co zrobić, żeby facet o Tobie nie umiał zapomniec? :)
Napisano 08 lutego 2008 - 08:40
Nie ma sesnu mścić się i kombinować jak tu byłemu dopiec.
To powoduje niepotrzebne rozdrapywanie tego o czym powinno się jak najszybciej zapomnieć.
Mój były mi kiedyś powiedział, że wolałby abym mu po rozstaniu dokuczała i mściła się ( jak jego poprzednia dziewczyna), bo wtedy mógłby pokazać rodzinie i znajomym,że dobrze że mnie zostawił bo ja psychiczna jestem a tu.....................nic i on na idiotę wyszedł bo nikomu nie potrafił wytłumaczyć dlaczego zdradzał taką dziewczynę jak ja z taką jak tamta
Napisano 08 lutego 2008 - 11:17
Napisano 16 lutego 2010 - 12:02
Napisano 16 lutego 2010 - 20:58
Diablica666 napisał/a:
Ja poszłam o kroczek dalej poprosiłam kumpelę (niezłą laseczkę) żeby spotkała się z moim byłym tak dla jaj i mu podokuczała ...ona przeszła moje najśmielsze oczekiwania ponad miesiąc owijała go sobie wokuł małego palca (ja myślałam że faktycznie przypadli sobie do gustu i nie przeszkadzało mi to)aż wkońcu gdy on wyznał jej miłośc powiedziała że ma to w dupie nie ma zamiaru byc kochaną przez frajera i odeszła a na koniec dodała "pozdrowienia od tej której złamałes serce...teraz wiesz jak to boli"
No niezle !!! To facet sie pewnie zastanowil na soba
Nieźle? Raczej dziecinne zachowanie godne 15 latków. Jeśli ktoś odchodzi, trzeba się z tym pogodzić. Zachować się z klasą, jak tu wspomniano. Mieć podniesioną głowę i honor, a nie bawić się w takie dziecinady. Szkoda czasu i zdrowia na to. I co to za satysfakcja...
Docenić, że mogło się kogoś poznać.
To chyba najważniejsze.
Napisano 16 lutego 2010 - 22:13
Napisano 17 lutego 2010 - 14:44
Napisano 18 lutego 2010 - 09:58
Nie ma co się mścić.
Napisano 18 lutego 2010 - 13:04
Nic tak kobiety nie fascynuje jak ten przysłowiowy błysk żalu w oczach byłego
Dlatego faceci się uczą aby takie wredoty olać zimnym spojrzeniem i odejść.
Hmm jaką być żeby załował co stracił.?
Po co w ogóle to robić? Żeby się dowartościować? Chcesz przed sobą samą pokazać, że jesteś super? Skoro by tak było to by Cię nie rzucił.
Trzeba być jego ideałem , mieć dużo znajomych, być zabawną.
hahaha. Ty powinnaś to robić dla siebie a nie dla niego. To w końcu żyjesz dla siebie czy dla niego?
Chodź do klubów miejsc w których on lubi się zabawić, oczywiście przyjść z koleżankami i dobrze się bawić
Po co? Poszukaj sobie nowego chłopaka, zajmij się swoją pasją jeśli ją masz i żyj dalej.
Nie ma co się mścić.
I to jest prawidłowe podejście.
Kobiety które robią jak opisała to z1utka, były warte tego, że je facet rzucił. Możliwe, że bym dupkiem (sama go w końcu wybrałaś i sama jesteś sobie winna) albo po prostu odkrył jaka jesteś i powiedział do widzenia.
I co najważniejsze: Taka kobieta nie ma po prostu klasy!!!
Związki są po to, by się z nich uczyć... nie ma sensu robić sobie na złość (choć to kuszące) choćby dlatego, żeby sie nie pogrążać.
Bardzo dobra postawa. Szkoda energii na byłych. Lepiej przeznaczyć ją na coś bardziej pożytecznego.
Diablica666 napisał/a:
Ja poszłam o kroczek dalej poprosiłam kumpelę (niezłą laseczkę) żeby spotkała się z moim byłym tak dla jaj i mu podokuczała ...ona przeszła moje najśmielsze oczekiwania ponad miesiąc owijała go sobie wokuł małego palca (ja myślałam że faktycznie przypadli sobie do gustu i nie przeszkadzało mi to)aż wkońcu gdy on wyznał jej miłośc powiedziała że ma to w dupie nie ma zamiaru byc kochaną przez frajera i odeszła a na koniec dodała "pozdrowienia od tej której złamałes serce...teraz wiesz jak to boli"
Sposób numer dwa nie pokazuje po sobie ze mnie to boli i kiedy jakis ex jest w pobliżu z którym nie gadam lub mam takie se stosunki to poprostu świetnie się bawię i olewam go na maxa
LOL LOL!! Skoro rzeczywiście tak zrobiłaś to zostałaś prostaczką roku! Gratuluje! Brak klasy, honoru i godności! Bardzo dobrze, że Cię rzucił bo pewnie zobaczył że jesteś warta mniej niż zero co pokazałaś swoją postawą. Po prostu żałosne na maksa. A te które to pochwalają to są tyle warte co Ty!
Jak się rozstać to z klasą! Tak robią dorośli ludzie!!
Poza tym najbardziej boli kompletna obojętność! To najbardziej boli! Facet musi sam zrozumieć, że stracił wartościową kobietę a Wy takim mszczenie się utwierdzicie go że dobrze zrobił kończąc związek z Wami. I wątpię aby dziewczyny które się mszczą mają więcej niż 20 lat.
Kim wiec Ty drogi uzytkowniku babskiego forum jestes???
Napisano 18 lutego 2010 - 14:54
Napisano 18 lutego 2010 - 15:08
miał nie miał. Nie ważne. Bo co na siłę się upokarzać?? Rzucił. Takie rzeczy się zdarzają, nikogo nie zatrzymamy przy sobie na siłę, zemstą tym bardziej tego nie zrobimy.Skoro cie rzucił to miał powód i już.
Co zrobić by facet nie umiał o Tobie zapomnieć?? Żyć zgodnie ze swoim życiem, realizować się w nim. Bo jeżeli jakiś facet potrafi sprawić, że zaczynasz zachowywać się jak małolata... to znaczy, że nie dojrzałaś do związków.
Napisano 18 lutego 2010 - 17:56
Bo jeżeli jakiś facet potrafi sprawić, że zaczynasz zachowywać się jak małolata... to znaczy, że nie dojrzałaś do związków.
nigdy na coś takiego nie wpadłam, a to na prawdę dobre hasło!
Mój ex od 3 dni (nie jesteśmy ze sobą od 3 tyg) nagle z "pępka świata, który ma wszystkich w tyłku, bo ważne są JEGO zasady i JEGO charakter" stał się romantykiem sentymentalistą, który wręcz wykrzykuje w opisach na gg czym jest miłość! ha! Rzekomo to zawsze ja byłam ta głupią, która wyjawiała swoje odczucia w opisach na gg, a takie to było "niedojrzałe, dziecinne i denerwujące". Śmiechu warte! A to wszystko dlatego, bo kompletnie go olałam, odżyłam i żyję tak jak chcę
Napisano 11 marca 2010 - 12:50
Moim zdaniem powinnaś odrobinę zmienić swój wygląd. Ubierz się w super ciuch, których on nigdy nie widział, idź do fryzjera i kosmetyczki załóż szpilki. Przypadkiem spotkaj się z nim. Oczywiście uśmiechnij się do niego:) na pewno go to zaskoczy i zacznie myśleć o tobie, jeżeli zadzwoni to odbierz a jak zacznie coś mówić to powiedz: Cześć, co tam u ciebie???(pewnie zacznie mówić, przerwij mu i powiedz:) sorry ale muszę coś zrobić i nie mogę rozmawiać, zadzwoń później:) A jeżeli chodzi o wygląd to po prostu poszukaj porad na tej stronie
załącznik usunięty, ponieważ był reklamą
Napisano 23 lipca 2012 - 10:23
Napisano 27 lipca 2012 - 09:59
"Dlaczego mężczyźni kochają zołzy"
Przeczytałam do połowy. Nie wiem czy to kwestia tłumaczenia, czy oryginału, ale jest fatalnie napisana to raz. Cała książka mówi tylko o tym, by nie za bardzo narzucać się facetowi i nie lecieć do niego na złamanie karku. I o tym mówi praktycznie każdy rozdział, więc nic nowego z niej się nie dowiecie. Nie polecam
Napisano 30 lipca 2012 - 10:12