Tylko słyszałam od kumpeli, że jest bardzo dobry i, że Więckiewicz świetnie zagrał.widziala ktoras film? ;>
Też planuje obejrzeć
Napisano 10 października 2013 - 01:12
Tylko słyszałam od kumpeli, że jest bardzo dobry i, że Więckiewicz świetnie zagrał.widziala ktoras film? ;>
Napisano 13 października 2013 - 16:24
Napisano 13 października 2013 - 17:09
Napisano 14 listopada 2013 - 20:55
Zniechęcił mnie skandal... a znjoma cały film ryczała, więc chyba wolę obejrzeć w domu, co by sobie make- upu nie rozmazywać ![]()
Mnie ciekawi Venus w futrze Romka P., ale wyniki ma słabe, no a w pryszły weekend już w pierścieniu ognia ![]()
Napisano 14 listopada 2013 - 21:32
A któraś widziała film "Chce się żyć"? Warto? Bo nie ukrywam, że zwiastun i cała historia mnie zaciekawiły. Film na faktach.
Warto! Bardzo sympatyczny film.
Wzruszający, ale jednocześnie taki luźny. Pięknie pokazana historia.
Napisano 15 listopada 2013 - 14:37
Jak któraś się wybierze na Don Jona to jestem ciekawa opinii ![]()
Napisano 16 listopada 2013 - 21:40
My jutro idziemy na "Bilet na księżyc". Na Wałęsie byliśmy jestem zadowolona, ani chwili się nie nudziłam.
Napisano 16 listopada 2013 - 22:58
Miałam iśc na "Papuszę" ale chyba D. nie namówię... a samej mi się nie chce. Wieki nie byłam w kinie.
Napisano 17 listopada 2013 - 05:20
Miałam iśc na "Papuszę"
Też bym na to z chęcią poszła.Oglądałam trailer w sieci i wydaje się być ciekawy. A tak samo G. ze mną nie pójdzie ![]()
Jak ktoś obejrzy to niech da znać czy warto!!
Napisano 17 listopada 2013 - 08:49
ja sobie to obejrze w domku, z paczka chusteczek. Ale obejrzec napewno musze, bo uwazam ze film godny obejrzenia
A któraś widziała film "Chce się żyć"? Warto? Bo nie ukrywam, że zwiastun i cała historia mnie zaciekawiły. Film na faktach.
Napisano 19 listopada 2013 - 08:22
Ja dałam się wyciągnąć na tę Grawitację i bardzo żałuję. Poza efektami nudnawy, a do tego jednak Sandry Bullock nie lubię za bardzo i po tym filmie się ponownie utwierdziłam w tym. Teraz za to czekam na nowe Igrzyska Śmierci. Poniżej trailer:
Użytkownik Violettyna edytował ten post 19 listopada 2013 - 08:23
Napisano 19 listopada 2013 - 14:59
Ja nie mogę się doczekać "Last Vegas" - w piątek do kin wchodzi, więc pewnie w przyszłym tygodniu się wybiorę. Na trailerze zrywałam boki ![]()
Napisano 19 listopada 2013 - 15:31
Ja nie mogę się doczekać "Last Vegas" - w piątek do kin wchodzi, więc pewnie w przyszłym tygodniu się wybiorę. Na trailerze zrywałam boki
A co to za film, nie słyszałam o nim? Aż sobie sprawdzę z ciekawości.
Teraz za to czekam na nowe Igrzyska Śmierci.
Ja również, widziałam wszystkie trailery i nie mogę się doczekać.
Ale na szczęście już tylko 3 dni.
Napisano 20 listopada 2013 - 16:13
A co to za film, nie słyszałam o nim? Aż sobie sprawdzę z ciekawości.
Ja również, widziałam wszystkie trailery i nie mogę się doczekać.
Ale na szczęście już tylko 3 dni.
I jak sprawdziłaś?
Ja tak bardzo nie mogę się doczekać, że aż staram się namówić ukochanego byśmy wybrali się w piątek na premierę, chociaż zwykle omijamy kino w weekend, bo ceny są odstraszające brr.
Kurcze, szkoda, że nie weszłam wcześniej na forum, bo akurat miałam bilety na przedpremierowy pokaz "Papuszy" i się zmarnowały, a tak to może bym oddała ![]()
Napisano 21 listopada 2013 - 17:37
Jeszcze w tym roku na pewno wybiorę się na 2 cz. Hobbita i na Last Vegas bo gra tam Robert De Niro
A jutro już moja najbardziej wyczekiwana premiera 2 cz. Igrzysk Śmierci
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych