Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

co w kinach?

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
1081 odpowiedzi w tym temacie

#821 Olenka

Olenka

Yeah!

• Użytkownik
  • 8 138 postów

Napisano 10 października 2013 - 01:12

widziala ktoras film? ;>

Tylko słyszałam od kumpeli, że jest bardzo dobry i, że Więckiewicz świetnie zagrał.
Też planuje obejrzeć :)
“We all have two lives. The second one starts when we realize that we only have one”

#822 Sajuri

Sajuri
  • Użytkownik
  • 11 336 postów

Napisano 13 października 2013 - 16:24

Na Wałese bym poszła chetnie ale na Chce sie zyc chyba jeszcze bardziej....
No i ciekawi mnie Grawitacja...ale czy Sandra Bullock i George Clooney dadza rade to nie wiem..
jakos mi do takiego filmu srednio pasuja
Myslałam nawet ze to ekranizacja ksiazki Tess Gertisen ale nie
Prosilam o wszystko, zeby cieszyc sie zyciem.
Dostalam zycie, zeby cieszyc sie wszystkim

#823 Marzycielka24

Marzycielka24
  • Użytkownik
  • 4 618 postów

Napisano 13 października 2013 - 17:09

A któraś widziała film "Chce się żyć"? Warto? Bo nie ukrywam, że zwiastun i cała historia mnie zaciekawiły. Film na faktach.

#824 ZuziaDD

ZuziaDD
  • Użytkownik
  • 504 postów

Napisano 14 listopada 2013 - 20:55

Zniechęcił mnie skandal... a znjoma cały film ryczała, więc chyba wolę obejrzeć w domu, co by sobie make- upu nie rozmazywać :(

Mnie ciekawi Venus w futrze Romka P., ale wyniki ma słabe, no a w pryszły weekend już w pierścieniu ognia :)

"...Tańczyły jak promienie na porannej wodzie, a pozostałe po nich złote nitki, odpryski bursztynowych ozdób i strzępy słoneczników..."

#825 Findmysky.

Findmysky.

słaba, ale udźwignie

• Użytkownik
  • 1 069 postów

Napisano 14 listopada 2013 - 21:32

A któraś widziała film "Chce się żyć"? Warto? Bo nie ukrywam, że zwiastun i cała historia mnie zaciekawiły. Film na faktach.

Warto! Bardzo sympatyczny film. :) Wzruszający, ale jednocześnie taki luźny. Pięknie pokazana historia.

''W życiu często by­wamy poniewiera­ni, dep­ta­ni, upo­karza­ni i ob­rażani, a mi­mo to wciąż jes­teśmy ty­le sa­mo warci''

#826 zoehart

zoehart
  • Użytkownik
  • 22 postów

Napisano 15 listopada 2013 - 14:37

Jak któraś się wybierze na Don Jona to jestem ciekawa opinii :)

#827 Histeria:)

Histeria:)
  • Użytkownik
  • 826 postów
  • LokalizacjaDolny Śląsk
  • Wzrost:w sam raz:P
  • Włosy:brąz
  • Stan:Jeszcze panna...
  • Partner:K.
  • Nastrój:Brak
  • Odznaczenia:
    Odznaczenia użytkownika

Napisano 16 listopada 2013 - 21:40

My jutro idziemy na "Bilet na księżyc". Na Wałęsie byliśmy jestem zadowolona, ani chwili się nie nudziłam.

#828 Wisienkowa

Wisienkowa

HQ

• Moderator
  • 4 761 postów

Napisano 16 listopada 2013 - 22:58

Miałam iśc na "Papuszę" ale chyba D. nie namówię... a samej mi się nie chce. Wieki nie byłam w kinie. 

#829 AgnieszkaT

AgnieszkaT
  • Użytkownik
  • 3 547 postów

Napisano 17 listopada 2013 - 05:20

Miałam iśc na "Papuszę"

Też bym na to z chęcią poszła.Oglądałam trailer w sieci i wydaje się być ciekawy. A tak samo G. ze mną nie pójdzie :)

Jak ktoś obejrzy to niech da znać czy warto!!

#830 Sajuri

Sajuri
  • Użytkownik
  • 11 336 postów

Napisano 17 listopada 2013 - 08:49

ja sobie to obejrze w domku, z paczka chusteczek. Ale obejrzec napewno musze, bo uwazam ze film  godny obejrzenia 

#831 Jula

Jula
  • Użytkownik
  • 1 273 postów

Napisano 17 listopada 2013 - 10:17

Widziała już któraś ? My byliśmy w kinie w zeszłym tygodniu. Bardzo fajny film i cudne widoki na naszą Matkę Ziemię ;) Polecam, świetna gra Sandry Bullock :)

er3mjw4zst9mivdb.png

#832 AgnieszkaT

AgnieszkaT
  • Użytkownik
  • 3 547 postów

Napisano 17 listopada 2013 - 11:29

@Jula, w 3D musi cudnie wyglądać. Nie oglądałam ale słyszałam i z chęcią obejrzę.

#833 Sajuri

Sajuri
  • Użytkownik
  • 11 336 postów

Napisano 17 listopada 2013 - 17:08

@Jula nie widzialam. Napewno efekty specjalne super, choc sam film ponoc juz mniej .

#834 Violettyna

Violettyna
  • Użytkownik
  • 57 postów

Napisano 19 listopada 2013 - 08:22

Ja dałam się wyciągnąć na tę Grawitację i bardzo żałuję. Poza efektami nudnawy, a do tego jednak Sandry Bullock nie lubię za bardzo i po tym filmie się ponownie utwierdziłam w tym. Teraz za to czekam na nowe Igrzyska Śmierci. Poniżej trailer: 

Użytkownik Violettyna edytował ten post 19 listopada 2013 - 08:23

#835 Jula

Jula
  • Użytkownik
  • 1 273 postów

Napisano 19 listopada 2013 - 09:16

Poza efektami nudnawy

<lol>  to albo jestem jakaś dziwna, albo się wczułam za bardzo bo dla mnie nudnawy nie był ani trochę 

w 3D musi cudnie wyglądać

Bardzo fajnie to wszystko wyglądało. Chętnie bym poszła jeszcze raz dla samych widoków :) 

er3mjw4zst9mivdb.png

#836 zoehart

zoehart
  • Użytkownik
  • 22 postów

Napisano 19 listopada 2013 - 14:59

Ja nie mogę się doczekać "Last Vegas" - w piątek do kin wchodzi, więc pewnie w przyszłym tygodniu się wybiorę. Na trailerze zrywałam boki :)

#837 pik-pok

pik-pok
  • Użytkownik
  • 29 postów

Napisano 19 listopada 2013 - 15:31

Ja nie mogę się doczekać "Last Vegas" - w piątek do kin wchodzi, więc pewnie w przyszłym tygodniu się wybiorę. Na trailerze zrywałam boki

A co to za film, nie słyszałam o nim? Aż sobie sprawdzę z ciekawości. :) 

Teraz za to czekam na nowe Igrzyska Śmierci.

Ja również, widziałam wszystkie trailery i nie mogę się doczekać. :D Ale na szczęście już tylko 3 dni.

#838 zoehart

zoehart
  • Użytkownik
  • 22 postów

Napisano 20 listopada 2013 - 16:13

A co to za film, nie słyszałam o nim? Aż sobie sprawdzę z ciekawości. :-)

Ja również, widziałam wszystkie trailery i nie mogę się doczekać. :-D Ale na szczęście już tylko 3 dni.

I jak sprawdziłaś? :) Ja tak bardzo nie mogę się doczekać, że aż staram się namówić ukochanego byśmy wybrali się w piątek na premierę, chociaż zwykle omijamy kino w weekend, bo ceny są odstraszające brr.

Kurcze, szkoda, że nie weszłam wcześniej na forum, bo akurat miałam bilety na przedpremierowy pokaz "Papuszy" i się zmarnowały, a tak to może bym oddała :(

#839 Arora

Arora
  • Użytkownik
  • 42 postów

Napisano 21 listopada 2013 - 17:37

Jeszcze w tym roku na pewno wybiorę się na 2 cz. Hobbita i na Last Vegas bo gra tam Robert De Niro :) A jutro już moja najbardziej wyczekiwana premiera 2 cz. Igrzysk Śmierci :D 

Tajemnica szczęścia jest prosta: przekonaj się, co tak naprawdę lubisz robić, a potem skieruj ku temu całą swoją energię. Od tej chwili twoje życie nabierze treści, a wszystkie twoje prag­nienia ziszczą się łatwo i przyjemnie.

#840 halynka

halynka

mamuśka

• Użytkownik
  • 5 652 postów

Napisano 23 listopada 2013 - 22:25

Byłam na "Mój Biegun" i w sumie czułam się zawiedziona.

Co prawda film wzruszający, ale spodziewałam się większych emocji.

201401111762.png

km5skrhmtofzztsl.png

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych