Magazyn Esquire przyznaje co roku taki tytuł, w tym roku padło na Milę Kunis. Rzeczywiście jest taka ładna?

A ja znalazłam jeszcze najpiękniejszą według naukowców, serio. Kto ma rację?
Oto najpiękniejsza kobieta świata. Udowodnione naukowo
Osiemnastoletnia Brytyjka Florence Colgate to prawdopodobnie najpiękniejsza kobieta świata. Tak przynajmniej twierdzą naukowcy, którzy uznali twarz dziewczyny za najbliższą ideału. Znów okazało się, że piękno tkwi w harmonii i fantastycznych proporcjach.
Według naukowców, Brytyjka ma idealnie symetryczną twarz. Stosunek odległości między jej uszami a między źrenicami wynosi prawie 2:1, a to, jak podkreślają badacze, bardzo rzadko spotykane. Co więcej, odległość między jej oczami a ustami stanowi prawie jedną trzecią odległości pomiędzy jej linią włosów a brodą. To również proporcja, którą poszczycić może się niewiele piękności na świecie.
Florence posiada wszystkie klasyczne oznaki piękna- mówi doktorant Carmen Lefevre z Uniwersytetu St. Andrews Szkoły Psychologii. Ma duże oczy, wysokie kości policzkowe, pełne usta i jasna karnację. Symetria zdaje się być bardzo ważnym wskaźnikiem atrakcyjności.
Może zostanie modelką
Błękitnooka blondynka zwyciężyła w konkursie na najpiękniejszą twarz Wielkiej Brytanii. Uczestnicy "Lorraine: Nadzy" oceniani byli bez makijażu. Chętni po operacjach plastycznych nie mogli brać udziału w turnieju. Florence Colgate została wybrana najpiękniejszą, z grupy trzech finalistów, poprzez publiczne głosowanie. Jej zdjęcia znajdą się na bilbordach w każdym sklepie sieci "Superdrug" w całej Wielkiej Brytanii.
Dziewczyna uczy się ostatni rok w szkole i dorywczo pracuje w sklepiku niedaleko morza. Mimo że planuje studiować zarządzanie biznesem, nie wyklucza też modelingu. Zdjęcie prawdopodobnie najpiękniejszej kobiety świata pochodzi z jej profilu na Facebooku.
źródło: rmf24.pl
A to jej zdjęcie:

P.S. Teraz zobaczyłam, że temat już był, proszę o przeniesienie.
[ Komentarz dodany przez: elizabeth: 2012-10-23, 14:13 ]scaliłam
He who asks is a fool for five minutes, but he who does not ask remains a fool forever.