Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

co w kinach?

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
1081 odpowiedzi w tym temacie

#281 89kasienka89

89kasienka89
  • Użytkownik
  • 5 825 postów

Napisano 08 września 2009 - 09:28

z kinowych nowości ostatnio widziałam "Ostatni dom po lewo" i "Kac Vegas". jak ktoś szuka dobrego horroru i dobrej komedii to obydwa te filmy polecam obejrzeć.

ja też ostatnio oglądałam Kac Vegas i jak dla mnie super film, tego drugiego nie oglądałam ale skoro piszesz ze fajny to sie skuszę w najbliższym czasie :)
Miłość, marzenia, uczucia i myśli,
jeszcze raz uwierz w siebie i uwolnij ten instynkt

#282 mloda

mloda
  • Użytkownik
  • 7 695 postów

Napisano 14 września 2009 - 11:28

a oglądałyście już "załoga G" ?
Mam ale nie mam czasu obejrzeć, może dziś...

#283 Olenka

Olenka

Yeah!

• Użytkownik
  • 8 138 postów

Napisano 14 września 2009 - 11:29

a oglądałyście już "załoga G" ?

ja nie ogladałam ale slyszałam pozytywne opinie ;-)

Teraz się czaje na film "Obsesja" z Beyonce. Od piątku bedzie u mnie w kinie i chyba się wybiore jakoś z D. :P
“We all have two lives. The second one starts when we realize that we only have one”

#284 mloda

mloda
  • Użytkownik
  • 7 695 postów

Napisano 14 września 2009 - 11:38

"Obsesja" z Beyonce.

o nie słyszałam o tym, zaraz se poczytam o czym to

#285 ritka

ritka
  • Użytkownik
  • 371 postów

Napisano 22 września 2009 - 22:47

Zwiastuny "Obsesji" zapowiadają się ciekawie, tak samo zresztą jak "Galerianek".
Dołączona grafika

#286 Olenka

Olenka

Yeah!

• Użytkownik
  • 8 138 postów

Napisano 23 września 2009 - 08:50

"Obsesji"

Ja byłam i bardzo mi sie film podobał :mrgreen: Polecam !

"Galerianek".

Oglądałam w necie ten 30 minutowy filmik i zamierzam obejrzec tez wersje kinową ;-)

Jeszcze z chęcia bym zobaczyła ten film o Michaelu This Is It ;-)
“We all have two lives. The second one starts when we realize that we only have one”

#287 89kasienka89

89kasienka89
  • Użytkownik
  • 5 825 postów

Napisano 23 września 2009 - 09:20

ja przedwczoraj byłam w kinie na "Bękarty wojny" . Co prawda poszłam niechetnie, bo niezbyt przepadam za filmami typowo wojennymi, ale film zaskoczyl mnie pozytywnie. Jest to polaczenie filmu wojennego z komedia. Naprawde polecam:) Jak dla mnie super :-D

#288 csisilver

csisilver
  • Użytkownik
  • 2 postów

Napisano 23 września 2009 - 10:59

Oglądałam w necie ten 30 minutowy filmik i zamierzam obejrzec tez wersje kinową ;-)

Też oglądałam 30 minutową wersję Galerianek w necie. Jest na Youtube. Ciekawa jestem wersji pełnej.
A co sądzicie na temat filmu, który zdominował Złote Lwy w Gdyni pt. Rewers? :-)

#289 stokrotka

stokrotka
  • Użytkownik
  • 396 postów

Napisano 23 września 2009 - 14:23

Zwiastuny "Obsesji" zapowiadają się ciekawie, tak samo zresztą jak "Galerianek".

Ritka a o czym ma byc ta Obsesja ?
Bo o Galeriankach czytałam.Moze byc ciekawy.

#290 mloda

mloda
  • Użytkownik
  • 7 695 postów

Napisano 23 września 2009 - 15:59

Mam chęć obejrzeć Galerianki :-)

#291 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 25 września 2009 - 19:18

Mam chęć obejrzeć Galerianki

ja dzis czytałam oips o czym to i tez mam ochote obejrzec ;-)

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#292 Tilia

Tilia
  • Użytkownik
  • 9 425 postów

Napisano 25 września 2009 - 19:38

No właśnie mnie też "Galerianki" ciekawią :-) o Irenie Sandlerowej też z chęcią bym obejrzała,bo lubię filmy oparte na faktach.
"Ani małżeństwo ani dziecko nie są obowiązkowym punktem programu na który trzeba się zdecydować. Obowiązkowa jest tylko miłość"

JkIEp1.png

#293 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 25 września 2009 - 22:19

a ja słyszałam dzisiaj że do kin wchodzi niedługo, czy może już wszedł" weronika postanawia umrzeć" ... może pod innym tytułem, nie pamiętam, ale na tej książce oparty ... i wiecie co ... po raz pierwszy od jakiś 2 lat (nie licząc incydentu w portugalii) pójdę chyba do kina ... strasznie jestem ciekawa co wykombinowali scenarzyści, jak rozegrali akcję ...

*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. 

#294 malenka

malenka
  • Użytkownik
  • 3 174 postów

Napisano 25 września 2009 - 22:39

Mnie "Galerianki" też zaciekawiły w sumie "Weronika..." tez mimo że Coelho nie bardzo u mnie to jak zobaczyłam to stwierdziłam że może być ciekawie zekranizowany ;-)
"So I find a reason to shave my legs Each single morning..."

#295 WweronikaA

WweronikaA
  • Użytkownik
  • 8 332 postów

Napisano 26 września 2009 - 12:39

właśnie mnie tez zaciekawił film GALERIANKI
I wybierzemy się z Miśkiem ale za jakiś czas jak nie będzie tak tłocznie :mrgreen:

#296 ritka

ritka
  • Użytkownik
  • 371 postów

Napisano 27 września 2009 - 21:36

Ritka a o czym ma byc ta Obsesja ?

"Sharon ma przystojnego męża Dereka, słodkiego synka i właśnie wraz z rodziną, dzięki awansowi męża, wprowadziła się do wymarzonego domu. Pewnego dnia, Derek poznaje pracującą w jego biurze na zastępstwie, Lisę. Piękna, dobrze przygotowana i zawsze pogodna Lisa jest idealną współpracownicą. Sytuacja zmienia się, kiedy parę dni później dziewczyna próbuje poderwać Dereka na firmowym przyjęciu i chociaż mężczyzna uważa, że to zły pomysł, Lisa nie przyjmuje odmowy. Staje się coraz bardziej niezrównoważona. Derek zaczyna być przerażony tym, jak daleko Lisa może posunąć się w swojej obsesji. W miarę rozwoju wydarzeń, Sharon zdaje sobie sprawę, że Lisa nie cofnie się przed niczym, aby zdobyć obiekt swojej obsesji. Kiedy pewnego dnia Sharon wraca do domu i zauważa, że Lisa tam była, zaczyna mieć dosyć... bierze sprawy w swoje ręce".

CIekawa jestem jak sobie Beyonce poradziła :)
Dołączona grafika

#297 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 27 września 2009 - 22:22

ritka, nie zapominaj o źródle informacji ;-)

*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. 

#298 krowka17

krowka17
  • Użytkownik
  • 13 064 postów

Napisano 28 września 2009 - 19:39

nie polecam "oszukać przeznaczenie 4 - 3D" totalna porażka... w ogóle nie trzyma film w napięciu ... człowiek sam się domyśla co się stanie... tandeta

#299 sen29

sen29
  • Użytkownik
  • 17 postów

Napisano 09 października 2009 - 07:33

Kto już widział Bękarty wojny? jak wrażenia? dla mnie super

#300 89kasienka89

89kasienka89
  • Użytkownik
  • 5 825 postów

Napisano 09 października 2009 - 08:50

ja ogladalam i bardzo film mi sie podobal ;-) Ciekawy, zaskakujacy, smieszny i brutalny

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych