Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

co w kinach?

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
1081 odpowiedzi w tym temacie

#201 tuptunio

tuptunio
  • Użytkownik
  • 4 235 postów

Napisano 23 lutego 2009 - 19:56

a bym poszła do kina na tryumfatora oskarów "Milonera z ulicy

wiecie co, najlepsze jest to że ja ten film mam nagrany na płycie już od jakiegoś czasu i nawet go nie obejrzałam :lol: rafał oglądał i bardzo mu sie podobało
Dołączona grafika

w jakim języku myśli głuchy od urodzenia?

#202 WweronikaA

WweronikaA
  • Użytkownik
  • 8 332 postów

Napisano 23 lutego 2009 - 20:13

Wczoraj bylam na :wlatcach moch" i ze tak powiem spelnil moje oczekiwania. Poszlam sie posmiac i posluchac prostych albo jak kolezanka powiedziala"prostackich" tekstow chlopakow i tak bylo. Bardzo mi sie podobal. I polecam:)

#203 ritka

ritka
  • Użytkownik
  • 371 postów

Napisano 28 lutego 2009 - 02:39

ja z kolei średnio polecam "Krwawe walentynki 3 d" film jest przewidywalny i niezbyt wciągający choć przyznać trzeba że te efekty 3 d robią niesamowite wrażenie !
Dołączona grafika

#204 Olenka

Olenka

Yeah!

• Użytkownik
  • 8 138 postów

Napisano 02 marca 2009 - 11:05

ritka, ja tez bylam na tym filmie i powiem ze widziałam lepsze horrory ale tego nie moge zaliczyc do tych gorszych.
A efekty... ahhh. Az sama się zdziwiłam :-P :-P
“We all have two lives. The second one starts when we realize that we only have one”

#205 calineczka

calineczka
  • Użytkownik
  • 7 470 postów

Napisano 02 marca 2009 - 21:52

Wybieram sie "kochaj i tańcz"
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#206 krowka17

krowka17
  • Użytkownik
  • 13 064 postów

Napisano 02 marca 2009 - 21:54

ja bym poszła chętnie na film "kochaj i tańcz" bo jak widzę reklamę w TV to mi się coraz bardziej ten film podoba :P

#207 malenka

malenka
  • Użytkownik
  • 3 174 postów

Napisano 02 marca 2009 - 22:20

bo jak widzę reklamę w TV to mi się coraz bardziej ten film podoba

ja mam wręcz odwrotne uczucia. Jak widze rekalmę i słyszę te banalne dialogi, które miliardy razy słyszałam w innych filmach od razu mi się odechciewa. Poza tym nic oryginalnego... turniej tańca, wystapią tam i pewno wygrają i będą ze sobą :P
"So I find a reason to shave my legs Each single morning..."

#208 calineczka

calineczka
  • Użytkownik
  • 7 470 postów

Napisano 02 marca 2009 - 23:25

Poza tym nic oryginalnego... turniej tańca, wystapią tam i pewno wygrają i będą ze sobą :P

no coz ...... ja tam uwielbiam takie filmy <serduszka></span> <serduszka></span>
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#209 Olenka

Olenka

Yeah!

• Użytkownik
  • 8 138 postów

Napisano 02 marca 2009 - 23:27

Ja tez bardzo chetnie obejrze ten film. Mmmm. <bravoo></span>
“We all have two lives. The second one starts when we realize that we only have one”

#210 Tilia

Tilia
  • Użytkownik
  • 9 425 postów

Napisano 03 marca 2009 - 00:17

A ja jakoś nie lubię Izy Miko :-/ więc nie mam ochoty oglądać ;-)
"Ani małżeństwo ani dziecko nie są obowiązkowym punktem programu na który trzeba się zdecydować. Obowiązkowa jest tylko miłość"

JkIEp1.png

#211 kjujiczek

kjujiczek
  • Użytkownik
  • 1 845 postów

Napisano 03 marca 2009 - 10:24

Ja chcę iść na "Wyznania zakupoholiczki", czytałam tę książkę do polowy (bo musiałam szybko oddać) i wiem, że to będzie super, jestem przekonana :-D
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#212 dajmira

dajmira
  • Użytkownik
  • 621 postów

Napisano 03 marca 2009 - 11:01

Wczoraj byłam na oscarowym " Slumdog.milioner z ulicy" polecam jak najbardziej, jest to jeden z najlepszych filmow jaki w zyciu widziałam.

Opowiada o 18-letnim chłopaku Jamalu ze slumsow, który bierze udzial w popularnej grze i w niewiarygodnym stylu odpowiada na kazde pytanie. Jednak pada zarzut oszustwa a podczas przesłuchania chłopak opowiada historie swego życia bardzo tragiczną i wzruszającą.Warto to zobaczyć!
Dołączona grafika

#213 tuptunio

tuptunio
  • Użytkownik
  • 4 235 postów

Napisano 03 marca 2009 - 17:33

Warto to zobaczyć!

oglądałam, fajny. ale jak dla mnie żadna rewelacja
Dołączona grafika

w jakim języku myśli głuchy od urodzenia?

#214 amelia83

amelia83
  • Użytkownik
  • 463 postów

Napisano 26 marca 2009 - 18:08

Slumdog.milioner z ulicy" polecam jak najbardziej,

film spoko tez bylam w kinie ale na 8 oskarow nie zasłużył moim zdaniem,bo rewelki nie ma,ale booliwood NOO NIE :shock: A MODA NA BOOLIWOOD
Większość ludzi jest jak opadłe liście,które rozwiewa wiatr.Krążą w powietrzu,a potem spadają na ziemię.Ale nieliczni są jak gwiazdy,które poruszają się po ustalonym kursie,gdzie nie moze ich dosięgnąć wiatr. Mają prawo i kierunek w sobie. {hermann hesse}

#215 ritka

ritka
  • Użytkownik
  • 371 postów

Napisano 29 marca 2009 - 17:14

a co powiecie o 'Kochaj i tańcz' ? widziałyście już ten film? wybieracie się?
Dołączona grafika

#216 Elodi

Elodi
  • Użytkownik
  • 6 709 postów

Napisano 29 marca 2009 - 17:19

ritka, nie widziałam, ale spotkał się z kiepską recenzją. Bosak porównano do "drewna roku"... Nie wiem tylko, czemu czepiają się do fabuły, skoro w tym filmie głównie chodzi o choreografię, muzykę, taniec ogólnie. Nie można oczekiwać, że pod każdym względem będzie idealny. Wszystkie filmy taneczne mają głównie puste fabulisko oparte na nieszczęśliwym zakochaniu, ale wszyscy interesują się tańcem i jest git. Akurat mnie nie ciągnie na ten film do kina, chociazby dlatego, że już się przereklamował w TVN-ie, wolę przejść się na coś bardziej z jajem.

#217 amelia83

amelia83
  • Użytkownik
  • 463 postów

Napisano 29 marca 2009 - 18:12

kurat mnie nie ciągnie na ten film do kina, chociazby dlatego, że już się przereklamował w TVN-ie, wolę przejść się na coś bardziej z jajem.

mnie tez od razu odrzuca od takich filmow,jesli wszedzie sa reklamowane wole mniej komercji w kinie np :-/
Większość ludzi jest jak opadłe liście,które rozwiewa wiatr.Krążą w powietrzu,a potem spadają na ziemię.Ale nieliczni są jak gwiazdy,które poruszają się po ustalonym kursie,gdzie nie moze ich dosięgnąć wiatr. Mają prawo i kierunek w sobie. {hermann hesse}

#218 calineczka

calineczka
  • Użytkownik
  • 7 470 postów

Napisano 29 marca 2009 - 19:53

a co powiecie o 'Kochaj i tańcz'

a mnie sie podobał ;-) i osobiście polecam
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#219 ritka

ritka
  • Użytkownik
  • 371 postów

Napisano 31 marca 2009 - 22:30

no ja też widziałam i musze przyznać że nawet mi się spodobał, fajna jest nawet już sama zajawka. szłam w sumie z dusza na ramieniu, bo słyszałam kiepskie opinie właśnie ale muszę przyznać że idąc z nastawieniem na fajną zabawę wzrokową że tak powiem się nie rozczarujecie. ładny film i fajna muzyka, nawet Damięcki mi się spodobał ;) jak będzie w tv to na pewno sobie obejrzę jeszcze raz.
Dołączona grafika

#220 Torii1988

Torii1988
  • Zbanowani
  • 8 196 postów

Napisano 01 kwietnia 2009 - 14:57

a co powiecie o 'Kochaj i tańcz' ?

bardzo mi się podobał :)

Bosak porównano do "drewna roku"

nie podobała mi sie w tym filmie. po pierwsze brzydko wyglądała...
po drugie nie była tam zbyt pozytywna postacią <bezradny></span>

polecam

ja również

choć chyba już schodzi z kin..

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych