@Sajuri zwykły pielęgnacyjny bez cynku ![]()
Kosmetyki godne polecenia
Napisano 02 lipca 2014 - 16:53
Ja jestem bardzo zadowolona z kremu z serii Aqualia Thermal od Vichy. Świetnie nawilża a ja naprawdę mam mocno wysuszoną skórę.. ale działa i to najważniejsze ![]()
Napisano 03 lipca 2014 - 09:14
Napisano 03 lipca 2014 - 09:22
A używacie kremów typu BB?
Ja mam Rimmel BB. Jestem zadowolona. Wydajny, dobrze sie rozporowadza, wchlania i ladnie buzia sie po nim prezentuje.
Użytkownik katti edytował ten post 03 lipca 2014 - 09:23
Nie patrz w przeszłość, bo potkniesz się o teraźniejszość i s******* przyszłość.
Napisano 03 lipca 2014 - 12:14
Od dłuższego czasu używam maskary amazing effect mascara ... i jestem bardzo zadowolona. W końcu nie tracę cierpliwości podczas malowania rzęs! Szczoteczka jest mała i bardzo plastyczna, dzięki czemu idealnie pokrywa każdą rzęsę!
W składzie mascary są jakieś specjalne woski i to chyba dzięki nim poprawiła się jakość moich rzęs! ![]()
Napisano 03 lipca 2014 - 13:33
U mnie krem Garniera BB robił efekt maski. Zamiast tego używam fluidu z Manhattanu.
Napisano 10 lipca 2014 - 18:39
U mnie sprawdza się bb maseczka Dermiki - Pełna blasku.
Napisano 18 lipca 2014 - 14:41
mi się przydadzą wasze opinie:)
Napisano 18 lipca 2014 - 16:34
Ja używam kremu CC z Avonu. Wcześniej stosowałam BB i z Avonu, i z Garniera. Te BB były dobre, ale CC jest wręcz idealny. ![]()
Lubię czytać!
Marcjanna Fornalska "Pamiętnik matki"
Napisano 23 lipca 2014 - 07:25
Ja jestem bardzo zadowolona z kremu z serii Aqualia Thermal od Vichy. Świetnie nawilża a ja naprawdę mam mocno wysuszoną skórę.. ale działa i to najważniejsze
Znam te kremy, też używam i jestem bardzo zadowolona z działania. Nawet teraz latem gdy moja skóra jest bardziej wysuszona przez słońce dobrze radzi sobie z nawilżaniem ![]()
Napisano 01 sierpnia 2014 - 05:50
Jeśli mowa o kosmetykach godnych polecenia to takim kosmetykiem na pewno jest krem BB Perfecty. Mam bardzo jasną skórę, więc dokładnie dobieram sobie kosmetyki kolorystycznie do karnacji. Ten dostałam od mamy i na początku wydawał mi się za ciemny, ale postanowiłam wypróbować. Wszystko zależy od tego jaką ilość się go nakłada. Nałożony odpowiednio do karnacji wygląda super. Dobrze się rozsmarowuje i nie pozostawia efektu maski. Wygląda bardzo naturalnie, dla mnie rewelacja.
Napisano 24 sierpnia 2014 - 14:18
Od ponad miesiąca stosuję EFFACLAR DUO +, któy zakupiłam w celu walki z trądzikiem i zaskórnikami. Dla mnie efekt zadzwiająco-zadowalający, widoczny już po paru dniach. Szczerze polecam, to była moja dobra inwestycja jeśli chodzi o krem, który mogę stosować do codziennej pielęgnacji skóry twarzy.
Napisano 31 sierpnia 2014 - 18:16
Ja wolę kremy CC, bo są bardziej kryjące, a BB są delikatniejsze
Polecam krem Bell CC Smart Make-up
Napisano 23 września 2014 - 14:29
w moim przypadku, przy wypadających włosach po ciąży, jest i prawdopodobnie będzie jeszcze kilka dobrych lat szampon z Biokap /link/ do tego odżywki z tej samej serii..
gorąco polecam...
![]()
Użytkownik Olenka edytował ten post 23 września 2014 - 14:37
Napisano 18 listopada 2014 - 12:57
No to dla pań powyżej 40 roku życia
albo dla mam
jak ja dla mojej polecam Garniera Miracle 40+.
Krem wizualnie zmniejsza zmarszczki, przy okazji działa niczym krem bb, ładnie wyrównując kolor.
Napisano 18 listopada 2014 - 13:03
@wloczykijka moja mama również go używa. I już od jakiegoś czasu jest zadowolona.
I ślubuję Ci uśmiech przy porannej kawie, parasol w deszczu i stokrotki na wiosnę...![]()
Napisano 22 listopada 2014 - 21:58
Lubię tusz max factor, kremy BB z garniera i nivea i ostatnio puder do brwi z Golde Rose (daje ładny, naturalny efekt).
Napisano 02 grudnia 2014 - 11:55
A ja ostatnio odkryłam fajny tusz do rzęs Alva z naturalnymi składnikami. Powiem, że cena może do najniższych nie należy bo 70 zł, ale rzęsy wyglądają bardzo dobrze. Jest doskonały przede wszystkim dla wszystkich alergiczek - takich jak ja
Nie ma prównania z tymi dostępnymi w naturze czy rossmanie. Tusz kupuję na /link/ Widać różnicę przy taki regularnym stosowaniu. Doszłam do wniosku, że lepiej wydać od czas do czasu więcej kasy, ale na porządny kosmetyk.
Użytkownik Olenka edytował ten post 02 grudnia 2014 - 11:58