Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Spotkania forumek

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
1836 odpowiedzi w tym temacie

#321 Mirabelka__22

Mirabelka__22
  • Użytkownik
  • 8 754 postów

Napisano 25 czerwca 2010 - 11:24

Zawsze moze sie spotkac kilka forumek, nie musi zaraz caly BS. Bo tak sie nie da przeciez.

PS. Marzycielka, my sie wkoncu spotkamy :mrgreen:

#322 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 25 czerwca 2010 - 11:25

Po prostu trudno znaleźć miejsce (pomijając inne czynniki), do którego każda miała by w miarę dogodny dojazd

no tu jest problem . np w karwoie mogłabym sie spotkac bo nie mam wiecej niz 1,5 godziny drogi pociagiem , ale np warszawa juz odpada bo daleko i podroz kosztowna. a wiadomo najlepsze by bylo duze miasto aby dobra komunikacja byla.

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#323 anka1705

anka1705
  • Użytkownik
  • 2 490 postów

Napisano 25 czerwca 2010 - 11:28

ja myślę że trzeba by było zrobić tak, że np postanawiamy że spotkamy się w KRK i koniec, komu zależy, kto chce ten przyjedzie ;) Bo jak zaczniemy rozczulać się nad tym że ten ma 50 km więcej a ten mniej to się nigdy nie spotkamy, trudno, będzie trzeba iść na kompromis, jedna drugiej ustąpić żeby to wypaliło...

Między nami nic nie było
Parę nocy, trochę wina,
To za mało by Cię mieć.
Może tylko się łudziłam,
Może lekko pogubiłam,
Nie bój się nie zrobię scen..

Kiedyś się uda
Jeszcze przyjdzie na nas czas

#324 tigraa84

tigraa84
  • Użytkownik
  • 5 129 postów

Napisano 25 czerwca 2010 - 11:51

anka1705, iść na kompromis to wyznaczyć spotkanie gdzieś w centralnej Polsce. Tak było by sprawiedliwie, bo wtedy i osoby z płn i płd miałyby mniej więcej taka samą drogę. Gdybyśmy rzeczywiście ustaliły miejsce spotkania np. w Krk to sporo osób, które mieszkają na północy na pewno by zrezygnowały z takiego spotkania- bo jakby nie patrzeć nie dość, że dojazd ciągnie za sobą koszta to i pewnie nad jakimś noclegiem musiały by się zastanowić a i to są dodatkowe pieniądze ;-) Bo co za przyjemność spędzić w drodze np. 7 godzin w jedną stronę po to by zaraz po spotkaniu pakować się z powrotem do pociągu na kolejne 7 godzin.

Poza tym ja to bardzo chętnie bym się z Wami spotkała, tylko nie wiem czy dam radę, bo urlop mi się kończy, a do sierpnia będziemy mieli okrojoną ekipę więc nie liczę za bardzo na wolne dni.
Mężczyzna bez kobiety jest jak pies bez pcheł- niby da się żyć, ale nudno
Kobieta bez mężczyzny jest jak pchła bez psa- żyć ciężko i gryźć nie ma kogo

#325 magdaaaaa

magdaaaaa

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 25 czerwca 2010 - 11:58

iść na kompromis to wyznaczyć spotkanie gdzieś w centralnej Polsce

jest w tym sporo racji, ale

Zawsze moze sie spotkac kilka forumek, nie musi zaraz caly BS. Bo tak sie nie da przeciez.

. i o to chodzi , wiem ze trudno byloby sciagac ludzi z roznych zakatków Polski do jednego miejsca.

#326 anka1705

anka1705
  • Użytkownik
  • 2 490 postów

Napisano 25 czerwca 2010 - 12:06

Mirabelka__22 napisał/a:

ale wiadomo że mi nie chodzi o cały Bs.. przecież to nierealne, ja miałabym ochotę spotkać się z tymi najbliższymi ;)

Poza tym ja to bardzo chętnie bym się z Wami spotkała, tylko nie wiem czy dam radę, bo urlop mi się kończy, a do sierpnia będziemy mieli okrojoną ekipę więc nie liczę za bardzo na wolne dni.

tigra <jacidam></span> nie wierzę że nie wygospodarowałabyś jednego dnia. Oczywiście nie w środku tygodnia, gdzie wiekszość pracuje, poza tym np z miesięcznym wyprzedzeniem, można sobie dokładnie zaplanować ;)
Dla chcącego nic trudnego ;)

a co do spotkania w centralnym miejscu, może gdybyśmy się określiły, miej więcej, kto się na to pisze i z jakiego jest miasta i wtedy szukały odpowiedniego miejsca? złotego środka :D

Między nami nic nie było
Parę nocy, trochę wina,
To za mało by Cię mieć.
Może tylko się łudziłam,
Może lekko pogubiłam,

Kiedyś się uda

#327 LadyNefretete

LadyNefretete
  • Użytkownik
  • 6 718 postów

Napisano 25 czerwca 2010 - 12:11

Ostatnio na czacie pojawił się taki pomysł, abyśmy się spotkały

:mrgreen: :mrgreen:

ja myślę że trzeba by było zrobić tak, że np postanawiamy że spotkamy się w KRK i koniec, komu zależy, kto chce ten przyjedzie

ja nie tyle że koniecznie krk, bo mam najlbliżej, ale jeśli weźmiemy pod uwagę, że część osób ma naprawde blisko tutaj możnaby pokombinować :mrgreen: :mrgreen:

poza tym, jeli by nam sie udało spotkac, nawet w kilka osób RAZ, i by fajnie było, czemu nie robić kolejnych zlotów, już gdzie indziej ;-)

tak więc, jesli ktoś chce przyjechac do Krakowa, ja jestem cały czas, na wakacje sie na razie nie wybieram :mrgreen: :mrgreen:
"You've gotta dance like there's nobody watching,
Love like you'll never be hurt,
Sing like there's nobody listening,
And live like it's heaven on earth."

#328 tigraa84

tigraa84
  • Użytkownik
  • 5 129 postów

Napisano 25 czerwca 2010 - 12:32

Mirabelka__22 napisał/a:
. i o to chodzi , wiem ze trudno byloby sciagac ludzi z roznych zakatków Polski do jednego miejsca.

Ja nie mówię o całym bs, ale wybierając np. miejsce wysunięte daleko na płd. ograniczamy możliwość przyjazdu dziewczynom z płn. krańców.

złotego środka :D

I to już jest jakieś rozsądne rozwiązanie :-D

poza tym np z miesięcznym wyprzedzeniem, można sobie dokładnie zaplanować ;)

Dobra- planujemy. Od razu jednak mówię, że ja biorę pod uwagę tylko weekendy i to tylko co drugi czyli niepracujący :-P tj. 10-11 lipiec, 24-25 lipiec, 7-8 sierpień, 21-22 sierpień
Mężczyzna bez kobiety jest jak pies bez pcheł- niby da się żyć, ale nudno
Kobieta bez mężczyzny jest jak pchła bez psa- żyć ciężko i gryźć nie ma kogo

#329 monia66

monia66

szczęśliwa mamusia

• Użytkownik
  • 3 169 postów

Napisano 25 czerwca 2010 - 12:33

Pomysł ze zlotem forumek jest fajny,mnie sie podoba :mrgreen:
jakby bylo spotkanie w krk to moglabym wpasc. Ode mnie to jakies 3h jazdy
pociagiem ;-)

201407101662.png

#330 anka1705

anka1705
  • Użytkownik
  • 2 490 postów

Napisano 25 czerwca 2010 - 12:36

jeśli chodzi o datę to ja się dostosuję do każdej możliwej, bo nie mam obowiązków (szkoła, mąż, dziecko etc.)

Dobra- planujemy.

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Między nami nic nie było
Parę nocy, trochę wina,
To za mało by Cię mieć.
Może tylko się łudziłam,
Może lekko pogubiłam,

Kiedyś się uda

#331 LadyNefretete

LadyNefretete
  • Użytkownik
  • 6 718 postów

Napisano 25 czerwca 2010 - 12:42

ja biorę pod uwagę tylko weekendy

jeśli chodzi o datę to ja się dostosuję do każdej możliwej, bo nie mam obowiązków

fajnie, kto jeszcze ?
ja pracuję, ale generalnie mam mozliwość ingerowania w grafik, na tyle żeby tydzień - 2 tygodnie wczesniej coś pozamieniać i mieć wolne :mrgreen:
"You've gotta dance like there's nobody watching,
Love like you'll never be hurt,
Sing like there's nobody listening,
And live like it's heaven on earth."

#332 magdaaaaa

magdaaaaa

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 25 czerwca 2010 - 12:54

mnie by pasowal ten koniec sierpnia

#333 Olenka

Olenka

Yeah!

