Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

co w kinach?

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
1081 odpowiedzi w tym temacie

#801 ZuziaDD

ZuziaDD
  • Użytkownik
  • 504 postów

Napisano 19 czerwca 2013 - 10:40

Igrzyska to wiadomo, ale zdaje się dopiero w listopadzie :roll:
a na Wliekiego G też chcialam iść, ale chyba jednak odpuszczę, na Kac vegasy nie chodzę, oglądałam jedynkę i ok, ale żeby do kina... no plisss

Film z Emmą Watson, to masz na myśli bling ring? Widziałam jakiś wywiad z Coppola na jego temat i książka jest tytułem tygodnia u Prószyńskiego. Autorka artykułu, który spowodował, że Sofia wzięła sie za ten temat, napisała ja chyba po tym jak rezyserka zainteresowała się sprawą. A więc zapowiada się interesująco. Dzieciaki w domach sław...
"...Tańczyły jak promienie na porannej wodzie, a pozostałe po nich złote nitki, odpryski bursztynowych ozdób i strzępy słoneczników..."

#802 kombi

kombi
  • Użytkownik
  • 41 postów

Napisano 20 czerwca 2013 - 11:52

Nie jestem tym zaskoczona, sama chętnie przeczytałabym taką książkę. Na film się wybiorę, zastanawiam się jakie oni mieli sposoby, że tak długo nie wpadli. Wiem, że sprawdzali gwiazdy na Google Mapsach i sprawdzali w plotkarskich serwisach kiedy byli na imprezach, ale dziwi mnie, że żadna ochrona ich nigdy nie przyłapała. Nieprawdopodobne.

#803 ZuziaDD

ZuziaDD
  • Użytkownik
  • 504 postów

Napisano 21 czerwca 2013 - 13:26

Men zarezerwował bilety na jutro, dam znać :mrgreen:

[ Dodano: 2013-06-25, 14:15 ]
Bling Ring polecam. Film dobrze udaje dokument, momentami wrażenie relacji ;)
autentyczna gra aktorska i dobra zabawa.
Muzyka dodaje całości kopa i charakterku.
"...Tańczyły jak promienie na porannej wodzie, a pozostałe po nich złote nitki, odpryski bursztynowych ozdób i strzępy słoneczników..."

#804 Aggie_W

Aggie_W
  • Użytkownik
  • 12 postów

Napisano 26 czerwca 2013 - 09:19

Ja czekam na World War Z i idę na bank w dzień premiery :)
Ktoś tu jeszcze gustuje w tematyce zombie? ;)
„Życie jest jak pudełko czekoladek - nigdy nie wiesz, co ci się trafi.” :)

#805 Olenka

Olenka

Yeah!

• Użytkownik
  • 8 138 postów

Napisano 26 czerwca 2013 - 15:51

Co do Kac Vegas 3 to dla mnie totalna porażka. Jedynka i dwójka były dla mnie świetne, ale ostatnia to jakieś nieporozumienie :/
Nie polecam wybierać się na to do kina bo szkoda kasy, ale jak już będzie można na kompie obejrzeć to owszem, ale nie powala tak jak pozostałe części :)
“We all have two lives. The second one starts when we realize that we only have one”

#806 89kasienka89

89kasienka89
  • Użytkownik
  • 5 825 postów

Napisano 27 czerwca 2013 - 09:01

Olenka, a widzisz, pisalam Ci w jakimś temacie o tym :lol: Film totalne dno, po takiej reklamie spodziewałam się dobrego zwycia, nawet na kompie szkoda oglądać :-P
Miłość, marzenia, uczucia i myśli,
jeszcze raz uwierz w siebie i uwolnij ten instynkt

#807 Marzycielka24

Marzycielka24
  • Użytkownik
  • 4 618 postów

Napisano 28 czerwca 2013 - 19:55

Czy wybrał się już ktoś na nowego Supermena? Warto do kina iść dla efektów chociażby czy bez szału można i w domu obejrzeć?

#808 Olenka

Olenka

Yeah!

• Użytkownik
  • 8 138 postów

Napisano 28 czerwca 2013 - 20:03

89kasienka89, no wlaśnie pamiętam, że mówiłaś, że kiepski dlatego zrezygnowałam z wizyty w kinie :P A obejrzałam na kompie. Więc dzięki za odradzenie bo bym była jakieś -20zł :P
“We all have two lives. The second one starts when we realize that we only have one”

#809 Riia

Riia
  • Użytkownik
  • 1 901 postów

Napisano 29 czerwca 2013 - 18:15

Moja przyjaciółka była na nim. Kochała go w kreskówkach i poszła, ale wróciła zwiedziona. Mi odradziła, więc sobie darowałam.

Każdy z nas urodził się ateistą

#810 truskaweczka

truskaweczka
  • Użytkownik
  • 1 088 postów

Napisano 30 czerwca 2013 - 10:42

Co do Kac Vegas 3 to dla mnie totalna porażka. Jedynka i dwójka były dla mnie świetne, ale ostatnia to jakieś nieporozumienie :/
Nie polecam wybierać się na to do kina bo szkoda kasy, ale jak już będzie można na kompie obejrzeć to owszem, ale nie powala tak jak pozostałe części :)

byłam w kinie i też uważam, że 1 i 2 lepsze. Na trójce też można się pośmiać ale bez porównania z pierwszymi częściami. Denerwowało mnie to, że cały film był związany z panem chow a on mnie strasznie irytuje...
szczęście ma smak truskawek :D :D

#811 Faira

Faira
  • Użytkownik
  • 138 postów

Napisano 04 lipca 2013 - 21:40

Dałam się namówić na Kac Vegas 3, nie polecam.. Najlepsze ostatnie 20 sekund filmu :P

#812 myszolina

myszolina
  • Użytkownik
  • 276 postów

Napisano 11 sierpnia 2013 - 08:58

A ja się dałam namówić na premierę Kick-Ass2 23 sierpnia, podobno Carrey zagrał w drugiej części, wiecie coś o tym?

#813 bubba

bubba
  • Użytkownik
  • 90 postów

Napisano 13 sierpnia 2013 - 14:54

Widziałam zwiastun, jak szukałam czegoś ciekawego w zapowiedziach, ale nie za bardzo wiem co to za film, bo nie oglądałam pierwszej części. Zerknęłam ze względu na Carreya.

Jeśli chodzi o Kac Vegas 3 to wielka porażka...

#814 Sasha

Sasha
  • Użytkownik
  • 70 postów

Napisano 29 sierpnia 2013 - 20:14

ja w ten weekend wybieram sie na sztanga i cash. Film akcji opowiadajacy o dwoch kulturystach, ktorzy zamierzaja porwac bogatego biznesmena.

#815 bubba

bubba
  • Użytkownik
  • 90 postów

Napisano 30 sierpnia 2013 - 15:16

To jest ten film z Wahlbergiem? Widziałam zwiastun w tv. Ale odniosłam wrażenie, że to taki film akcji połączony z komedią. Mark może mnie zaciągnie do kina. Szczególnie jak tak przypakował :P

#816 Sasha

Sasha
  • Użytkownik
  • 70 postów

Napisano 30 sierpnia 2013 - 16:10

no dokladnie z nim :D Mi sie raczej bardziej podoba Dwayne Johnson i to glownie dzieki niemu ide na ten film, ale Mark tez moze byc;)

#817 Torii1988

Torii1988
  • Zbanowani
  • 8 196 postów

Napisano 04 września 2013 - 18:23

20 września do kin wchodzi Diana
ktoś się wybiera?

http://www.youtube.com/watch?v=1oPRXf9LxRU

#818 facet

facet
  • Użytkownik
  • 140 postów

Napisano 08 października 2013 - 18:20

Byłem, moze być , nawet romantyczna historia.

#819 palomka

palomka
  • Użytkownik
  • 2 338 postów

Napisano 09 października 2013 - 07:35

Na Dianę chciałam się wybrac, ale jakoś ciągle mi nie po drodze. Ale słyszałam rózne opinie na ten temat więc w sumie sama chciałabyś się przekonać jak ten film wyszedł ostatecznie.

I ślubuję Ci uśmiech przy porannej kawie, parasol w deszczu i stokrotki na wiosnę...smileys-hearts-339319.gif

#820 Madź

Madź

heksa

• Użytkownik
  • 4 069 postów

Napisano 09 października 2013 - 22:16

My bylismy dzisiaj na Labiryncie, chcielismy isc na Carrie, ale chyba jeszcze nie ma tego filmu w kinach <bezradny></span> widzielismy trailer nowego filmu z Hanksem - moze byc ciekawie :->

I poryczalam sie na zwiastunie Walesy :shock: widziala ktoras film? ;>
“One, remember to look up at the stars and not down at your feet.
Two, never give up work. Work gives you meaning and purpose and life is empty without it.
Three, if you are lucky enough to find love, remember it is there and don't throw it away.”

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych