Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

co w kinach?

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
1081 odpowiedzi w tym temacie

#241 krowka17

krowka17
  • Użytkownik
  • 13 064 postów

Napisano 29 lipca 2009 - 22:09

podzielam zdanie Elodi ;)
byłam w kinie na tym filmie i nie jest taki super ekstra jak to ludzie opisywali w komentarzach na stronie kina w szczecinie...
dobry film dla 13-16latków ;)
szczerze mówiąc książka jest lepsza , przeczytałam ją i bardziej trzymała w napięci ... momentami czytałam 5 stron do przodu taka byłam nie cierpliwa :P

#242 ritka

ritka
  • Użytkownik
  • 371 postów

Napisano 30 lipca 2009 - 21:44

a ja wam polecam "Narzeczony mimo woli" świetna komedia do obejrzenia nawet z wybrednym facetem, chociaż skala wybredności bywa różna ;)
Dołączona grafika

#243 mloda

mloda
  • Użytkownik
  • 7 695 postów

Napisano 31 lipca 2009 - 16:20

epoka lodowcowa 3 na plus- miło się oglądało, harry potter- wystarczy mi przeczytana książka. narzeczony mimo woli- się ściąga, sie obejrzy ;-)

[ Dodano: 2009-08-07, 16:35 ]
hihi wczoraj oglądałam " Narzeczony mimo woli"
bardzo fajna komedia-miło się ogląda, polecam! :-D

#244 Kaja 27

Kaja 27
  • Użytkownik
  • 25 postów

Napisano 07 sierpnia 2009 - 21:42

Narzeczony mimo woli!! Rewelacyjny! Naprawdę jestem miło zaskoczona tak dobrze zrobioną komedią romantyczną. Polecam, bo oprócz świetnych aktorów i przepięknej scenerii można zobaczyć niebanalnie przedstawioną , aczkolwiek prostą historyjkę, z dużą dozą dobrego humoru.

#245 Guest_niki_*

Guest_niki_*
  • Gość

Napisano 08 sierpnia 2009 - 15:25

byłam na harrym, był spoko, jeśli ktoś lubi książkę, ja lubię. mimo całej sympatii do bohaterów, nie byłam w stanie skupić się na filmie, bo byłam padnięta, a krzesełka w kinie mamy takie dziadowskie, że przybierałam każdą możliwą pozycję, a i tak było niewygodnie. ogólnie film raczej lekki, nie powodujący głębszych wrażeń, rozluźniający

#246 Marzycielka24

Marzycielka24
  • Użytkownik
  • 4 618 postów

Napisano 08 sierpnia 2009 - 15:57

Ja też byłam na harrym kilka dni temu. Mi dla odmiany film się niesamowicie dłużył i w porównaniu z książką wypadł bardzo bladziutko....

Mogę natomiast z czystym sumieniem polecić Epokę 3- naprawdę sympatyczny, zabawny, odstresowujący film ;-)

#247 ritka

ritka
  • Użytkownik
  • 371 postów

Napisano 09 sierpnia 2009 - 22:48

a "Moje wielkie greckie wakacje" już któraś z was widziała? ja się wybieram ze znajomymi i nastawiamy się na fajną zabawę lecąc na opinii po "Moje wielkie greckie wesele", nie wiem czy słusznie...
Dołączona grafika

#248 maartekkk

maartekkk
  • Użytkownik
  • 3 309 postów

Napisano 10 sierpnia 2009 - 14:46

Ja podobnie jak Marzycielka polecam Epoke Lodowcowa :) Ja bylam na wersji 3D, ale nie bylo szalu, badz co badz ludzie od tego filmu uprzedzali, ze to tylko dodatek i nie bedzie jakos cud specjalnie
Moge tez polecic Kac Vegas - bardzo fajna komedia, polecam :P
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#249 tuptunio

tuptunio
  • Użytkownik
  • 4 235 postów

Napisano 10 sierpnia 2009 - 20:57

Kac Vegas

widziałam reklamy w tv i szczerze mówiąc baaardzo mnie zaciekawił
Dołączona grafika

w jakim języku myśli głuchy od urodzenia?

