Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Balsamy Balsamiki:)

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
404 odpowiedzi w tym temacie

#281 miminka

miminka
  • Użytkownik
  • 747 postów

Napisano 05 kwietnia 2010 - 18:10

anka, z kokosowych to wiem, że jest taki jeszcze, ale nigdy go nie miałam, wiec nie wiem czy pachnie prawdziwym kokosem, czy nie :-P :-P

jak dla mnie, to on wcale tak mocno kokosem nie pachnie i niezbyt dobrze się wchłania, przez co trzeba go dobrze wmasować. taka moja opinia.

Ja obecnie używam balsamu z Dove :

Dołączona grafika

Świetnie ujędrnia skórę i ma ładny zapach, więc polecam :-)
You're never too young or too old to dream

wouldn't wanna be anybody else!

...

#282 Olenka

Olenka

Yeah!

• Użytkownik
  • 8 138 postów

Napisano 15 kwietnia 2010 - 17:30

A ja dziś zakupiłam mój ukochany balsamik z zeszłych wakacji. Nivea Happy Time.
Tylko jeszcze jestem w małym szoku bo za butelke 400 ml z dozownikiem zapłaciłam jedynie 9 zł :shock: :shock: natomiast mała 200 ml kosztowała 14.50 :shock: :shock:

Ale jest boski. Super pachnie i fajnie się wchłania. A skóra po nim jest dłuuuuugo milutka w dotyku :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Dołączona grafika

“We all have two lives. The second one starts when we realize that we only have one”

#283 Cesarzowa_A

Cesarzowa_A
  • Użytkownik
  • 12 postów

Napisano 22 kwietnia 2010 - 18:06

Ja ubóstwiam balsam Happy Per Aqua Flosleku. Długo szukałam czegoś co dobrze nawilża i przy okazji nie ma zbyt intensywnego zapachu. Ten jest idealny :) Skóra jest po nim naprawdę gładka i dobrze nawilżona :)

#284 monik_ka

monik_ka
  • Użytkownik
  • 1 680 postów

Napisano 24 kwietnia 2010 - 15:41

ja niedawno pokochałam kosmetyki z Yves Rocher, są cudowne. I polecam balsam do ciała wzbogacony w ekologiczny hamamelis...rewelacja:)
Dołączona grafika

Dołączona grafika

#285 Madzik :)

Madzik :)
  • Użytkownik
  • 6 096 postów

Napisano 07 maja 2010 - 19:15

Mam teraz czerwonego Garniera.
Musze porzadnie nawilzyc skore, a czytalam o nim same superlatywy :-D

Z balsamow Garniera zawsze bylam zadowolona, wiec nie sadze, ze tym razem bedzie inaczej ;-)
Moze zapach do konca mnie nie przekonuje :-) Troche takim kremem "nivea" mi podchodzi :-P Rozowy jest o wiele ladniejszy :mrgreen:

#286 Motylek2903

Motylek2903
  • Użytkownik
  • 23 postów

Napisano 08 maja 2010 - 23:04

Jeśli chodzi o garnier kremy są bardzo dobre sama stosuje do twarzy ten czerwony, dobry jest również nivea nawilżający jak i również johnson's oraz lirene.. :->

#287 anka1705

anka1705
  • Użytkownik
  • 2 490 postów

Napisano 24 maja 2010 - 12:40

Lady co to za balsam waniliowy o boskim zapachu?? też lubię wanilię więc może bym się i skusiła ;)

Między nami nic nie było
Parę nocy, trochę wina,
To za mało by Cię mieć.
Może tylko się łudziłam,
Może lekko pogubiłam,
Nie bój się nie zrobię scen..

Kiedyś się uda
Jeszcze przyjdzie na nas czas

#288 Sajuri

Sajuri
  • Użytkownik
  • 11 336 postów

Napisano 06 sierpnia 2010 - 12:00

a ja teraz kupiłam z Soraya SPA
też fajny
skóra jest po nim fajna w dotyku .
Nivea nigdy nie miałam...musze się skusić
ogólnie wole oliwki ;-)
Prosilam o wszystko, zeby cieszyc sie zyciem.
Dostalam zycie, zeby cieszyc sie wszystkim

#289 Afryczka

Afryczka
  • Użytkownik
  • 8 postów

Napisano 15 sierpnia 2010 - 08:30

Skończyłam balsam z Nivea i wzięłam się za drugi z FM. Świetnie nawilża, pachnie i trzyma się długo, dla mnie bomba! ;)
Błąd jest przywilejem filozofów.Tylko głupcy nie mylą się nigdy."

#290 wsi3

wsi3
  • Użytkownik
  • 6 postów

Napisano 16 sierpnia 2010 - 10:30

Wydaje nam się zwykle, że jak balsamik jest tani, to jest kiepski jakościowo, ale nie zawsze tak jest. Super pod tym względem wypada balsamik nawilżający Zioła Polskie.

#291 kleopatra

kleopatra
  • Użytkownik
  • 117 postów

Napisano 20 sierpnia 2010 - 07:51

Maiałam próbkę balsamu La Roche Posay i cudnie działa. Wygładził łokcie, kolana, ostre przedramiona-miodzio. Tylko jak się nasmarowałam dopiero poczułam że ma dziwny zapach i teraz się zastanawiam czy on w rzeczywistości ma taki dziwny zapach, czy może ta próbka jakas przeterminowana była.

#292 amoramor

amoramor
  • Użytkownik
  • 5 024 postów

Napisano 07 września 2010 - 20:32

magdaaaaa w odpowiedzi na Twoje pytanie :D

Kupiłam sobie dziś w Rossmannie przepięknie pachnący balsam - a właściwie mleczko do ciała firmy Wellness & Beauty (to chyba firma produkująca wyłącznie dla Rossmanna) :D
Pachnie kwiatem pssiflory i morelą <serduszka></span>
Konsystencja jak dla mnie jest idealna bo nie jest zbyt rzadki ale i nie jest zbyt gęsty - czego nie cierpię, bo przy takich balsamach trzeba się sporo namęczyć by porządnie wetrzeć w skórę <bezradny></span>
Śliczny zapach utrzymuje się na skórze długo - umyłam już raz po jego użyciu ręce a nadal go czuję <jezorek11></span>
Cena również jest bardzo zadowalająca - caaałe 5.99 zł za 200 ml :mrgreen:
Naprawdę polecam <ookk></span>

Jest dostępny jeszcze w 3 innych wariantach zapachowych ale ten urzekł mnie od pierwszego momentu :)
Niestety nie mogę znaleźć żadnego zdjęcia w internecie, by Wam go pokazać <bezradny></span>

Take your make-up off
Let your hair down
Take a breath
Look into the mirror, at yourself
Don't you like you? 
Cause I like you!  <serducho>

#293 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 07 września 2010 - 20:38

Pachnie kwiatem pssiflory i morelą

no to faktycznie muis slicznie pachnieć , lubie takie owocowe zapachy , w sumie u mnie najwazniejszym kryterium wyboru balsamu jest zapach :lol:
ja mam z yvesrochera o zapachu wanili, nie byłam pewna bałam sie ze bedzie mdłe ale, jest bardzo fajne , długo sie trzyma. jest szklana butelka i nie bardzo jest jak dozowac , ale poradziłam sobie i mam patyczek , taki jak do lodów w kubku :mrgreen: i jego uzywam.
cena : 19,99 za 400 ml.

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#294 złośnica

złośnica
  • Użytkownik
  • 285 postów

Napisano 07 września 2010 - 20:54

ja ostatnio kupiłam balsam kakaowy z AA, zmienili opakowanie, stara wersja bardziej mi się podobała ze względu na przezroczysty pojemnik.

Dołączona grafika

Jak dla mnie jest to jeden z fajniejszych balsamów - ma dosyć gęstą konsystencję, ale mimo to świetnie się rozprowadza, na długo nawilża, odżywia ( a mam bardzo suchą skórę) :)
No i ten zapach.... <lovam1></span>
Kobieta jest organizmem ultradoskonałym. Potrafi się regenerować po ekstremalnie ciężkich doświadczeniach. Przetrwa wszystko.

#295 karatetyka

karatetyka
  • Użytkownik
  • 5 629 postów

Napisano 07 września 2010 - 20:59

Z AA uwielbiam malinowy :) pachnie cudnie, a skóra jest po nim mięciutka, gładziutka i piękna :mrgreen: ale największym minusem są właśnie opakowania. I to nie przez to, że nie są przezroczyste, tylko strasznie ciężko się z nich ten balsam wyciska, nawet kiedy jest go jeszcze dużo.

#296 Sajuri

Sajuri
  • Użytkownik
  • 11 336 postów

Napisano 09 września 2010 - 15:21

AA uwielbiam malinowy

o :)
no to trzeba kupić :)
kuszacy zapach
Prosilam o wszystko, zeby cieszyc sie zyciem.
Dostalam zycie, zeby cieszyc sie wszystkim

#297 Donn

Donn
  • Użytkownik
  • 7 119 postów

Napisano 09 września 2010 - 16:26

Z AA uwielbiam malinowy

mialam go

Oceanic, AA Ciało Wrażliwe

dla mnie był takim ciężkim balsamem - moze przez konsystencje, a to wyciskanie faktycznie - porażka :-D może przez to bo w nazwie było "balsam do ciała z masłem malinowym i wit.A"
zapach był ładny ale już go więcej nie kupiałam
...to czy człowiek jest inteligentny poznaje się po jego odpowiedziach...
..to czy jest mądry, po pytaniach...

...nie ogarniam tego fałszu tu... podlizywania... słodzenia...

#298 Zielonooka

Zielonooka
  • Użytkownik
  • 3 356 postów

Napisano 09 września 2010 - 16:43

To ja zdecydowanie polecam L'oreal, jeśli chodzi o ujędrnianie i szybkie wchłanianie. plus za wygodne opakowanie z pompką.

Dołączona grafika

Drugim moim typem jest masełko Farmony, ma kuszący czekoladowy zapach, że aż chce się zjeść je :P

Dołączona grafika
Najważniejsze spotkania odbywają się w duszy, na długo przed tym, nim spotkają się ciała...

#299 karatetyka

karatetyka
  • Użytkownik
  • 5 629 postów

Napisano 09 września 2010 - 18:31

Zielonooka, ten czekoladowy też jest świetny. Jedna z moich współlokatorek kupiła go sobie kiedyś i tak nam się spodobał, że potem wszystkie trzy pachniałyśmy codziennie czekoladą :D

aż chce się zjeść je :P

O tak :) Mnie ten zapach kojarzy się z jakimś dobrym ciastem albo kremem czekoladowym.
Chyba kupię go ponownie :)

#300 Madzik :)

Madzik :)
  • Użytkownik
  • 6 096 postów

Napisano 09 września 2010 - 18:36

Balsam AA Malinowy - jeden z moich ulubionych <dreams></span> uwielbiam ten zapach, konstystencja jak dla mnie cud miod i malinka, ale wyciskanie z opakowania - wielka porazka :-x :-x :-x co zniecheca mnie do jego czestego kupowania, nad czym ubolewam, bo kocham ten zapach <cryyy></span> :-P :-P :-P

ma kuszący czekoladowy zapach, że aż chce się zjeść je

owszem ma..... ale do czasu.....
po kilku dniach od rozerwania folii, tak zasmierdzial, ze musialam mieszkanie wietrzyc :-x :-x :-x byl ostry, intensywny i po prostu cuchnial <bezradny></span>

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych