29 kwietnia 2014 - 21:24
jak przyjedziesz pks to tez cie odbierzemy z dworca , bo to jest w samym centrum.
na tej stacji zatrzymują się PKS-y?
czemu mi dałeś wiarę w cud
a potem odebrałaś wszystko
Napisano 29 kwietnia 2014 - 23:40
Jak się lepiej poznamy tutaj, to myślę, że kiedyś zjawię się na jakimś zlocie w Katowicach.
![]()
Napisano 30 kwietnia 2014 - 07:22
@Findmysky. czemu nie 18?
Przecież się znamy ![]()
// Mission completed
Napisano 01 maja 2014 - 15:04
@Kala1702 może ?
u mnie to wyjdzie bliżej daty spotkania bo to zależy w głównej mierze od tego ile będę miała roboty. Jeśli będzie troch luźniej to bardzo chętnie się wybiore
No ale póki co nie dam na 100% odpowiedzi.
Napisano 01 maja 2014 - 20:09
@Findmysky. no właśnie znamy się już trochę, więc jak masz czas to wpadaj ![]()
I ślubuję Ci uśmiech przy porannej kawie, parasol w deszczu i stokrotki na wiosnę...![]()
Napisano 01 maja 2014 - 21:57
Jeśli chodzi o niedziele, to u mnie może być ciężko... ale pomyślę jeszcze.
Najbardziej pasują mi piątki, ale rozumiem, że większość z Was pracuje. ![]()
Może następnym razem. ![]()
Napisano 01 maja 2014 - 22:16
Heh... zazdroszczę Wam, jak sobie przypomnę te czasy zlotów, niezapomniane! ![]()
@Findmysky. czemu nie 18?Przecież się znamy
Ja byłam na forum baaardzo krótko jak wybrałam się na pierwszy zlocik. I przeżyłam ![]()
Napisano 09 maja 2014 - 19:38
W moim przypadku bez zmian.
18 maja mam zarezerwowany dzień ![]()
Napisano 09 maja 2014 - 21:19
Two, never give up work. Work gives you meaning and purpose and life is empty without it.
Three, if you are lucky enough to find love, remember it is there and don't throw it away.”
Napisano 10 maja 2014 - 20:24
zazwyczaj jest pizzeria a wczesniej albo pozniej kawa/herbata.
jak ,ladna pogoda to spacer. w katowicach nie ma co zwiedzac, chyba , ze galerie handlowe ![]()
czemu mi dałeś wiarę w cud
a potem odebrałaś wszystko
Napisano 10 maja 2014 - 21:27
Napisano 12 maja 2014 - 23:43
Jutro w każdym razie podjedzie do mnie szef i pokażę mu moją wizję grafiku, jak przejdzie to napiszę na 100% co i jak