#250 maartekkk

maartekkk
  • Użytkownik
  • 3 309 postów

Napisano 10 sierpnia 2009 - 21:00

tuptunio, uwierz na slowo i akurat w tym wypadku - reklamie :P Naprawde mocny film :) obejzalam juz jakies 2tyg przed premiera w Polsce :P Takze polecam :P
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#251 kayen

kayen
  • Użytkownik
  • 870 postów

Napisano 13 sierpnia 2009 - 21:36

Widziałam zapowiedź "miłość z wybiegu" czy coś w ten deseń że diabeł ubiera się nie tylko u Prady to chyba podtytuł. Ciekawe czy kaszana :mrgreen:

#252 Marzycielka24

Marzycielka24
  • Użytkownik
  • 4 618 postów

Napisano 14 sierpnia 2009 - 07:13

A ja wczoraj widziałam "Ostatni dom po lewej". Taki film się chyba nie może nikomu podobać :roll: Brutalny i pełen przemocy, a ja obejrzałam mając nadzieje, ze to będzie bardziej pokazane od strony jakiejś psychologicznej- a tego tam tyle co kot napłakał :-/

#253 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 14 sierpnia 2009 - 07:52

widziałam ostatnio w telewizi reklame kolejnej polskiej chyba komedii romantycznej , ale nie pamietm tytułu , gra tam na pewno felicjanska i dorociński.

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#254 kayen

kayen
  • Użytkownik
  • 870 postów

Napisano 14 sierpnia 2009 - 09:03

magdaaaaa, jak Dorociński to może to o czym ja napisałam. Gra tam fotografa.
Jeśli jest ci dobrze, dwa razy lepiej jest mi!

#255 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 14 sierpnia 2009 - 09:04

tak tak to jest

miłość z wybiegu"

, ale nie zagłebiałam sie w tresc to nie wiem kogo gra :-)

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#256 mloda

mloda
  • Użytkownik
  • 7 695 postów

Napisano 14 sierpnia 2009 - 11:02

A ja wczoraj widziałam "Ostatni dom po lewej". Taki film się chyba nie może nikomu podobać :roll: Brutalny i pełen przemocy, a ja obejrzałam mając nadzieje, ze to będzie bardziej pokazane od strony jakiejś psychologicznej- a tego tam tyle co kot napłakał :-/

oglądałam!
no mocna była scena jak ojciec wciska kolesiowi rękę do rozdrabniarki w umywalce brrr...

a ja oglądałam jeszcze Droga do szczęścia i powiem że dla mnie nuda... Cały film Kate Winslet i Dicaprio palą fajki i piją drinki :roll: a ona podobno za tą rolę oskara dostała?

[ Dodano: 2009-08-14, 12:08 ]

oglądałam! no mocne było jak ojciec tej laski wkłada kolesiowi rękę do rozdrabniarki brrr...
oglądałam niedawno Drgę do szczęścia i powiem wam że jak dla mnie słabo... cały film Kate Winslet i Leonardo palą fajki i piją :roll: i ona podobno oskara za to zgarnęła?

[ Dodano: 2009-08-14, 13:58 ]
sorki że dwa razy poszło, a nie mogę juz użyc opcji zmień :-/

#257 kayen

kayen
  • Użytkownik
  • 870 postów

Napisano 19 sierpnia 2009 - 10:29

A my byliśmy w weekend na Kac Vegas. Chichrałam się jak nie wiem :-P Taka amerykańska komedia, ale moim zdaniem warto obejrzeć :-)
Jeśli jest ci dobrze, dwa razy lepiej jest mi!

#258 mloda

mloda
  • Użytkownik
  • 7 695 postów

Napisano 19 sierpnia 2009 - 16:58

A my byliśmy w weekend na Kac Vegas. Chichrałam się jak nie wiem :-P Taka amerykańska komedia, ale moim zdaniem warto obejrzeć :-)

oglądałam wczoraj :lol:
niezła niezła jest kilka kapitalnych akcji <bravoo></span> <umieraam></span>

#259 tigraa84

tigraa84
  • Użytkownik
  • 5 129 postów

Napisano 20 sierpnia 2009 - 10:17

kayen, mloda, skoro Wam się podobał to może i ja zaciągnę P. do kina, bo juz dawno nie byliśmy. :-D
Mężczyzna bez kobiety jest jak pies bez pcheł- niby da się żyć, ale nudno
Kobieta bez mężczyzny jest jak pchła bez psa- żyć ciężko i gryźć nie ma kogo

#260 mloda

mloda
  • Użytkownik
  • 7 695 postów

Napisano 21 sierpnia 2009 - 13:31

Egzorcyzmy Dorothy Mills- obejrzałam przedwczoraj i powiem że średni :roll: egzorcyzmów tam w każdym bądź razie nie ma :-P
ktoś pisał o filmie p.s. I love you- jak dla mnie to przygnebiajacy, ne pewno nie na wieczór dla dwojga :!:

[ Dodano: 2009-08-21, 14:36 ]
no tak pisała o nim mgiełka87 ale w temacie o horrorach

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych