Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Spotkania forumek

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
1836 odpowiedzi w tym temacie

#1101 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 19 września 2011 - 17:42

martw się o nas - toż to 5h w pociągu spędzone

i to jeszcze dni wole to moga byc dupiate polaczenia , nawet z przesiadkami moze byc trudno <bezradny></span>

Tylko nie wiem jak z częstotliwością kursowania.

busy lubia sobie wolne w dni wolne od pracy robic <bezradny></span>

od niedawna, tylko 146 lat wiec moze jeszcze nie dotarła do Ciebie ta wiadomość :D <lol></span>

czyli wies , moje ma prawie 700 :)

mam nadzieję, że wszystko wypali w listopadzie

tu nie ma co miec nadziei nalot bedzie ityle. co prawda ja w sb pracuje , ale w nd nie , wiec ja ci wpadne w nd , jak znajde jakies normalne polaczenie do tej Twojej ukrainy ;-)

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#1102 karatetyka

karatetyka
  • Użytkownik
  • 5 629 postów

Napisano 19 września 2011 - 18:03

Super, że spotkanie się wam udało :) Strasznie fajnie czyta się takie relacje :)
Tak bardzo chciałabym zobaczyć wreszcie słynne Muzeum Dobranocek, tylko dla mnie Rzeszów to już całkowity koniec końców. A pomysł z Łodzią podoba mi się jak na razie najbardziej ze wszystkich :D Ode mnie wszędzie jest daleko, ale to jedynie trochę ponad 5 godzin pociągiem, no i w ostateczności mogę odwiedzić i zatrzymać się u ciotki Krystyny. Jakoś powinnam to przeżyć ;-) A jakiś termin już powoli się rysuje, czy to dopiero odległa przyszłość?

#1103 Madź

Madź

heksa

• Użytkownik
  • 4 069 postów

Napisano 19 września 2011 - 18:11

jakiś termin już powoli się rysuje, czy to dopiero odległa przyszłość?

Karate to tak jakoś w ogóle wyszło już w busie powrotnym jak sobie z Magdąąą plociłam :-P
Ale skoro Rzeszów już zaniedługo, a w grudniu święta - wiadomo, że każdy ma wydatki większe lub mniejsze (więc czasem jeszcze w styczniu po świętach płacze :roll: ), więc tak zagaduję o ten koniec lutego/początek marca, bo wtedy pogoda już się jakoś klaruje, ale to już tam zależy jak większości będzie pasowało <bezradny></span>
“One, remember to look up at the stars and not down at your feet.
Two, never give up work. Work gives you meaning and purpose and life is empty without it.
Three, if you are lucky enough to find love, remember it is there and don't throw it away.”

#1104 magdaaaaa

magdaaaaa

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 19 września 2011 - 18:20

zatrzymać się u ciotki Krystyny

znasz krysie z gazowni <umieraam></span> :?:

Ode mnie wszędzie jest daleko

a to ty za morzem mieszkasz czy za granica , jakie blisko ciebie jest duze miasto ???

więc tak zagaduję o ten koniec lutego/początek marca, bo wtedy pogoda już się jakoś klaruje

styczen to dziewczyny maja sesje, a amorek bedzie sie uczyc do 2 sesji :D

#1105 karatetyka

karatetyka
  • Użytkownik
  • 5 629 postów

Napisano 19 września 2011 - 18:22

koniec lutego/początek marca

No to jeszcze sporo czasu na oszczędzanie i organizowanie urlopów :-P Zawsze w marcu można umówić się na wspólne topienie Marzanny :lol:
Łódź i Warszawa to dla mnie opcja idealna, a i babeczek więcej by chyba przybyło, prawda? ;-) W końcu amorek, eli, Katarzynka, Aneczka - daleko nie mają ;-)

#1106 amoramor

amoramor
  • Użytkownik
  • 5 024 postów

Napisano 19 września 2011 - 19:17

Cenionka jak Ty upieczesz babeczki to ja nawet na pieszo przybędę :mrgreen: :mrgreen:
A tak serio, to jeśli znajdę sensowne połączeni z Piotrkowa lub Łodzi to chętnie :D Ewentualnie tatuś może znowu będzie chciał sobie zrobić wycieczkę <swistak1></span>

amorek bedzie sie uczyc do 2 sesji

złośliwiec <jezorek11></span>
Na jednej uczelni sesja mam koniec stycznia/początek lutego - pod warunkiem, że wszystko w pierwszym terminie zdam :mrgreen:

Jasminka, magdaaaaaa pomyślałam o takich farbkach do malowania po szkle - myślicie, że będzie się trzymać? :D bo cenowo te akrylowe czy olejne to jak, drogie są? <hmm></span>

Co do sabatu w Łodzi to jedną osobę mogę przenocować u mnie w pokoju, bo łóżko w mieszkaniu mam dwuosobowe :D a i podłoga się nie obrazi jak się ktoś do niej przytuli <umieraam></span>

magdaaaaa jakże ja bym się obyła bez amorkowego maila <swistak1></span>
Obejrzałam fotki, to z naszymi zgrabnymi tyłami możecie opublikować - mój tyłek zasłania tylko 3/4 kadru więc nie jest źle <umieraam></span>

Take your make-up off
Let your hair down
Take a breath
Look into the mirror, at yourself
Don't you like you? 
Cause I like you!  <serducho>

#1107 magdaaaaa

magdaaaaa

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 19 września 2011 - 19:34

złośliwiec <jezorek11></span>

ja z troski to napisałam , bo bylo by niefajnie jakbysmy zrobiły zlot w lodzi ,a ty muisłabys sie uczyc , albo przygotowywac do zajec.

pomyślałam o takich farbkach do malowania po szkle - myślicie, że będzie się trzymać

nie wiem , najlepij do sklepu z farbami, albo takiego dla artystów :)

od warunkiem, że wszystko w pierwszym terminie zdam :mrgreen:

w zerowym :)

#1108 amoramor

amoramor
  • Użytkownik
  • 5 024 postów

Napisano 19 września 2011 - 19:52

ja z troski to napisałam

wiem słońce wiem :D

Warto byłoby Łódź zorganizować w jakiś dość ciepły miesiąc bo Ogród Botaniczny i Palmiarnia są tu przepiękne i warto je zobaczyć, przynajmniej wg mnie ;-)

Canionka a powiedz mi co można u Ciebie w Rzeszowie lub okolicach zwiedzić? Bo może to będą dobre argumenty by namówić moich kochanych rodziców na wycieczkę w Bieszczady <jezorek11></span> Tata wiele razy powtarzał, że w tych górach go jeszcze nie było, więc kto wie kto wie :D

Take your make-up off
Let your hair down
Take a breath
Don't you like you? 

#1109 magdaaaaa

magdaaaaa

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 19 września 2011 - 19:55

Canionka a powiedz mi co można u Ciebie w Rzeszowie lub okolicach zwiedzić

muzeum dobranocek ;-)

Obejrzałam fotki, to z naszymi zgrabnymi tyłami możecie opublikować - mój tyłek zasłania tylko 3/4 kadru więc nie jest źle

zostało wyemitowane w dziale z fotkami ;-)

Warto byłoby Łódź zorganizować w jakiś dość ciepły miesiąc bo Ogród Botaniczny i Palmiarnia są tu przepiękne i warto je zobaczyć, przynajmniej wg mnie ;-)

myslisz , ze bedzie na to czas :?: <umieraam></span>

#1110 amoramor

amoramor
  • Użytkownik
  • 5 024 postów

Napisano 19 września 2011 - 20:01

muzeum dobranocek

Nie mam pojęcia co to, ale brzmi bardzo ładnie <ookk></span> już mi się podoba :mrgreen:

zostało wyemitowane w dziale z fotkami

Napisz mi później jak tam Babeczki komentują :D

myslisz , ze bedzie na to czas

Jak my dwie i nasze peplanie oddalimy się od grupy to może reszta coś zwiedzi <lol></span>

Take your make-up off
Let your hair down
Take a breath
Don't you like you? 

#1111 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 19 września 2011 - 20:06

Nie mam pojęcia co to

no jak to co :P muzeum dobranocek :mrgreen: do Łańcuta możesz Tatę oddelegować, bo blisko i długo do zwiedzania :mrgreen: do skansenu w kolbuszowej, Krasiczyna, jeżeli lubi pozostałości powojenne to twierdzę przemyśl polecam, pochodzić po fortach, masa wrażeń, tylko uwaga pod nogi, bo można gdzieś wpaść :P Masa rzeczy dookoła, zależy tylko co lubi ;-)

*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. 

#1112 magdaaaaa

magdaaaaa

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 19 września 2011 - 20:06

Napisz mi później jak tam Babeczki komentują :D

cenionka jest nienasycona i chciałaby wiecej . pojedziemy do rzeszowa to sobie zrobi wiecej fot :-)

ak my dwie i nasze peplanie oddalimy się od grupy to może reszta coś zwiedzi

to jest pomysł.

#1113 amoramor

amoramor
  • Użytkownik
  • 5 024 postów

Napisano 19 września 2011 - 20:28

pojedziemy do rzeszowa to sobie zrobi wiecej fot

to zobaczy mój tyłek na żywo <lol></span>

no jak to co muzeum dobranocek

Cenionkaa, powinnaś pisać instrukcje obsługi <umieraam></span> 'jak złożyć stół' 'no jak to jak, normalnie - składasz i jest złożony' <umieraam></span>

Masa rzeczy dookoła, zależy tylko co lubi

Muszę popatrzeć w internecie, podpytać rodziców co chętnie by zwiedzili i może wykroi się z tego fajna wycieczka ;-)

Take your make-up off
Let your hair down
Take a breath
Don't you like you? 

#1114 elizabeth

elizabeth

lady

• Użytkownik
  • 7 114 postów

Napisano 20 września 2011 - 09:28

karatetyka - nie wiem czy wiesz, ale już nie mam blisko do Łodzi, bo już tam nie mieszkam :P zagalopowałaś się <jezorek11></span>
Ogólnie co do spotkań w Rzeszowie i Łodzi, to jestem na tak, ale według poprzedniej listy w listopadzie miał być Rzeszów, potem Wrocław :P a dopiero potem Łódź :P
I ja jeśli tylko zdobędę jakąś pracę, czyli środki finansowe pozwolą, to będę na każdym z tych 3 zlotów, bo koło Rzeszowa mam babcię i dużo koleżanek, więc nocleg jest :D W Łodzi tym bardziej, a jak żadna mnie nie zechce, to ląduję u Amorka :mrgreen:
A Do Wrocławia teraz mam rzut beretem :P

<serducho>
Nie mówmy o zmartwieniach,to nie jest dobry temat

są z nami zawsze, chcesz czy nie.

Pomówmy o nas samych, uczyńmy wielkie plany

być może kiedyś spełnią się?

Gdy już zdobędę mnóstwo pieniędzy

w najbliższym niebie, kupię ci księżyc!

65vqegz2wjpc3llf.png

#1115 amoramor

amoramor
  • Użytkownik
  • 5 024 postów

Napisano 20 września 2011 - 09:33

W Łodzi tym bardziej, a jak żadna mnie nie zechce, to ląduję u Amorka

pierwsze miejsce zaklepane :mrgreen:

Do Wrocławia teraz mam rzut beretem

ja niestety dalekoooo <zleee></span>
Ale mam chyba bezpośredni pociąg z Piotrkowa, więc kto wie, kto wie ;-)

W listopadzie Rzeszów, a Wrocław na jaki miesiąc byłby planowany? Już po nowym roku? <hmm></span>

Take your make-up off
Let your hair down
Take a breath
Don't you like you? 

