pogoda ma byc fajna , wiec pewnie bedzie fajnieAleż się nie mogę doczekać
sajuri nie bedzie , wiec nie liczcie forumki na dokumentacje fotagraficzna
Napisano 17 września 2011 - 18:46
pogoda ma byc fajna , wiec pewnie bedzie fajnieAleż się nie mogę doczekać
czemu mi dałeś wiarę w cud
a potem odebrałaś wszystko
Napisano 17 września 2011 - 19:22
też o tym pomyślałamsajuri nie bedzie , wiec nie liczcie forumki na dokumentacje fotagraficzna
Take your make-up off
Let your hair down
Take a breath
Look into the mirror, at yourself
Don't you like you? Cause I like you!
Napisano 18 września 2011 - 01:55
ostatnio Sajurka była, a dokumentacja marnasajuri nie bedzie , wiec nie liczcie forumki na dokumentacje fotagraficzna
Napisano 18 września 2011 - 08:06
bo tak fajnie sie bawiłysmy ze nie było czasu focicostatnio Sajurka była, a dokumentacja marna
Napisano 18 września 2011 - 19:39
Dziewczyny napewno wezma jakis sprzet i zdjecia beda.
nic z tegoJa tam licze, że się w aparaty wyposażycie
dokladnie gadałysmy,gadałysmy i gadałysmybo tak fajnie sie bawiłysmy ze nie było czasu focic
Napisano 18 września 2011 - 20:06
Jasminka ja mam nadzieje , ze ty zapracowana kobietko kiedys znajdziesz czas na spotkanie
potem pospacerowałysmy troszke i siadłysmy w pizzerii, gdzie był "dziwny " kelner .
sie rozgadałyście i przestraszyłyście chłopakaale on chyba sie faktycznie przeraził nas
o 17 sie rostałysmy z zamiarem , ze trzeba to powtórzyc.
Napisano 18 września 2011 - 20:28
chyba tak , taki sabat sobie zrobilysmy i rzuciłysmy urok na niegosie rozgadałyście i przestraszyłyście chłopaka
no to fajnie, ze jestemy tego samego zdaniapewnie, że tak
Napisano 19 września 2011 - 05:55
mnie tez. Lezałam w łozeczku i pisałam eski z Madz i MagdaaZazdrość mnie dzisiaj zżerała, że nie było mnie z Wami
Napisano 19 września 2011 - 09:17
były bajkowo pyszneeekiedy byłysmy w komplecie poszłysmy po babeczki , ale one były slodkie
Zapomniałaś podkreślić, że w tej pizzeri tylko Madź zamówiła pizzesiadłysmy w pizzerii
jak zobaczył takie Babeczki to mu mowę odjęłoon chyba sie faktycznie przeraził nas
ja po 40 próbach wreszcie dodzwoniłam się do taty (faceci i telefonyo 17 sie rostałysmy
Take your make-up off
Let your hair down
Take a breath
Napisano 19 września 2011 - 12:58
no własnie o co w tym chodziło bo mi Magda albo Madz napisała tylko w esku o tymfacet na kiju
Napisano 19 września 2011 - 13:53
wkleję fotę na koniec postano własnie o co w tym chodziło bo mi Magda albo Madz napisała tylko w esku o tymfacet na kiju
chyba z tej radości, że już sobie idziemyAle 'dowiedzenia' to już umiał powiedzieć głośno i wyraźnie haha
Ja zbieram na listopadMoze pazdziernik ?
Napisano 19 września 2011 - 15:03
kamień z serca mu spadł - albo raczej z gardłachyba z tej radości, że już sobie idziemy
i wybierać stolików w kawiarniach - zawsze trafiam na chybocące sięTrzeba zapamiętać, żeby nigdy nie pozwalać Amorkowi wołać kelnera Przyciąga kosmitów
to termin na Rzeszów?Ja zbieram na listopad
Take your make-up off
Let your hair down
Take a breath
Napisano 19 września 2011 - 15:17
No okej - ale to nie zmienia faktu, że i tak musiał utrzymywać cały ciężar swojego ciała na jednej ręce, więc pod tym "ubraniem" też coś pewnie nie halo byłoten kocyk pod nim to podstawka taka, sztywna i mocna - do której jest przytwierdzony tej kij
tak - jak się nie mylę wstępnie był to 12.11, ale jak się mylę to niech mnie ktoś poprawi szybciutkoto termin na Rzeszów?
Napisano 19 września 2011 - 15:20
Napisano 19 września 2011 - 15:25
A piekły Cię uszy?bez obgadywania było ?
nie było źle, ale w mojej wyobraźni było bardziej "słodko" - no, ale babeczki zdecydowanie wynagrodziły smakowo ten brak "słodkości" we wnętrzu lokaluładnie tam ??
szlajałyśmy się a potem siedziałyśmy w Dominiumgdzie byłyscie poza babeczkami ?
Napisano 19 września 2011 - 15:25
to co tyłem stoicieMagdooooo mogłabyś mi posłać na mejla te "pamiątkowe" zdjęcia, które robiłaś na sam koniec telefonem?
on na bank ma cos na ciele , jakis stelaz , dlatego jest tak owiniety jak beduin.No okej - ale to nie zmienia faktu, że i tak musiał utrzymywać cały ciężar swojego ciała na jednej ręce, więc pod tym "ubraniem" też coś pewnie nie halo było
dokladnie. taki fajny kelner < który mogłby pracowac w Angli za stacza < tego goscia w czerwonym ubranku , na którego mozna pluc a on nic > > podał nam karty , a ta zawołała kelnera , którego peszyły trzy drobne kobietki . który bał sie w oczy na spojrzec. Madz stwierdziła ,ze jest na prochach ; wiec zostawiłysmu mu napiwek na działke.Trzeba zapamiętać, żeby nigdy nie pozwalać Amorkowi wołać kelnera
troszke infantylnie , ale ogolnie fajny klimat , pasował do babeczek.ładnie tam ??
Napisano 19 września 2011 - 15:26
haha - to możesz nawet tu daćto co tyłem stoicie
Napisano 19 września 2011 - 15:29
no na filmiku widacn na bank ma cos na ciele , jakis stelaz , dlatego jest tak owiniety jak beduin.
yyy pizze tam maja ? mieszaja mi sie te lokale.Dominium
w mojej tez. Kiedys tam pojade z M.ie było źle, ale w mojej wyobraźni było bardziej "słodko
Napisano 19 września 2011 - 15:36
fajny adres mailowy masz:-)a chcę te normalne! bo fochem strzelę
niech pewne rzeczy zostana tajemnica przede mnano na filmiku widac
maja pizze.yyy pizze tam maja ? mieszaja mi sie te lokale.
Na Kazimierzy byłyscie ? nad Wisła ?
:
Napisano 19 września 2011 - 15:51
normalnyfajny adres mailowy masz:-)
| Temat | Podsumowanie | Ostatni post | |
|---|---|---|---|
Po ilu spotkaniach "zostałyście na noc" u niego?? |
|
|
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych