Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Spotkania forumek

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
1836 odpowiedzi w tym temacie

#281 skinnybitch

skinnybitch
  • Użytkownik
  • 1 630 postów

Napisano 24 marca 2009 - 21:33

No w Warszawie wlasnie. Do wawy latwo dojechac wiec to nawet moze byc wygodne dla wszystkich :->
Dołączona grafika

#282 Alisekai

Alisekai
  • Użytkownik
  • 2 027 postów

Napisano 24 marca 2009 - 21:35

WweronikaA, wiara czyni cuda. Jeśli by wypaliło to bardzo chętnie bym się spotkała ;) Ale to też zależy od moich funduszy :P

#283 skinnybitch

skinnybitch
  • Użytkownik
  • 1 630 postów

Napisano 24 marca 2009 - 21:35

WweronikaA, albo przyjezdzasz albo mowisz nie bo jak tak bedziemy sobie pisac to napewno sie nie uda....proste
Dołączona grafika

#284 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 24 marca 2009 - 21:36

skinnybitch, powiem tak ... ja bym sie pisała, ale nie wiem czy znowu gdzieś nie wybędę ... bede wiedziała gdzieś końcem czerwca na 100% póki co jestem za ... nawet jakoś bym chyba dotarła ... w razie "w" z walizami z podróży jastem w stanie przybyć ... bo pewnie zamelduję sie najpierw na okęciu a potem dopiero do siebie do chałupy :P

*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. 

#285 skinnybitch

skinnybitch
  • Użytkownik
  • 1 630 postów

Napisano 24 marca 2009 - 21:36

Alisekai, wypali tylko wystarczy powiedziec ok wpadam babki :-P
Wiem ze fundusze to trochu przeszkoda ale jak zaczniesz moze po trochu juz odkladac to sie kaska uzbiera :-D

[ Dodano: 2009-03-24, 20:37 ]
Niedoceniona no to bomba to planuj malenka tak zeby wpasc i juz bajerka jest <jupi></span> <jupi></span> <jupi></span>
Dołączona grafika

#286 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 24 marca 2009 - 21:40

skinnybitch, ale mówię ... póki co nic nie mogę obiecać :oops: :oops:

*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. 

#287 Alisekai

Alisekai
  • Użytkownik
  • 2 027 postów

Napisano 24 marca 2009 - 21:41

A może by tak gdzieś w centrum Polski zorganizować? Wtedy Forumki z każdej części Polski będą miały jednakowo blisko. Łatwiej przebyć drogę z granicy Polski do środka, niż z zachodu na wschód ;)

#288 skinnybitch

skinnybitch
  • Użytkownik
  • 1 630 postów

Napisano 24 marca 2009 - 21:41

nie(d)oceniona, oki ale juz ktos pozytywnie o tym mysli :->
oczywiscie nie chce zeby sie ktos poczul naciskany czy cos bo nic na sile....tylko trochu spontanicznosci i bedzie :->

[ Dodano: 2009-03-24, 20:42 ]
Alisekai, ok tylko ze wtedy ja nie dotre bo wiadomo dzien przed weselem nie dam rady ale jak by o tydz pozniej to predzej :->

[ Dodano: 2009-03-24, 20:45 ]
W sumie chociaz nie jak tylko bede w polsce postaram sie dotrzec gdziekolwiek :->
Dołączona grafika

#289 amelia83

amelia83
  • Użytkownik
  • 463 postów

Napisano 24 marca 2009 - 21:57

nie(d)oceniona, oki ale juz ktos pozytywnie o tym mysli

,ja mam nadzieje ze do sierpnia nadal bede z Wami bo Was lubie i jesli tyle czasu teraz spedzam z wami to napewno chciałabyM poznać WAS osobiście :-D :arrow:
Większość ludzi jest jak opadłe liście,które rozwiewa wiatr.Krążą w powietrzu,a potem spadają na ziemię.Ale nieliczni są jak gwiazdy,które poruszają się po ustalonym kursie,gdzie nie moze ich dosięgnąć wiatr. Mają prawo i kierunek w sobie. {hermann hesse}

#290 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 24 marca 2009 - 22:28

u mnie to zalezy od terminu obrony no i ja nie wiem nawet gdzie dworzec w Warszawie ale to inna bajka ( była tam na wycieczce tylko raz 10 lat temu). mysle ze to moze wypalic , jest duzo jeszcze czasu na zastanawianie sie .

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#291 skinnybitch

skinnybitch
  • Użytkownik
  • 1 630 postów

Napisano 24 marca 2009 - 22:56

magdaaaaa, dworzec w wawie to najmniejszy problem... trzeba wszystko jakos dograc i bedzie :->
Dołączona grafika

#292 Alisekai

Alisekai
  • Użytkownik
  • 2 027 postów

Napisano 24 marca 2009 - 23:00

skinnybitch, ja byłam dwa razy w wawie i wiem tylko jak na Gocławek się tramwajem jedzie z centralnego :mrgreen: magdaaaaa, jak coś to trzymamy się razem, w dwójkę trudniej się zgubić :mrgreen:

#293 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 24 marca 2009 - 23:03

pewnie mozna po drodze sie zbierac i powinno byc dobrze ;-)

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#294 Alisekai

Alisekai
  • Użytkownik
  • 2 027 postów

Napisano 24 marca 2009 - 23:06

Ubierzmy się wszystkie na czerwono, albo w barwy forum, wtedy się rozpoznamy na 100% :mrgreen:

#295 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 24 marca 2009 - 23:54

Ubierzmy się wszystkie na czerwono, a

nieeee nieeee niieeeeeee ... nie zgadzam się ... nie znosze czerwonego ... niech będzie wściekły pomarańczowy ;-)

#296 lowca_motyli

lowca_motyli
  • Użytkownik
  • 360 postów

Napisano 25 marca 2009 - 09:35

ja na wieczór panieński też bym się chętnie wbił ;-) nie(d)oceniona, Ty z mojej okolicy jedziesz samochodem? :-P
"Nie ma kobiet nie do zdobycia, są jedynie mężczyźni do dupy." Andrzej Klawitter

#297 Roxi

Roxi
  • Użytkownik
  • 3 496 postów

Napisano 25 marca 2009 - 11:10

u mnie to zależy od czasu, ale jeśli zaplanowene spotkanie miałoby się odbyć gdzieś w cantrum Polski, to jak najbardziej by mi odpowiadało :mrgreen:

<ookk>

#298 666ilonka777

666ilonka777
  • Użytkownik
  • 4 470 postów

Napisano 25 marca 2009 - 14:55

Kutno to centrum Polski, wiec zapraszam ;-) ;-) ;-)
Dołączona grafika

"Dziecko nie odchodzi, zmienia tylko datę swojego przyjścia na świat..." :cry:

#299 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 25 marca 2009 - 15:40

lowca_motyli, ty żartujesz <umieraam></span> ... po pierwsze aktualnie nie z twojej ;-) po drugie nawet prawka nie mam :mrgreen:

#300 tanika_aha

tanika_aha
  • Użytkownik
  • 2 491 postów

Napisano 25 marca 2009 - 21:00

heh,niezły pomysł z tym realkiem :-D warto pomyśleć...jak szefostwo wolne da :roll:
Gdy patrzysz na mnie,wiem o czym myślisz, chcesz ze mnie czerpać słodkie korzyści!Wyluzuj koleś! Weź zimny prysznic! Nic nie kombinuj bo nic nie wymyślisz...!

If you don't know my name, you can call me baby Dołączona grafika" title="" />