#1116 halynka

halynka

mamuśka

• Użytkownik
  • 5 652 postów

Napisano 20 września 2011 - 10:26

Heh zazdraszczam spotkania :P Dobrze, że chociaż poczytać wspominki mogę ;)

I ja jeśli tylko zdobędę jakąś pracę, czyli środki finansowe pozwolą, to będę na każdym z tych 3 zlotów

Ja dokładnie tak samo ;)

Póki co wyjazd stoi trochę pod znakiem zapytania, bo nie mam pieniędzy wolnych, ale dla was będę w stanie się nawet zapożyczyć albo napaść na bank. Już się napaliłam na to spotkane i Cenionkę chcę nawiedzić koniecznie :P Może po drodze jakiego kota czarnego zgarnę :lol:

201401111762.png

km5skrhmtofzztsl.png

#1117 karatetyka

karatetyka
  • Użytkownik
  • 5 629 postów

Napisano 20 września 2011 - 10:58

elizabeth, wiem przecież, że już tam nie mieszkasz :-P ale wcale strasznie daleko nie masz, no i zawsze Łódź będzie mi się z Tobą kojarzyła, także tego ;-)

#1118 tigraa84

tigraa84
  • Użytkownik
  • 5 129 postów

Napisano 20 września 2011 - 15:17

Póki co wyjazd stoi trochę pod znakiem zapytania

To tak jak u mnie :-/ o czym zdążyłam Cenionce zasapać na gygy. Spłukałam się przez wakacje doszczętnie, nawet zasoby federalne przeznaczone na urodziny P. zostały roztrwonione :lol: Nie żebym żałowała, ale nie wiem czy wydolę finansowo, bo w tej chwili priorytetem dla mnie są urodziny siostry, która w zeszłym roku osiemnastkę miała i to niestety g......ą osiemnastkę. Muszę jej to wynagrodzić, szczególnie, że bardzo i pomaga, gdy jestem w potrzebie. No i szykuje mi się jeszcze wyjazd do Wawy na święta co też znacznie pociągnie mnie po kieszeni. No nic tylko w totka muszę zacząć grać :lol: No ale, że do Rzeszowa jeszcze kawałek czasu to mam nadzieję, że jednak jakimś nieznanym mi jeszcze sposobem uda się pokonać te wszystkie finansowe trudności ;-)

I proszę mi tu Wrocławia z kolejki nie wywalać :-P
Mężczyzna bez kobiety jest jak pies bez pcheł- niby da się żyć, ale nudno
Kobieta bez mężczyzny jest jak pchła bez psa- żyć ciężko i gryźć nie ma kogo

#1119 magdaaaaa

magdaaaaa

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 20 września 2011 - 16:16

I proszę mi tu Wrocławia z kolejki nie wywalać :-P

:)
no tak zlotu tam nie bylo tylko odwiedziny w wiekszym gronie. co do wrocławia to warto by bylo jakas date okreslic , co do jakiego miesiaca to ma byc.

#1120 tigraa84

tigraa84
  • Użytkownik
  • 5 129 postów

Napisano 20 września 2011 - 16:29

w wiekszym gronie.

znaczy zawsze sztuk dwie w sumie :P myślę, że na określanie daty jest jeszcze czas, bo nie podejrzewam by doszło do spotkania jeszcze w tym roku ;-) choć, małpując moją zielona siostrę, dla mnie to możecie nawet jutro wpadać :P Na razie może zostańmy przy Rzeszowie a jak już ten planowany zlot dojdzie do skutku to zastanowimy się co robić dalej ;-) i kiedy
Mężczyzna bez kobiety jest jak pies bez pcheł- niby da się żyć, ale nudno
Kobieta bez mężczyzny jest jak pchła bez psa- żyć ciężko i gryźć nie ma kogo