Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

co zrobić, żeby facet o Tobie nie umiał zapomniec? :)

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
94 odpowiedzi w tym temacie

#21 madzia88

madzia88
  • Użytkownik
  • 2 409 postów

Napisano 23 stycznia 2008 - 09:55

no własnie drogie Forumowiczki :-) co robicie, jakie macie sposoby, żeby facet z którym się rozstałyscie o Was nie zapomniał? :mrgreen: :-) mogą to być rożne rodzaje zemsty... lub takie sposoby, żeby nie przestawal o was myślec i głowił się jak mógł dac odejść takiej cudownej istocie :lol: czekam na Wasze odpowiedzi :-D

no nic nie robie jak sie z nim rozstalam(z obustronym powiedzniem tak to po co sie mscic i bawic w jakiekolwiek zemsty) :-D a jesli bym kiedys byla zdradzona to pewnie bym sie zemscila byc moze byloby to tak jak napisala anusek :-D

#22 Alex1511

Alex1511
  • Użytkownik
  • 577 postów

Napisano 23 stycznia 2008 - 12:34

W jakiejs tam ksiazce czytalam, ze pewien rodzaj facetow jest wielce zdziwony, ze po rozstaniu z kobita tamta nie lamentuje i w ogole zalamuje sie.
To chyba najlepsza kara : olac to.
Łapie chwile ulotne jak ulotka...

Dołączona grafika

#23 Dorotea

Dorotea
  • Użytkownik
  • 1 428 postów

Napisano 23 stycznia 2008 - 13:03

Są osoby ,które dopiero w momencie zemsty mogą spokojnie rozpocząć nowe życie. Ja do takich nie należę. Również zostałam zdradzona i porzucona. Było ciężko ale jestem dumna i nie dałam po sobie pokazać co mi zrobił.
Jak będziesz się mścić, to mężczyzna uzna ,że dobrze zrobił zostawiając Cię, bo jesteś niezrównoważona i zła. A tak..............jak zobaczy że żyjesz swoim życiem, masz przyjaciół, podróżujesz, jesteś lubiana, miła, to będzie żałował, że zdradził.
Przyjacielem jest ten, kto wie o Tobie wszystko i nie przestaje Cię kochać

#24 Alex1511

Alex1511
  • Użytkownik
  • 577 postów

Napisano 23 stycznia 2008 - 14:31

Jak będziesz się mścić, to mężczyzna uzna ,że dobrze zrobił zostawiając Cię, bo jesteś niezrównoważona i zła.

A na dodatek sobie nie potrzebnie pochlebii, ze byl taki super,ze po rozstaniu sie do czegos takiego z tesknoty posuwasz.

Dołączona grafika

#25 Dorotea

Dorotea
  • Użytkownik
  • 1 428 postów

Napisano 24 stycznia 2008 - 08:24

Tak naprawdę to im najbardziej dopieka to, iż kobieta nie rozpacza po nich i żyje swoim życiem a jak na dodatek jest oblegana przez innych panów to zalewa ich krew.Tak mi pewnien pan powiedział.
Tak naprawdę to zależy od charakteru.
Najlepiej się od byłego odciąć całkowicie bo tylko wtedy można na nowo i szybciej zacząć nowy etap w życiu
Przyjacielem jest ten, kto wie o Tobie wszystko i nie przestaje Cię kochać

#26 Roszpunka

Roszpunka
  • Użytkownik
  • 1 980 postów

Napisano 24 stycznia 2008 - 08:30

Tak naprawdę to im najbardziej dopieka to, iż kobieta nie rozpacza po nich i żyje swoim życiem a jak na dodatek jest oblegana przez innych panów to zalewa ich krew

Zgadzam się z Tobą. To dla niefajnych facetów najgorsza kara jest . Taki myśli sobie że panienka umiera z rozpaczy po nim a ona świetnie się bawi i jest adorowana przez innych.

#27 Alex1511

Alex1511
  • Użytkownik
  • 577 postów

Napisano 24 stycznia 2008 - 12:28

Zgadzam się z Tobą. To dla niefajnych facetów najgorsza kara jest . Taki myśli sobie że panienka umiera z rozpaczy po nim a ona świetnie się bawi i jest adorowana przez innych

Haha to sie pomylili :) I to jest najlepsza zemsta ;)

Dołączona grafika

#28 impresja

impresja
  • Użytkownik
  • 519 postów

Napisano 24 stycznia 2008 - 14:33

Kiedyś po rozstaniu z moim ex (byliśmy razem jakoś ponad rok) bardzo chciałam do niego wrócić, nie wiem - tak jakby trochę mi odbiło i starałam się właśnie, żeby widział, że się tym nie przejmuję (a mieliśmy kontakt- do tej pory czasem sobie piszemy na gg, bo przed związkiem długo się ze soba przyjaźniliśmy i bardzo go lubię). Ciągle gdzieś wychodziłam, imprezowałam (często go spotykałam jak byłam w towarzystwie innych facetów) Chciałam po prostu, żeby zobaczył co stracił. I później po jakimś czasie on mi wyznał, że nawet chciał do mnie wrócić, ale jak zobaczył, że jestem taką kokietką, że wszędzie łażę i szukam niewiadomo czego to stracił ochotę na ponowne bycie ze mną...

hehe

Teraz się cieszę, że jest jak jest bo Mój Ptyś is the best :* :mrgreen:

#29 YourImagination

YourImagination
  • Użytkownik
  • 80 postów

Napisano 24 stycznia 2008 - 16:52

ja chciałabym wlasnie by moj byly pozałowal ze ze mną zerwał... :| ale nie mam zamiaru stosowac jakis chamskich zemst, po prostu pokazac mu co stracil... ale za bardzo nie mam jak, bo on pracuje, nie ma czasu i rzadko bywamy w jednakowych miejscach hehe...
pozostaje zyc mysla ze kiedys to zrozumie sam :mrgreen:

#30 Alex1511

Alex1511
  • Użytkownik
  • 577 postów

Napisano 24 stycznia 2008 - 21:42

Zazwyczaj jest tak, ze ktos sie zorientuje co mial dopiero jak to straci :(

Dołączona grafika

#31 SpryCiulaaa

SpryCiulaaa
  • Użytkownik
  • 406 postów

Napisano 27 stycznia 2008 - 13:40

Ja obecnie razem z moim M. - rozstalismy sie.. Roznice pogladow na pewne bardzo istotne sprawy jak sie okazuje.. Nie chcemy tego ale hm.. MIśko sie pogubił i jak wierdzi potrzebuje czasu zeby sie osowoic z pewnymi sprawami, potrzebuje czasu zeby sporbowac zrozumiec
Dołączona grafika

Myśleli, że jak będe mała to będzie mniejszy problem :)

#32 Jaro

Jaro
  • Użytkownik
  • 153 postów

Napisano 27 stycznia 2008 - 16:52

zemsta...hehe,jak was kochal to tazemsta go zaboli i to dobrze...Ale najlepszym sposobem zeby o was nie zapomnial jest wbrew pozorom olewka i nie ontaktowanie sie nim,wtedy kolo sam zaczyna tesknic,ogolnie facet jak sie zakocha to bardziej wybiega myslami w przyszlosc i jak juz stworzy sobie z toba obraz np za 5 lat to ciezko mu bedzie sie pogodzic z tym ze ten obraz niestety nie dojdzie do skutku w realu wiec najlepszym sposobem na to zeby niezapomnial jest stworzenie mu obrazow pieknej przyszlosci w glowie podczas trwania zwiazu :)

[ Dodano: 2008-01-27, 16:54 ]
ja osobiscie ze wszystkimi moimi ex zyje na stopie przyjacielskiej i sie nawet czasem spotkamy pogadac na piwku ;)

#33 Alex1511

Alex1511
  • Użytkownik
  • 577 postów

Napisano 27 stycznia 2008 - 18:26

Niestety przyjazn nie zawsze jest mozliwa- za duzo zlego sie czasem stalo, zeby to bylo mozliwe ...

Dołączona grafika

#34 Jaro

Jaro
  • Użytkownik
  • 153 postów

Napisano 27 stycznia 2008 - 21:32

chocby nie wiem co sie stalo to przyjazn jest mozliwa pod warunkiem ze obie strony beda potrafily dojsc do konsensusu ;) i beda chcialy tej przyjazni.

#35 Nymphadora

Nymphadora
  • Użytkownik
  • 2 636 postów

Napisano 27 stycznia 2008 - 21:45

i beda chcialy tej przyjazni.

No właśnie. A kiedy stanie się w związku coś naprawdę złego, to dziwne wręcz by było, gdyby oboje chcieli tej przyjaźni.

#36 Jaro

Jaro
  • Użytkownik
  • 153 postów

Napisano 28 stycznia 2008 - 00:03

No ale co takiego zlego mogloby sie stac?
Powiedzmy ze jak dla mnie jedyna rzecz dyskwalifikujaca przyjazn to zdrada i niewiernosc :) chodz to jeszcze zalezy od ludzi.bo znam takich ktorzy sie przyjaznia mimo tego ze jedna strona zdradzila i sie rozstali.

#37 Zielonooka

Zielonooka
  • Użytkownik
  • 3 356 postów

Napisano 28 stycznia 2008 - 00:17

to trzeba mieć dużo dystansu do tego, ja bym po zdradzie nie miała:) zależy kogo się nazywa przyjacielem, ja nazywam tak moją siostrę, faceta i kolegę. Dobrych znajomych nie nazywam przyjaciółmi.
Najważniejsze spotkania odbywają się w duszy, na długo przed tym, nim spotkają się ciała...

#38 Alex1511

Alex1511
  • Użytkownik
  • 577 postów

Napisano 28 stycznia 2008 - 07:16

Nie umialabym zaufac komus jako przyjacielowi po tym jak mnie zdradzil jako partner.

Dołączona grafika

#39 Nymphadora

Nymphadora
  • Użytkownik
  • 2 636 postów

Napisano 28 stycznia 2008 - 09:46

zdrada i niewiernosc :)

No właśnie to się może stać :) Ja bym nie widziała sensu przyjaźni po takim rozstaniu.

#40 Zielonooka

Zielonooka
  • Użytkownik
  • 3 356 postów

Napisano 28 stycznia 2008 - 09:53

przyjazn to nie tylko gadanie ze soba czesto
Najważniejsze spotkania odbywają się w duszy, na długo przed tym, nim spotkają się ciała...