Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Balsamy Balsamiki:)

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
404 odpowiedzi w tym temacie

#241 mloda

mloda
  • Użytkownik
  • 7 695 postów

Napisano 02 grudnia 2009 - 17:49

jak dla mnie rewelacja jest granatowa Nivea :) czyli ten do bardzo wysuszonej skóry

posiadam takowy i zgadzam się z opinią- od czasu do czasu nakładam go na wysuszone partie ciała, oraz zawsze wieczorem po myciu na twarz- rano buzia jest nawilżona i gładka :-)

#242 jagoa4

jagoa4
  • Użytkownik
  • 22 postów

Napisano 02 grudnia 2009 - 18:02

Polecam oliwkowe masło do ciała Bielendy,rewelacja dla suchej cery :-)

#243 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 02 grudnia 2009 - 18:07

Polecam oliwkowe masło do ciała Bielendy

jest temat o masle :-) a włąsnie jak jest róznica miedzy masłem a balsamem ??? konsytsencje inna pewnie , albo i nie ale jakies ma inne włąsciwosci ??? nie znam sie na tym a ciekawa jestem .

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#244 madzia

madzia
  • Użytkownik
  • 6 640 postów

Napisano 02 grudnia 2009 - 20:20

a włąsnie jak jest róznica miedzy masłem a balsamem

tez sie zastanawialam, dopoki nie zerknelam w google. Skoro juz zglaszasz ten post do administracji, ze jest ot, to go nie kontynuuj.
Nigdy nie rozmawiaj z idiotą, najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

#245 viola

viola
  • Użytkownik
  • 8 330 postów

Napisano 07 grudnia 2009 - 17:34

Od dwoch dni uzywam tego balsamu do ciala.Powaznie mowie a raczej pisze,ze wystarczy odrobinka na reke,by cialo bylo gladkie.Naprawde extra.Dostalam w prezencie.

#246 papaja

papaja
  • Użytkownik
  • 17 postów

Napisano 17 grudnia 2009 - 13:18

a zawsze mi sie wydawało, ze balsamy dołączane do perfum to badziew.. choć przyznam, że miałam angel thierry'ego mugler'a i był fajny.. a dostałaś w zestawie czy można gdzieś osobno kupić bo Eternity to ładny zapach jest :P

#247 viola

viola
  • Użytkownik
  • 8 330 postów

Napisano 17 grudnia 2009 - 13:21

a zawsze mi sie wydawało, ze balsamy dołączane do perfum to badziew.. choć przyznam, że miałam angel thierry'ego mugler'a i był fajny.. a dostałaś w zestawie czy można gdzieś osobno kupić bo Eternity to ładny zapach jest :P

Dostalam w zestawie wraz z woda toaletowa. :-)

#248 papaja

papaja
  • Użytkownik
  • 17 postów

Napisano 18 grudnia 2009 - 11:49

nice :) może sobie strzelę właśnie Eternity.. Chodzą za mną inne zapachy ale ten też jest niezły :)

#249 MonikaK

MonikaK
  • Użytkownik
  • 933 postów

Napisano 18 grudnia 2009 - 12:44

ja wlasnie musze sobie kupuic dobry balsam do ciala bo na zime strasznie mama sucha skore na nogach normalnie mam taki luszczacy sie naskorek ;-) moze poradzicie mi jaki balsam jest dobry i dobrze nawilza :?: <bezradny></span>
Dołączona grafika

#250 viola

viola
  • Użytkownik
  • 8 330 postów

Napisano 18 grudnia 2009 - 12:55

ja wlasnie musze sobie kupuic dobry balsam do ciala bo na zime strasznie mama sucha skore na nogach normalnie mam taki luszczacy sie naskorek ;-) moze poradzicie mi jaki balsam jest dobry i dobrze nawilza :?: <bezradny></span>

Na taka bardzo sucha skore polecam balsam Neutrogena,mozna zakupic w aptece.Wprawdzie nie jest tani ,ale skuteczny.

#251 Elodi

Elodi
  • Użytkownik
  • 6 709 postów

Napisano 28 stycznia 2010 - 21:27

Odświeżam temat :)

Ja zakupiłam sobie dzisiaj za 16zł w drogerii balsam do ciała Garnier ujędrniający skórę z wyciągiem z owoców. Koleżanka poleciła mi go ze względu na skórkę pomarańczową :) Mówi, ze efekt widać dość szybko, jednak nie ma to polegać na tym, że wezmę ociupinkę na palec i delikatnie wsmaruję w skórę, tylko muszę przygotować swoje ręce do intensywnego masażu okolic, gdzie ta skóra ma zostać ujędrniona :) Dzisiaj po raz pierwszy go użyję, ale wierzę na słowo przyjaciółce, która zresztą kupiła go za namowa innej koleżanki :P

Pojemność to 400ml, także starczy na długi czas :)

