suplementy i odżywki
Napisano 07 lutego 2008 - 21:00
Napisano 07 lutego 2008 - 21:07
Napisano 07 lutego 2008 - 21:22
Napisano 17 lutego 2008 - 22:06
Napisano 22 lutego 2008 - 11:29
Napisano 22 lutego 2008 - 11:33
mgosiekm, ćwiczyłaś może na orbitreku?Ale zachecam do cwiczen na fitness, nie dosc ze swietna zabawa to jeszcze widac efekty:)
Napisano 25 lutego 2008 - 12:54
Napisano 26 lutego 2008 - 01:10
Napisano 04 marca 2008 - 20:09
tuptunio ja od sierpnia 2007 do pazdziernika 2007 schudlam 8 kilo, cwiczac 2 x w tygodniu na silowni i fitness, malo jadlam, pilam jedynie mnostwo herbatek z L-karnityna, bralam jakies suplementy diety z mikroelementami, witaminami, udalo sie schudnac jednak nie wiem czy to nie dzieki wysilkowi fizycznemu, nie jadlam zadnych odzywek ani tym bardziej zadnych CLA wiec nie wiem dokladnie jak to dziala. Ale zachecam do cwiczen na fitness, nie dosc ze swietna zabawa to jeszcze widac efekty:)
mgosiekm a możesz napisać jakie dokładnie herbatki piłaś?
Napisano 20 marca 2008 - 12:34
Dziewczyny nieźle nieźle.
Pamiętajcie przy tym wszystkim co spożywacie musicie pić dużo wody oraz pamiętajcie o oliwie z oliwek ponieważ białko jest ciężko przysfajalne przez organizm.
Po pierwsze musisz określić jasny cel jaki chcesz osiągnąć?
Czy nabrać masy mięśniowej, czy schudnąć (bo chyba dwa wątki się tu przewineły).
Inaczej się ćwiczy na masę mięśniową a inaczej aby schudnąć
Napisano 25 marca 2008 - 20:01
Napisano 13 sierpnia 2008 - 13:17
Napisano 14 sierpnia 2008 - 13:19
działanie:
-redukuje objawy celulitu
-wzmacnia włosowate naczynie krwionośne i limfatyczne powodując lepsze ukrwienie i odżywianie tkanek
-przyspiesza metabolizm tkanki tłuszczowej
-Bioflawonidy hamują procesy utleniania witamin w organizmie
-WNKT tworzą strukturę błon komórkowych ,sa ważnym składnikiem ceramidów naskórka czyniąc skórę gładką i elastyczną ,chronią też skórę przed działaniem wolnych rodników
-krzem pełni ważną rolę w procesie tworzenia tkanki łącznej i kolagenu oraz przeciwdziała powstawaniu obrzęków - jednej z przyczyn powstawania cellulitu
- ekstrakt z morszczynu wpływa na metabolizm tkanki tłuszczowej
-ekstrakt z liścia pokrzywy działa na gospodarkę płynami ustrojowymi ,ułatwiając drenaż tkanek i eliminując toksyny .
ufffffffffffff:)
Napisano 08 stycznia 2009 - 11:40
Napisano 08 stycznia 2009 - 19:34
denoxinal jest na oczyszczenie a nie na odchudzanie. jest to ziołowy lek, który oczyszcza i wzmacnia wątrobe i ogólnie cały organizm. dodatkowym plusem jest to że bardzo poprawia sie wygląd cery. poprawia przemiane materii więc napewno warto zrobić sobie tą kuracje, ale na żadne spektakularne efekty raczej bym nie liczyłazastanawiam sie czy nie wspomóc sobie odchudzania z tym preparatem
jeżeli zależy ci na odchudzaniu mogę polecić inne środki, ale wszystko zależy od tego jak często ćwiczysz i czy trzymasz dietę.
Napisano 15 stycznia 2009 - 11:37
Napisano 16 stycznia 2009 - 23:26
W aptece osiedlowej kupiłam tak reklamowany w Tv Clarinol CLA 1000, słyszałam, że daje dobre efekty, więc ćwicze i łykam.
Napisano 17 stycznia 2009 - 17:53
dieta jest absolutnie potrzebna. to nie musi oznaczać samych ograniczeń. regularne, niewielkie posiłki. poprostu zamieniaj (np. śmietanę do zupy na beztłuszczowy jogurt, mięsa na piersi kurczaka itp. ), wprowadz kasze, ryże, makarony, tuńczyka... zresztą poszukaj w necie tam jest dużo fajnych przepisów.Raczej nie stosuje diety, ale ograniczam się w jedzeniu, nie jem słodyczy ani nie pijam soków i gazowanych napoi,
zażywając jakikolwiek "spalacz" trzeba regularnie ćwiczyć (najlepiej 5-6 razy w tyg.). dobre będą biegi, ale pamiętaj że dopiero po 30 min. zaczyna się spalanie. po biegach ćwiczenia aerobowe. (w necie masz duży przykładów) brzuszki tylko wzmacniają mięśnie, ale nie spalają tłuszczu.moim problemem nie jest ogólnie waga tylko nieszczęsna oponka na brzuchu