Polecam mus do ciała Perfecta z masłem shea i białą perła. Rewelka!
Kosmetyki godne polecenia
Napisano 27 stycznia 2014 - 12:41
usunięte przez moderatora
Napisano 27 stycznia 2014 - 22:57
mam sporo takich kosmetyków, jeśli chodzi np. o tusze do rzęs to uwielbiam te max factor, najczęściej używam, kremy do cery dojrzałej (dla pań po 40tce), mój ulubiony to yonelle, jak sobie coś przypomnę to dopiszę ![]()
Napisano 28 stycznia 2014 - 11:52
Na pewno pianka do mycia twarzy z Avonu
Jeszcze bardzo sobie chwalę czarny eyeliner z wibo.
Napisano 30 stycznia 2014 - 14:28
Kocham kosmetyki,uwielbiam gdy pięknie pachną,mają efektowne opakowanie i są skuteczne.Używałam różnych z różnych firm...mijały lata i doszłam do wniosku,że nasze rodzime produkty i w tej dziedzinie nie odbiegają od tych zagranicznych,więc czemu nie wspierać polskiego przemysłu i firm,które są rzetelne,znane od lat i godne zaufania?Dlaczego mam ufać obcym?I wróciłam do Ziaji,Miraculum,Celii i innych...lubię kremy DrEris,produkty Sorai,Kolastyny i Bielendy też nie są złe a jest dużo więcej polskich firm kosmetycznych,jest w czym wybierać,toteż wybieram.Lubię zmywać makijaż płynem micelarnym...teraz mam na tapecie oliwkowy z Ziaji,krem na dzien i na noc z DrEris i krem do rąk z Bielendy.Kusi mnie krem CC z Bielendy.Szampony i mydła oraz żele pod prysznic też polskie mam.Kosmetyki kolorowe mam z Celii,Yoko,Vipery ostatnio Bell.Do włosów Joanna,niestety farby do włosów używam z Welli.
Napisano 02 lutego 2014 - 21:49
Bardzo powoli przywiązuję się do kosmetyków, więc jeśli już coś spełnia w pełni moje oczekiwania, to trzymam się go kurczowo jak np. maskara All in one ... i ich boska baza pod cienie
![]()
Napisano 05 lutego 2014 - 11:41
Polecam balsam Palmer's - skóra po nim jest przyjemnie gładka ![]()
Napisano 10 lutego 2014 - 19:45
gogi - zgadzam się z Tobą, jest kilka fajnych polskich marek i myślę, że warto je wspierać bo nie odbiegają jakością od zagranicznych firm a nie raz są lepsze
(np. wspomniany przeze mnie wcześniej yonelle to polska marka), też używam kosmetyków ziaji
Napisano 13 lutego 2014 - 10:56
Ostatnio odkryłam cudowną piankę do golenia nóg o zapachu brzoskwiniowym. Jest super.
usunięte przez moderatora
Napisano 24 lutego 2014 - 21:49
Rewelacyjne są kosmetyki ze Świt Pharmy, to polska firma, nie we wszystkich sklepach można je dostać, a jak są to nie pełny asortyment, ale z tych co próbowałam to każdy był strzałem w 10.
Z takich dla mnie najciekawszych (by nie wymieniać wszystkich) to polecę skarpetki i rękawiczki nawilżające na stopy i dłonie - rewelacja! Super miękka skóra jest po nich, do tego nawilżona i odżywiona. Te skarpetki mają mocznik więc są super na twarde pięty i odgiotki. Polecam z czystym sercem.
Napisano 05 marca 2014 - 13:30
lubię polskie kosmetyki
warto wspierać nasz lokalny biznes a nie kupować tylko zagraniczne bo nasze polskie też potrafią być bardzo dobre!
Napisano 28 kwietnia 2014 - 09:29
Napisano 29 kwietnia 2014 - 23:07
Zgadzam się @ baaasia . Tyle fajnych polskich firm na rynku, z dobrymi kosmetykami i niskimi cenami : Iwostin, Floslek, L'Biotica, Chantal, Bell, Ziaja, Pharmaceris.
Napisano 06 maja 2014 - 07:57
Poszukuje rózu w kremie ....dobrego . Moze ktos cos polecic
a najlepiej dostepnego w rosmanie ![]()
Napisano 06 maja 2014 - 09:38
Zgadzam się @ baaasia . Tyle fajnych polskich firm na rynku, z dobrymi kosmetykami i niskimi cenami : Iwostin, Floslek, L'Biotica, Chantal, Bell, Ziaja, Pharmaceris.
I jeszcze Bielenda - linia profesjonalna jest wspaniała: arbuzowy peeling i krem na cellulit do ciała, krem z kwasem hialuronowym do twarzy, czy kremik matujący - ekstra i będę je sławić na wieki ![]()
Napisano 08 maja 2014 - 22:56
Dla Pań któe chciałyby szybko sprawić aby ich karnacja na twarzy była ciemniejsza polecam chsteczki samoopalające dax sun - świetny, podręczny wynalazek.
A nawilżenie mojej skóry zawdzięczam balsamowi do ciała i twarzy cetaphil, świetnie nawilżają.
Napisano 09 maja 2014 - 09:36
Dla Pań któe chciałyby szybko sprawić aby ich karnacja na twarzy była ciemniejsza polecam chsteczki samoopalające dax sun - świetny, podręczny wynalazek.
A nawilżenie mojej skóry zawdzięczam balsamowi do ciała i twarzy cetaphil, świetnie nawilżają.
Chusteczki samoopalające? Co to za wynalazek? Ja mam jakoś złe doświadczenia z takimi środkami samoopalającymi..plamy i nieprzyjemny zapach
Napisano 09 maja 2014 - 10:13
Można je stosować do całego ciała. Ja jednego roku użyłam na Sylwestra, ale przyznam szczerze, że odcień nie był zbyt ładny.
aby ich karnacja na twarzy była ciemniejsza polecam chsteczki samoopalające dax sun - świetny, podręczny wynalazek.
Już od wielu lat jest na rynku
Chusteczki samoopalające? Co to za wynalazek?