A ja wczoraj widziałam "Ostatni dom po lewej". Taki film się chyba nie może nikomu podobać
Brutalny i pełen przemocy, a ja obejrzałam mając nadzieje, ze to będzie bardziej pokazane od strony jakiejś psychologicznej- a tego tam tyle co kot napłakał 
oglądałam!
no mocna była scena jak ojciec wciska kolesiowi rękę do rozdrabniarki w umywalce brrr...
a ja oglądałam jeszcze Droga do szczęścia i powiem że dla mnie nuda... Cały film Kate Winslet i Dicaprio palą fajki i piją drinki

a ona podobno za tą rolę oskara dostała?
[ Dodano: 2009-08-14, 12:08 ]A ja wczoraj widziałam "Ostatni dom po lewej". Taki film się chyba nie może nikomu podobać
Brutalny i pełen przemocy, a ja obejrzałam mając nadzieje, ze to będzie bardziej pokazane od strony jakiejś psychologicznej- a tego tam tyle co kot napłakał 
oglądałam! no mocne było jak ojciec tej laski wkłada kolesiowi rękę do rozdrabniarki brrr...
oglądałam niedawno Drgę do szczęścia i powiem wam że jak dla mnie słabo... cały film Kate Winslet i Leonardo palą fajki i piją

i ona podobno oskara za to zgarnęła?
[ Dodano: 2009-08-14, 13:58 ]sorki że dwa razy poszło, a nie mogę juz użyc opcji zmień