Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Najbardziej atrakcyjne kobiety świata

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
465 odpowiedzi w tym temacie

#461 dobra

dobra
  • Użytkownik
  • 2 604 postów

Napisano 12 sierpnia 2011 - 18:48

niestety teraz brzydko się starzeje

Wydaje mi się, że może na to mieć wpływ jej stan zdrowia. Podobno wpadła w depresję?

mozliwe przecież jej mąż duglas ma raka i z tego co wiem mało mu zostało, 2 dzieci to nie za ciekawie

Ma charakterystyczną urodę, ale jakoś nigdy mnie nie rzucała na kolana. Jakaś sztuczność od niej biła <bezradny></span>

ja cały czas myślalam ,że ona ma jakieś pochodzenie indiańskie lub coś z tym stylu a co się dziś okazało ona jest prawie 100 proc. brytyjką, oczy ma ciekawe
Dołączona grafika

#462 żaroofka

żaroofka
  • Użytkownik
  • 11 postów

Napisano 29 listopada 2011 - 22:32

Wszystkie te kobiety są przepiękne!!! I bardzo ładnie wsparte chirurgią plastyczną, ale ja jestem jak najbardziej za. Trzeba korzystać z dobrodziejstw współczesnej techniki i wiedzy specjalistów. Słyszałam, że w Polsce jest jedna taka kilnika, w której bardzo profesjonalnie pomaga się kobietom poprawić wygląd, a tym samym samopoczucie. Mówię o klinice Sankowskiego. Znajoma bardzo ją chwaliła, choć robiła tam tylko mały zabieg korekcyjny uszu, ale podobno i lekarze i opieka rewelacyjna!

#463 czika

czika
  • Użytkownik
  • 12 postów

Napisano 19 grudnia 2011 - 12:06

ja bym chciała wyglądać jak MIla Kunis :)

#464 Maona

Maona
  • Użytkownik
  • 316 postów

Napisano 23 października 2012 - 12:45

Magazyn Esquire przyznaje co roku taki tytuł, w tym roku padło na Milę Kunis. Rzeczywiście jest taka ładna?

Dołączona grafika

A ja znalazłam jeszcze najpiękniejszą według naukowców, serio. Kto ma rację?

Oto najpiękniejsza kobieta świata. Udowodnione naukowo

Osiemnastoletnia Brytyjka Florence Colgate to prawdopodobnie najpiękniejsza kobieta świata. Tak przynajmniej twierdzą naukowcy, którzy uznali twarz dziewczyny za najbliższą ideału. Znów okazało się, że piękno tkwi w harmonii i fantastycznych proporcjach.

Według naukowców, Brytyjka ma idealnie symetryczną twarz. Stosunek odległości między jej uszami a między źrenicami wynosi prawie 2:1, a to, jak podkreślają badacze, bardzo rzadko spotykane. Co więcej, odległość między jej oczami a ustami stanowi prawie jedną trzecią odległości pomiędzy jej linią włosów a brodą. To również proporcja, którą poszczycić może się niewiele piękności na świecie.
Florence posiada wszystkie klasyczne oznaki piękna- mówi doktorant Carmen Lefevre z Uniwersytetu St. Andrews Szkoły Psychologii. Ma duże oczy, wysokie kości policzkowe, pełne usta i jasna karnację. Symetria zdaje się być bardzo ważnym wskaźnikiem atrakcyjności.
Może zostanie modelką
Błękitnooka blondynka zwyciężyła w konkursie na najpiękniejszą twarz Wielkiej Brytanii. Uczestnicy "Lorraine: Nadzy" oceniani byli bez makijażu. Chętni po operacjach plastycznych nie mogli brać udziału w turnieju. Florence Colgate została wybrana najpiękniejszą, z grupy trzech finalistów, poprzez publiczne głosowanie. Jej zdjęcia znajdą się na bilbordach w każdym sklepie sieci "Superdrug" w całej Wielkiej Brytanii.
Dziewczyna uczy się ostatni rok w szkole i dorywczo pracuje w sklepiku niedaleko morza. Mimo że planuje studiować zarządzanie biznesem, nie wyklucza też modelingu. Zdjęcie prawdopodobnie najpiękniejszej kobiety świata pochodzi z jej profilu na Facebooku.

źródło: rmf24.pl

A to jej zdjęcie:
Dołączona grafika

P.S. Teraz zobaczyłam, że temat już był, proszę o przeniesienie.

[ Komentarz dodany przez: elizabeth: 2012-10-23, 14:13 ]
scaliłam
He who asks is a fool for five minutes, but he who does not ask remains a fool forever.

#465 viola

viola
  • Użytkownik
  • 8 330 postów

Napisano 23 października 2012 - 13:03

Mila,bardzo ładna dziewczyna.Śliczne oczy,włosy.Ale ,czy najseksowniejsza kobieta świata?
Hmmmm,jak kto uważa i co sie komu podoba.

#466 Maona

Maona
  • Użytkownik
  • 316 postów

Napisano 23 października 2012 - 15:21

Jakbym ja miała wybierać to pewnie wybrałabym Monicę Belluci.

Dołączona grafika

ale z tymi proporcjami twarzy to coś jest, kiedyś czytałam też, że Angelin Jolie ma własnie rysy bardzo zbliżone do ideału. Jeszcze coś takiego zrobili, połączyli rysy twarzy kobiet uważanych za najpiękniejsze i wyszło tak (źródło: zeberka.pl):
Dołączona grafika

Dołączona grafika

Niby ta komputerowa jest ładna, ale przez tę regularność jakoś mogłabym jej nie zapamiętać. Nieidelaność jest bardziej charakterystyczna.
He who asks is a fool for five minutes, but he who does not ask remains a fool forever.