• Użytkownik
  • 8 138 postów

Napisano 25 czerwca 2010 - 12:54

Gdybyśmy rzeczywiście ustaliły miejsce spotkania np. w Krk to sporo osób, które mieszkają na północy na pewno by zrezygnowały z takiego spotkania

Dokladnie ! ;-)

Dlatego mi krakow nie odpowiada, bo całą Polske bym musiala przemierzać :lol: :lol:
Jakby ktoraś się nad more wybierała to ja chetnie cos bym pokombinowała ;-) ;-)
“We all have two lives. The second one starts when we realize that we only have one”

#334 anka1705

anka1705
  • Użytkownik
  • 2 490 postów

Napisano 25 czerwca 2010 - 12:57

Olenka, no ok nie KRK to dawaj propozycję miasta do którego byś mogła dojechać :)

Między nami nic nie było
Parę nocy, trochę wina,
To za mało by Cię mieć.
Może tylko się łudziłam,
Może lekko pogubiłam,

Kiedyś się uda

#335 Olenka

Olenka

Yeah!

• Użytkownik
  • 8 138 postów

Napisano 25 czerwca 2010 - 13:12

Olenka, no ok nie KRK to dawaj propozycję miasta do którego byś mogła dojechać :)

Jestem tego zdania, że jak 80% pasuje Kraków to po prostu ja sie wyłamie ;-) Bo jak usatlimy inne miasto, to te co chciały w Krakowie sie zaczną wyłamywać ;-)

Jest dobrze jak jest !

Po prostu jak któraś bedzie w okolicach bałtyku to niech da znaaaac :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
“We all have two lives. The second one starts when we realize that we only have one”

#336 saja

saja
  • Użytkownik
  • 4 645 postów

Napisano 25 czerwca 2010 - 14:35

Nie ukrywam ze spotkanie byloby ciekawym doswiadczeniem aczkolwiek z dat ktore podala bodajze Tygrisicia :P nie żadna mi nie pasuje :/
U mnie oczywiscie w gre wchodzi tylko weekend.
Co do miejsca spotkania to mowiac szczerze Kraków nie bardzo mi odpowiada - mialabym do przejechania jakies "pol Polski"
Zobaczymy aczkolwiek na dzien dzisiejszy pewnie nie dam rady.
Chociaz bardzo bym chciala :)
Dołączona grafika
„Pragniemy żyć razem i razem się cieszyć
Razem dzielić niebo i razem w nim grzeszyć…”

#337 Marzycielka24

Marzycielka24
  • Użytkownik
  • 4 618 postów

Napisano 25 czerwca 2010 - 17:48

No to ja OCZYWIŚCIE proponuję Warszawę :lol:

A jeśli jednak miałby być KRK to może jakoś środek lipca-początek sierpnia najpóźniej?? Bo potem mogę raczej nie dać rady ;-)

#338 seli19

seli19
  • Użytkownik
  • 536 postów

Napisano 22 lipca 2010 - 09:40

Jeśli kraków to wpadne z Amelką he he bo nie mam tak strasznie daleko, w Warszawie pewnie bym się zgubiła sto razy ale w zasadzie czemu nie :P

pomysł fajny podoba mi się :mrgreen:

#339 elizabeth

elizabeth

lady

• Użytkownik
  • 7 114 postów

Napisano 25 lipca 2010 - 15:32

Ja też jestem ZA!!!
Mi też Kraków pasuje, ale musiałabym wiedzieć tydzień, może dwa wcześniej, żeby zamienić sobie w grafiku w pracy:)
Chyba, ze chcecie Wrocław :?: :lol: Bo ja miałabym bliziutko :P

<serducho>
Nie mówmy o zmartwieniach,to nie jest dobry temat

są z nami zawsze, chcesz czy nie.

Pomówmy o nas samych, uczyńmy wielkie plany

być może kiedyś spełnią się?

Gdy już zdobędę mnóstwo pieniędzy

w najbliższym niebie, kupię ci księżyc!

65vqegz2wjpc3llf.png

#340 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 25 lipca 2010 - 20:36

No a gdzie się podziały prowodyrki zlotu ;> Znów pomysł umarł śmiercią naturalną ? Ustalcie jedną datę. I wtedy zastanawiajcie się czy dacie radę przyjechać czy nie, bo że Kraków to chyba ustalone?

*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.