Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Wizyta u ginekologa

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
628 odpowiedzi w tym temacie

#41 Madae

Madae
  • Użytkownik
  • 5 875 postów

Napisano 05 lutego 2008 - 21:56

pozatym jak jakiegos pasqdztwa sie nabawisz to mozesz potem nie moc mniec dzieci.....
a jak zamkniesz oczy to pomysl o Radku :) te badanie naprawde trwa tylko chwilke <przytul></span>

#42 Nymphadora

Nymphadora
  • Użytkownik
  • 2 636 postów

Napisano 05 lutego 2008 - 22:00

pozatym jak jakiegos pasqdztwa sie nabawisz to mozesz potem nie moc mniec dzieci.....

I dla mnie to była największa motywacja! Też się bałam jak cholera, ale pomyślałam sobie, że przecież tu chodzi o to, żebym mogła piękne i zdrowe dzieci urodzić :mrgreen:
A i tak poszłam za późno, bo jak poszłam to już miałam rozwiniętą infekcję grzybiczą i początek nadżerki :-/ Na szczęście wszystko udało się wyleczyć, ale jak bym jeszcze zwlekała, to by było znacznie gorzej.

Cerratko, naprawdę nikt Ciebie tu nie chce straszyć, ale zmotywować. Jak widzisz, wiemy to często z autopsji ;-)

#43 Guest_Kociak_*

Guest_Kociak_*
  • Gość

Napisano 06 lutego 2008 - 12:44

cerrata, pomyśl sobie, że wcześniej czy później i tak będziesz musiała pójść :D a jak będziesz w ciąży to nawet co najmniej 10 razy, jeśli wszystko będzie grało ;) i wtedy co? też będziesz mówiła, że się popłaczesz i nie pójdziesz? :P
Miałam taką kumpelę jak Ty ;P też już współżyła, ale srała w gacie przed pójściem do ginekologa. Ale w końcu ją namówiłam, poszłam z nią i wiesz co powiedziała gdy wyszła? "Nawet fajnie było :) Nie wiem o co ja tyle krzyku robiłam." A też namawiałam ją dobre pare tygodni :D

#44 cerrata

cerrata
  • Użytkownik
  • 13 852 postów

Napisano 07 lutego 2008 - 20:52

dobra...
myślę o sobie, chętnie bym poszła...
ale nie umiem się przełamać, żeby ktoś OBCY ...
no ja wiem że to lekarz itd
pójdę, ale muszę się psychicznie przygotować.
wiem, że pewnie się ze mnie śmiejecie, że tyle lat, że się boję jakby ktoś miał mnie zgwałcić... :/ ale nie umiem inaczej...

to co wiem a to co czuję to dwie różne rzeczy
nie ma mnie tu i nie będzie.

#45 Madae

Madae
  • Użytkownik
  • 5 875 postów

Napisano 07 lutego 2008 - 20:53

hehehehe to idz do jakiegos starego zgreda :P nawet jak bedzie Cie chciał

zgwałcić

to mu nie dygnie :mrgreen:

#46 Roszpunka

Roszpunka
  • Użytkownik
  • 1 980 postów

Napisano 07 lutego 2008 - 20:54

wiem, że pewnie się ze mnie śmiejecie, że tyle lat, że się boję jakby ktoś miał mnie zgwałcić... ale nie umiem inaczej...

Nikt się nie śmieje. Ja pierwszy raz byłam jak w ciąże zaszłam .Miałam 20 lat. Jak się tak obawiasz to idz do kobietki pierwszy raz.

#47 Madae

Madae
  • Użytkownik
  • 5 875 postów

Napisano 07 lutego 2008 - 20:55

ja tam dalej zgreda polecam :P...... kobieta tyz moze miec niecne zamiary :shock:

#48 Roszpunka

Roszpunka
  • Użytkownik
  • 1 980 postów

Napisano 07 lutego 2008 - 20:57

...... kobieta tyz moze miec niecne zamiary

Ale tyż jej nie stanie jak i zgredowi!!!

#49 Madae

Madae
  • Użytkownik
  • 5 875 postów

Napisano 07 lutego 2008 - 21:01

<hmm></span> w sumie racja....... w takim razie ....STARA KOBIETA <hmm></span> i po strachu :P problem gwałcenia rozwiazany :mrgreen:

a tak powaznie :P im dłuzej bedziesz sie decydowała, wzbraniała i zastanawiała jak to bedzie ...tym potem ( bo to ze juz to widac :P) bedzie Ci cieżej ;-) idz na spontana..umow sie na wizyte ..przyjdz tak prawie na czas i wparuj do srodka...nie bedzie juz odwrotu a jak bedziesz miała juz to za soba to potem bedzie Ci łatwiej juz <przytul></span>

#50 Roszpunka

Roszpunka
  • Użytkownik
  • 1 980 postów

Napisano 07 lutego 2008 - 21:03

im dłuzej bedziesz sie decydowała, wzbraniała i zastanawiała jak to bedzie ...tym potem ( bo to ze juz to widac ) bedzie Ci cieżej

Ja miałam tak jak Cerratka! I dopiero jak zaciążyłam to nie miałam wyjścia i poszłam.

#51 Madae

Madae
  • Użytkownik
  • 5 875 postów

Napisano 07 lutego 2008 - 21:05

<hmm></span> hmmmmm to ja widze tylko 1 wyjscie.....

Cerratka MUSISZ ZACIĄŻYĆ :!: pogon no tam tego swojego Radka.... co on sobie mysli..niech Cie wesprze.....w sumie w tej sytuacji nie ma wyjscia <hmm></span> sama nie dasz rady...

#52 cerrata

cerrata
  • Użytkownik
  • 13 852 postów

Napisano 07 lutego 2008 - 21:07

skończcie już , co?

#53 Madae

Madae
  • Użytkownik
  • 5 875 postów

Napisano 07 lutego 2008 - 21:09

oki oki :P juz sie nie bulwersuj :P hyhyhyhy ale wisz co 3 głowy to nie jedna i jakis odstresowywacz sie wymyslic staramy :)

#54 Roszpunka

Roszpunka
  • Użytkownik
  • 1 980 postów

Napisano 07 lutego 2008 - 21:10

Madae, ja już nic nie mówię bo się wystraszyłam :-P

#55 cerrata

cerrata
  • Użytkownik
  • 13 852 postów

Napisano 07 lutego 2008 - 21:11

nie bulwersuję się

nie odstresujecie, to nie jest takie proste, to gdzieś w środku , głęboko we mnie siedzi...

ale koniec już...

#56 madzia

madzia
  • Użytkownik
  • 6 640 postów

Napisano 08 lutego 2008 - 20:33

:roll:
Nigdy nie rozmawiaj z idiotą, najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

#57 Dorotea

Dorotea
  • Użytkownik
  • 1 428 postów

Napisano 11 lutego 2008 - 10:07

Nikt nie mówił,że będzie w życiu łatwo.
Chcemy być zdrowe to musimy chodzić do lekarza.
Zaniedbania mogą prowadzić do naprawdę przykrych konsekwencji i zapewne żadna z nas nie chce usłyszeć od przyszłego męża, że nie będziemy mieli dziecka bo ty coś tam ze strachu czy lenistwa zaniedbałaś.
Najlepsza jest wizyta u mojego ginekologa.
Aby się do niego dostać należy przyjść pod przychodznię najlepiej o godz. 5.30 - 6.00 rano.Czekać do 7.00 aż otworzą przychodnię.Czekać do 7.45 aż przyjdzie pielęgniarka i z krzywą miną oraz pretensją na twarzy ,że wgóle chcemy się przebadać, zarejestruje nas ( limit pacjentów to ok. 13 osób dziennie).
Najlepij wziąć na ten dzień urlop bo może się okazać,że są panie które stoją pod przychodnią od 5.00 albo wcześniej i zostaniemy przyjęte po południu.
Nawet jak jesteśmy pierwsze, to i tak urlop trzeba wziąć bo do pracy mam tak dalego,że byłabym tam na 10.00.
Wkurza mnie to,bo wszyscy mówią,że polacy nie dbają o siebie a co kurna ma zrobić pracująca kobieta?
W soboty lekarz specjalista rzaden nie przyjmuje.
A pracę tak późno kończymy,że już nie przyjmuje
:evil: :evil: :evil:
Ale ......................niestety to życie
Przyjacielem jest ten, kto wie o Tobie wszystko i nie przestaje Cię kochać

#58 madzia

madzia
  • Użytkownik
  • 6 640 postów

Napisano 11 lutego 2008 - 10:10

Dorotea, to jest prywatna przychodnia??
Nigdy nie rozmawiaj z idiotą, najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

#59 ana

ana
  • Użytkownik
  • 16 postów

Napisano 11 lutego 2008 - 22:41

a propos lekarza... wiem, że to nie ten temat, ale nie mogę się powstrzymać...podczas mojej drugiej wizyty, gdy poprosiłam o tabletki antykoncepcyjne, usłyszałam odpowiedz, że antykoncepcja to wczesna aborcja i jeśli nie dojrzałam do założenia rodziny to nie dojrzałam do seksu :shock: strasznie mnie wkurzyła ta baba... może mieć swoje przekonania, ale nie powinna mówić tego zwłaszcza młodzieży!!! Chyba lepiej, że człowiek chce sie zabezpieczyć... ehhh co za ludzie. Sorry za off topic

#60 anusek

anusek
  • Użytkownik
  • 3 457 postów

Napisano 12 lutego 2008 - 00:10

ana tak bywa,musisz zmienic lekarza.baba gada od rzeczy,jaka wczesna aborcja :shock: a samo to że myślisz o takich rzeczach jak antykoncepcja,wizyta u ginekologa jest dowodem na to że dojrzałaś,a jak już jest tak przeciwko to niech ci coś innego sensownego doradzi a nie sie wyzłośliwia
wiesz kto-tego czego szukasz ja już tu nie napisze,nie marnuj czasu!!!!!!!!!!!!!