Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Kosmetyki godne polecenia

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
676 odpowiedzi w tym temacie

#441 Mart

Mart
  • Użytkownik
  • 145 postów

Napisano 13 września 2012 - 22:02

A z Rossmana kremy Evree do stóp ktoś próbował?

#442 Histeria:)

Histeria:)
  • Użytkownik
  • 826 postów
  • LokalizacjaDolny Śląsk
  • Wzrost:w sam raz:P
  • Włosy:brąz
  • Stan:Jeszcze panna...
  • Partner:K.
  • Nastrój:Brak
  • Odznaczenia:
    Odznaczenia użytkownika

Napisano 14 września 2012 - 09:59

Polecam oliwkowy szampon z ziaji. Kosztuje grosze(jakieś 8 zł za 400 ml), ale jest świetny do suchych włosów. Używałam go do moich zniszczonych słońcem włosów i dość szybko je ujarzmił.

Załączone miniatury

• szampon-oliwkowy.jpg

#443 pueria

pueria
  • Użytkownik
  • 195 postów

Napisano 15 września 2012 - 15:45

A z Rossmana kremy Evree do stóp ktoś próbował?

znam, kupowałam i jestem zadowolona. mam krem i peeling. fjanie się krem wchłania i stopy nie są takie klejące, czasami po niektórych kremach mam zakaz chodzenia a on dość szybko się wchłania i nie pozostawia uczucia kleistości na stopach.
peeling musze wypróbować.
Dołączona grafika

#444 Sklep.Mikoma

Sklep.Mikoma
  • Użytkownik
  • 86 postów

Napisano 02 października 2012 - 12:38

na słabe i łamliwe paznokcie tylko i wyłącznie odżywka do paznokci z Eveline - Paznokcie lśniące i twarde jak diamenty. Super sprawa. Widoczny efekt już po kilku dniach stosowania. Ja osobiście mam już 2 czy 3 flakonik. Nakładam odżywkę zamiast lakieru, nie dość,że się utwardzają to się ładnie mienią.

#445 MrsSmith

MrsSmith
  • Użytkownik
  • 127 postów

Napisano 02 października 2012 - 13:42

Masz na myśli tą diamentową odżywkę?
Tez jej uzywałam, ale bardzo wysusza mi skórki, ma bardzo dużą ilośc formaldehydu....

#446 Ewella

Ewella
  • Użytkownik
  • 19 postów

Napisano 02 października 2012 - 14:58

Też czytałam bardzo dużo opinii na temat tej odżywki i wszystkie były bardzo pochlebne. Sama nie próbowałam, bo akurat z paznokciami u mnie nie najgorzej, ale 8w1 Eveline często wymieniane jest na liście najlepszych kosmetyków. Przyznam, że zdziwiłaś mnie tym formaldehydem...
W życiu bo­wiem is­tnieją rzeczy, o które war­to wal­czyć do sa­mego końca.

#447 MrsSmith

MrsSmith
  • Użytkownik
  • 127 postów

Napisano 03 października 2012 - 11:26

Ja też czytałam duzo dobrego o tej odżywce, bo ona działa, tylko te skórki wysuszone...
A formaldehyd? Czuć go bardzo kiedy korzysta się z odżywki, mnie pieką oczy.

#448 JestemBogiem

JestemBogiem
  • Użytkownik
  • 37 postów

Napisano 07 października 2012 - 20:03

Regenerujący krem do rzęs : L'biotica (ok.15zł w aptece), jak dla mnie świetny, już po nie długim czasie widze efekty i jestem baaaaardzoooo zadowolona :). Rzęsy tak nie wypadają, połamane odbudowują się, jest ich więcej, dla mnie cudo :)
Nawet jeśli wszyscy już w Ciebie zwątpili, pokaż że się mylili.

#449 serenity

serenity
  • Użytkownik
  • 3 postów

Napisano 08 października 2012 - 08:03

to i ja jeszcze dorzuce swoje 3 grosze. polecam wszystkie kremy do stóp i rąk marki farmona. są perfekcyjne, tanie i jak dla mnie o niebo lepsze od tych wszystkich garnierow itp. moj ukochany, ktory pachnie tak, ze mam ochote caly czas wachac dlonie, to taki kokosowo bananowy :-)

#450 mloda

mloda
  • Użytkownik
  • 7 695 postów

Napisano 20 listopada 2012 - 13:42

Polecam
Dairy Fun peeling do ciała scrub brzoskwinia i mango

Usuwa martwy naskórek. Poprawia koloryt skóry pobudzając krążenie. Przygotowuje skórę na przyjmowanie składników aktywnych. Działa wygładzająco i natłuszczająco.

Składniki aktywne: wosk pszczeli - działa natłuszczająco, ochronnie. Zapobiega wysuszeniu się skóry. Olej ze słonecznika - działa zmiękczająco i wygładzająco na skórę. Witamina E - zapobiega uwalniainu się wolnych rodników, naturalny antyoksydant o działaniu przeciwzmarszczkowym.

kosmetyki-perfumy/pl

Jak dla mnie strzał w 10tkę!
wygładza skórę, świetni pachnie i nawilża skórę- po użyciu na skórze zostaje tłusty film jak po użyciu oliwki- nie jest on uciążliwy- właśnie ta warstwa sprawia że skóra jest miękka delikatna i świetnie pachnie.
Zamiast używać osobno peelingu a potem balsamu dla nawilżenia mamy dwa w jednym. :-)

Załączone miniatury

• f-valdi-spectrum-group-dairy-fun-peeling-do-ciala-brzoskwinia-i-mango-300g.jpg

#451 AgnieszkaT

AgnieszkaT
  • Użytkownik
  • 3 547 postów

Napisano 20 listopada 2012 - 15:10

mloda, dla samego opakowania bym sobie kupiła :mrgreen: tylko gdzie go można kupić??

#452 inqaa

inqaa
  • Moderator
  • 5 515 postów

Napisano 20 listopada 2012 - 15:28

tylko gdzie go można kupić??

ja widziałam w Naturze ;-)

Keep calm and become a doctor <serducho> // Mission completed <tanczy7>

#453 malwitka

malwitka
  • Użytkownik
  • 1 213 postów

Napisano 20 listopada 2012 - 16:10

dla samego opakowania bym sobie kupiła :mrgreen: tylko gdzie go można kupić??

To samo chciałam napisać, że wystarczy spojrzeć i już zaciekawi oko :-P mloda, a jaka jest cena tego peelingu ???

ja widziałam w Naturze ;-)

Zapewne w drogeriach można to znaleźć, pewnie w Rossmanie też.

#454 mloda

mloda
  • Użytkownik
  • 7 695 postów

Napisano 20 listopada 2012 - 18:06

a jaka jest cena tego peelingu ???

ok 16zł za 300g
w sumie opakowanie też fajne i można słoiczek potem wykorzystać do innego produktu ;-)

#455 Sajuri

Sajuri
  • Użytkownik
  • 11 336 postów

Napisano 20 listopada 2012 - 18:11

pewnie w Rossmanie też

tam wlasnie widziałam :)

J amoge poleci olejki do kapieli z Joanna Natura o zapachu wanili i smietanki lub truskawki czy tez kawy;)

zapach sliczny.

Załączone miniatury

• 18482_250.jpg

Prosilam o wszystko, zeby cieszyc sie zyciem.
Dostalam zycie, zeby cieszyc sie wszystkim

#456 lizzka

lizzka
  • Użytkownik
  • 44 postów

Napisano 22 listopada 2012 - 13:12

A możecie polecić jakiś dobry krem do biustu? Mój się kończy, a chciałabym coś nowego wypróbować - nie oczekuję efektu push up, ot, do codziennej pielęgnacji mi potrzebny.

#457 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 26 listopada 2012 - 20:52

mloda ktos to juz tutaj polecała , sa jeszcze chyba inne "smaki" ;-) pojemnik genialny i jak pisza dziewczyny dla samego pojemnika mozna kupic ;-)

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#458 Papilotta

Papilotta
  • Użytkownik
  • 1 postów

Napisano 07 grudnia 2012 - 14:32

Mam pytanie czy, któraś z Was słyszała może o kosmetykach z kolagenem naturalnym i mogłaby się wypowiedzieć w tym temacie? Chciałabym wygładzić i zregenerować skórę. Ostatnio miałam okazję uczestniczyć w prezentacji jednej z firm zajmujących się dystrybucją tego typu kosmetyków (Colway) co bardzo mnie zainteresowało. Słyszałam, że kolagen Platinum może świetnie nawilżyć cerę. Czy któraś z Was stosowała tego typu kosmetyki, co o nich sądzicie? :)

#459 lesia345

lesia345
  • Użytkownik
  • 2 postów

Napisano 20 lipca 2013 - 21:53

Już pisałam o tej serii na tym forum w wątku o kremach, ale skoro natrafiłam na ten watek to dlaczego mam jeszcze raz nie polecić :-), zwłaszcza, że tam nie mogłam rozwinąć tematu mleczka :-P
A więc polecam mleczko do ciała z olejkiem z róży regenerująco – ujędrniające
Firmy SORAYA z kolekcji Świat Natury. Bardzo pięknie pachnie, po suchej skórze na nogach nie ma śladu. Używam go ponad miesiąc i moja skóra jest aksamitnie gładka i doskonale nawilżona.
Mam tylko zdjęcie " grupowe / w towarzystwie kremu.... ale pozwolę sobie je wkleić /

Załączone miniatury

• 20130720_204015.jpg

#460 babeczka

babeczka
  • Użytkownik
  • 210 postów

Napisano 21 lipca 2013 - 10:38

Wspomniałyście maskę do włosów "WAX" ,mnie poleciła ją znana farmaceutka,stosuję ją już od jakiegoś czasu, a przyznać muszę, że włosy bardzo mi wypadały(moja głupota-częste farbowanie) i w tej chwili nawet fryzjerka zauważyła bardzo istotną poprawę. No ale może nie każdej pomaga WAX. A z kosmetyków używam tylko i wyłącznie polskiej produkcji - jestem wierna temu co "nasze". :)