Dołączona grafika

#252 MerenRe

MerenRe
  • Użytkownik
  • 374 postów

Napisano 28 stycznia 2010 - 21:46

Elodi, ja uzywalam ten balsam bo zachwycil mnie zapach... ale czy skutecznosc;/ nie zauwazylam nic... a sporo uzywalam... i do tego tak dlugo sie wchlania;/
Oh...I’ve had it up to here! The moment that I step outside So many reasons For me to run and hide I can’t do the little things I hold so dear ’Cause it’s all those little things That I fear FUCK

#253 amoramor

amoramor
  • Użytkownik
  • 5 024 postów

Napisano 29 stycznia 2010 - 10:26

Elodi, używałam kiedyś tego balsamu i przyznaję, że jakiś efekt był :D może nie porażający ale miałam wrażenie, że skóra jest jędrniejsza taka bardziej ściągnięta - w sensie, że nie taka sflaczała :D
skórki pomarańczowej chyba nie zlikwidował ;-)

Take your make-up off
Let your hair down
Take a breath
Look into the mirror, at yourself
Don't you like you? 
Cause I like you!  <serducho>

#254 Olenka

Olenka

Yeah!

• Użytkownik
  • 8 138 postów

Napisano 29 stycznia 2010 - 12:32

Elodi, a ja po tym balsami mialam uczucie że cała sie kleje. Ale chyba tak mialo być ;-)
Zapach pozatym bardzo przyjemny. Może sobie go sprawie na wiosne ;-)

Narazie używam ujędrniającego z Oriflame

http://photos01.alle...07/31/904073107
“We all have two lives. The second one starts when we realize that we only have one”

#255 Elodi

Elodi
  • Użytkownik
  • 6 709 postów

Napisano 29 stycznia 2010 - 13:01

Olenka, ja sobie go dokładnie wsmarowałam w skórę i nie miałam takiego uczucia, jedyne co, to ręce były poklejone, ale to normalne, bo jak zawiera wyciąg z owoców cytrusowych, to musi się kleić :P

#256 Camomile

Camomile
  • Użytkownik
  • 180 postów

Napisano 29 stycznia 2010 - 13:29

Ja ostatnio mam świra na punkcie kremu do twarzy i ciała Body Spa Czekolada!
Pięknie pachnie, ma super konsystencje (coś jak budyń :P) i jest tani. W Biedronce płacę 7zł :) <jamp11></span>
Polecam!

Załączone miniatury

• czekol.jpg

Kobiety... nie można z nimi ani przegrać, ani wygrać :)

#257 LadyNefretete

LadyNefretete
  • Użytkownik
  • 6 718 postów

Napisano 31 stycznia 2010 - 10:16

ja jestem fanka, ale czerwonego garniera :-D jest dla suchej skóry, i cudnie nawilża, i skóra robi się ponim miekka i miław dotyku :mrgreen: Dołączona grafika
kiedys kupiłam sobie olejekdo ciała nivea, ale jakaś rewelacyjny nie był, myslałam że jest mocno nawilżający, ale nieeee... Tylko sie taka obslizgła czułam potem :-/
Dołączona grafika
"You've gotta dance like there's nobody watching,
Love like you'll never be hurt,
Sing like there's nobody listening,
And live like it's heaven on earth."

#258 amoramor

amoramor
  • Użytkownik
  • 5 024 postów

Napisano 31 stycznia 2010 - 11:10

ja obecnie używam takiego balsamu:
Dołączona grafika

właściwie napisali, ze jest to mleczko do ciała no ale to chyba różnicy wielkiej nie ma? :D
i powiem szczerze, że zakochana jestem w jego zapachu :D który jest świeży, owocowy i po prostu mnie urzeka ;-) to chyba te owoce noni tak pachną
miła skóra w dotyku jest po jego rozsmarowaniu i ładnie się wchłania :) no i cena bardzo zadowalająca ;-)

polecam :D

Take your make-up off
Let your hair down
Take a breath
Look into the mirror, at yourself
Don't you like you? 
Cause I like you!  <serducho>

#259 Olciiia

Olciiia
  • Użytkownik
  • 10 000 postów

Napisano 31 stycznia 2010 - 15:32

dziewczyny przyznam sie ze nie wiem jak sie zmobilizowac zima do nakladania balsamu

bo zawsze trzeba poczekac troche az sie wchlonie a zima mi jest zimno i po wytarciu sie recznikiem nie chce mi sie i tego nie robie albo sie zmuszam :P

tez macie takie problemy czy tylko ja jestem taka dziwna? :roll:

#260 calineczka

calineczka
  • Użytkownik
  • 7 470 postów

Napisano 31 stycznia 2010 - 15:35

tez macie takie problemy czy tylko ja jestem taka dziwna? :roll:

tez tak mam i nie smaruje sie codziennie zwlaszcza , ze teraz wieczorem umycie sie to nie lada wyczyn bo spie na stojąco
Dołączona grafika
Dołączona grafika

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych