Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

co w kinach?

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
1081 odpowiedzi w tym temacie

#341 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 13 listopada 2009 - 14:31

tak rewers, dzis czytłam o nim opinie :-) temetyka nie do konca mi odpowiada ale podobno jest tutaj pomieszane kilka gatunków iec moze byc ciekawie

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#342 Marzycielka24

Marzycielka24
  • Użytkownik
  • 4 618 postów

Napisano 13 listopada 2009 - 21:28

No więc i ja byłam wczoraj na 2012. Fabuła jak fabułą, wszyscy i tak wiedzą co się stanie :-P Denerwowała mnie gra niektórych aktorów i drugi raz bym się na ten film nie wybrała. Ale powiem szczerze- efekty specjalne dosłownie WBIJAJĄ w fotel. I dla nich warto się wybrać do kina :-)

#343 Lolka000

Lolka000
  • Użytkownik
  • 2 990 postów

Napisano 14 listopada 2009 - 17:23

Może nie sama fabuła, bo czasem takie głupie momenty, ale ogólnie efekty bardzo fajne :lol:

no dokładnie mam takie same odczucia ;-) dla efektów warto pójść bo są nieziemskie :mrgreen: tez mi się film podobał ;-)
Dołączona grafika

#344 Olciiia

Olciiia
  • Użytkownik
  • 10 000 postów

Napisano 18 listopada 2009 - 07:49

co do filmu 2012 tez bylam i fabula jak fabula po prostu typowo amerykanska i tyle musial byc motyw milosny musialo byc cos w stylu ze nie daloby sie przezyc ale jednak cudem sie udalo :lol:

ale mimo wszystko samo przeslanie filmu i to ze nie jest to z palca wyssane mnie przerazilo

efekty byly faktycznie niesamowite i gdyby tak na prawde sie stalo to nie mamy zadnych szans na przezycie

duzo ostatnio o tym mysle bo nawet w internecie jest duzo materialow na ten
temat :roll:

powracajac do tematu film mi sie bardzo podobal ;-)

#345 krowka17

krowka17
  • Użytkownik
  • 13 064 postów

Napisano 18 listopada 2009 - 22:23

Olciiia, też byłam na tym filmie , wczoraj :)
mnie się strasznie podobał !! siedziałam jak zaczarowana... 2.5 godziny...
3 razy miałam łzy w oczach :P
film bardzo fajny... polecam go :)

#346 tanika_aha

tanika_aha
  • Użytkownik
  • 2 491 postów

Napisano 22 listopada 2009 - 21:16

oglądała któraś z was "Księzyc w nowiu"?
chyba 20 listopada wszedł do kin,mam chęć go zobaczyć bo lubię tego typu historie.
Gdy patrzysz na mnie,wiem o czym myślisz, chcesz ze mnie czerpać słodkie korzyści!Wyluzuj koleś! Weź zimny prysznic! Nic nie kombinuj bo nic nie wymyślisz...!

If you don't know my name, you can call me baby Dołączona grafika" title="" />

#347 tigraa84

tigraa84
  • Użytkownik
  • 5 129 postów

Napisano 23 listopada 2009 - 09:43

byłam wczoraj na 2012. Fabuła jak fabułą, wszyscy i tak wiedzą co się stanie :-P

Zgadzam sie z tym w 100%. Niemniej jak już wspomniano wcześniej warto iśc do kina dla samych efektów specjalnych, bo robią wrażenie (choc i było parę momentów kiedy zdrowo przesadzili i miałam wrażenie, że jakąś bajkę oglądam ;-) )
Mężczyzna bez kobiety jest jak pies bez pcheł- niby da się żyć, ale nudno
Kobieta bez mężczyzny jest jak pchła bez psa- żyć ciężko i gryźć nie ma kogo

#348 viola

viola
  • Użytkownik
  • 8 330 postów

Napisano 23 listopada 2009 - 10:18

byłam wczoraj na 2012. Fabuła jak fabułą, wszyscy i tak wiedzą co się stanie :-P

Zgadzam sie z tym w 100%. Niemniej jak już wspomniano wcześniej warto iśc do kina dla samych efektów specjalnych, bo robią wrażenie (choc i było parę momentów kiedy zdrowo przesadzili i miałam wrażenie, że jakąś bajkę oglądam ;-) )

A ja nie zgodze sie z Toba Tigraa84,moim zdaniem bylo tak malo efektow specjalnych,ze bylam rozczarowana tym filmem,poprostu spodziewalam sie lepszego filmu. :-/

#349 mloda

mloda
  • Użytkownik
  • 7 695 postów

Napisano 23 listopada 2009 - 10:19

a ja ostatnio oglądałam "Antychrysta"...
i niewiem o co kompletnie w tym filmie chodziło <bezradny></span>

sla mnie on był zdrowo rąbnięty (film)

#350 amoramor

amoramor
  • Użytkownik
  • 5 024 postów

Napisano 23 listopada 2009 - 10:50

a ja ostatnio oglądałam "Antychrysta"...

słyszałam, że się 'nieźle' zaczyna.. :-?
i koleżanka która była na nim kiedyś w kinie powiedziała, że po pierwszych 10-15 minutach ćwierć kina wyszła z seansu.. hm

Take your make-up off
Let your hair down
Take a breath
Look into the mirror, at yourself
Don't you like you? 
Cause I like you!  <serducho>

#351 mloda

mloda
  • Użytkownik
  • 7 695 postów

Napisano 23 listopada 2009 - 10:58

że po pierwszych 10-15 minutach ćwierć kina wyszła z seansu.. hm

bo akurat na poczatku to oni się kochają

ale faktycznie przyznam że cięzko przebrnąć przez pierwszą godzine bo film wydaje się niewiarygodnie głupi później się zaczyna akcja a na końcu i tak nie wiesz o co chodziło :roll:

#352 amoramor

amoramor
  • Użytkownik
  • 5 024 postów

Napisano 23 listopada 2009 - 11:20

bo akurat na poczatku to oni się kochają

no właśnie :) tylko w jaki sposób jest to przedstawione.. :-? mnie od samego opowiadania zrobiło się dziwnie.. więc wyobrażam sobie jak to jest oglądać ten film w kinie na takim ogromnym ekranie..
chociaż przyznam, że od jakiegoś czasu mam wielka ochotę obejrzeć ten film właśnie z racji sprawdzenia czy opinie ludzi są adekwatne do tego co się dzieje na ekranie <bezradny></span>

Take your make-up off
Let your hair down
Take a breath
Don't you like you? 

#353 mloda

mloda
  • Użytkownik
  • 7 695 postów

Napisano 23 listopada 2009 - 12:28

tylko w jaki sposób jest to przedstawione..

w dosyć normalny choć w pewnym momencie widać to i owo..

za to muszę ci powiedzieć że przez pół filmu siedzą z gołymi tyłkami więc ten wstęp do początek dopiero...

ale mimo wszystko mnie tam zastanawia o co kaman w tym filmie <bezradny></span>

#354 amoramor

amoramor
  • Użytkownik
  • 5 024 postów

Napisano 23 listopada 2009 - 12:44

w dosyć normalny

hm to tu mnie zastanowiłaś :P bo albo moja koleżanka jest bardzo przewrażliwiona i dziwna albo na Tobie to nie zrobiło takiego wrażenia :D bo ona nie skwitowała tego słowem 'normalny' :D
teraz już nic nie wiem i chyba obejrzę szybko ten film, żeby samej się przekonać :)

ale mimo wszystko mnie tam zastanawia o co kaman w tym filmie

bo ponoć w nim trzeba się doszukać drugiego bardziej psychologicznego dna i znaczenia ale nie umiem nic więcej powiedzieć bo nie widziałam :P
jak obejrzę to się szybciutko z Tobą podzielę moimi przemyśleniami :)

Take your make-up off
Let your hair down
Take a breath
Don't you like you? 

#355 mloda

mloda
  • Użytkownik
  • 7 695 postów

Napisano 23 listopada 2009 - 13:01

bo albo moja koleżanka jest bardzo przewrażliwiona i dziwna albo na Tobie to nie zrobiło takiego wrażenia :D bo ona nie skwitowała tego słowem 'normalny' :D

hmm no dwoje ludzi uprawia sex pod prysznicem później na łóżku a może zrobiło to na niej złe wrażenie bo aktorzy nie są zbyt atrakcyjni i wszystko się dzieje w zwolnionym tempie ;-)

bo ponoć w nim trzeba się doszukać drugiego bardziej psychologicznego dna i znaczenia

tak mi powiedział kolega co mi ten film polecił ale ja chyba za płytka jestem do takich rzeczy bo nic nie znalazlam :-D

#356 amoramor

amoramor
  • Użytkownik
  • 5 024 postów

Napisano 23 listopada 2009 - 21:37

hmm no dwoje ludzi uprawia sex pod prysznicem później na łóżku a może zrobiło to na niej złe wrażenie bo aktorzy nie są zbyt atrakcyjni i wszystko się dzieje w zwolnionym tempie

hm.. a tam nie było jakiegoś motywu z konarami drzew? ;>
ooo o tym zwolnionym tempie pamiętam, że coś wspominała :)
i chyba jeszcze coś, że jakaś krew się później zaczyna lać.. kurcze to ja już nie wiem, może my o dwóch różnych filmach mówimy? <bezradny></span> :D

Take your make-up off
Let your hair down
Take a breath
Don't you like you? 

#357 mloda

mloda
  • Użytkownik
  • 7 695 postów

Napisano 24 listopada 2009 - 09:50

hm.. a tam nie było jakiegoś motywu z konarami drzew? ;>

aaaa to zdecydowanie później

i chyba jeszcze coś, że jakaś krew się później zaczyna lać.

a tak to się dzieje w momencie gdy ona mu przywala w krocze takim klocem wielkim a później mu robi to ręką i zamiast spermy wypływa krew...

brrr okropna scena ale później i tak są gorsze :shock:

#358 amoramor

amoramor
  • Użytkownik
  • 5 024 postów

Napisano 24 listopada 2009 - 15:15

a tak to się dzieje w momencie gdy ona mu przywala w krocze takim klocem wielkim a później mu robi to ręką i zamiast spermy wypływa krew...

to chyba o tej scenie mi koleżanka opowiadała :P i stąd to całe jej zamieszanie dookoła tego filmu :D

brrr okropna scena ale później i tak są gorsze

uuu i tu mnie trochę zniechęciłaś :P bo liczyłam, że ta wyżej wymieniona jest najgorszą :D
hm no cóż ale i tak przekonam się na własne oczy co miał na myśli autor opowiadając nam taki film :)

Take your make-up off
Let your hair down
Take a breath
Don't you like you? 

#359 mloda

mloda
  • Użytkownik
  • 7 695 postów

Napisano 24 listopada 2009 - 16:17

ale i tak przekonam się na własne oczy co miał na myśli autor opowiadając nam taki film :)

zachęcam, może ty odkryjesz to drugie dno ;-)

#360 Olenka

Olenka

Yeah!

• Użytkownik
  • 8 138 postów

Napisano 26 listopada 2009 - 18:29

oglądała któraś z was "Księzyc w nowiu"?

oglądalam wczoraj :P
I baaaaardzo mi sie podobał. Chyba nawet bardziej niz "Zmierzch" :mrgreen: :mrgreen:
“We all have two lives. The second one starts when we realize that we only have one”

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych