A ja sie domyslam z jakiego,ale nie bede robil off topa
co zrobić, żeby facet o Tobie nie umiał zapomniec? :)
Napisano 29 stycznia 2008 - 21:37
A ja sie domyslam z jakiego,ale nie bede robil off topa
Napisano 29 stycznia 2008 - 21:56
Inny punkt widzenia. Rozumiem - mężczyźni są bardzie stali w związkach niż kobiety. Ach te hormony
Napisano 30 stycznia 2008 - 13:16
Co do przyjaźni po rozstaniu to zależy od okoliczności.Jeżeli związek się wypali,a partnerzy autentycznie się lubią, mają wspólne pasje, to jest to możliwe i szkoda zakańczać taką znajomość.
Ale jeżeli jeden partner odszedł do kogoś innego albo jeden przestał kochać a drugi kocha, to jest to absolutnie nie wskazane.
Czy mógłbyś przyjaśnić się z byłą dziewczyną którą nadal kochasz, ona Ciebie nie i na dodatek spotyka się z innym???
Nie mógłbyś zacząć życia na nowo i żył ciągle złudzeniami ( nie wliczam cierpienia, które i tak się pojawi).
Napisano 30 stycznia 2008 - 13:51
Nie mógłbyś zacząć życia na nowo i żył ciągle złudzeniami ( nie wliczam cierpienia, które i tak się pojawi)."
Moglbym i mialem tak przez dosc dlugi czas
Napisano 31 stycznia 2008 - 00:59
ja jestem wlasnie w takiej sytuacji... jak na razie unikam kontaktu byleby zapomniec
Napisano 31 stycznia 2008 - 10:12
Nadal utrzymuję,że wszystko zależy od charakteru rozstania.Bo nie jestem w stanie uwierzyć,że chciałbyś przyjaźnić się z dziewczyną która zdradzała Cię, okłamywała, zawiodła zaufanie i porzuciła dla innego.Taką sytuację miałam na myśli.Już samo zawiedzenie zaufania i kłamstwa przeczą pojęciu przyjaźni.
trudno sprawa bo nie znam szczegółów Waszego rozstania.a moglibyscie sie przyjaznic z bylym, ktory was kocha i wy go kochacie?
Na pewno istnieje możliwość, że do siebie wrócicie jeśli żadne nie będzie miało partnera.
A jeśli się kochacie, to może jest szansa na uratowanie związku?
Napisano 31 stycznia 2008 - 11:26
YourImagination skoro sie kochacie to powinniscie byc razem,dla mnie sytuacja jest jasna,jezeli dwie osoby czuja cos do siebie i to nie jest tylko zauroczenie to nie ma przeszkod w byciu ze soba,wystarczczy porozmawiac o tym uczuciu i sprawa bedzie jeasna
Napisano 31 stycznia 2008 - 12:22
Oczywiscie ze dziecinada
A ja sie domyslam z jakiego,ale nie bede robil off topajak chcesz poznac moje zdanie to pisz na pw
a to ciekawe, dla czego
Napisano 31 stycznia 2008 - 12:54
Napisano 31 stycznia 2008 - 14:13
a czy to nie będzie przeszkodą w przyjaźni?klotnie, brak czasu, zazdrosc...
Jeśli nie to spróbujcie.
Zobaczysz co z tego wyniknie.
W każdym momencie możecie sobie powiedzieć "do wiedzenia"
Napisano 02 lutego 2008 - 14:32
a moglibyscie sie przyjaznic z bylym, ktory was kocha i wy go kochacie?
ja jestem wlasnie w takiej sytuacji... jak na razie unikam kontaktu byleby zapomniec![]()
Miałam tak samo i nawet prawie do siebie wróciliśmy, ale jakoś tak dziwnie wyszło, że przez jakiś czas urwał się kontakt (poznałam nowych ludzi) i nic z tego nie wyszło. A teraz juz nic do niego nie czuję.
Napisano 03 lutego 2008 - 10:11
Sposób numer dwa nie pokazuje po sobie ze mnie to boli i kiedy jakis ex jest w pobliżu z którym nie gadam lub mam takie se stosunki to poprostu świetnie się bawię i olewam go na maxa
Guest_Kociak_*
Napisano 03 lutego 2008 - 22:59
nie. przynajmniej na początku, póki uczucie nie osłabło. Ja tak miałam z moim poprzednim. Rozstaliśmy się, bo zbyt wiele razy obiecywał, że się zmieni. Wiedziałam, że nie mogę z nim być, ale jak spotykaliśmy się zaraz po zerwaniu to chciałam się rzucić na niego itdmoglibyscie sie przyjaznic z bylym, ktory was kocha i wy go kochacie?
Napisano 04 lutego 2008 - 14:50
teraz spotykam sie z innym chlopalkiem, ktory jest naprawde cudowny, mam nadzieje ze pomoze mi on zapomniec i nasza zanjomosc rozwinie sie bardziej
Napisano 04 lutego 2008 - 15:14
Napisano 04 lutego 2008 - 17:11
Napisano 07 lutego 2008 - 16:03
Ja poszłam o kroczek dalej poprosiłam kumpelę (niezłą laseczkę) żeby spotkała się z moim byłym tak dla jaj i mu podokuczała ...ona przeszła moje najśmielsze oczekiwania ponad miesiąc owijała go sobie wokuł małego palca (ja myślałam że faktycznie przypadli sobie do gustu i nie przeszkadzało mi to)aż wkońcu gdy on wyznał jej miłośc powiedziała że ma to w dupie nie ma zamiaru byc kochaną przez frajera i odeszła a na koniec dodała "pozdrowienia od tej której złamałes serce...teraz wiesz jak to boli"
Sposób numer dwa nie pokazuje po sobie ze mnie to boli i kiedy jakis ex jest w pobliżu z którym nie gadam lub mam takie se stosunki to poprostu świetnie się bawię i olewam go na maxa
musiało boleć
Napisano 07 lutego 2008 - 16:09
Ja poszłam o kroczek dalej poprosiłam kumpelę (niezłą laseczkę) żeby spotkała się z moim byłym tak dla jaj i mu podokuczała ...ona przeszła moje najśmielsze oczekiwania ponad miesiąc owijała go sobie wokuł małego palca (ja myślałam że faktycznie przypadli sobie do gustu i nie przeszkadzało mi to)aż wkońcu gdy on wyznał jej miłośc powiedziała że ma to w dupie nie ma zamiaru byc kochaną przez frajera i odeszła a na koniec dodała "pozdrowienia od tej której złamałes serce...teraz wiesz jak to boli"[/quote]
No niezle !!! To facet sie pewnie zastanowil na soba
Nie patrz w przeszłość, bo potkniesz się o teraźniejszość i s******* przyszłość.